- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.181
haa buarada canım gerçekten çook etkileyicide bi renk hani adirana lima diyorlar ama öylee gerçekten victoriia scret mankerini hayranlkla izleyen biri olarak onları kıskancak artık pek bi şeym kalmadıinş.zamanla daha çok alışır hiç çıkarmam gözümden
benim hidrocor meller bugün elime ulaştı Arzu hanımdan aldım herşey süperdi 8.7 ve 14.2 herşey gözüme göre ama hiç açmadı ya
hiç mi hiç belli bile değil nour yorumlarınızı bekliyorum sizce açılır mı rengi
gün ışığında flashsız çektim pencerenin dibinde
sevgili insuline numaralı cristalleriniz geldi bügün gönderdim resimleri bekliyorummm sevgiler:)
haa buarada canım gerçekten çook etkileyicide bi renk hani adirana lima diyorlar ama öylee gerçekten victoriia scret mankerini hayranlkla izleyen biri olarak onları kıskancak artık pek bi şeym kalmadıinş.zamanla daha çok alışır hiç çıkarmam gözümden
Canım biraz koyu durmuş evet ama solüsyonda bekleyince biraz açılır renk belki.benim hidrocor meller bugün elime ulaştı Arzu hanımdan aldım herşey süperdi 8.7 ve 14.2 herşey gözüme göre ama hiç açmadı ya
sevgili insuline numaralı cristalleriniz geldi bügün gönderdim resimleri bekliyorummm sevgiler:)
melek hanım bayıldım lenslerinize. çok doğal durmuş ve çok güzel açmış. güle güle kullanın.
bayanlar bende esmeralda vardı. resmini eklemiştim ama tekrar ekleyeyim.
.Eki Görüntüle 343933
Eki Görüntüle 343934
pinhn bana sorarsanız esmeralda yemyeşil bir renk ama benim göz rengimi açamadı. koyu kaldı hatta dibine gelmedikçe kahverengi gibi durdu. ama bu tabi ki lensin suçu değil. gözleri açık kahve olanlarda harikalar yaratıyor. quartzo ise tam istediğim yeşilliği verdi. fikir olsun diye söylüyorum. zaten burayı okuyorsanız bilirsiniz soloticanın özelliği kullandıkça oturan rengi. esmeralda da quartzo da yeşil. ton farkı var. göz renginizi de düşünüp karar verin.
Eki Görüntüle 343947
bu da quartzolarım. mavilik demeyelim de grilik var. lensin kendisi gri-sarı zaten. ama göz üstünde yeşilleşiyor. iki resmi karşılaştırın. umarım içinize sinen lensi bulursunuz.
truly tatlım bak arzu hanımın açık renk quartzo stokları tükenmeden karar ver, burada herkese tavsiye ediyoruz. maazallah kalmaz falan
quartzodaan sonrakii en merak edilen lens:)))noluurr hemeeen resim istiyoruz sendende
benim hidrocor meller bugün elime ulaştı Arzu hanımdan aldım herşey süperdi 8.7 ve 14.2 herşey gözüme göre ama hiç açmadı ya
quartzolar muhteşem duruyor gerçekten muhteşem yakışmış..kendi göz renginiz nedir acaba?
ewet bu fotolarıı sabırsızlıkla beklıyoruz insulinee
Canim bugünü nasıl geçirdim bilemedim zaten pazar sendromu diye bişeyim kalmadı keske her Pazartesi yeni solotica gelse) elime gecer geçmez kendiminkileri çıkarıp takicam ve dakikasına foto çekip yükliycem kızlar merak etmeyin bakalım nasıl olucak ) yorumlarınızı esirgemeyin olur mu??
tabikide tatlımson kararım senin fotolarına bağlı:)
Selam ben de hidrocor grafite resim koymak istedim Cyristal ve ice kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?