Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saol canım, pupıl gecısı normalde cok daha basarılı fotolarda bellı gıbı,hıc ama hıc bellı olmuo lens oldugu en dıpten bıle,kuzenden bana transfer oldu lensler):))serısıne gore degısıo charmlar galıba ,souflon acıomu canm rengını yesıl olması ıcın acmakmı gerek koyutlmakmı ,senın meller ne enk olduu:))

kızalr bı bılgınız varsa cevap verırımısıınız ( enyakın zamanda hastaneye gıdıcem arastırmalarım devam edıyo burdakı yorumlarıu da okuyorum ama bılemıyorum yıne de (

saol cnm kuzen aldı kullanamadı ,bana geçti lensler:)bazısı acıldıkca sarılasıyor dıo bazısı koyuldukca,walla cok kafam karıstı teknolgcum

saol cnm kuzen aldı kullanamadı ,bana geçti lensler:)bazısı acıldıkca sarılasıyor dıo bazısı koyuldukca,walla cok kafam karıstı teknolgcum

ben çok fazla takmadığımm halde sarılaştıı.... silüsyonla alakalıda olabilirr.....güle güle kullan sende çok güzle duruyorlarr....ama sen beğenemedin bir türlü

bzı yerlerde kampanyalar oluyorr solusyon yanında hediyee bazılarında yok....bazılarındada bir sulosyon alana bir bedava ölede alabilirsinn..

haa buarada canım rengine takıldı hani daha belirgin yaa oyüzden ama doğallığına diyecek bişey yok hatta tanitadan daha doğal keşke yeşili olsaymış dedi benm zaten dediğim gibi yeşillerim var bide mel alsaydım eminim daha çok pişman olcaktım quartzo değişik griyeşil oldu bide dışarda çok fazla takma bunlarıı falan diyoo yanii şapşalım benm:)))dediğim gibi ben nc.mel alırdım eğer rainbwlarım olmasa tabi oda soloticayla kıyaslanamaz ama enazından tanitaya göre çok daha belirgin rengi

kimsenin solotica solflex crıstal hakkında bılgısı yok muuu??lutfn bılgınız yoksa duymadık falan yazın ki ben de o akdar işimin arasında ıkıde bı girip bısıler yazılmıs mı dıye bakıp durmayayımm

kizlar bi soru sorcam, bu solotica lensleri istanbulda deniyebilicegimiz bi yer var mi?? Yurtdisindayim.. kuzenim istanbula gidiyor..
belki benim icin deneme amacli bi kac tane getirebilir.. ona gore bende alicam.. Arzu hanimdan ocre almistim cok memnundum ama bende kayma yapti.. ozelikle bi tanesinde.. oysaki rengi harika.. bugune kadar denedigim en guzel lens.. Simdi mel almayi dusunuyorum ama denemeden cesaret edermiyim bi daha bilmiyorum.. Bilgisi olan lutfen cevap yazsin:44::44:

Sieracım,nc mellerim açık seriden yeşile bakıyor o dönem Arzu hanımda açık seri vardı şansıma,daha açık oluyor cor melden yani daha yeşile bakıyor,ama daha da açmak istediğimde souflonla daha açık yeşile dönük yapıyorum o zaten iddialı olsun çok günışığında kullanmıyım diye düşünerek aldığım lensim ve zaten haresi tam olarak oturmuyor bana çapı büyük olduğu için,çok fazla günışığı olmadığında haresinin hafifçe kaydığı belli olmuyor,cor mellerime gelince gerçekten çok doğal ve nc melden daha koyu çünkü ela ama sarıya bakıyor,ben onu daha koyu olsun çok güneşte pupil geçişi belli olmasın diye daha koyultuyorum,böyle daha sarı kendi gözüme yakın oluyor,koyultmak içinde cor melimi bio true da tutuyorum,böylelikle cor melim doğal ve gündüzlük,nc melim çarpıcı ve akşamlık oluyor,hiç merak etme bu şekilde işliyor,ama souflona koyduğun lensi arada başka solüsyona koyup beklet ki yapısında noktacıklaşma olmasın,nokta boyama olduğu için souflonda uzun süre kalınca onlar ortaya çıkıyor ve gitmiyor,arkadaş anlattı bunları gerçekten de dediği gibi çok işe yarıyor artık solüsyonların uzmanı olmuş,koyu olarak da güzel aslında charme meller,benim de esmeraldalarım gelicek,sende beğendiğim gibi,bence onlar da çok yakışmıştı sana,umarım bende de sendeki gibi kayma olmaz,nc mel daha daha yarıopak ya,o çok hafif kaydığında opak olan kaymaz dedi Arzu Hanım,inşallah sendeki gibi durur,güle güle kullan charmelarını arkadaşım:))

canım bombelı durmuyorsa ve lens oldugu bellı deılse bence sorun yoktur cunku o sarılıklar gıderek yeşillenecektir eminim ...:)

hangi seri ocre almistin canim nc mi? nc kayma yapiyorsa hidrocor serisini dusunebilirsin.
deneme yaptiran yer hakkinda bilgim yok zaten deneme saglik acisindan pek uygun olmadigindan yasaklanmisti yillar once, yani 10 yildan fazla olmustur hatta. ama bazi yerler hala yapiyor bilemiyorum..

bunlar benim eski quartzolarim canim baya eski.. 3-4 yil onceki seri

af edersın canım ızınsız aldıgım ıcınn..ama cook guzeller yenılerı böyle degıl mı?bu renk hangı lenste var peki?Quartzo ve nc crıstale bakmatan yoruldum :) bı de solflex cırıttal var o da cok guzel böyle senın bu lensın gıbı duruyor ama onların numaralısı yokmus bu renk ıstıyorum beeennnn:)

onemli degil canim bunlar zaten lensleri gostermek amacli paylastigim resimler sen de paylasabilirsin. quartzolar biraz grilesmis ve de koyulasmis acikcasi, eski seriler cok daha guzeldi. ben hele bu quartzolarima resmen asiktim. favorim onlardi. simdi tekrar almaya cesaret edemiyorum, emin olamiyorum yani boyle duracak mi bilmiyorum. solflex cristal hic resim paylasan olmadi galiba ben hatirlamiyorum. su an ben almaya kalksam sanirim NC cristal alirdim, benim o lenslere en cok benzeyen o olur gibime geliyor. bilemiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…