Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım yüzüne tenine kaşına ve sac rengine mükemmel yakışmış, tek kelimeyle harika Durmuş güle güle güzel günlerde kullan inşallah ) bayıldım!!!!

canım yaa çoook teşekür ettim :)kızlar hepinize aynı anda nasıl alıntı yapcağımı bilemedim ama güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum iyiki siz varsınız
daha çok resim çektikçe eklicem hepsinii:)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 344148 buda esmeraldanın bende durusu kendı gozum acık kahve ela

WOOOOWWWW bu şimdi lens mi? melek hanım size hepsi çok yakışıyor. kirpiklere de aman nazar değmesin , lumigan falan kullanmadınız değil mi?

sieranın esmeraldaları sizinkinden de açık. benimki böyle dursa, bu bile yeterdi bana. siz beğenmişsiniz gerçi ama o fotoğraf flaşla çekildi. asıl rengi değil yani. gerçi çok da kötülemek istemiyorum, esmeralda düşünenlerin kafası karışmasın. özellikle tekrarlıyorum, bende iyi sonuç vermedi.

ay resminize tekrar baktım da yok, bu lens olamaz . maşallah maşallah,trulynin quartzoları sizin esmeraldalar yakıyor ortalığı.

nehirciğim içine sinsin, mükemmel durmuş. aklım sende kaldı kaç gündür. iyi ki resim ekledin. hiç grilik falan deme. lensi kutuda görmeyenler o griliği fark etmiyor. sen de o halini bildiğin için sana gri geliyor. iyi günlerde kullan.

TRULY TÜRKİYEYE GELİYOOORRRR
bu üç smiley ne yapıyorsa hepsini de yaptım. gerçekten kargoyla uğraşmazsın, zaten lens pahalı bir de shipping ödememiş olursun.

tam anlamıyla benım ıstedıgım yesıl,yosun yesili super durmus,bende esmeralda cok acık bır yesıl durmustu sanırım taban cok fark edıyor

kesinlikle taban da seri de çok fark ediyor. ben de sizinkilere hasta kalmıştım mesela. bana güvenin sizin lensler gayet güzel.

Sevgili ginchy,öncelikle yardımınız,inceliğiniz için teşekkür ederim.Lenslerin her ikisi de sizde çok güzel durmuş ve farklı hava katmış,gerçekten.Esmeralda çok güzel,dediğiniz gibi yemyeşil.Ama korkarım benim gözümü de açmaz,yakından bakılmadıkça kahverengi durur.İşte ben bunu istemiyorum,bakılınca şöyle açık,duru,çok cırt olmayan bir yeşil istiyorum.Mellerimi seviyorum ama onlar bende,sizin esmeraldayı tarif ettiğiniz gibi duruyor,zaten yemyeşil değil,sarılık var,çok yakından bakmayınca kahverengimsi bir sarılık hakim,ben o sarılığı sevmiyorum.Fotoğrafınızda esmeralda gözünüzü gayet açmış görünüyor ama işte siz fotoğraf dışında günlük duruşunu tabi ki tespit etmişsinizdir.Quartzo da sizde çok hoş durmuş kesinlikle,ama bende istediğim gibi yumuşak,bariz bir yeşil gibi mi durur emin olamıyorum,benim istediğim yeşilin yoğunluğu.Araştırayım biraz daha,yine fikir verebilirsiniz,sevinirim.Sağ olun...

Arkadaşlar,quartzo,esmeralda ve cristalin pupil boşlukları nasıl,acaba cor melden daha mı geniş duruyor,gözdeki kahvelik çok belli olur mu o boşluktan?Bir de benim göz çapım 8.5.Natural colors serisi gözümde taşma yapar mı,başım sağa sola çevirince hareket eder mi diye endişeliyim.Corda bile çok dikkatli bakınca dışarıda azıcık sarı hare oluyor.Ne dersiniz,bari bunlara göre son kararı vereyim

nehir tatlım bayıldım quartzolarına masallah de ve gözunden cıkarma bence çook güzell olmuşş gerçekten söyluyorum . çevrenden nasıl tepkıler alıyorsun lens oldugunu anlıyorlarmı. tanıtamı dha dogal bumu ?hangısı dha rahatt bu soruları cevaplarsan cok sevınırım cattliicaamm :)))

