- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.061
canım verde yada verde marine hiç düşünmedim çünki koyu gözlerde bence hiç doğal olmayan kötü bir ton dururlar ,artık az çok tahmin ediyorum ve genelde yanılmıyorum.bundan sonrada hiç düşüneceğim tonlar olmazlar.. koyu gözler için için cristal joker bir lens bence.şimdiden hayırlısı olsun canım...
canım yaa sen biara quartzo alcaktın crystale mi döndün:))benmde brz aklımda var geçen arzu hnm bana tamamen yeşil istiyorsan crital düşün demişti mel hiç düşünmedm zaten o tonda tanitalarda zaten verde marina çok mavi brzda yapay gibi cristal ondan daha iyi gibi bencee :))valla şurda kararsız 3 kişiyiz heralde sürekli aklımız karışıyoo
kızlar size naçizane zacı önerilerim olabilir...
lens seçimlerinizde baz almanız gereken bazı unsurlar var.
nasıl bir lens istediğiniz önemli! çarpıcı ,göze batan mı? hayır,çok belli olmayan belli belirsiz doğala yakın olabilecek yada fazlasıyla doğal olsun kendi gözüm sanılsın mı ?
çarpıcı bir lens istiyorsanız opak seri tercihiniz olabilir daha çok,fazlasıyla doğallık bekleyin opak seriden,yarı opak seri ise taban renginize göre farlılık çok yaratır.mesela ocre en doğal olabilecek tondur her gözde hele koyu gözde nerdeyse belli olmaz..cristal farklılık yaratır her ton gözde çarpıcıdır ama ben lensim die de bağırmaz,ıce açık tabanlarda daha çok gri ağırlıklıdır göz renginiz koyuldukça mavilik artar.garfite koyu bir mavidir dumanlı bir mavi çok açık tabanlarda gri -mavidir,koyu tabanlarda direk mavidir.mel bence açık ve orta koyulukta tabanlarda daha niteliklidir,koyu gözlü iseniz illa yeşil derseniz cristalin yeşili daha doğal bir etki yaratır melden ziyade. ve seçeceğiniz tonun serileri de önem taşır.cor serisi en opak olandır -haresizdir.charm hareli çemberli ve göz bebeğinizi büyütüp bebek gözü etkisi yaratır.nc serisi belli belirsiz hareli,belli belirsiz çemberli ve en az opak olanıdır,yani gözünüzü en az ölçü de açar bu opaklık.aklıma gelenler bunlar,umarım fikir verir
canım senın fıkırlerınıde dıkkate alıyorum az cok uzmanlasmıssındırr tşkr edermmpekı cevrenden nasıl tepkiler alıyorsun yeşil bır ton ıstıyorumda ben cristal nasıl sence dogal durdugunu söyluyorlarmı ?
Eki Görüntüle 340240 Eki Görüntüle 340241 Eki Görüntüle 340242 Eki Görüntüle 340243 Eki Görüntüle 340244
teknolog canım tşk ederimarkadaşlar naçizane yardımcı olmaya çalışıyorum,sonuçta az para değil bu illetler
kızlar nc cristal flaşlı ve flaşsız çook koyu kahve gözlerimde...
hahaha ewet cnm vala kararsızlık diz boyu. tam quartzodan vazgecmıstım herkes balık gözu gıbı duruyor demıstı sımdı tekrar quartzoların yesıllendgnı okudum :/ verde cok koyu dedıler verde marıne banada yapay geldı cnku kullanan cok az kısı var .s melde düşünmüyorum tanıta dan sonra dha farklı bıse ıstıyorum .sen ne dusunuyorsun ?
canım %100 doğal elbette değil,ama doğala yakın ,diğer markalarla kıyaslanamaz bence solotıca bu anlamda gerek ton yansıması gerek konforu açısından..ben cristalin hem tersini hem düzünü kullandım cor tarafı düzü aslında daha opak ve bildiğin cor gibi .nc tarafı daha koyu bir tondu ve cor tarafına göre daha da doğaldı.. şöyle söyleyim istersen ,ben lenste göze batmayan dikkat çekmeyen doğal olup bakışlarıma anlam katan lens severim cristal bu anlamda beni tatmin etti,belirgin di ama göze batıp tırmalamıyordu
ayyy sormaa cnm;
valla hergün araştırıyorum tam tamam diyorum kesin quartzoyu alıcam sonra bi bakıyorum gri mavi arzu hnmlada konuştuk geçen akşam o bana criystal daha yeşil dedi ama emin olamadım ki sonra en iyisi sen quartzo al dedi:)))bende tanitadan sonra brz daha belirgin olsun istiyorum mel zaten aynı ton ama öyle mavi bi renkte çok sırıtır bende!!!
lamia34 hemen foto koysa keşkee canım ona göre artık son kararımıı vercem:)
aynen cnm aynenn .taktım almadan bana rahatlık yook .. ıkımızde aynı 2 renk arasında kaldık hayırlısı canımmmquartzonun yeşil duracagını bilsem onu alıcam ama emin olamıyoruz bu yeni seride
aynen bende taktım almadan içim rahat etmioo saçlarımıda koyu boyadıktan sonra tanitalar bende iyice belli belirsiz oldu bence 2 renkte de yeşilii beklememek lazım ikiside şansa belki yeşil durabilir ama artık enazından elimde bi solotica olsun içimdede kalmasın diye ben quartzo almaya karar verdim cristal ona göre daha riskli gibi geliyor bana:)yeşilde zaten ya mel yada esmeralda var onlarıda düşünmem oyüzden quartzo:)))birde soloticalı resimleri paylaşmışlar daha öncelerde onun 2.sayfasında çok güzel tam ayrıntılı quartzo resimleri var tatlım:)
aynen bende taktım almadan içim rahat etmioo saçlarımıda koyu boyadıktan sonra tanitalar bende iyice belli belirsiz oldu bence 2 renkte de yeşilii beklememek lazım ikiside şansa belki yeşil durabilir ama artık enazından elimde bi solotica olsun içimdede kalmasın diye ben quartzo almaya karar verdim cristal ona göre daha riskli gibi geliyor bana:)yeşilde zaten ya mel yada esmeralda var onlarıda düşünmem oyüzden quartzo:)))birde soloticalı resimleri paylaşmışlar daha öncelerde onun 2.sayfasında çok güzel tam ayrıntılı quartzo resimleri var tatlım:)
korkarım quartzo bende de aynı tonda duruyor ginchy..birebir aynı :))
ya tatlım valla bende özlemde gördükçe vazgeçtim quartzolardan ama diğer arkdşlara bakıp yeniden karar verdim bende geçen akşam arzu hnmla uzuuun uzuun bukonuda konuştum oda bana özlemdeki duruşu çok farklı normalde yeşill deyince ikna oldum bende pzrtesi vercem siparişiimii inş. grii veya mavi durmaz herkeste aynı ton durmuyor sıkma canını:))):26:
lamia fotograf için teşekkürler ama yine gri yine gri. ya bana mı öyle geliyo acaba?
özlem hanımın sonradan eklediği fotoğraflarda evet daha yeşil duruyordu. artık siparişi de verdim ben. yarın elime gelir yeni seri quartzolar. hemen fotoğrafını da koyarım. ama gri olursa benim için hüsran. yok yeşil olursa tüm seriyi ben alırım arzu hanımdan, benden söylemesi
Bunlar yeni aldığım quartzolar isteyenler için.Flaşsız bilgisayar kamerası ile çekilmiş.Normalde daha parlak ve çarpıcı bir yeşilEki Görüntüle 340499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?