- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.121
Gözleri koyu olup hidrocor mel almayı düşünenler varsa yardımcı olması için birkaç fotoğraf;
Kendi göz rengim:
Eki Görüntüle 342537
Gün ışığında çekilenler:
Eki Görüntüle 342532 Eki Görüntüle 342531
Eki Görüntüle 342534 Eki Görüntüle 342533
Flaşlı çekim:
Eki Görüntüle 342536
Bazı resimlerde nokta nokta olmasının sebebi yakın çekimde çektiğim için. Normalde hiç noktalar belli olmuyor. Kaşlarımı aldırmaya gittiğimde bile kadın dibimd olmasına rağmen farketmemişti hatta gözlerimin rengine iltifat bile etti baya. Bende lens demedim açıkcası
1ay oldu kullanmaya başlayalı ve kayma sorunu tamamen bitti, batma sorunum zaten hiç olmamışdı. İlk aldığım zamanlardaki sarılıkda kayboldu diyebilirim gözüme renk artık iyice oturmaya başladı.Çok memnunum iyi ki almışım. Biraz geçsin birde cristal almayı düşünüyorum
Not: kendi göz rengim biraz açık durmuş bana siyah gözlü falan derler genelde.
çok teşekkür ederim bu konu hakkında yardım istemiştim resim koyucam demiştiniz açıp görünce çok mutlu oldum. lensiniz çok güzel görünüyo ancak benim korkum doğal olmayan koyu bi
yeşil olarak durması ve bu renk gözmü olur ya lenstir dedirtmesigünlük hayatınızda rengin nasıl göründüğünü söylerler size? ela gibi mi baya doğal bi yeşil gibi mi yada koyu yeşil mi ne derler sizin lensli gözlerinizi görenler bunu çok merak ediyorum???
çok teşekkür ederim bu konu hakkında yardım istemiştim resim koyucam demiştiniz açıp görünce çok mutlu oldum. lensiniz çok güzel görünüyo ancak benim korkum doğal olmayan koyu bi
yeşil olarak durması ve bu renk gözmü olur ya lenstir dedirtmesigünlük hayatınızda rengin nasıl göründüğünü söylerler size? ela gibi mi baya doğal bi yeşil gibi mi yada koyu yeşil mi ne derler sizin lensli gözlerinizi görenler bunu çok merak ediyorum???
100% dogal goz gibi duran lens zor bulunur ya bin liraya kiyip custom yaptiracaksiniz ya da bunlardan birini begeneceksiniz, ki cor mel en dogal duran lenslerden biridir gun isiginda rengi daha acik gorunuyor benim de gozlerim cok koyu renk kayinvalidemin gozleri yesil, hemen hemen ayni oluyor goz rengimiz cor mel taktigimda. oyle kopkoyu yapay bir rengi yok sizin endise ettiginiz gibi..
ayni resimleri 3. kez paylasiyorumbuyrun bende mel'in durusu fakat gun isigi/flas cekimlerim yok hep iceride ve los isikta malesef. Bir ara birkac fotograf cekip albumume eklemeyi dusunuyorum dogru durust mel resmi yok simdi farkettim.
Eki Görüntüle 342766 Eki Görüntüle 342767
ben bunlardan birini zaten beğendim fikrim çok net hidrocor mel ama gözlerim inanamazsınız nasıl koyu, bende göz rengimin resmini koymuştum 1-2 sayfa önce, pupil mupil görünmüyor böyle Pixim inki gibi, ben bile dev aynasında güneşe tutunca zor görüyorumo yüzden endişem, o pupil boşluğundan görümnen kahverengiyle lensin bütünleşmesi gibi bişey bende hiç olmuyo komple pupil gibi görünüyo çünkü pupilimle gö<züm nerdeyse aynı renk az para değil endişem bu yüzden..
çok teşekkür ederim hakikaten hodrocor mel resmi nerdeyse hiç yok alıntı resim var sadece 1-2 tane birde vetmanın var. sizin göz renginiz de baya koyu anladığım kadarıyla fikir oldu çok teşekkürler :)
Loş ışıkta ela gibi durduğunu söylemişti annem,ama gün ışığında gören arkadaşlarım yeşil oldugunu söylediler hatta yeşil gözlü birini örnek verip aynı onun gibi dediler ama bazıları lens oldugunu söylemesem farketmiyordu bile.
Emin olun ama abzürt bir renk değil yani bu renk gözler var lensdir ya böyle renk olmaz diyen biri çıkmaz benim fikrime göre.
Ama tabiki de %100 doğal olmaz hiç bir lens.
sizin resimlerinize tekrar baktımda florasan ışığında çekilmiş gibi onlar sanki florasanda emin olun benim gözlerimde sizin gibi pupille göz rengi arasında sadece birkaç tık fark var. ama gün ışığında çekilince açık durmuş.
Normalde şeffaf lens kullanıyorsanız aslında daha hesaplıya geliyor soloticalar
ayyy tatlım dün 24 saat nöbetteydm bugn alabildim valla o yorgunluklaa yağmurda nasıl gittim almaya bi heves görsenyaa açıkçası birz bendee grii durdu ama dediğimz gibi oturcak rengii zamanla çünküü sarı olan yerleri dahada güzelleşir gbi gelio bana benm lens maceramda burda biter heralde:)ilk taktığımda kayma yaptı ama sonraa düzeldi hemen resim eklicem ama tam rengini belli etmek için brzcık daha bekleyin:)))
cnm cok sevındm sonunda kavusmussun lenslerıne :) numaralımı ydı lenslerin ? foto koyarsan cok sevınırım :) kendı göz renginle beraberr
ayyy cnım saol ama ben pektee sevinemedim zamanla daha çok sevinirim inş. öncedende konuştuğumz gibi gri daha ağırlıklı hattaa bayaaa ağırlıklı şimdilk tanitaya devam edicem brz beklicem bakalım inş.zamanla yeşillenir:)
arkadaşlar bu lensi formda grdüm hangi marka olduğunu bilen varsa veya tahmn eden varsa yardımlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 343150
Arkadaşlar,ben yakınlarda cor mel aldım,çok da memnunum ama gözümün rengini az daha açacak bir solotica daha istiyorum.Yine yeşil tonlarında olmalı,yani melin daha açığı gibi durmasını istiyorum.Kendi gözlerim orta kahve.Göz çapım büyük olmadığı için ve yapay bulduğum için charm serisini düşünmüyorum.Belirgin hare sevmiyorum,hem benim gözlerimde,başımı sağa sola çevirince hareler oynuyor dışarı taşıyor,o gözüntü çok kötü duruyor bende.Sizden ricam,solotica konusunda tecrübeli arkadaşlar,lütfen fikirlerinizi belirtin.Doğal durması,nokta noktalığın çok olmaması ve pupilin geniş olmaması,lensin çok cırt renk olmaması benim için önemli.Ben azıcık baktım ama bilemedim,cristal sanki yakın geldi,esmeralda güzel ama çok bağırıyor.Quartzoyla cristal yakınmış diye okudum sanki renkte mavilik istemiyorum ve inanın fikrim yok meller dışında.Sizler ne önerirsiniz?Hangi solotica benim tarifime en uyanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?