Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tüm resimler koyu kahve gözde nc cristal..

Eklentiler

• $cristal koyu kahve.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $cristal koyu kahve2.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:

cnm bı foto yuklermıısn

Benim kendi düşüncemse, koyu renk gözlerde ice dahil olmak üzere cor serisinin daha güzel durduğu...
özellikle graphite ve verde marine...

Bunlar da onlara örnek...

Eklentiler

• $koyu gözde cor azul.webp
    12 KB · Görüntüleme: 341
  • $koyu gözde cor azul2.webp
    24 KB · Görüntüleme: 140
  • $koyu gözde cor graphite.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 138
  • $koyu gözde cor graphite3.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 108
  • $koyu gözde cor ice.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 246
  • $cor verde marine.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Benim kendi düşüncemse, koyu renk gözlerde ice dahil olmak üzere cor serisinin daha güzel durduğu...
özellikle graphite ve verde marine...

Bunlar da onlara örnek...

insuline cnm cok tesekkur ederm sana . lensıne kavustun ama bıze sonsuz yardımlarını esırgemedn :) bende cor marıne dusunuorm crystal net bı renk gbı gmedı ama yapaymı durur acaba.s

insuline cnm cok tesekkur ederm sana . lensıne kavustun ama bıze sonsuz yardımlarını esırgemedn :) bende cor marıne dusunuorm crystal net bı renk gbı gmedı ama yapaymı durur acaba.s

Canım rica ederim ne demek yardımcı olmaya çalışıyorum sadece :)) umarım az da olsa yararı olur :)

Cristal her ışık kaynağında farklı renk veriyor ben de bunları tek tek görebilmek için her ışıkta foto çekiyorum hepsini albüme ekliyorum, istediğin an bakabilirsin canım..

Ben cor verde marine in rengini çok beğeniyorum koyu renklerde en doğan duran renklerden bence... Graphite de koyuda daha gri açık renkte de cor ice gibi duruyor :))

canım ben verde marıneyı arastracagımm :)

cnm çok tşk ederim cvbın için, ben de yeşil istiorum zaten, dediğin renge bi bakiyim :)

cristal koyu kahverengi gözlerde aynen böyle duruyor açık kahverengi ve ela gözlerde dahada güzelleşiyor koyu gözleride açabilen ve mel rengine benzeyen bir renk .Mel gözümü açarmı açmazmı diye düşünenlere bence cristal alternatif bir yeşil soloticada.

ben aldım canım alalı yaklaşık 40 gün falan oldu...hatta bi foruma resminie koydum...sabitlenmiş bi konu varya hani lensli gözlerimizin resmini paylaşalım diye..işe orada son sayfalarda benim resim var..
bende nc mel çok çok az bi değişiklik yarattı..zaten gözlerimde yeşiller vardı ela gözlüyüm böyle eytinin rengine kaçan bi göz rengim var b,rde kendinden koyu bi çerçevesi var içine göre daha koyu..nc mel alınca he rengi sadece bir ton açıldı hemde çerceve üstüne çerceve kalın durdu bende...birde bana küçük geliyo bu lenslerin çapları..göz çapım büyük ..gözüm çok iri değil ama göz yuvarlağım epey büyük gözüme göre..zaten lensmi var derlerdi hep gözüme bakanlar..bulanık değişken bi renkti benimki.aynı durdu..dedim yasadece bir yada 2 ton açılma oldu..ama doğallığını seviyorum...keske göz çapıma oturan bi lens olsaydı..rengi biyana...eger radikal değişim istiyosan nc mellerin son serisi oldukça koyu ..ela gözlüleri pek değiştirmiyr...bilgine..

Cnm merhaba cevabın ıcın cok tesekkur ederım.yanlız yazmısım nc ice yazıcaktım.Crıstal resımlerı cok guzel ama cembersız durdugu ıcın corlara benzetıyorum ve sırf o yuzden hosuma gıtmıyor.o yuzden solflex crıstal sıparıs ettım arzu hanımdan.Buyuk ıhtımal yarında elımde olurlar ancak ıyımı yabtım kotumu bılemıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…