Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım senın fıkırlerınıde dıkkate alıyorum az cok uzmanlasmıssındırr tşkr edermm pekı cevrenden nasıl tepkiler alıyorsun yeşil bır ton ıstıyorumda ben cristal nasıl sence dogal durdugunu söyluyorlarmı ?

kızlar size naçizane bazı önerilerim olabilir...
lens seçimlerinizde baz almanız gereken bazı unsurlar var.
nasıl bir lens istediğiniz önemli! çarpıcı ,göze batan mı? hayır,çok belli olmayan belli belirsiz doğala yakın olabilecek yada fazlasıyla doğal olsun kendi gözüm sanılsın mı ?

çarpıcı bir lens istiyorsanız opak seri tercihiniz olabilir daha çok,fazlasıyla doğallık beklemeyin opak seriden,yarı opak seri ise taban renginize göre farlılık çok yaratır.mesela ocre en doğal olabilecek tondur her gözde hele koyu gözde nerdeyse belli olmaz..cristal farklılık yaratır her ton gözde çarpıcıdır ama ben lensim die de bağırmaz,ıce açık tabanlarda daha çok gri ağırlıklıdır göz renginiz koyuldukça mavilik artar.garfite koyu bir mavidir dumanlı bir mavi çok açık tabanlarda gri -mavidir,koyu tabanlarda direk mavidir.mel bence açık ve orta koyulukta tabanlarda daha niteliklidir,koyu gözlü iseniz illa yeşil derseniz cristalin yeşili daha doğal bir etki yaratır melden ziyade. ve seçeceğiniz tonun serileri de önem taşır.cor serisi en opak olandır -haresizdir.charm hareli çemberli ve göz bebeğinizi büyütüp bebek gözü etkisi yaratır.nc serisi belli belirsiz hareli,belli belirsiz çemberli ve en az opak olanıdır,yani gözünüzü en az ölçü de açar bu opaklık.aklıma gelenler bunlar,umarım fikir verir

Son düzenleme:

süper açıklama olmuş nil süpersin canımm

canım %100 doğal elbette değil,ama doğala yakın ,diğer markalarla kıyaslanamaz bence solotıca bu anlamda gerek ton yansıması gerek konforu açısından..ben cristalin hem tersini hem düzünü kullandım cor tarafı düzü aslında daha opak ve bildiğin cor gibi .nc tarafı daha koyu bir tondu ve cor tarafına göre daha da doğaldı.. şöyle söyleyim istersen ,ben lenste göze batmayan dikkat çekmeyen doğal olup bakışlarıma anlam katan lens severim cristal bu anlamda beni tatmin etti,belirgin di ama göze batıp tırmalamıyordu

Son düzenleme:

teknolog canım tşk ederim arkadaşlar naçizane yardımcı olmaya çalışıyorum,sonuçta az para değil bu illetler

kızlar nc cristal flaşlı ve flaşsız çook koyu kahve gözlerimde...

Nilcim,siyaha yakın göz sende avantaja dönüşüyor,gözbebeği büyümüş su yeşil gözlü birine dönüşüyorsun cristallerle,eminim icelarında da öyle olmuştu,güle güle kullan

ayyy sormaa cnm;
valla hergün araştırıyorum tam tamam diyorum kesin quartzoyu alıcam sonra bi bakıyorum gri mavi arzu hnmlada konuştuk geçen akşam o bana criystal daha yeşil dedi ama emin olamadım ki sonra en iyisi sen quartzo al dedi:)))bende tanitadan sonra brz daha belirgin olsun istiyorum mel zaten aynı ton ama öyle mavi bi renkte çok sırıtır bende!!!

lamia34 hemen foto koysa keşkee canım ona göre artık son kararımıı vercem:)

Son düzenleme:

anladım cnm ya sendekı cristallerı görunce asık oluyorum ama netten arastrınca görsellerdekı fotolar hayal kırıklıgına ugratıyor acık grı gıbı ölü bi renk :s ama sende muhtesemler masallah ...

aynen cnm aynenn .taktım almadan bana rahatlık yook .. ıkımızde aynı 2 renk arasında kaldık hayırlısı canımmm quartzonun yeşil duracagını bilsem onu alıcam ama emin olamıyoruz bu yeni seride

Hanımlar ben de solotica almaya karar verdim. Hidrocor Mel'le NC Cristal arasında kaldım. Hangisi göz rengimi daha çok açar ve yeşil görünür? Gözlerim çok koyu kahverengi. Çok fake durmasını istemiyorum ama çok belirsiz olsun da istemiyorum. Mesela Berrak Tüzünataç'ın göz rengine bayılıyorum ama onunki kadar cırtlak durmasını da istemiyorum. Kafam çok karışık. :26:

aynen cnm aynenn .taktım almadan bana rahatlık yook .. ıkımızde aynı 2 renk arasında kaldık hayırlısı canımmm quartzonun yeşil duracagını bilsem onu alıcam ama emin olamıyoruz bu yeni seride

aynen bende taktım almadan içim rahat etmioo saçlarımıda koyu boyadıktan sonra tanitalar bende iyice belli belirsiz oldu bence 2 renkte de yeşilii beklememek lazım ikiside şansa belki yeşil durabilir ama artık enazından elimde bi solotica olsun içimdede kalmasın diye ben quartzo almaya karar verdim cristal ona göre daha riskli gibi geliyor bana:)yeşilde zaten ya mel yada esmeralda var onlarıda düşünmem oyüzden quartzo:)))birde soloticalı resimleri paylaşmışlar daha öncelerde onun 2.sayfasında çok güzel tam ayrıntılı quartzo resimleri var tatlım:)

Bunlar yeni aldığım quartzolar isteyenler için.Flaşsız bilgisayar kamerası ile çekilmiş.Normalde daha parlak ve çarpıcı bir yeşil

lamia fotograf için teşekkürler ama yine gri yine gri. ya bana mı öyle geliyo acaba?

özlem hanımın sonradan eklediği fotoğraflarda evet daha yeşil duruyordu. artık siparişi de verdim ben. yarın elime gelir yeni seri quartzolar. hemen fotoğrafını da koyarım. ama gri olursa benim için hüsran. yok yeşil olursa tüm seriyi ben alırım arzu hanımdan, benden söylemesi

ama onlar eski seri quartzo deılmı canım zaten eskı serıdekı gıbı dursa hıc düşünmicezz

nehir inşallah dediğin gibi olur ve yeşil çıkar. bu soloticalar resmen ne çıkarsa bahtına. ben topazioda çok şanslıydım ama esmeraldada hiç istediğim sonuca ulaşamadım. benim sanıyorum yarın elimde olur quartzolar. resim eklerim. yorumlarınızı bekliyorum

haahhhaaaha ayy canım yaa inş. öyle çıkar evet lamiadada feci şekilde gri durmuş:)ah ah neymiş bu quartzo arkadaş mel de ne var alırsın ya belli olmaz ama her sonuçta rengi belli şimdi yok mavi yok gri yada yeşil ne çıkcağı şansa:2:

Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır araştırıyorum soloticaları fakat bir türlü karar veremedim.solotica lens almayı düşünüyorum renk konusunda karar veremiyorum crystal ıcemınt ve graphıte arasında kararsız kaldım ,başta graphiteya karar vermştim şimdi de çok mavi durur diye korkuyorum bebek mavisi gibi olsun istemiyorum ya lacivert gibi koyu bir mavi yada grili bir mavi ne renk önerrsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada gözlerm koyu kahve .
tşk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…