- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.041
Ben yeni quartzo aldım arkadaşlar.Rengi tam açık yeşil ve çok güzel
Ben yeni quartzo aldım arkadaşlar.Rengi tam açık yeşil ve çok güzel
özlem hanım quarzolarda yeil renk baskın diye bilirdim, sizdeki duruşu gri gibi geldi bana. fotoğraftan mı kaynaklanıyor yoksa ben mi yanlış biliyorum? hayır az önce sipariş verdim arzu hanımdan açık yeşil diye. onun için emin olmak istedim.
ben alalı oldu bayağı,eski seri yani...
birde burdakinden daha farklı aslında,gri gibi değil,ama tam yeşilde değil..
başka fotolarıma bakayım..eklerim daha yakın duran rengini
özlem canım saol fotolar için ama gerçkten sendeki rengi beni acaip düşündürüyor inan yoksa hemen alıcam qurtzoyu ama senin resimlere baktıkça yeşille alakası bile yok gri hatta maviniyee böylekii yaa...
muayene için gittiğinde dr. a ilet lens kullanacağını çapını ölçer..bu arada benim albümümden faydalanabilirsin benimde gözlerim çok koyu..
nilciğim albümüne baktım sayende nc crystal almaya karar verdım .grafite ve nc melde muhtesem olmus bayıldımm maşallahhnc verde marıne kullanmayı hıc dusunmedın mı cnm ? benım aklımda o vardı ama senın fotoyu görunce crystale döndüm
Teşekkür ederim Daliahcığım. Rimelsiz bu resim. Rimel de sürünce Mickey Mouse un karısının kirpikleri gibi oluyor :roflol:
nilciğim albümüne baktım sayende nc crystal almaya karar verdım .grafite ve nc melde muhtesem olmus bayıldımm maşallahhnc verde marıne kullanmayı hıc dusunmedın mı cnm ? benım aklımda o vardı ama senın fotoyu görunce crystale döndüm
teknocum meraba :)
valla benim kirpiklerim cok uzun ama gur degillerdi, bende 2 hafta once daha gur kirpikler icin kirpiklerime kaynak yaptirdimbiraz merak, biraz heves :)
kisaca aralarini doldurttum .
gecici bir sey ama yaklasik 2 ay kalabiliyorlar, eger aradan dusenler falan olursa, yeniden dusenlere kaynak yapiliyor. simdi 2 ayimi doldurayim asil olayi ozaman yaratip, daha uzun yaptiricam yeni kaynaklarimi
catlagim azcik dimi
canım yaa sen biara quartzo alcaktın crystale mi döndün:))benmde brz aklımda var geçen arzu hnm bana tamamen yeşil istiyorsan crital düşün demişti mel hiç düşünmedm zaten o tonda tanitalarda zaten verde marina çok mavi brzda yapay gibi cristal ondan daha iyi gibi bencee :))valla şurda kararsız 3 kişiyiz heralde sürekli aklımız karışıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?