- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.261
quartızo mu crıstal mı tavsıye edersın tatlım?
canım yaa keşkee bunun cevabını verebilsem dediğim gibi emin olamadım crystalden resim fazla yok videolardanda gri gibi gelmişti bana yoksa benm quartzoyu alalı 1 hafta bile olmadı kullanıyorum şimdilk diğeri bende nasıl dururdu bilemiyrum çünkü orta hatta koyuu gözlerim artık bende sıkıldım araştırmaktan öyle bianda vermiştim siparişi artık herkese gına getirtmiştim alsammı almasammı diye inan:) benm gibi kafası karışık olanlar için resim yükledim artık son kararı sen ver:)
valla değişti baya ilk aldığımdada söylemiştim nasıl bi grii şimdii resimlerdede belli oluyo sarıı yerleri hergeçen gün açılıoo dahada yeşile dönük bi renk oldu artık doğalmı bilemem ama gerçkten en doğal haliyle ekledim fikir olsun alıcak olanlara diye cristalle arada kalıp aldım bende işin zor karar verme aşamasında 3 kişydik ikimz aldık sen kaldıniyice konuş arzu hnmla crstalin rengi bazen açıldıkça mavi olduğu için ben alamadım ama sen brz daha araştır sonra eğer gerçekten almak istiyorsan al içinde kalmasın
tatlım cor mel i gecen ay aldım renk cok guzel ve dogal duruyor.iş yerınden akrdslar şok oldu nasıl bu kadar dogal durur dıolar dıbıme kadar gırıp bakıolar:) ama haresız oldugu ıcın gözlerımde kucuk ben bıraz gozlerım ırılessın kı o dogal duran göz daha bellı olsun ıstıyordum hem dogal hem de uzaktan bkınca falan göz rengı belırgın olsun ıstıyordum.ama hıdrocor melım den memnunum öyle sarımsılık falan yok makyaja göre degısıyo daha cok yesılımsı elamsı yesıl göz kalemı kullanırsam yesılı cok dogal ve cok cok guzel duruyor sarımsılık yok hafıf bal ele var ama tatlı yesılıyle butunlesıyor.verde marıneyı gordum ama kımı fotolarda hoş durmus kımısınde ıse dogal bı mavı durmamıs.sen de bneım gıbı bulanık bı göz rengı ıstemıyorsun sanırımçyanı gözume bakınca ya hangı renk gri gibi böyle bulanık duman rengı gıbı demelerını ıstemıyorum:) cristallerde kımısınde cok tatlı mavıye benzer cok cok belırsın grisi olcak sekılde kımısınde ise grimsi durmus o yuzdne emın olamadım.bulanık puslu bı göz rengı degıl net berrak ıstıyorum.ama cam gıbı mavı ot gıbı yesıl ıstemıyorum
kızlar slmm... ben hiç lens kullanmadım ama fotoğraflarınıza baktım harika olmuşşş, renklere bayıldımm, ben de isterim ama renk seçimini doğru yapmak çok önemlii... benim gözlerim ela, buğday tenliyim, bana önerebileceğiniz bi renk var mı acaba :26:
tatlım aynı renk istiyoruz yabulanık olmasın dogal belırgın bır yesıl olsun dıye. peki gözlerın ne renk benımkıler sıyah mesela .s cor mel belırgın bır yesıl yapmısmıydı ?
tatlım cok dogal duruyor gercekten . crystal koyu gözlerde ölü gri gibi duruyor ela gözlerde tatlı yesıl oluyor sencede öyle deilmi? peki balık gözu gıbı dısarda duruyormu?
cristalin grisi ıcemint oluyor buda ıcemintlerde mavilik olmasını sağlıyor özlemmm:)İnsuline çok guzellll. Bunun daha grisi yoksa ben de bundan alacağım
arzu hanım ,merhabalar...ben seneler önce bir kez optikte lens denemiş çok zor takabilmiştim gözüm inanılmaz rahatsız olmuştu ve batma hissi olmuştu.quartzo renk lensi çok beğendim fakat lens takan bazı kişilerde gözün bombeli durması çok çirkin...biraz tereddütlüyüm bu yüzden..profilimde resmime bakıp fikrinizi söylerseniz sevinirim,bir de yıllık istiyorum ücreti nedir?
