Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eminim dhada alısacaksın ve cok sevıceksın bende quartzo almaya karar verdım bı kac gun sonra sıparısımı verırım ınsallah sana bıkaç sorum dhA olucak benım merakım balık gözü gibi duruyor dısarı cıkık cıkık dıyorlardı ya ınce bı lens ama oyle duruyormu ? pupili nasıl ??

Elegance,evet koyu durmuş gözünüzde.Bende de aynı sizde durduğu gibi durdu ama şu da var çok,doğal görünüyor.Yeşil olduğu belli ama koyu bir yeşil.Gün ışığında ve açık havada daha açık durur diye düşünüyorum,daha doğrusu öyle umuyorum.Ben de quartzo veya esmeralda almayı düşünüyorum ayrıca.Ama mellerimden vazgeçmeyi de düşünmüyorum:)Bence siz de çok doğal,kendi gözünüzmüş gibi görünüşünü ve farklı ortamlarda daha açık durabileceğini göz ardı etmeyin.Ben de sizinle aynı durumda olduğum için sizi çok iyi anlıyorum açıkçası.Meller koyu da olsa,tam açmasa da,yeşilliğini çok belli öne çıkarmasa da gözünüze çok yakışmış ve çok doğal durmuş.

cnm özel msj gndereemıorum . senden dha farklı resimlerr bekliyoruummm iyiki varsın bu forumdaa

Canım biraz koyu durmuş evet ama solüsyonda bekleyince biraz açılır renk belki.
Birde bu aralar havalarda karanlık. Benim lenslerde 3'den 4'den sonra pek farkedilmiyor hava kapalı olduğundan ama yinede sen bilirsin tabi..

Bu arada ben de birkaç tık daha açık bir lens almak istiyorum sanırım ama mel kadar da doğal olsun istiyorum. Quartzoları çok beğeniyorum aslında ama sanki bombeli durucakmış gibi geliyor. Cristal ve ice incelemeleri yapmaya başladım bu aralar zaten benim karar vermem çok uzun sürüyor bir sürü fotoğraf video bakıyorum ama karar veremiyorum yine de.
Alanlar bol bol resim eklerse sevinirim

quartzolar muhteşem duruyor gerçekten muhteşem yakışmış..kendi göz renginiz nedir acaba?

uzun zamandır düşünüyordum solotica almayı arada buraya da yazıyordum hatta dedim ayın 15i de geliyor bir siteye bakayım sonra arzu hanımla iletişime geçeyim diye düşünürken, mellerin bu kadar koyu durduğunu görüp yıkıldım resmen..:26: ben bir de hem hidrocor ocre hem de mel düşünüyordum, mel böyleyse ocre siyah durur heralde... bu son serisi mi acaba çok koyulaşmış...? üzüldüm canım ya..belki göz rengi çok açık olup da canlandırmak isteyen birilerine satarsın alışamazsan..

merhaba,sıtede solotica lensler hakkında baya bi tecrübenız oldugunu dusundum:) yorumlarınızı okudum fotolarınıza bakmaya calıstım ama hepsını goremedım belkı yenı uye oldugum ıcın fazla msj göndermedıgım ıcın mı bılemıyorum.sıze bı konu hakkında danısıcaktım.gecen ay hıdrocor mel aldım numaralı.memnunum hosma gıdıyor ama benım gözlerım zaten kucuk bıraz buyuk göstersın ıstıyorum ama buyuk gosterırken de doglallıgından ödün vermesın:) hıdrocor mellerın haresı olmadıgı ıcın buyuk göstermıyor.ama renk cok guzel.nc mel almayı dusunuyorum bu konuda ne söyleyebılırsınız bana? bi ara quartızo,crsytal falanda dusundum ama bazı fotolarda böyle grımsı gıbı yanı gercek göz rengının dısında duman rengı gıbı bulanık yapay durmus o yuzden vazgectım.hıdrocharme meller de hosuma gıdıyor ama nc mel ıle hıdrocharme mel arasınd akararsız kaldım.suan hıdrocor mel kullanıyorum.sız ne tavsıye edersınız?fotolarını göremedım malesef şimdiden çok çok tesekkur ederım...özel msj gönderemedıgım ıcın buraya yazıyorum

ewet bu fotolarıı sabırsızlıkla beklıyoruz insulinee

Canim bugünü nasıl geçirdim bilemedim zaten pazar sendromu diye bişeyim kalmadı keske her Pazartesi yeni solotica gelse ) elime gecer geçmez kendiminkileri çıkarıp takicam ve dakikasına foto çekip yükliycem kızlar merak etmeyin bakalım nasıl olucak ) yorumlarınızı esirgemeyin olur mu??

tabikide tatlım son kararım senin fotolarına bağlı:)

Selam ben de hidrocor grafite resim koymak istedim Cyristal ve ice kullanan var mı?

Eklentiler

• $image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar, dün hidrosummer azullarımın birini yanlışlıkla ters taktığımda, haresiz mavi olduğunu gördüm..gözlerim hassas olmasına rağmen, hiç de rahatsız etmedi..3-4 saat boyunca haresiz kısmını yani tersini takıp, dışarı çıktım..gayet güzel durdu, hiç bir rahatsızlık da olmadı..quartzolarımı ters takınca bir saniye duramıyordum, batıyordu..azulu olan varsa denemelerini tavsiye ederim..sanırım çift taraflı kullanılabiliyor hs azullar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…