- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.201
kızlar resımler elbette asagı yukarı fıkır verıyor ama soylekı her gozde her yuzde lensler co kfarklı duruyor,resımlerın ısıgı vsde cok etkılıyor,benden demesı:)
ewet tatlım onu blıoruz :) ama böyle foto koyması arkadasların fılan bırbırımıze yardımcı olmamız süper bişe :))
merhaba(null)
Arkadaşlar, dün hidrosummer azullarımın birini yanlışlıkla ters taktığımda, haresiz mavi olduğunu gördüm..gözlerim hassas olmasına rağmen, hiç de rahatsız etmedi..3-4 saat boyunca haresiz kısmını yani tersini takıp, dışarı çıktım..gayet güzel durdu, hiç bir rahatsızlık da olmadı..quartzolarımı ters takınca bir saniye duramıyordum, batıyordu..azulu olan varsa denemelerini tavsiye ederim..sanırım çift taraflı kullanılabiliyor hs azullar
Kızlar, 25 gündür beklediğim numaralı Natural Colors Cristal lerim geldi :))
Buyrun bakın :)))
İnsuline çok guzellll. Bunun daha grisi yoksa ben de bundan alacağım
merhaba
Tesekkur ederim. Çok iddialı olmasını istememiştim oyle de oldu:) kendi gözüm acik kahve.
harika olmus canim gule gule kullan
çook yakışmışş güle gülee kullan tatlımama gerçekten senin göz rengin baya açık kahve oyüzdende çok doğal olmuş bide nasıl tam yeşil mii??
Aslında tam yeşil olmadı nasıl tarif ediyim kuf yeşili gibi grisi baya fazla. Aslında ben bu kadar açık renk olacağını düşünmemiştim ama hoşuma gitticok Sagol canım tesekkur ederimm..
Aslında tam yeşil olmadı nasıl tarif ediyim kuf yeşili gibi grisi baya fazla. Aslında ben bu kadar açık renk olacağını düşünmemiştim ama hoşuma gitticok Sagol canım tesekkur ederimm..
insuline muhteşemmm olmuşlarr güle güle kullan
ahhh ahhh şu soloticada grisiz yeşil yapsaa patlama yaşıcaktaa bende cirstali öylee tahmin ediyodum benm gözümde koyu bayaa oyzden quartzo aldım oda grii yeşil çıktı ama dedğim gibi senn göz rengin açık olunca çok doğal olmuş çoooook yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?