- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.141
kizlar burasi Solotica sayfasi yani solotica disinda paylasimlar yapmayalim bence, lens topigi var ayri orada sanirim diger markalari da tartisiyorlar.
quartzo bence bahsettiginiz renk.. cristal konusunda emin degilim hic kullanmadim o da hos durabilir, cristali olan arkadaslarin paylastigi fotograflara bakarsaniz iyi olabilir. benim profilimdeki solotica albumune de bakabilirsiniz quartzolar icin.
quartzo bence bahsettiginiz renk.. cristal konusunda emin degilim hic kullanmadim o da hos durabilir, cristali olan arkadaslarin paylastigi fotograflara bakarsaniz iyi olabilir. benim profilimdeki solotica albumune de bakabilirsiniz quartzolar icin.[/QUOTE
Lens albümünüze baktım,her biri birbirinden güzel durmuş sizde,maşallah gerçekten.Quartzo da size çok yakışmış ve çok doğal görünüyor ama içinde mavilik benim istediğime göre fazla sanki.Net yeşil duracağını bilsem kesin seçerim.Meli seçerkenki deriiiiin araştırmalarıma başlamam gerkiyor sanırım.Önerilerinizi beklerim yine,teşekkürler..
Teşekkürler fikir verdiğiniz için.Ben mavilik istemiyorum lenste,yeşili net olsun istiyorum.Acaba esmeralda nasıl olur onunla ilgili bilginiz var mı?Ama sanki esmeraldaların da çok bağırıyor,yeşili en net olan sanırım o ama işte...Quartzo,cristal,icemint bir de esmeralda arasından eleme yapıp birini seçerim.Albümünüzü incelerim şimdi,sağ olun..
kizlar burasi solotica sayfasi yani solotica disinda paylasimlar yapmayalim bence, lens topigi var ayri orada sanirim diger markalari da tartisiyorlar. Ayrica tek bir tane paylasim yapan abcd diye uyduruk isimleri olanlar[ı] reklam kokuyor[/ı] o yuzden o kisileri de ciddiye alip cevap vermeyelim..
Melek canim cok hos olmus acik renk gozde quartzoIyice aklima girdiniz ben de quartzo alicam galiba bir cift daha.. Zaten eski quartzo resimlerime bakip bakip ic geciriyorum su son gunlerde
melek hanım bayıldım lenslerinize. çok doğal durmuş ve çok güzel açmış. güle güle kullanın.
bayanlar bende esmeralda vardı. resmini eklemiştim ama tekrar ekleyeyim.
.Eki Görüntüle 343933
Eki Görüntüle 343934
pinhn bana sorarsanız esmeralda yemyeşil bir renk ama benim göz rengimi açamadı. koyu kaldı hatta dibine gelmedikçe kahverengi gibi durdu. ama bu tabi ki lensin suçu değil. gözleri açık kahve olanlarda harikalar yaratıyor. quartzo ise tam istediğim yeşilliği verdi. fikir olsun diye söylüyorum. zaten burayı okuyorsanız bilirsiniz soloticanın özelliği kullandıkça oturan rengi. esmeralda da quartzo da yeşil. ton farkı var. göz renginizi de düşünüp karar verin.
COK TESEKKUR EDERIM BENDE COK BEGENDIM ISTEDIGIM GIBI CIKTI RENGI. AMA SIZDEKI ESMERALDALARDA SUPER DURMUS KESINLIKLE YESIL OLDUGU COK BELLI BENDE DE VAR ESMERALDA SON SERIYI BIRAZ KOYULTMUSLAR BENDE DE BIRAZ KOYU DURDRU AMA COK COK GUZEL BIR YESIL BENCE VE SIZDEDE COK GUZEL OLMUS
tam anlamıyla benım ıstedıgım yesıl,yosun yesili super durmus,bende esmeralda cok acık bır yesıl durmustu sanırım taban cok fark edıyormelek hanım bayıldım lenslerinize. çok doğal durmuş ve çok güzel açmış. Güle güle kullanın.
Bayanlar bende esmeralda vardı. Resmini eklemiştim ama tekrar ekleyeyim.
.Eki Görüntüle 343933
Eki Görüntüle 343934
pinhn bana sorarsanız esmeralda yemyeşil bir renk ama benim göz rengimi açamadı. Koyu kaldı hatta dibine gelmedikçe kahverengi gibi durdu. Ama bu tabi ki lensin suçu değil. Gözleri açık kahve olanlarda harikalar yaratıyor. Quartzo ise tam istediğim yeşilliği verdi. Fikir olsun diye söylüyorum. Zaten burayı okuyorsanız bilirsiniz soloticanın özelliği kullandıkça oturan rengi. Esmeralda da quartzo da yeşil. Ton farkı var. Göz renginizi de düşünüp karar verin.
Eki Görüntüle 343947
bu da quartzolarım. Mavilik demeyelim de grilik var. Lensin kendisi gri-sarı zaten. Ama göz üstünde yeşilleşiyor. Iki resmi karşılaştırın. Umarım içinize sinen lensi bulursunuz.
Truly tatlım bak arzu hanımın açık renk quartzo stokları tükenmeden karar ver, burada herkese tavsiye ediyoruz. Maazallah kalmaz falan
truly tatlım bak arzu hanımın açık renk quartzo stokları tükenmeden karar ver, burada herkese tavsiye ediyoruz. maazallah kalmaz falan
arkadaşlar yeni hıdrocor mel numarasız 95 tl den veriyorum ilgilenenler özelden mesaj gönderebilirler:)
Eki Görüntüle 344041
Eki Görüntüle 344043 flaşsız çekimde:)
Eki Görüntüle 344045
kızlaar sonunda quartzo merak edenlere malum havalar kötüü en fazla ışık alan yerden pencere dibinde çektim resimlerii birz oturuyor renk yada ben alışıyorum tanita yellowdan sonra alışması zor oldu :)
Eki Görüntüle 344041
Eki Görüntüle 344045
kızlaar sonunda quartzo merak edenlere malum havalar kötüü en fazla ışık alan yerden pencere dibinde çektim resimlerii birz oturuyor renk yada ben alışıyorum tanita yellowdan sonra alışması zor oldu :)
Eki Görüntüle 344148 buda esmeraldanın bende durusu kendı gozum acık kahve ela
Eki Görüntüle 344041
Eki Görüntüle 344045
Eki Görüntüle 344148 buda esmeraldanın bende durusu kendı gozum acık kahve ela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?