Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
quartzo bence bahsettiginiz renk.. cristal konusunda emin degilim hic kullanmadim o da hos durabilir, cristali olan arkadaslarin paylastigi fotograflara bakarsaniz iyi olabilir. benim profilimdeki solotica albumune de bakabilirsiniz quartzolar icin.

Teşekkürler fikir verdiğiniz için.Ben mavilik istemiyorum lenste,yeşili net olsun istiyorum.Acaba esmeralda nasıl olur onunla ilgili bilginiz var mı?Ama sanki esmeraldaların da çok bağırıyor,yeşili en net olan sanırım o ama işte...Quartzo,cristal,icemint bir de esmeralda arasından eleme yapıp birini seçerim.Albümünüzü incelerim şimdi,sağ olun..

icemint mavi diye biliyorum canim... onu begenmezsin madem mavilik istemiyorsun.
esmeralda guzel olabilir net bir fikrim yok cunku esmeralda alip da fotograf paylasani sanirim henuz gormedim
guzel yorumlariniz icin de tesekkur ederim. quartzoda mavilik degil ama grilik var. gri-yesil arasi diyelim. esmeraldada o grlilik yok ama o zaman da sanki biraz yemyesil duruyor... bilmiyorum
size kolay gelsin lens arastirmasi konusunda bence youtube videolari en iyisi cunku renklerle oynama yapilmadigi icin oldugu gibi gorebiliyorsunuz. ben acikcasi youtube'dan aratiyorum almayi dusundugum lenslerin videolarini seyrediyorum durusuna bakiyorum, o sekilde karar veriyorum. bence siz de oyle yapin :)

cok tesekkur ederım canım sendekı kadar guzel olmasada ıstedıgım renge cok yakın durdu sendekı quartzoya bayıldım benım 2010 da aldıgıma cok benzıyor tam acık yesıl

melek hanım bayıldım lenslerinize. çok doğal durmuş ve çok güzel açmış. güle güle kullanın.

bayanlar bende esmeralda vardı. resmini eklemiştim ama tekrar ekleyeyim.
.

pinhn bana sorarsanız esmeralda yemyeşil bir renk ama benim göz rengimi açamadı. koyu kaldı hatta dibine gelmedikçe kahverengi gibi durdu. ama bu tabi ki lensin suçu değil. gözleri açık kahve olanlarda harikalar yaratıyor. quartzo ise tam istediğim yeşilliği verdi. fikir olsun diye söylüyorum. zaten burayı okuyorsanız bilirsiniz soloticanın özelliği kullandıkça oturan rengi. esmeralda da quartzo da yeşil. ton farkı var. göz renginizi de düşünüp karar verin.

bu da quartzolarım. mavilik demeyelim de grilik var. lensin kendisi gri-sarı zaten. ama göz üstünde yeşilleşiyor. iki resmi karşılaştırın. umarım içinize sinen lensi bulursunuz.

truly tatlım bak arzu hanımın açık renk quartzo stokları tükenmeden karar ver, burada herkese tavsiye ediyoruz. maazallah kalmaz falan

tam anlamıyla benım ıstedıgım yesıl,yosun yesili super durmus,bende esmeralda cok acık bır yesıl durmustu sanırım taban cok fark edıyor

truly tatlım bak arzu hanımın açık renk quartzo stokları tükenmeden karar ver, burada herkese tavsiye ediyoruz. maazallah kalmaz falan

martta tr geliyorum o ara siparis verebilirim ancak, bir de ingiltere'ye kargo ile ugrasmamis olurum hem daha iyi olur. Arzu hanim da bana bir tane ayiriversin en acik seriden, eger burayi okuyorsa

flaşsız çekimde:)

kızlaar sonunda quartzo merak edenlere malum havalar kötüü en fazla ışık alan yerden pencere dibinde çektim resimlerii birz oturuyor renk yada ben alışıyorum tanita yellowdan sonra alışması zor oldu :)

Arzu hanım sahibinden de mesaj attım alıyorum adres tel vs verdim okumamışsınız dşye görünüyo yaa hemen bugün kargolayamazsınız 1 saat daha okuyamazsanız çatlıcam (((((

Canım yüzüne tenine kaşına ve sac rengine mükemmel yakışmış, tek kelimeyle harika Durmuş güle güle güzel günlerde kullan inşallah ) bayıldım!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…