- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.301
kızlar merhaba
fıkırlerınıze ıhtıyacım var.daha once yazmıstım aralık ayında ıcemınt aldım evet cok cok dogal bır lens ancak ben daha mavı ıstıyorum.gozlerım cok kou kahve topazıoyu cok begenıyorum ama okadar ıddıalı bır renk takamam.nc icemınt ve nc graffite arasında kararsız kaldım hangısı daha dogal ve guzel duruyor koyu kahve gozde
Benim kendi düşüncemse, koyu renk gözlerde ice dahil olmak üzere cor serisinin daha güzel durduğu...
özellikle graphite ve verde marine...
Bunlar da onlara örnek...
insuline cnm cok tesekkur ederm sana . lensıne kavustun ama bıze sonsuz yardımlarını esırgemedn :) bende cor marıne dusunuorm crystal net bı renk gbı gmedı ama yapaymı durur acaba.s
Canım rica ederim ne demek yardımcı olmaya çalışıyorum sadece :)) umarım az da olsa yararı olur :)
Cristal her ışık kaynağında farklı renk veriyor ben de bunları tek tek görebilmek için her ışıkta foto çekiyorum hepsini albüme ekliyorum, istediğin an bakabilirsin canım..
Ben cor verde marine in rengini çok beğeniyorum koyu renklerde en doğan duran renklerden bence... Graphite de koyuda daha gri açık renkte de cor ice gibi duruyor :))
yesıl tonlarında ıstıyorsan hıdrocor mel nc mel tavsıye ederım gözlerın ela ıse cok guzel ve dogal durur.ama mavı tonlarında ıstıyorsan gozlerınde elaymıs o yuzdne bı fıkır yurutemıyorum cok cırt olabılır mı quartızo crıstal bılemıyorum yanlıs yonlendırmek istemıorum canım
canım ben verde marıneyı arastracagımm :)
grafite son serisi koyu ama haberiniz olsun(null)
grafite son serisi koyu ama haberiniz olsun
cok hos gorunuyor renk:18:
Evet ben de cok beğendim gercekten güzel rengi)
canım verde marine nasıl tavsıye eder mısın renk tatlı bı mavi ama dogal mu duruyor gözde? bakıyorum resımlere kımınde dogal kımınde cok cırt bı mavi..
Tüm resimler koyu kahve gözde nc cristal..
Eki Görüntüle 347869 Eki Görüntüle 347870
Eki Görüntüle 347871 Eki Görüntüle 347872
Eki Görüntüle 347873 Eki Görüntüle 347874
Eki Görüntüle 347875
canım bayıldım ya ıstedıgım ton <3 ama acaba dogal göz rengı nrydı ela gıbı geldı bana .s
Bildigim kadarıyla tabanı koyu canimm.. İstersen bı de buna bak kendi goz rengi de var)
Solótica Hidrocor Verde Marine - YouTube[/QUOTsıyah gözlerde sırıtan mavı gıbı duru dıyorlar .s ben m gözlerm malum sıyah ya cnm .(
quartızolardan memnun musun dogal mı?nc mel ıle cristal arasında kaldım zaten.hıdrocor mel yerıne nc mel almıs olsaydım hıc dusunmeden crıstallerı almıstım .ama arzu hanım yenı nc mellerın koyu durdugunu söyledı en son alana rkdsımız varsa nasıl durdugunu söylerse ona göre karar verıcem.sence ne yapmalıyım?nc mel aldıgımda hıdrocor melden bı farkı olur mu yoksa aynı lensı mı takmıs gıbı mı olurum?
Selam boncuk, ben biraz şaşırdım yalnız çünkü bildiğim kadarıyla nc icemint'in zaten cor veya charm serilerinde rengi yok, zaten natural colors olarak geçiyor, senin için biraz araştırma yaptım bulduğum koyu kahve gözde cristal resimlerini birazdan ekliyorum..
Arkadaşlar baya resim buldum, hep koyu kahve gözde nasıl durur cristaller diye sordunuz ya, biraz farklı tabi renk daha belirgin hale geliyor koyu gözde ama ben beğendim bakalım siz nasıl bulacaksınız bakın yorumlayın olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?