Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hepinize tek tek çok teşekkür ederim. quartzo albümü ekliyorum. flaşlı flaşsız, yakından, uzaktan,her türlü fotoğrafını koyuyorum lenslerimin. sabahki düşüncelerim tamamen değişti hanımlar. meğer gayet açıkmış rengi. ben fotoğraflamayı becerememişim.

bugün bu lenslerle gezdim geldiğinden beri. ya hiç mi kurumaz, hiç mi ağırlaşmaz. acaba düştü mü diye aynayı çıkarıp çıkarıp baktım sokak ortalarında. elime para geçince bu seriden stok yapacağım, garanti benim gibi koyu kahve gözlü, koyu kahve saçlı bayanlar bu rengi tercih edebilirsiniz. göz renginizi açar.

albümdeki fotoğraflara mutlaka bakın. sabah eklediklerimle alakası yok.

harika olmuslar canim valla 2ser kere baktim hepsine topazio albumunu de sabirsizlikla bekliyorum

truly seninkiyle neredeyse aynı renk gerçekten renginin biraz daha açılacağını da biliyoruz. bana da çok büyük sürpriz oldu asıl rengi fark etmek.

gözlerim korkunç koyu yani bildiğiniz zift!
gözleri abartısız bu kadar koyu olup da MEL kullanan arkadaşla yardım edin nasıl durur ne kadar açar???? melden başka renk düşünmüyorum ya mel yada hiç

Kendi göz rengimi görmüş gibi oldum bunlar gün ışığında çekildiyse.
Bende geçen ay cor mel aldım çok rahat kullanıyorum. İstersen birkaç güne foto ekleyebilirim şehir dışındayım şuanda makinem yanımda değil
Yarından sonra eklerim hemde renkler biraz oturmuş mu yorum yaparsınız

ayyyyy çok sevindim benim gibi birisi var ve cor mel kullanıyo oleyyy :)) çok mutlu olurum foto eklersen yaa süper olur :) çünkü haftaya falan sipariş vericem bende büyük ihtimal Arzu hanıma :) üsabırsızlıkla bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende tavsiye üzerine topazio'ya yönelenlerdenim uzun zamandır lens alıcam sürekli erteleyip durdum bende kötü durur diye bugün tam topazio sipariş edeyim derken burdaki birkaç sayfayı okudum topaziolar beyaz tende kötü dururmuş gözlerim orta kahve turkuaza yada maviye çalan güzel bir renk istiyorum bu kahve gözlerimi kapatan sizde topazioda kalmalımıyım yoksa başka birşeymi arıyım

Arzucum senden aldıgım quartzolar muhtesemmmm tam ıstedıgım gıbı acık yesıl durdu beklememe degdı bunca zaman sana bı kez daha cokk ama cok tesekkur edıyorum solusyon ıcınde ayrıca tesekkur ve kocaman opucuk

nasil beyaz tende kotu durabilir ki tatlim veyaz tende bence tum renkler guzel duruyor.. benim profilden solotica albumume bak istersen bir iki tane topazio fotografi olacakti orada

GULE GULE KULLANIN QUARTZOLARINIZI BENDE ALDIM ARZU HANIMDAN 3 GUN ONCE BENDE TAM ACIK YESIL DURDU GRILIK HIC YOK DIYEMEM AMA ISTEDIGIM GRI-YESIL OLDU COK BEGENDIM BEN RESIM KOYARIM . SIZDE BIRAZ DAHA GRI AGIRLIKLI DURMUS AMA EUROSOFT SOLUSYONDA RENK ACILACAKTIR BENDE DE VAR O SOLUSYONDAN .[/QUOTE]

çok teşekkür ederim siz de güle güle kullanın. sanırım biraz da göz rengi önemli. ikimizin gözü de kahverengi olsa bile, bir tık açıksa kahvenin tonu yine de renk değişiyor. siz fotoğraf ekleyecek misiniz?

çok teşekkür ederim siz de güle güle kullanın. sanırım biraz da göz rengi önemli. ikimizin gözü de kahverengi olsa bile, bir tık açıksa kahvenin tonu yine de renk değişiyor. siz fotoğraf ekleyecek misiniz?[/QUOTE]

BENIM GOZ RENGIM ACIK KAHVE ELA OLDUGU ICIN BIRAZ DAHA ACIK DURMUS OLABILR HAKLISINIZ. ARZU HANIMA YOLLADIM BEN RICA ETTIM YUKLEYECEK BURAYA. ALMAK ISTEYENLER ICIN FIKIR OLUR HEMDE SIZ GORMUS OLURSUNUZ . BU ARADA TESEKKUR EDERIM

arkadaslar siteyi bayadır takip ediyorum bende almak istiyorum solotica ama topazia cok gösterişli iddialı bir renk gibi son seri quartzo rengiyle ilgili bilgi verebilir misiniz kendi gözlerim acık kahverengi....

yeni kayıt oldugum için albümlere de bakamıyorum kafam cok karısık yardım kızlar...
merhaba benım gozlerımde acık kahve ela bende yenı quartzo aldım cok harıka bır acık yesıl-grı oldu arzu hanım var sıtede vatman 10 rumuzlu ondan aldım super bır renk resmınıde yukleyecek kendısı bendekı durusunun rıca ettım sagolsun. o zaman gorup karar verebılırsınız

merhaba lar topazio aksine beyaz tende çok hoş olur.Gözleriniz orta kahverengiyse marine renginizde tavsiye ederim:)

Gözleri koyu olup hidrocor mel almayı düşünenler varsa yardımcı olması için birkaç fotoğraf;
Kendi göz rengim:

Gün ışığında çekilenler:

Flaşlı çekim:

Bazı resimlerde nokta nokta olmasının sebebi yakın çekimde çektiğim için. Normalde hiç noktalar belli olmuyor. Kaşlarımı aldırmaya gittiğimde bile kadın dibimd olmasına rağmen farketmemişti hatta gözlerimin rengine iltifat bile etti baya. Bende lens demedim açıkcası
1ay oldu kullanmaya başlayalı ve kayma sorunu tamamen bitti, batma sorunum zaten hiç olmamışdı. İlk aldığım zamanlardaki sarılıkda kayboldu diyebilirim gözüme renk artık iyice oturmaya başladı.Çok memnunum iyi ki almışım. Biraz geçsin birde cristal almayı düşünüyorum
Not: kendi göz rengim biraz açık durmuş bana siyah gözlü falan derler genelde.

Son düzenleme:
nehir hadi merak ediyorum, kavuştun mu lenslerine?

ayyy tatlım dün 24 saat nöbetteydm bugn alabildim valla o yorgunluklaa yağmurda nasıl gittim almaya bi heves görsenyaa açıkçası birz bendee grii durdu ama dediğimz gibi oturcak rengii zamanla çünküü sarı olan yerleri dahada güzelleşir gbi gelio bana benm lens maceramda burda biter heralde:)ilk taktığımda kayma yaptı ama sonraa düzeldi hemen resim eklicem ama tam rengini belli etmek için brzcık daha bekleyin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…