Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canııım yaa kafan iyice karışmışş bende karıştırayım azcıksana söz vermiiştim yaa hani nişanlım geldi off allahım ilk takamadım tabii quartzoyuu sonra yemeğe giderken takiiim dedim doğum günüüydü onun evdeyken öylee pek belli olmuoo falan dedii sonra tabi dışarda falan fark ettii yemekte bakıp bakıp dalga geçti benle:) bide ışık faktörü iyice benm gri deyip herkesin yok yok yeşil dediğii lenslerim resmen grii oldu bakamıyorum ikide bi lavaboya gidip acaba çok mu kötü diye kontrol ettim ama yok lens olduğuu bariz bellii olduğu için çokta sinir oldum sonra aşkım banada taksana eve gidince mavi lenslerinii dediöyle işte resimlere aldanma derim videolara bak aynısı gelioo renk bide ışıkla oynanmış olabilioo hemen hemen seninde sorduğun lenslerin hepsi mavi gri gibi durcak emin ol ben şimdilk yellowlarımı takıorum quartzolar duruoo öyle kutusunda

arkadaslar bende cok ıstedıgım lenslerıme kavustum bende foto eklıyeyım mıay kızlar yamayı unuttum hıdrocharm mel ben bayıldım

Eklentiler

• $13122008024-002 - Kopya.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $17022012407-001.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $17022012423.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $17022012429.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $17022012471.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
canım bencede ya hepsı mavı durucakk . belkı aksam ısık etkısıyle oyle olmustur yoksa ters tarafını fılan mı taktın ben sende cok begenmstm gün ışıgında yemyeşil duruyordu ./ acaba rengiyle mi dalga gectı yoksa lens oldgu bellı mı dedı ben anlamadm orasınıda. bence cok dogaldı ve sana cok yakısmıstı canım böyle düşünmee . ben en ıyısı cor mel alım ya tanıtadan daha dogal duracagına emınım

arkadaslar bende cok ıstedıgım lenslerıme kavustum bende foto eklıyeyım mıay kızlar yamayı unuttum hıdrocharm mel ben bayıldım

canım charme mel mı bu ben cor sandım ve cok begendım haresı kalını bırak bellı bıle deıl göz rengın koyu sanırım ona ragmen charme mel cok güzel açmışş ben begendmm hayırlı olsunn:)

ya bana kimse cevap vermiyor.
hidrocor seriden verde marine mı dogal azul mu?

canım bıldgım kadaryla numaralı da aynı fıyatı . değişmiyor . azul hakkında bılgım yok cok cırt bı mavı gıbı dogal göz rengin nedir acaba ? cor marınelerı bende arastırıyorum fakat pek bı bılgı elde edemedım

canım solotica nc soffelx crıstal nc crıstlden farklı ı?

canım charme mel mı bu ben cor sandım ve cok begendım haresı kalını bırak bellı bıle deıl göz rengın koyu sanırım ona ragmen charme mel cok güzel açmışş ben begendmm hayırlı olsunn:)

canım normalde azcık daha koyu druyo ama ısıkta flaslı fotoda cok acılıyo sanırım daha acık kahve ve ela gozluler taksa cok daha super duracaktır emınım benım goz rengım baya koyu ılk resımdekı kendı gozum begenmene sevındım yupi

göz rengim orta kahve cor marinelar gördügüm kadarıyla güzel bir renk. azul cok cırt bir renkse kesin yakışmaz ./

arkdslar,solotica solflex crıstal hakkında bılgırınızı paylasır mısınız lutfeennnn...:) solotıca crıstalden daha farklı daha guzel duruyor rengii bılgısı olanlar aciill aciiill :)

evet evet cnm hepsi mavi durcak benmde demek istediğim oo bak ben eylül ayında lens araştırmaya başlamıştım sonra soloticalar aklımı çok karıştırdı işte birde ozaman tam bilmiyordum ayrıntılarıyla nc. cor charm falan derken gittim rainbow aldım onuda pupili geniş ama renk olarak tam istediğim sonra bianlık kararla tanitayıda aldım çok doğal duruyor ama rengi gerçkten nişanlımda diyo budaha kahve diye belli olmuo koyu gözde:)bencede mellerden birini seç nolursa olsun yeşil veya ela tonlarında olcak ben biyıl almıcam artık lens ama seneye nc.mel almayı düşünüyorum corların etrafında haresi olmadığıı için gözleri daha küçük gösteriyor benm rainbowlarda onu tecrübe ettm charmlarda birz daha çok lens olduğu belli olur gibi geliyor tabiii yine yanlış bişey söylemek istemiyorum:)
quartzo konusuna gelincede çok pişman değilim düğünde falan kesinlikle kullanıcam resimlerde gerçekten çok güzel ama tabi sonuç olarak gözgöze gelince insanlarla lens olduğunu belli edio ışığa göre bazen yeşil bazen gri oluyor enazından sende fark etmişsindir içinde sarı olan kısımları oyüzden diğerlerinden daha yeşil bence verde marinede fln hiç sarılık yeşillik yok oyüzden direk mavi durur..

kızlar b&l lens almayı sdusunuyorum saydam yanlıs yere mı yadım gozlerım hassas yanma hıssı var goz yası kurulugumdan dolayı denemek ıcın sımdılık bır aylık alıcam fıyatları nasıl bılıyomusunuz ve de solusyonunu da yanında bedavaya verıyolar mı ???

sarıya bakıyor lensler,nasıl yesıllenır bunlar,degısık acılardan cektım her acıdan sarı:)

Siera canım harika olmuşlar,güle güle kullan,özellikle pupil geçişi mükemmel gözüküyor,cor ve nc den sonra bir de charme mı alsam dedirtiyorsun insanaaynen böyle mi gözüküyor gerçekte de,pupil geçişi çok iyi olsun diye hafif koyultmuşlar demek ki o zaman melleri,yeşertmek için souflon işe yarayabilir,benim mellerde işe yaramıştı,çok başarılı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…