- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.281
hıım bu lens değil ama tatlım öyle bilens bulursan noluuurrr bizedee haber ver ozaman sen ikisinide alma çünkü crystalde quazrtzoda bu renk olmaz
vee sonunda kızlar quartzolarımın bisürü resminii çektim umarım fikir verir karasız olan arkadşlara en son seriüşenmedim sahile gittm güneşli havada çektim daha doğru sonuç versin diye
mulatte canım benim albümlerime bir bakman lazım beni eklesene :))
ekledım ama 100 msj olmadan fotoları goremıorum sanırım
insuline çok teşekkürler(null)
Sana talep yolladım onu kabul edersen görebilirsin canimm
insuline çok teşekkürler
ama ama ama ama cook guzel durmus sen dee:) göz rengın acık mı canım?benım orta kahve cok acık ele gıbı de degıl koyu da degıl.bayıldım crıstallere de adoreye de ıkısı de cook guzel durmuss..o zaman bana bı fıkır ver lutfenn:) adore mı alsamm yoksa cırıstal mı?hıdrocor melım var ama benım ekledıgım fotodakı gıbı durmuyor bırazcık daha koyu ve kucuk duruyor.senın adorlerde cok guzel durmus bneım ekledıgım fotoya göre sneın adoreler nasıl renkler yakın duruyor sankı ama crıstalde de aklım kaldı hıcc grilik yok bu harıkaaa:)) cok cok tesekkur ederım tatlımm o güzel gözlerını bneımle paylastıgın ıcınn:)
senın kendı gozlerın cok guzelmiş kii:) benım orta kahve sendekı durdugu gıbı durmaz canım.artık hıdrocor mellerımı yenı almısıtm devam edeyım sonra nc mellere bakarım ya da crıstallere .keske bende de böyle dursa..adoreyı tavsıye edıyor musun?Çektim canım senin için bak bu benim orjinal rengim... :))
senın kendı gozlerın cok guzelmiş kii:) benım orta kahve sendekı durdugu gıbı durmaz canım.artık hıdrocor mellerımı yenı almısıtm devam edeyım sonra nc mellere bakarım ya da crıstallere .keske bende de böyle dursa..adoreyı tavsıye edıyor musun?
Solotica kullanan herkes cok rahat der. O da oyle, cok rahat, cok doğal kimse bisey anlamadı lens akillairna bile gelmedi çünkü cok farklı bir degisiklik olmamıştı açıkcası :)) benim ceperdeki yeşilliği içeri doğru arttırmıştı sadece. Cristal başka bir renk tonu yaptı bı kere renk soğuk bir renk, açık bir renk ama bombe yok içerden yine kendi gözün yansıyor ve pupilden rengin görünüyor, diger lenslere göre sanırım pupilden hattı cok keskin olmadıgı icin daha doğal duruyor böyle iste)
ankarada adore satan yer buldum.telefonla aradım sordum.3 aylık 55 tl dedı.ben whıte olanını sorudm mavı duruyor oyle bı renk yok ınternette yayınlanıyor ama oyle bı renk yok blue ve aqua var ben kullanıyorum aqua cok dogal dedı.doktorları da varmıs muayene olup lensı alabılıyorsun anca öyle deneyebılıyorsun ama muayane oldun fakat lensı begenmedın ıstedıgın renk yok dıyelım o zaman sadece 30 tl muayne ucretı odeyıp lensı almadan cıkıosun oyle dedı zaten begenmıcegın renk olamaz adoreler cok guzel falan dedı.sence adorenın hangı rengı benım yuklemıs oldugum solotıcanın rengıne uygun benzer bı renk olur?
aqua var canım dogru dıosun guvenemıyorum da.gıderım bakarım orda calısan kız ben d ekullanıyorum demıstı onun gozunde durusuna yapısına doglalıgına bakarım baktım begenmedım muayene de olmadan almadan gelırım:)Canım ona dikkat et çünkü adoreler aylık ve fiyat 75 tl civarında, sanırım adoreleri ve soloticalari resimi olarak bu konu başlığında daha ayrıntılı bulabilirsin bir bak istersen. Bir de ben adoreler Aqua hic duymadı
Bana biraz uckagit ısı gibi geldi bilesin...
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...erin-resimli-paylasim-alani-resim-arsivi.html
ankarada adore satan yer buldum.telefonla aradım sordum.3 aylık 55 tl dedı.ben whıte olanını sorudm mavı duruyor oyle bı renk yok ınternette yayınlanıyor ama oyle bı renk yok blue ve aqua var ben kullanıyorum aqua cok dogal dedı.doktorları da varmıs muayene olup lensı alabılıyorsun anca öyle deneyebılıyorsun ama muayane oldun fakat lensı begenmedın ıstedıgın renk yok dıyelım o zaman sadece 30 tl muayne ucretı odeyıp lensı almadan cıkıosun oyle dedı zaten begenmıcegın renk olamaz adoreler cok guzel falan dedı.sence adorenın hangı rengı benım yuklemıs oldugum solotıcanın rengıne uygun benzer bı renk olur?
30 tl odemisken 25 daha verip lensi de alayim diye dusunmeni istiyorlar belki de canim..
aqua var canım dogru dıosun guvenemıyorum da.gıderım bakarım orda calısan kız ben d ekullanıyorum demıstı onun gozunde durusuna yapısına doglalıgına bakarım baktım begenmedım muayene de olmadan almadan gelırım:)
kızlar merhaba
fıkırlerınıze ıhtıyacım var.daha once yazmıstım aralık ayında ıcemınt aldım evet cok cok dogal bır lens ancak ben daha mavı ıstıyorum.gozlerım cok kou kahve topazıoyu cok begenıyorum ama okadar ıddıalı bır renk takamam.nc icemınt ve nc graffite arasında kararsız kaldım hangısı daha dogal ve guzel duruyor koyu kahve gozde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?