Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok teşekkür ederim bu konu hakkında yardım istemiştim resim koyucam demiştiniz açıp görünce çok mutlu oldum. lensiniz çok güzel görünüyo ancak benim korkum doğal olmayan koyu bi
yeşil olarak durması ve bu renk gözmü olur ya lenstir dedirtmesi günlük hayatınızda rengin nasıl göründüğünü söylerler size? ela gibi mi baya doğal bi yeşil gibi mi yada koyu yeşil mi ne derler sizin lensli gözlerinizi görenler bunu çok merak ediyorum???

100% dogal goz gibi duran lens zor bulunur ya bin liraya kiyip custom yaptiracaksiniz ya da bunlardan birini begeneceksiniz, ki cor mel en dogal duran lenslerden biridir gun isiginda rengi daha acik gorunuyor benim de gozlerim cok koyu renk kayinvalidemin gozleri yesil, hemen hemen ayni oluyor goz rengimiz cor mel taktigimda. oyle kopkoyu yapay bir rengi yok sizin endise ettiginiz gibi..

ya birde sizin lensli fotonuzda pupil boşluğundan yine benimkine nazaran daha açık duran bi kahverengi olan göz renginiz görünüyor emin olun benim gözlerim çok korkunç koyu. bende böyle durur mu bilemiyorum yaa başka bu şekilde arkadaşlar varsa mel kullanan kara gözlü biraz daha fotoğraf olsa keşke

ayni resimleri 3. kez paylasiyorum buyrun bende mel'in durusu fakat gun isigi/flas cekimlerim yok hep iceride ve los isikta malesef. Bir ara birkac fotograf cekip albumume eklemeyi dusunuyorum dogru durust mel resmi yok simdi farkettim.

ben bunlardan birini zaten beğendim fikrim çok net hidrocor mel ama gözlerim inanamazsınız nasıl koyu, bende göz rengimin resmini koymuştum 1-2 sayfa önce, pupil mupil görünmüyor böyle Pixim inki gibi, ben bile dev aynasında güneşe tutunca zor görüyorum o yüzden endişem, o pupil boşluğundan görümnen kahverengiyle lensin bütünleşmesi gibi bişey bende hiç olmuyo komple pupil gibi görünüyo çünkü pupilimle gö<züm nerdeyse aynı renk az para değil endişem bu yüzden..

çok teşekkür ederim hakikaten hodrocor mel resmi nerdeyse hiç yok alıntı resim var sadece 1-2 tane birde vetmanın var. sizin göz renginiz de baya koyu anladığım kadarıyla fikir oldu çok teşekkürler :)

Loş ışıkta ela gibi durduğunu söylemişti annem,ama gün ışığında gören arkadaşlarım yeşil oldugunu söylediler hatta yeşil gözlü birini örnek verip aynı onun gibi dediler ama bazıları lens oldugunu söylemesem farketmiyordu bile.
Emin olun ama abzürt bir renk değil yani bu renk gözler var lensdir ya böyle renk olmaz diyen biri çıkmaz benim fikrime göre.
Ama tabiki de %100 doğal olmaz hiç bir lens.

sizin resimlerinize tekrar baktımda florasan ışığında çekilmiş gibi onlar sanki florasanda emin olun benim gözlerimde sizin gibi pupille göz rengi arasında sadece birkaç tık fark var. ama gün ışığında çekilince açık durmuş.
Normalde şeffaf lens kullanıyorsanız aslında daha hesaplıya geliyor soloticalar

Son düzenleme:

yok benim gözlerimde bozukluk yok çok şükür şeffaf kullanmıyorum çocukluğumdan beri yeşil gözlere hayranım hatta çocukken geceleri dua eder uyurdum sabah uyandığımda gözlerim yeşil olmuş olsun diye :) haftaya vetmana sipariş vericem galiba ya denemezsem çatlarım :) çok teşekkür ederim bilgiler için :)

cnm cok sevındm sonunda kavusmussun lenslerıne :) numaralımı ydı lenslerin ? foto koyarsan cok sevınırım :) kendı göz renginle beraberr

cnm cok sevındm sonunda kavusmussun lenslerıne :) numaralımı ydı lenslerin ? foto koyarsan cok sevınırım :) kendı göz renginle beraberr

ayyy cnım saol ama ben pektee sevinemedim zamanla daha çok sevinirim inş. öncedende konuştuğumz gibi gri daha ağırlıklı hattaa bayaaa ağırlıklı şimdilk tanitaya devam edicem brz beklicem bakalım inş.zamanla yeşillenir:)

bak şimdi! nehircim tak mutlaka. bir daha bak iyice. bize gri gibi geliyor ama aslında o grilik zaten lensi doğal yapıyor. renkli gözlü bir iş arkadaşım var, bugün uçakta onun gözlerini inceledim. ne gri ne yeşil ne de mavi. yani aynı quartzo. sen yine beklet solüsyonda ama kullan da. eminim çok yakışmıştır. resimleri çok geciktirme. güle güle kullan tatlım.

kizlar burasi Solotica sayfasi yani solotica disinda paylasimlar yapmayalim bence, lens topigi var ayri orada sanirim diger markalari da tartisiyorlar. ayrica tek bir tane paylasim yapan abcd diye uyduruk isimleri olanlar reklam kokuyor o yuzden o kisileri de ciddiye alip cevap vermeyelim..

melek canim cok hos olmus acik renk gozde quartzo iyice aklima girdiniz ben de quartzo alicam galiba bir cift daha.. zaten eski quartzo resimlerime bakip bakip ic geciriyorum su son gunlerde

Arkadaşlar,ben yakınlarda cor mel aldım,çok da memnunum ama gözümün rengini az daha açacak bir solotica daha istiyorum.Yine yeşil tonlarında olmalı,yani melin daha açığı gibi durmasını istiyorum.Kendi gözlerim orta kahve.Göz çapım büyük olmadığı için ve yapay bulduğum için charm serisini düşünmüyorum.Belirgin hare sevmiyorum,hem benim gözlerimde,başımı sağa sola çevirince hareler oynuyor dışarı taşıyor,o gözüntü çok kötü duruyor bende.Sizden ricam,solotica konusunda tecrübeli arkadaşlar,lütfen fikirlerinizi belirtin.Doğal durması,nokta noktalığın çok olmaması ve pupilin geniş olmaması,lensin çok cırt renk olmaması benim için önemli.Ben azıcık baktım ama bilemedim,cristal sanki yakın geldi,esmeralda güzel ama çok bağırıyor.Quartzoyla cristal yakınmış diye okudum sanki renkte mavilik istemiyorum ve inanın fikrim yok meller dışında.Sizler ne önerirsiniz?Hangi solotica benim tarifime en uyanı?

quartzo bence bahsettiginiz renk.. cristal konusunda emin degilim hic kullanmadim o da hos durabilir, cristali olan arkadaslarin paylastigi fotograflara bakarsaniz iyi olabilir. benim profilimdeki solotica albumune de bakabilirsiniz quartzolar icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…