- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.321
Cnm merhaba cevabın ıcın cok tesekkur ederım.yanlız yazmısım nc ice yazıcaktım.Crıstal resımlerı cok guzel ama cembersız durdugu ıcın corlara benzetıyorum ve sırf o yuzden hosuma gıtmıyor.o yuzden solflex crıstal sıparıs ettım arzu hanımdan.Buyuk ıhtımal yarında elımde olurlar ancak ıyımı yabtım kotumu bılemıyorum :)
cristal koyu kahverengi gözlerde aynen böyle duruyor açık kahverengi ve ela gözlerde dahada güzelleşiyor koyu gözleride açabilen ve mel rengine benzeyen bir renk .Mel gözümü açarmı açmazmı diye düşünenlere bence cristal alternatif bir yeşil soloticada.
Cnm merhaba cevabın ıcın cok tesekkur ederım.yanlız yazmısım nc ice yazıcaktım.Crıstal resımlerı cok guzel ama cembersız durdugu ıcın corlara benzetıyorum ve sırf o yuzden hosuma gıtmıyor.o yuzden solflex crıstal sıparıs ettım arzu hanımdan.Buyuk ıhtımal yarında elımde olurlar ancak ıyımı yabtım kotumu bılemıyorum :)
vetman cor verde marıne sıyah gözde nasıl durur bılgı verırmısın rıca etsemm :))
simsiyah gozde marine,renk dogal degıl ama ben cok begendimm
Buldum canım al bak..
ewet canım bılıorum bu fotoyu sanırım o bayanında gercek göz rengı sıyah . ama ben yesıl ıstıorum mavı durmus ve dogal deıl sence :???
Canım tabi tam yeşil degil mavilik de var icinde ama bana kalırsa kahverengi gözde duruşundan daha doğal duruyor siyah gözde çünkü pupil cevresinden yansıyan tek renk siyah) ben cidden beğendim canım bunu ya )
slm :) koyu kahve cnmslm boncuk göz rengın nedir acaba :?
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım siparişin, gelince fotograf koy biz de öğrenelim olur mu sillen resmi neredeyse hic yok çünkü sitede..
Bence iyi yapmışsın çünkü zaten solflexler aylık lensler hem de hareli istiyorsun yani bence denemiş olursun) ayrıca ben kötü duracağını sanmam çünkü gördüğüm tüm cristal resimleri güzeldi canım.. Yani keyfini çıkartsın güle güle kullan tekrar..
sarıya bakıyor lensler,nasıl yesıllenır bunlar,degısık acılardan cektım her acıdan sarı:)
ACABA BUNLAR GERCEKMI NEKADAR DOGAL DURMUS
Solotica Solflex Cristal - YouTube
her acidan tabi renk ayni olacak cektigin aciyla ne ilgisi var rengin :) senin her isikta cekmen gerekiyordu. bunlar anladigim kadariyla flas. gun isiginda cekip fotolari koy oyle de gorelim. bu halleri de cok sari gelmedi bana acikcasi.
her acıdan kastım pencere onu ve daha karanlık ortamdı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?