- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.361
Siera canım harika olmuşlar,güle güle kullan,özellikle pupil geçişi mükemmel gözüküyor,cor ve nc den sonra bir de charme mı alsam dedirtiyorsun insanaaynen böyle mi gözüküyor gerçekte de,pupil geçişi çok iyi olsun diye hafif koyultmuşlar demek ki o zaman melleri,yeşertmek için souflon işe yarayabilir,benim mellerde işe yaramıştı,çok başarılı:))
canım öncelikle çok yakışmış esmeraldadan daha doğal durmuş sende charm mel güle güle kullan:)
solüsyon seçiminde eğer rengi açacak sol.kullanırsan dahada sarı olmazmı renk açıldıkça???
sagol canm,bende bılenyıroum ıste acılsamı koyulsamı daha yesıl durur:)
saol cnm kuzen aldı kullanamadı ,bana geçti lensler:)bazısı acıldıkca sarılasıyor dıo bazısı koyuldukca,walla cok kafam karıstı teknolgcum
kızlar b&l lens almayı sdusunuyorum saydam yanlıs yere mı yadımgozlerım hassas yanma hıssı var goz yası kurulugumdan dolayı denemek ıcın sımdılık bır aylık alıcam fıyatları nasıl bılıyomusunuz ve de solusyonunu da yanında bedavaya verıyolar mı ???
ben çok fazla takmadığımm halde sarılaştıı.... silüsyonla alakalıda olabilirr.....güle güle kullan sende çok güzle duruyorlarr....ama sen beğenemedin bir türlü
canım bencede ya hepsı mavı durucakk . belkı aksam ısık etkısıyle oyle olmustur yoksa ters tarafını fılan mı taktın ben sende cok begenmstm gün ışıgında yemyeşil duruyordu ./ acaba rengiyle mi dalga gectı yoksa lens oldgu bellı mı dedı ben anlamadm orasınıda. bence cok dogaldı ve sana cok yakısmıstı canım böyle düşünmee .ben en ıyısı cor mel alım ya tanıtadan daha dogal duracagına emınım
saol canım, pupıl gecısı normalde cok daha basarılı fotolarda bellı gıbı,hıc ama hıc bellı olmuo lens oldugu en dıpten bıle,kuzenden bana transfer oldu lensler):))serısıne gore degısıo charmlar galıba ,souflon acıomu canm rengını yesıl olması ıcın acmakmı gerek koyutlmakmı ,senın meller ne enk olduu:))
kısmetse bana bugun gelıcek cevap yazarımkimsenin solotica solflex crıstal hakkında bılgısı yok muuu??lutfn bılgınız yoksa duymadık falan yazın ki ben de o akdar işimin arasında ıkıde bı girip bısıler yazılmıs mı dıye bakıp durmayayımm
haa buarada canım rengine takıldı hani daha belirgin yaa oyüzden ama doğallığına diyecek bişey yok hatta tanitadan daha doğal keşke yeşili olsaymış dedi benm zaten dediğim gibi yeşillerim var bide mel alsaydım eminim daha çok pişman olcaktım quartzo değişik griyeşil oldu bide dışarda çok fazla takma bunlarıı falan diyoo yanii şapşalım benm:)))dediğim gibi ben nc.mel alırdım eğer rainbwlarım olmasa tabi oda soloticayla kıyaslanamaz ama enazından tanitaya göre çok daha belirgin rengi
kizlar bi soru sorcam, bu solotica lensleri istanbulda deniyebilicegimiz bi yer var mi?? Yurtdisindayim.. kuzenim istanbula gidiyor..
belki benim icin deneme amacli bi kac tane getirebilir.. ona gore bende alicam.. Arzu hanimdan ocre almistim cok memnundum ama bende kayma yapti.. ozelikle bi tanesinde.. oysaki rengi harika.. bugune kadar denedigim en guzel lens.. Simdi mel almayi dusunuyorum ama denemeden cesaret edermiyim bi daha bilmiyorum.. Bilgisi olan lutfen cevap yazsin:44::44:
bzı yerlerde kampanyalar oluyorr solusyon yanında hediyee bazılarında yok....bazılarındada bir sulosyon alana bir bedava ölede alabilirsinn..
yenı Quartzolar gercekten böyle güzel duruyor mu?Eki Görüntüle 350972 Eki Görüntüle 350973
bunlar benim eski quartzolarim canim baya eski.. 3-4 yil onceki seri
af edersın canım ızınsız aldıgım ıcınn..ama cook guzeller yenılerı böyle degıl mı?bu renk hangı lenste var peki?Quartzo ve nc crıstale bakmatan yoruldum :) bı de solflex cırıttal var o da cok guzel böyle senın bu lensın gıbı duruyor ama onların numaralısı yokmus bu renk ıstıyorum beeennnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?