- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.221
:))) Sağol canım... Aslında grisiz yeşil istedim ben de ama sanırım grilik içeri doğru kendi renginle bütünleşiyor daha değişik yapıyor, ben bi-yellow diye bişey kullandım albümümde var bakabilirsin ama onda baya baya yeşil oluyor ben de onu pek sevmemiştim bu daha doğal geldi bana da :)
yok yok olsun bencee acayip doğal olmuş sanada mükemmel yakışmış benimde var canım yeşil lenslerim ama gözlerim koyu olunca yoksa mellerde yeşil ama değişik bişey olsun istemiştim:)gmzgrx canım bence sende düşünme cristal al ben daha çok beğendm quartzodan
yok yok olsun bencee acayip doğal olmuş sanada mükemmel yakışmış benimde var canım yeşil lenslerim ama gözlerim koyu olunca yoksa mellerde yeşil ama değişik bişey olsun istemiştim:)gmzgrx canım bence sende düşünme cristal al ben daha çok beğendm quartzodan
nehir194 canım çok teşekkür ederim, ben cristalleri sipariş verdiğimde daha bu kadar aydınlatıcı resim yoktu, ben Arzu hanıma sordum, kendi göz rengim açık ela-dış çerçeve koyu yeşil dedim ben de cor mel istiyodum açıkcası, o da bana mellerin fazla bir değişiklik yapmıycağını cristallerin daha farklı bir renk, daha gri-yeşil duracağını söyledi. Başta pek emin olamadım ama sonradan da dedim ki en iyisini o bilir çünkü resim de gönderiyor ona insanlar..
Böylece hadi cristal olsun dedim, iyi ki de demişim ben de çok beğendim gerçekten, bir kaç zaman sonra nasıl olur bilmiyorum gerçi herkes açılıyor solüsyonda diyor, bakalım artık... değişirse zaten öncesi sonrası yaparım tam arşivlik olur :))
ÖZür dilerim iki kere olmuş yaa...[/QUOTE
ne demekk canım yaa istersen 10kez yazbilirsinde yaniçok şanslısın gözlerin ela veya açık kahve bile olanlar şanslı çünküü taban rengi açık olunca çok sırıtmıoo lensim diyee keşkee benimde çok koyu kahve olmasaydıı bende kesin cristal isterdim ne güzel içinedee sinmiş gülee gülee kullan ozamaaan
ne demekk canım yaa istersen 10kez yazbilirsinde yaniçok şanslısın gözlerin ela veya açık kahve bile olanlar şanslı çünküü taban rengi açık olunca çok sırıtmıoo lensim diyee keşkee benimde çok koyu kahve olmasaydıı bende kesin cristal isterdim ne güzel içinedee sinmiş gülee gülee kullan ozamaaan
merhaba arkdslar,ben 20 gun once hıdrocor mel aldım renk cok dogal cok hoş duruyor ama haresız olunca gözlerım zaten kucuk ben de buuyk göz hayranı oldugum ıcın nc mel mı alsam yoksa crsytal mı alsam dıye kararsız kaldım 2. lenslerımı sıparıs edıcem ama akrarsızım hem gözleırm bıraz irileşsin ıstıyorum ama grı renk ıstemıyorum boguk bulanık bı göz ıstemıyorum berrak olsun sızce nc mel mı yoksa crsytal mı?
Çektim canım senin için bak bu benim orjinal rengim... :))
Selam mulatte, ben natural colors ve hidrocharm serilerinin gözleri daha küçük gösterdiğini düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim
Arzu Hanım'a danışmamız en iyisi olur bence...
Çektim canım senin için bak bu benim orjinal rengim... :))
insuline harika olmus gule gule kullan cnm. kendi goz rengin de cok hos zaten. cok doal durmus gecis harika
arzu hanımla gorusuyorum o da secımı bana bıraktı :) harelıler daha buyuk gosterıyor buyuk gostersın derken doglalıktan da sapsın ıstemıyorum.bır de göz rengı olmucak sekılde abartı bı renk ıstemıyorum yanı gırılık pek olmasın.crsytaller nasıl o yuzden?quartızolar cok bellı oluyo dıolar lens oldugu o yuzden vazgectım.
tesekkur ederm canım orjınal rengı tahmın ettıgımden de güzelmıs gözlerının yapısıda öyle masallah :)
Hmm icinde gerilik olmasın sadece yeşil olsun istiyorsun anladığın kadarıyla, cristallerde baya grilik var lensin kendisi beyaz zaten, quarto baya opak görünüşe göre geçenlerde yeni eklendi hatta istersen bak biraz geride olması lazım, ama koyu renk gözlerde sanırım daha belirgin durduğundan lens olduğu anlaşılıyor sanırım. Yeşil diyorsan verde var ama onlarda sanırım mellerden daha koyu duruyor uf çıkamadım isinicinden :))
yok tatlım grılık olmasın derken hani böyle balık gözü gıbı baygın bakan bugulu göz rengının ne oldugu bellı olmayan puslu bulanık gıbı bı renk ıstemıyorum.esmeralda gıbı yemyesılde sevmıyorum lens oldugu bellı.yanu gozume bakan bırı ayy lens mı ne renk bulanık su gıbı demesın berrak olsun grılık cok az olmak kosuluyla mavıyı calar gri olabılır yani:)bıraz oncekı fotoda gordugum crsytal cok guzel oyle dursa hemen alırım gozlerım koyu kahvede degıl cok cok acık kahvede degıl orta kahve.nc mel alcaktım arzu hanım yenı cıkanlar koyu nc mellerden ıcın eskı serısı gıbı degıl bıraz koyu dedı oyle olunca karar veremedım.quartızolar ıcınde lens oldugu bellı denıyo crsytaller daha guzel denıyo o yuzden karar vermemde yardımcı olursanız cok sevınırım.
Bence cristal rengi banko bir renk yani ben bugüne kadar açık koyu hangi renk üzerinde gördüysem hepsindeki sonuc rengi farklı da olsa ben lensim diye bagirmayan ve doğala cok yakın bir renk olmuştu. Ben daha cok Youtube taki videolara da baktım flickr fotolarına da, videolarda hatta lensi yana çekip kendi göz renklerini de gösteriyor insanlar ki bence karar asamasında cok önemli gözün gercek rengini görmek. Cristal daha grimsi bir yeşil ama kardesi var aynı seriden icemint, sanırım onun içindeki renk biraz daha mavimi bir gri cristalde göre. Hem de özel bir lensmis hem nc hem cor yani çift taraflı takilabiliyormus kullananlar nc tarafının daha doğal olduğunu söylüyor hatta. Bence önce bir videoları araştır canım, emin ol bana da cok yardımcı olduğu gibi sana da olacaktır :))
üşenmeden o kadar acıklayıcı yazmısın kı cok cok tesekkur ederımmm vıdeolara bakıpp en kısa zamanda sıparısımı vereyımm tekrar cok cok teskekur ederımm:)
Ne demek canım önemli olan yardımcı olabilmek zaten) rica ederimm..
Solotica Natural Colors Contact Lenses in Crystal (Cristal) Review in HD - YouTube
Solotica - YouTube
Bunlar benim icin önemli videolar olmuştu mesela)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?