Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

slm boncuk göz rengın nedir acaba :?

vetman cor verde marıne sıyah gözde nasıl durur bılgı verırmısın rıca etsemm :))

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım siparişin, gelince fotograf koy biz de öğrenelim olur mu sillen resmi neredeyse hic yok çünkü sitede..
Bence iyi yapmışsın çünkü zaten solflexler aylık lensler hem de hareli istiyorsun yani bence denemiş olursun ) ayrıca ben kötü duracağını sanmam çünkü gördüğüm tüm cristal resimleri güzeldi canım.. Yani keyfini çıkartsın güle güle kullan tekrar..

ewet canım bılıorum bu fotoyu sanırım o bayanında gercek göz rengı sıyah . ama ben yesıl ıstıorum mavı durmus ve dogal deıl sence :???

Canım tabi tam yeşil degil mavilik de var icinde ama bana kalırsa kahverengi gözde duruşundan daha doğal duruyor siyah gözde çünkü pupil cevresinden yansıyan tek renk siyah ) ben cidden beğendim canım bunu ya )

canım eger tanıta tıkaram yellow kullanmasaydım kesınlıkle cor mel alırdım bıraz belırgın bır renk ıstıorum ama dogal da olsun marınelere dogal dememısler.s aslında en dogal serı cor ama marınelere neden öle dıorlar ya kullanan cok az kişi var ./

Canım tabi tam yeşil degil mavilik de var icinde ama bana kalırsa kahverengi gözde duruşundan daha doğal duruyor siyah gözde çünkü pupil cevresinden yansıyan tek renk siyah ) ben cidden beğendim canım bunu ya )

ben tanıta yellow kullanmasam kesınlıkle cor mel alırdım fakat onu kullandgım ıcın bıraz belırgın ama dogal bır renk ıstıyorum. cor marıne kullanan cok az kısı var ve dogal olmadığini söylüyorlar . cor serısı en dogal serı aslında dıger tum renkler dogalda marıne neden dogall deıl yaaaa ./

slm boncuk göz rengın nedir acaba :?
slm :) koyu kahve cnm

tsk ederım elbette resım koyucam bende arastırdım ama resım bulamadım

kızlar charm mellerdeki sarılıktan kurtulmak için lensi koyultmak mı acmakmı gerekiyorrr:S
bi yerde okudum koyuldukca sarı oluyor bı yere okudum acıldıkca sarı oluyor:S

sarıya bakıyor lensler,nasıl yesıllenır bunlar,degısık acılardan cektım her acıdan sarı:)

Eklentiler

• $DSC04288.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC04287.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC04284.webp
    970 bayt · Görüntüleme: 37
  • $DSC04285.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 40
vetman cor verde marıne sıyah gözde nasıl durur bılgı verırmısın rıca etsemm :))

canım benim profilime bakarsan orada natural colours marine ile siyah gözümde marinlerin durusuşunu görebilirsiniz:)

gözüm siyah gibi çok koyu kahverengi bir gözümde nc marine diğer gözümde hıdrocharm ocre :)

Son düzenleme:
sarıya bakıyor lensler,nasıl yesıllenır bunlar,degısık acılardan cektım her acıdan sarı:)

her acidan tabi renk ayni olacak cektigin aciyla ne ilgisi var rengin :) senin her isikta cekmen gerekiyordu. bunlar anladigim kadariyla flas. gun isiginda cekip fotolari koy oyle de gorelim. bu halleri de cok sari gelmedi bana acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…