- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.081
Lamiacım kendi gözün ne renk bilmiyorum ama quartzolar harika durmuş çok güzel görünüyor bayıldım :))
Güzel günlerde güle güle kullan canım..
siz ne zaman ve nerden almıştınız? benim quartzolar yarın geliyor inşallah. umarım siz ve trulyninki gibi güzel çıkar.
kızlar benden önce yazılanlara dayanarak söylüyorum. quartzo evet gri. asla bir kedi gözü gibi değil yeşilliği. ama herkes aynı fikirde sanırım, kullandıkça sarı-yeşil tonu artacak belli. bir iki foto ekliyorum. renk tam olarak bu: gri. lensteki sarılıklar zamanla açılacak, kendisini gösterecek.
renk dışında bu quartzolar bende hiç kayma yapmadı.
evim hiç ışık almıyor. asıl rengi tutturabilmek için çok uğraştım. dışarı çıktığımda daha iyilerini çekip koyarım.
arzu hanım çok uğraştı, en açıklarını yolladı sağolsun. ona çookkk teşekkür ederim. rengi yine tam istediğim gibi değil ama eurosoft solüsyonlarda bekleteceğim.
truly renk için seninkilerle karşılaştırma bekliyorum, yazabilirsen birşeyler çok sevinirim.
Eki Görüntüle 340978
Eki Görüntüle 340979
kızlar benden önce yazılanlara dayanarak söylüyorum. quartzo evet gri. asla bir kedi gözü gibi değil yeşilliği. ama herkes aynı fikirde sanırım, kullandıkça sarı-yeşil tonu artacak belli. bir iki foto ekliyorum. renk tam olarak bu: gri. lensteki sarılıklar zamanla açılacak, kendisini gösterecek.
evim hiç ışık almıyor. asıl rengi tutturabilmek için çok uğraştım. dışarı çıktığımda daha iyilerini çekip koyarım.
arzu hanım çok uğraştı, en açıklarını yolladı sağolsun. ona çookkk teşekkür ederim. rengi yine tam istediğim gibi değil ama eurosoft solüsyonlarda bekleteceğim.
truly renk için seninkilerle karşılaştırma bekliyorum, yazabilirsen birşeyler çok sevinirim.
Eki Görüntüle 340978
Eki Görüntüle 340979
Eki Görüntüle 340978
Eki Görüntüle 340979
Merhabalar öncelikle;
sonracıgıma benim göz problemim var gözlerim hafif derecede sorunlu gözlük yerine lensi tercih ediyorum daha once freshlookun true sapphire'sini kullandım simdi yeni bi renge geçiş yapmak istiyorum :44:
Eki Görüntüle 340992
Bu daha önce kullandıgım true saphıre fakat bakmayın bu kadar acık renk durduguna normalde öle durmuor orda flastan öyle gözükür..
benim gözlerim koyu kahve istiyorumki daha açık ve dikkat cekici bi renk olsun fikri düşüncesi öenrisi tavsiyesi olanlar varsa buyrun hanımlar
bu renk de hos gorunuyormus cok dogal bir mavitabi flassiz nasil duruyor bilemiyorum..
hidrocor ice oneririm acik ve dikkat cekici bir renk dusunuyorsan
simdi baktım gorsellerdende hosuma gitmedi
kızlar üşenmeyip yorum yazdığınız için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. en rahat ettiğim lens bu olacak sanırım. en rahat lens markasının en rahat lensigözümde olduğunu unuttum. içinizde quartzo düşünen varsa hiç kaçırmasın. daha önce de dediğim gibi renk tam istediğim gibi olmadı ama bu renge de bayıldım. herkes diyor zamanla açılacak diye o yüzden hiç canımı sıkmıyorum.
nehir gerçekten al, samimi söylüyorum gözünden çıkaramayacaksın. o kadar çok seveceksin.
teknolog dediğin gibi herkes quartzolar için koyulaştığını söylüyor. truly de eski quartzoculardan. o da fark etti. biraz beklesin bakalım solüsyonda.
truly en kısa zamanda flaşlı foto ekliyorum. sen bu konuda bana ayrıca çok yardım ettin. sana sonsuz teşekkürler.
KOYULAŞMIŞ QUARTZOLAR AMA BU RENKTE SÜPERMİŞŞ...HİÇ ÜZÜLME BENCE acık deil diye zmanla açılıyor 10 gün 15 gün sonra rengine sende şaşıracaksınn....güzle günlerde kullan.....rengine bayıldımm...
canım cevabı yeni gördümm..şu ipek kiprik uygulamasındanmı yoksa farklı bir uygulamamı sneinkii doğal durmuş gerçektenn delilik deil süpersin bencee.....güzlelik uğruna herşey mübah
Eki Görüntüle 340978
Eki Görüntüle 340979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?