Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar resımler elbette asagı yukarı fıkır verıyor ama soylekı her gozde her yuzde lensler co kfarklı duruyor,resımlerın ısıgı vsde cok etkılıyor,benden demesı:)

ewet tatlım onu blıoruz :) ama böyle foto koyması arkadasların fılan bırbırımıze yardımcı olmamız süper bişe :))

Bir de şunu belirteyim; normal fotograflarda pek belli olmuyor mavi renk. Daha acik kahve gibi duruyor. Yani eğer guzel bir mavim olsun dıyorsanız tavsiye etmem. Bu varla yok arası bir lens. Kullanım konusunda solotica danbaska marka lens almam artık. Çok rahat çok

Kızlar, 25 gündür beklediğim numaralı Natural Colors Cristal lerim geldi :))

Buyrun bakın :)))

Eklentiler

• $fotoğraf 1 (1).webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $fotoğraf 2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $fotoğraf 3 (2).webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $fotoğraf 4.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $fotoğraf 5 (2).webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 28
Akşam elime geçtiği için ilk resim biraz karanlık, ama doğal akşam ışığında çektim...

Diğerlerini eve geldiğimde banyoda ışıkta ama flaşsız çektim, florasan ışık var ama beyaz değil günışığı olanlardan...

ben de denicem yarin

Kızlar, 25 gündür beklediğim numaralı Natural Colors Cristal lerim geldi :))

Buyrun bakın :)))

canımmm vala tam ıstedıgım göz rengi . ilk defa bı lensı bu kadar begendmm bayıldımm bayılddımmm . tabı kendı gözlerının guzellıgındende kaynaklanıyor . maşallah diyimm . tesekkur ederm buarada fotoları hemen yuklemssn . yanlız benm gözlerm sıyah gıbı sence bende nasıl duru bu renk ? grı ölü bi renk olur gıbı gelıyor bana görsellerde pek hosuma gıtmemıstı kendı göz rengını yıne AYNI bu ısıkTa çekip paylassan süper olur buarada senı cook kıskandm :)))

çook yakışmışş güle gülee kullan tatlımama gerçekten senin göz rengin baya açık kahve oyüzdende çok doğal olmuş bide nasıl tam yeşil mii??

Aslında tam yeşil olmadı nasıl tarif ediyim kuf yeşili gibi grisi baya fazla. Aslında ben bu kadar açık renk olacağını düşünmemiştim ama hoşuma gitticok Sagol canım tesekkur ederimm..

Aslında tam yeşil olmadı nasıl tarif ediyim kuf yeşili gibi grisi baya fazla. Aslında ben bu kadar açık renk olacağını düşünmemiştim ama hoşuma gitticok Sagol canım tesekkur ederimm..

ahhh ahhh şu soloticada grisiz yeşil yapsaa patlama yaşıcaktaa bende cirstali öylee tahmin ediyodum benm gözümde koyu bayaa oyzden quartzo aldım oda grii yeşil çıktı ama dedğim gibi senn göz rengin açık olunca çok doğal olmuş çoooook yakışmış

Çektim canım senin için bak bu benim orjinal rengim... :))

Eklentiler

• $fotoğraf 1 (5).webp
    25 KB · Görüntüleme: 30
  • $fotoğraf 2 (1).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 33

:))) Sağol canım... Aslında grisiz yeşil istedim ben de ama sanırım grilik içeri doğru kendi renginle bütünleşiyor daha değişik yapıyor, ben bi-yellow diye bişey kullandım albümümde var bakabilirsin ama onda baya baya yeşil oluyor ben de onu pek sevmemiştim bu daha doğal geldi bana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…