Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Lamiacım kendi gözün ne renk bilmiyorum ama quartzolar harika durmuş çok güzel görünüyor bayıldım :))
Güzel günlerde güle güle kullan canım..

Benim gözlerim orta kahverengi.Arkadaşlarında dediği gibi grilik var evet biraz.Ama resimde tam renk çıkmıyor

bunlarda benim quartzo larım 2 yıldır kullanıyorum. çoook memnunum başka bi marka yada ürün düşünemiyorum bile.
kullanışı çok rahat ve çok doğal. kimse lens oldugunu anlamıyor :)

siz ne zaman ve nerden almıştınız? benim quartzolar yarın geliyor inşallah. umarım siz ve trulyninki gibi güzel çıkar.

ben brezilya menşeili bi siteden almıştım,ama lens riskli iş..problem çıkarsa çok uğraştırıyorlar,o bakımdan yabancı siteler çok mantıklı değil diye düşünüyorum..benim quartzolarım 02/2016 serisi..ilk aldığımda rengi koyuydu ve çok kayıyordu..zamanla harika bi renge döndü ve kayma azaldı..yeni quartzolarda hare biraz belirsiz gibi geldi bana..rengi zamanla değiştiği için bişi diyemiyorum, ilk taktığımda hiç beğenmemiştim benimkileri de..

kızlar benden önce yazılanlara dayanarak söylüyorum. quartzo evet gri. asla bir kedi gözü gibi değil yeşilliği. ama herkes aynı fikirde sanırım, kullandıkça sarı-yeşil tonu artacak belli. bir iki foto ekliyorum. renk tam olarak bu: gri. lensteki sarılıklar zamanla açılacak, kendisini gösterecek.

renk dışında bu quartzolar bende hiç kayma yapmadı.

evim hiç ışık almıyor. asıl rengi tutturabilmek için çok uğraştım. dışarı çıktığımda daha iyilerini çekip koyarım.

arzu hanım çok uğraştı, en açıklarını yolladı sağolsun. ona çookkk teşekkür ederim. rengi yine tam istediğim gibi değil ama eurosoft solüsyonlarda bekleteceğim.

truly renk için seninkilerle karşılaştırma bekliyorum, yazabilirsen birşeyler çok sevinirim.

canım yaa dediğin gibi zamanla oturur bence rengi olsun ama yakışmış sana quartzo bende seni bekliyodum resim eklemeni artık şuan itibariyle siparişimi veriyorum yeşil olmasada doğal duruyor enazındangüle güle kullan tatlım:)

selam canim.. evet gri gorunuyorlar. benim quartzolarim da cok yesil degildi gri gibiydi basta ama sanki rengi daha acikti ve seninkilerden daha yesil duruyorlardi... belki de isiktandir gun isiginda ve flasli cekim de yaparsan daha iyi karsilastirma yapabilirim su an seninki biraz koyu gibi geldi bana. cunku mesajda da yazmistim saniyorum, ben ilk aldigimda annem rengini cok acik bulmustu hatta o yuzden pek begenmemisti - tabi ben bayilmistim
bence quartzonun rengi ile oynamamalari lazimdi hic, benim aldigim serinin keske numarasi falan elimde olsaydi belki bulabilirdik ama malesef yok..
zamanla yesil renk daha belli eder kendini diye dusunuyorum ama bence bu hali de gayet hos olmus kaymamasi da guzel benimkiler de kaymamisti bir tek su azul biraz kayiyor bende zaten

KOYULAŞMIŞ QUARTZOLAR AMA BU RENKTE SÜPERMİŞŞ...HİÇ ÜZÜLME BENCE acık deil diye zmanla açılıyor 10 gün 15 gün sonra rengine sende şaşıracaksınn....güzle günlerde kullan.....rengine bayıldımm...

Merhabalar öncelikle;
sonracıgıma benim göz problemim var gözlerim hafif derecede sorunlu gözlük yerine lensi tercih ediyorum daha once freshlookun true sapphire'sini kullandım simdi yeni bi renge geçiş yapmak istiyorum :44:

Bu daha önce kullandıgım true saphıre fakat bakmayın bu kadar acık renk durduguna normalde öle durmuor orda flastan öyle gözükür..
benim gözlerim koyu kahve istiyorumki daha açık ve dikkat cekici bi renk olsun fikri düşüncesi öenrisi tavsiyesi olanlar varsa buyrun hanımlar

ginchy canim bak su resimdeki halim evde los isikta cekilmis lenslerim daha yeni iken, daha gri ve de koyu duruyorlar burada bak.. iste bundan bahsediyordum. bence sen simdi gunesli ve flasli ortamlarda da cekim yap onlara bakalim los isikta renk belirgin olmuyor. ustelik rengin acilip degistigi de bariz belli cunku son halleri oldukca yesilimsiydi dogal yesil goz saniyordu insanlar ama ilk halleri daha farkli.

Eklentiler

• $26027_1114029227806_1739213732_203131_3040893_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $qtz.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

bu renk de hos gorunuyormus cok dogal bir mavi tabi flassiz nasil duruyor bilemiyorum..
hidrocor ice oneririm acik ve dikkat cekici bir renk dusunuyorsan

kızlar üşenmeyip yorum yazdığınız için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. en rahat ettiğim lens bu olacak sanırım. en rahat lens markasının en rahat lensi gözümde olduğunu unuttum. içinizde quartzo düşünen varsa hiç kaçırmasın. daha önce de dediğim gibi renk tam istediğim gibi olmadı ama bu renge de bayıldım. herkes diyor zamanla açılacak diye o yüzden hiç canımı sıkmıyorum.

nehir gerçekten al, samimi söylüyorum gözünden çıkaramayacaksın. o kadar çok seveceksin.

teknolog dediğin gibi herkes quartzolar için koyulaştığını söylüyor. truly de eski quartzoculardan. o da fark etti. biraz beklesin bakalım solüsyonda.

truly en kısa zamanda flaşlı foto ekliyorum. sen bu konuda bana ayrıca çok yardım ettin. sana sonsuz teşekkürler.

ne demek hayatim her zaman

soloticanın yeşil lensini almak istiyorum ama çok cırlamasınıda istemiyorum hangisi olur ?gözlerim açık kahve gibi bal tonunada kaçıyor ne almalıyım şimdiden teşekkürler

gözlerim korkunç koyu yani bildiğiniz zift!
gözleri abartısız bu kadar koyu olup da MEL kullanan arkadaşla yardım edin nasıl durur ne kadar açar???? melden başka renk düşünmüyorum ya mel yada hiç

Eklentiler

• $Fotoğraf-0064.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 32

soloticalar konserve kutudan çıktıkları gibi değiller canım,içindeki sıvı değişik bir sıvı,çok değişiyorlar zamanla,bu arada bu hali de çok güzelmiş güle güle kullan

canım cevabı yeni gördümm..şu ipek kiprik uygulamasındanmı yoksa farklı bir uygulamamı sneinkii doğal durmuş gerçektenn delilik deil süpersin bencee.....güzlelik uğruna herşey mübah

bilmiyorum ki acikcasi aklima gelmedi malzemenin ne oldugu, ilk kez duyuyorum ipek kirpik oldugunu, biraz arastirayim neymis ,ne degilmis tesekkur ederim :)

Canım umarım istediğin gibi açılır rengi ama bence bu haliyle de sana cok yakışmış güle güle kullan canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…