Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartızo mu crıstal mı tavsıye edersın tatlım?

canım yaa keşkee bunun cevabını verebilsem dediğim gibi emin olamadım crystalden resim fazla yok videolardanda gri gibi gelmişti bana yoksa benm quartzoyu alalı 1 hafta bile olmadı kullanıyorum şimdilk diğeri bende nasıl dururdu bilemiyrum çünkü orta hatta koyuu gözlerim artık bende sıkıldım araştırmaktan öyle bianda vermiştim siparişi artık herkese gına getirtmiştim alsammı almasammı diye inan:) benm gibi kafası karışık olanlar için resim yükledim artık son kararı sen ver:)

kızlar slmm... ben hiç lens kullanmadım ama fotoğraflarınıza baktım harika olmuşşş, renklere bayıldımm, ben de isterim ama renk seçimini doğru yapmak çok önemlii... benim gözlerim ela, buğday tenliyim, bana önerebileceğiniz bi renk var mı acaba :26:

tatlım resmını göremıyorum buraya koyman mumkun mu?

tatlım cok dogal duruyor gercekten . crystal koyu gözlerde ölü gri gibi duruyor ela gözlerde tatlı yesıl oluyor sencede öyle deilmi? peki balık gözu gıbı dısarda duruyormu?

tatlım aynı renk istiyoruz ya bulanık olmasın dogal belırgın bır yesıl olsun dıye. peki gözlerın ne renk benımkıler sıyah mesela .s cor mel belırgın bır yesıl yapmısmıydı ?

yesıl tonlarında ıstıyorsan hıdrocor mel nc mel tavsıye ederım gözlerın ela ıse cok guzel ve dogal durur.ama mavı tonlarında ıstıyorsan gozlerınde elaymıs o yuzdne bı fıkır yurutemıyorum cok cırt olabılır mı quartızo crıstal bılemıyorum yanlıs yonlendırmek istemıorum canım

tatlım aynı renk istiyoruz ya bulanık olmasın dogal belırgın bır yesıl olsun dıye. peki gözlerın ne renk benımkıler sıyah mesela .s cor mel belırgın bır yesıl yapmısmıydı ?

canım benım orta kahve o yuzden cok tatlı bı renk cıktı .cok guzel bı renk cıktıgı ıcın keske harelı olsaydı da gozumu buyultseyı rengın guzellıgı daha da ortaya cıksaydı dıorum.sen memnun musun quartızolardan?

tatlım cok dogal duruyor gercekten . crystal koyu gözlerde ölü gri gibi duruyor ela gözlerde tatlı yesıl oluyor sencede öyle deilmi? peki balık gözu gıbı dısarda duruyormu?

yok canım alışıyosun zamanla ben ilk taktığımda öyle gibiydi ama şimdi okonuda bi sıkıntım yok benmki sadece açılsın birz daha yeşil olsun ya ben gizem hatipoğlu var nettende bak istersen öyle bi renk istiyordum hatta fofoda yüklemiştim hatırlıosan zamanla dahada rengin değişeceğine inanıyorum arzu hnmın gönderdiği solüsyonla açılıoo zaten ya banada crystal gri gibi gelmişti yeşilden çok oyüzden yoksa o daha doğal duruyomuş ama benm korkum açılıp iyice aqua mavi gibi olmasıydı oyüzdende quartzoaldım yeşillik açısından yani...

İnsuline çok guzellll. Bunun daha grisi yoksa ben de bundan alacağım
cristalin grisi ıcemint oluyor buda ıcemintlerde mavilik olmasını sağlıyor özlemmm:)

Son düzenleme:
tatlım resmını göremıyorum buraya koyman mumkun mu?

tatlım bugn koydum bisürü resim bikaç sayfa önce bak iyice yanlış fikir vermiyim diyede sahile gidip çektim herşey sizin için valla en iyii ben bilirim karar verememnn zorluğunu üşenmedim şu sevgililer günüde şansa bak sahile gittim bide kalabalıktıkii sormayaın delii demesinler diyee utana sıkıla kimse görmeden çektim

içim rahat etmedi tatlım işte quartzo ne zorluklarla karar verdiğimi arzu hnm bilir kaç saat başının etini yedim vallaa crystalmi quartzomuu diye saolsun çook ilgilidir kendisine sevgilerimii gönderirim yardımcı olduğuu için

Son düzenleme:
tatlım ben quartzoyla crystal arasında kalmıstım arastrıyorum suandaa :)

her bakımdan ıstedgm özellıklere sahıp lens quartzo mesela senın kılerın rengı gıbı tam :/ pekı balık gözu gıbı mı duruyor dısarıdamı duruyor ? tanıtadan daha mı çıkık duruyorr ..

canım kızma bana lutfen ama benım ıstedıgım renk bu degıl malesef belkı fotolar gri gösterıyor olabılır bılemıyorum.ben daha berrak dursun ıstıyorum.eger crıstallerde bu renk duruyorsa almayı dusunmuyorum cunku bana yakısmaz

evet canım tanitadan daha çıkık çünkü o koyu olduğuu için nekadar pupili genişte olsa doğal duruyor benm tüm arkadşlarım onu çok sevdiğii için takamadım onların yanında çünküü bunu haliyeleee dahaa yapay bulurlar heralde çünkü renk tam değişik bakalım 2 gün sonra nişanlım gelicek onun tepkisinii merak ediyorum asıl ben o gayet objektif olur bukonularda artık ona göre yine sana haber veririm tmm tatlım

yoook niyee kızayımbende öylee bi renk istiyordum ama bulamadım crystalde gri durcaktı bende enazından onu biliyodum zaten kızlarada dedim benm lens maceram burda bitti diyee çünkü nealsam yinede grilik var esmeralda alıcan yeşil istiyosan ama oda çok cırlıoo yeşil yeşil şimdi enazından içimde kalmadı nealsam diye ozman sende nc.mel al:)

arzu hanıma son kez sorucam nc mel al derse alıcam crstal de quartızo gıbı durcaksa bosuna masraf yapmayaımm..cok tesekkur ederım canımm

tamam tatlm beklıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…