- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.341
ben tanıta yellow kullanmasam kesınlıkle cor mel alırdım fakat onu kullandgım ıcın bıraz belırgın ama dogal bır renk ıstıyorum. cor marıne kullanan cok az kısı var ve dogal olmadığini söylüyorlar . cor serısı en dogal serı aslında dıger tum renkler dogalda marıne neden dogall deıl yaaaa ./
canım bencede ya hepsı mavı durucakk . belkı aksam ısık etkısıyle oyle olmustur yoksa ters tarafını fılan mı taktın ben sende cok begenmstm gün ışıgında yemyeşil duruyordu ./ acaba rengiyle mi dalga gectı yoksa lens oldgu bellı mı dedı ben anlamadm orasınıda. bence cok dogaldı ve sana cok yakısmıstı canım böyle düşünmee .canııım yaa kafan iyice karışmışş bende karıştırayım azcıksana söz vermiiştim yaa hani nişanlım geldi off allahım ilk takamadım tabii quartzoyuu sonra yemeğe giderken takiiim dedim doğum günüüydü onun evdeyken öylee pek belli olmuoo falan dedii sonra tabi dışarda falan fark ettii yemekte bakıp bakıp dalga geçti benle:) bide ışık faktörü iyice benm gri deyip herkesin yok yok yeşil dediğii lenslerim resmen grii oldu bakamıyorum ikide bi lavaboya gidip acaba çok mu kötü diye kontrol ettim ama yok lens olduğuu bariz bellii olduğu için çokta sinir oldum sonra aşkım banada taksana eve gidince mavi lenslerinii dedi öyle işte resimlere aldanma derim videolara bak aynısı gelioo renk bide ışıkla oynanmış olabilioo hemen hemen seninde sorduğun lenslerin hepsi mavi gri gibi durcak emin ol ben şimdilk yellowlarımı takıorum quartzolar duruoo öyle kutusunda
arkadaslar bende cok ıstedıgım lenslerıme kavustumbende foto eklıyeyım mı ay kızlar yamayı unuttum hıdrocharm mel ben bayıldım
arkadaslar bende cok ıstedıgım lenslerıme kavustumbende foto eklıyeyım mı ay kızlar yamayı unuttum hıdrocharm mel ben bayıldım
ya bana kimse cevap vermiyor.
hidrocor seriden verde marine mı dogal azul mu?
canım bıldgım kadaryla numaralı da aynı fıyatı . değişmiyor . azul hakkında bılgım yok cok cırt bı mavı gıbı dogal göz rengin nedir acaba ? cor marınelerı bende arastırıyorum fakat pek bı bılgı elde edemedım
cok yakışmış güzelim:)
canım charme mel mı bu ben cor sandım ve cok begendım haresı kalını bırak bellı bıle deıl göz rengın koyu sanırım ona ragmen charme mel cok güzel açmışş ben begendmm hayırlı olsunn:)
canım bıldgım kadaryla numaralı da aynı fıyatı . değişmiyor . azul hakkında bılgım yok cok cırt bı mavı gıbı dogal göz rengin nedir acaba ? cor marınelerı bende arastırıyorum fakat pek bı bılgı elde edemedım
canım bencede ya hepsı mavı durucakk . belkı aksam ısık etkısıyle oyle olmustur yoksa ters tarafını fılan mı taktın ben sende cok begenmstm gün ışıgında yemyeşil duruyordu ./ acaba rengiyle mi dalga gectı yoksa lens oldgu bellı mı dedı ben anlamadm orasınıda. bence cok dogaldı ve sana cok yakısmıstı canım böyle düşünmee .ben en ıyısı cor mel alım ya tanıtadan daha dogal duracagına emınım
sarıya bakıyor lensler,nasıl yesıllenır bunlar,degısık acılardan cektım her acıdan sarı:)
süper bu lensler..nedir tam olarak..yeşillenmesin bence böyle süper.
sarıya bakıyor lensler,nasıl yesıllenır bunlar,degısık acılardan cektım her acıdan sarı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?