merhabalar atomix.siz kendiniz de söylüyorsunuz bazı kimselerde bombeli durmuş neden bazı kimselerde bombeli duruyorda bazı kimselerde durmuyor sebebi kişinin kendi göz yapısıyla alakalı bir durum ancak kimse göz yapısının bombeli oldugunu kabul etmek istemiyor lenslere kusur bulmak daha kolay yada tatmin edici geliyor:) .Bazı insanların gözleri dışarıya doğru fırlamış bir yapıya sahip o yüzden onlarda öyle duruyor o kişiler melde taksa aynı duruyor quartzoda ,topazioda:))ama soloticaların kalınlıgı tüm renklerde aynı neden bazısında bombeli bazısında bombesiz dursun siz düşünün ?
sevgili insuline:))çok yakışmış çok güzel durmuş sizn göz tabanınız çok güzel ne taksanız yakışır:)
nehir 194 quartzoların çokçok güzel kimse lens oldugunu anlayamaz :)
tatlım resmını göremıyorum buraya koyman mumkun mu?
Eki Görüntüle 346928 Eki Görüntüle 346931 Eki Görüntüle 346929 Eki Görüntüle 346935 Eki Görüntüle 346937 Eki Görüntüle 346938 Eki Görüntüle 346939 Eki Görüntüle 346940 Eki Görüntüle 346936
vee sonunda kızlar quartzolarımın bisürü resminii çektim umarım fikir verir karasız olan arkadşlara en son seriüşenmedim sahile gittm güneşli havada çektim daha doğru sonuç versin diye
tatlım ben quartzoyla crystal arasında kalmıstım arastrıyorum suandaa :)canım benım orta kahve o yuzden cok tatlı bı renk cıktı .cok guzel bı renk cıktıgı ıcın keske harelı olsaydı da gozumu buyultseyı rengın guzellıgı daha da ortaya cıksaydı dıorum.sen memnun musun quartızolardan?
yok canım alışıyosun zamanla ben ilk taktığımda öyle gibiydi ama şimdi okonuda bi sıkıntım yok benmki sadece açılsın birz daha yeşil olsun ya ben gizem hatipoğlu var nettende bak istersen öyle bi renk istiyordum hatta fofoda yüklemiştim hatırlıosan zamanla dahada rengin değişeceğine inanıyorum arzu hnmın gönderdiği solüsyonla açılıoo zaten ya banada crystal gri gibi gelmişti yeşilden çok oyüzden yoksa o daha doğal duruyomuş ama benm korkum açılıp iyice aqua mavi gibi olmasıydı oyüzdende quartzoaldım yeşillik açısından yani...
içim rahat etmedi tatlım işte quartzo ne zorluklarla karar verdiğimi arzu hnm bilir kaç saat başının etini yedim vallaa crystalmi quartzomuu diye saolsun çook ilgilidir kendisine sevgilerimii gönderirim yardımcı olduğuu için
her bakımdan ıstedgm özellıklere sahıp lens quartzo mesela senın kılerın rengı gıbı tam :/ pekı balık gözu gıbı mı duruyor dısarıdamı duruyor ? tanıtadan daha mı çıkık duruyorr ..
canım kızma bana lutfen ama benım ıstedıgım renk bu degıl malesef belkı fotolar gri gösterıyor olabılır bılemıyorum.ben daha berrak dursun ıstıyorum.eger crıstallerde bu renk duruyorsa almayı dusunmuyorum cunku bana yakısmaz
yoook niyee kızayımbende öylee bi renk istiyordum ama bulamadım crystalde gri durcaktı bende enazından onu biliyodum zaten kızlarada dedim benm lens maceram burda bitti diyee çünkü nealsam yinede grilik var esmeralda alıcan yeşil istiyosan ama oda çok cırlıoo yeşil yeşil şimdi enazından içimde kalmadı nealsam diye ozman sende nc.mel al:)
evet canım tanitadan daha çıkık çünkü o koyu olduğuu için nekadar pupili genişte olsa doğal duruyor benm tüm arkadşlarım onu çok sevdiğii için takamadım onların yanında çünküü bunu haliyeleee dahaa yapay bulurlar heralde çünkü renk tam değişik bakalım 2 gün sonra nişanlım gelicek onun tepkisinii merak ediyorum asıl ben o gayet objektif olur bukonularda artık ona göre yine sana haber veririm tmm tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?