Melekcim senin göz renginden olsa gerek sanki hic lens yokmuş kadar doğal olmuşlar süper gercekten ) güzel günlerde kullan canım sen de :))

canım guzel yorumların ıcın cok tesekkur ederım bende cok begenerek kullanıyorum lensten anlamayanlar cıdden lens oldugunu anlamıyor :) :)

canım guzel yorumların ıcın cok tesekkur ederım cok mutlu ettın benı . ayrıca bende ıyı sonuc vermedı sozlerıne katılmıyorum ben bayıldım sendekı durusuna ınanılmaz dogal bır yesıl olmus ayrıca acılcak o renk bıraz daha bende bu esmeraldayı aldıgımda bıraz koyuydu acıldı bıraz merak etme acılacak yanı. .

benim hidrocor meller bugün elime ulaştı Arzu hanımdan aldım herşey süperdi 8.7 ve 14.2 herşey gözüme göre ama hiç açmadı ya
hiç mi hiç belli bile değil nour yorumlarınızı bekliyorum sizce açılır mı rengi
gün ışığında flashsız çektim pencerenin dibinde

Eklentiler

• $Fotoğraf-0069.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf-0070.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf-0072.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47

oldukca koyu gorunuyor canim ben bu serinini rengi acildi diye biliyordum oysa ki.. belki zamanla acilir bilemiyorum ama melin bu kadar koyu durdugunu ilk kez goruyorum benim gozumu bile aciyor ki benim de dogal gozlerim neredeyse siyah - gerci bendeki eski seri solusyonda da uzun suredir bekliyor

Esmeraldanın da serisi var son gelen esmeraldalar oldukça açık hatta geçen gün quartzo alan bir arakadaş bana koyu kaldıgını esmeraldanın bari açık olmasını gözünü açmasını isedi en son gelen esmeraldalardan seçtim en açığını gönderdim kendisine buda oldukşa açtı arzu hanım oldukça güzel dedi yani quartzodan fazla açmış o serilerden alırsanız göz renginizi açar:)

gincy ,mele,nehir quartzolarınız çok güzel görünüyorlar çok yakışmışlar güle güle kullanın:)

canım quartzo esmeralda ve cristalin pupil boşluklarının içinde en dar olan ikisi quartzo ve esmeralda yani en dar pupil boşlugu olan seriler opaklar .göz çapınız 8.5 ise ya hıdrocor yada hıdrocharm düşünün derim.nc serisi taşma yapabilir sizde onu göze alarak sipariş vermenizi tavsiye ederim..

tatlım önceliklee çoook ama çook saolişyerinde daha takıp denemedim korkuyorum açıkçası çünkü çok radikal bi değişiklik yapıoo hiç öyle göz rengimii falan açmadı diyen arkadaşlara öneririm tanita normalde çok doğal kimse bugüne kadar lens mi var gözünüzde demedi güzel ama oda koyu kalıo resimlerde falan hiç belli bile olmuoo nişanlımkii lensi hayatta sevmez ayrı şehirlerdeyz geçen görüştüğümüzde ohh be negüzel olmuşsun lensleri takmayınca dedi güldüm sonra ışıkta görünce naptın flan baya sıkıştırdı ben daha öncede rainbow kullanıodum söylemedim yeni aldım bunları diyee bakalım ama quartzo çok belirgin bi renk çok değiştirdi göz rengimii ki koyu kahvedir gözlerim:) neyse cnm tanitaya göre çook çook ince bilens bendede ilk başta kayma yaptı gözümde zaman geçtikçe taktıkça oturuyor rengide gri olan kısmıdaha az şimdi sarı olan kısımları açılınca daha bi yeşilimsi oldusen neye karar verdin verebildinmi daha doğrusu

cnm çok teşekkür ederimmm Ben de memnun kaldım :)) iyiki solotica almışım. Bundan sonrada bu marka dışında lens kullanmam heralde

Arkadaşlar bende solotica topozio aldım.Çokta güzel durdu.Krşıdanda belli olan doğal bir mavi.Hatta herkes kendi gözüm sanıyor.Zana geçtikçe rengi oturuyor daha bir güzelleşiyor.Bu arada vetman10dan aldığum eurosoft solisyonlar çok güzel.Bazı solisyonlar batma yaparken.Bun solisyonda böyle bir problem yok.Üstelikte lenslerin rengini 2 ton açıyormuş.Tam benim istediğim solisyon.Ben kullanmaya başladım.Bakalım açacak mı)))

haa buarada canım gerçekten çook etkileyicide bi renk hani adirana lima diyorlar ama öylee gerçekten victoriia scret mankerini hayranlkla izleyen biri olarak onları kıskancak artık pek bi şeym kalmadı inş.zamanla daha çok alışır hiç çıkarmam gözümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…