- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.241
. İki taraflı olan icemint mi cyristal mi?(null)
Eki Görüntüle 346928 Eki Görüntüle 346931 Eki Görüntüle 346929 Eki Görüntüle 346935 Eki Görüntüle 346937 Eki Görüntüle 346938 Eki Görüntüle 346939 Eki Görüntüle 346940 Eki Görüntüle 346936
vee sonunda kızlar quartzolarımın bisürü resminii çektim umarım fikir verir karasız olan arkadşlara en son seriüşenmedim sahile gittm güneşli havada çektim daha doğru sonuç versin diye
Eki Görüntüle 346928 Eki Görüntüle 346931 Eki Görüntüle 346929 Eki Görüntüle 346935 Eki Görüntüle 346937 Eki Görüntüle 346938 Eki Görüntüle 346939 Eki Görüntüle 346940 Eki Görüntüle 346936
vee sonunda kızlar quartzolarımın bisürü resminii çektim umarım fikir verir karasız olan arkadşlara en son seriüşenmedim sahile gittm güneşli havada çektim daha doğru sonuç versin diye
arkadaşlarr ; koyu kahve gözde en son cıkan nc crystall fotosu ekleyebilirmisiniz. bana çok acil yardımcı olunn lütfeeennnnnnnn :/ yada bilgisi olan yardımcı olabilirmi?? çünkü son kararımı ona göre verceem :)
tatlım masaalh sana cok yakısmıs quartzolar gule gule kullan endıselenme olaganustu dogall ve yesıll . mavılık yok tatlım sevındım .:)
arkdslar,mel con aro dıye bı renk yazıyor bu hangısı oluyor hıdrocor mel e ve nc mele cok benzıyor ama ısmı farklı
. İki taraflı olan icemint mi cyristal mi?
bu kadar olur ben de böyle bı msj yazmak ıcın sıteye gırdım kı sızın msjınızı gördüüm:) ben de nc mel mi cristal mı gelgtlerı yasıyorum quartızodn vazgectım bulanık duruyo sankı.sayfalar dolusu fotolara bakıyorum yoruldum onca sayfa arasından 35 tane goruyorum crıstallütfen cristal lens ıle fotoları buraya arka arkaya koyarsanız 1200 sayfayı da tek tek ıncelememıs oluruz bakmaktan gözleırm yoruldu
teşekkler canımm valla sırf senin için yükledim fotoları içim rahat etmedi bisürü çektim söz verdiğimm gibi tam rengi bu ayy bide ben aldığımdan beri ters tarafını takmışım meğer dün forumda kızlar bişey yazınca fark ettim sonra nc.tarafı acayip rahatmış ve doğal durdu diğer tarafındanayy allahım neler öğrenicez daha evet yaa cristal resmi çok yok inş.yükler gerçi insuline yüklemiş ama onun gözleri ne güzel açık renk bizim gibi deilki
çok sagol tatlımm ya . pekı yenı bır izlenım den snra quartzolarla ılgılı o dsuncelerın deiştimi :?
ewet canım aynen bende oyle aylardır bakıyorum crystalle ılgılı pek bı foto da yok . s artık yanıma kım gelse dıyor gözlere bakmaktan bıktık alsanda kurtulsakcnm nc mel koyu olur yanı gözlerın koyu kahveyse ve dogal belırgın bı yeşil istiyorsan . cor mel olabılır oda sarımsı durablır :s cor verde koyu dıyorlar cor verde marıneyıde dusunuyorum aslında ? sen ne dıyorsunn
tatlım cor mel i gecen ay aldım renk cok guzel ve dogal duruyor.iş yerınden akrdslar şok oldu nasıl bu kadar dogal durur dıolar dıbıme kadar gırıp bakıolar:) ama haresız oldugu ıcın gözlerımde kucuk ben bıraz gozlerım ırılessın kı o dogal duran göz daha bellı olsun ıstıyordum hem dogal hem de uzaktan bkınca falan göz rengı belırgın olsun ıstıyordum.ama hıdrocor melım den memnunum öyle sarımsılık falan yok makyaja göre degısıyo daha cok yesılımsı elamsı yesıl göz kalemı kullanırsam yesılı cok dogal ve cok cok guzel duruyor sarımsılık yok hafıf bal ele var ama tatlı yesılıyle butunlesıyor.verde marıneyı gordum ama kımı fotolarda hoş durmus kımısınde ıse dogal bı mavı durmamıs.sen de bneım gıbı bulanık bı göz rengı ıstemıyorsun sanırımçyanı gözume bakınca ya hangı renk gri gibi böyle bulanık duman rengı gıbı demelerını ıstemıyorum:) cristallerde kımısınde cok tatlı mavıye benzer cok cok belırsın grisi olcak sekılde kımısınde ise grimsi durmus o yuzdne emın olamadım.bulanık puslu bı göz rengı degıl net berrak ıstıyorum.ama cam gıbı mavı ot gıbı yesıl ıstemıyorum
sende bizdensin ozaman gmzgrxle ikimzde aynıı senin dediiğin gibi bi renk arıorz aylardır ikimzinde tanitala yellowu var dediğin gibi doğallıkta bence otonlar hep en güzelleri ama bende senin gibi gözlerim küçük diyee solotica almaya karar verdim bence nc.mel yada cristal al derim hiç düşünme madem maviliğide okadar önemsemiyosun benm en beğendiğim arada kaldığım iki lensti ben quartzo aldım başta hiç içime sindirememiştim ama kızlar cesaretlendirdi benide saolsunlar
quartızolardan memnun musun dogal mı?nc mel ıle cristal arasında kaldım zaten.hıdrocor mel yerıne nc mel almıs olsaydım hıc dusunmeden crıstallerı almıstım .ama arzu hanım yenı nc mellerın koyu durdugunu söyledı en son alana rkdsımız varsa nasıl durdugunu söylerse ona göre karar verıcem.sence ne yapmalıyım?nc mel aldıgımda hıdrocor melden bı farkı olur mu yoksa aynı lensı mı takmıs gıbı mı olurum?
arzu hnma güven canım öyle diosa öyledir valla dediğim gibi bende kaç ay kararsız kalıp arzu hnmla konuşunca karar verdim bence nc.sadece dışındaki haresi farklı yoksa renk olarak aynılar zaten o tonda lensin varmış değişiklik yap criystal al tabi rengi beğendiysen ikisinide kullanırsın ben quartzoyu bugn taktım keşkee seninde dediğin gibi bi yeşil olsaydı bağırmayan ama mavi olur diye korktum yoksa crsytal daha doğal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?