Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 350982
tatlım bu da nc crıstal olarak gorunuyo böyle ıse guzel .ınsulıne arkdsımızın nc cırstallerı de cok guzel ben de yenı quartzo ve nc cırıstaller arasında gelgıtlerı yasıyorum gozumde ya bu hangı renk grı gıbı balık gözu gıbı tam net degıl bulanık denılen bı lens ıstemıyorum.yanı quartzoları tavsıye ettmıyor musun canım?bır de yenı nc cırtaller nasıl duruyor bulanık balık gözu gıbı mı yoksa berrak mı?yanı buğulu bı renk ıstemıyorum cırt bı renkte degıl senın eskı quartzo nasıl berrak net ıse o sekılde ıstıyorum mavı ya da yesıl fark etmez ama berrak olsun

yenı Quartzolar gercekten böyle güzel duruyor mu?Eki Görüntüle 350972 Eki Görüntüle 350973

mulattecim sana tam mail gönderiyordum özelden burada yazdıgını gördüm.gerçekten böyle duruyor ama arkadaşımızın yüzünede her lens gidiyor birde onun quartzoları geçen senekilerden sanırım solusyondada oldukça açılıyor renkler.yani 1 yıl solusyonda bekleyen lenslerle yeni açılanların arasında çok fark var quartzoları alıcaksınız solsuyonda 1 ay bekletip gözünüze öyle takıcaksınız renk 1 ayda otuyor :))

Son düzenleme:

berylipscim lenslerini koyuşmasını istiyorsan bio true ya değil opti freeye koymalısın bio ture freshcare ve renu soloticalarla batma yaptırıyor bu solusyonlarla solotica kullanmayını:)

sagol berrylipscimm:))acıcam yanı rengını bu drumda,aranızda euro soft kullanan varmı,sauflon mu eurosoftmu daha cok acaıo rengını acep:))))

tatlım dun de söyledıgım gıbı lens almakduygumu bastıramıyorum şu gunlerde:) nc mel alıcam onda beklemedeyım senden haber alana kadar:) ama nc crisytal ya da Quartzo bunlardan bırını ıstıyorum ama karar veremedım benım ıstedıgım rengı anladın sen canım.bulanık degıl cırt olmayan berrak ıstıyorum.ınsulıne arkdsımızın nc crisytallerı de cok guzel duruyor .quartzo mu nc crıstal mı alayım evlenmek teklıfıne evet derken bu kadar zorlanmamıstım yaa :)

tatlım koyu derken bulanık mı duruyor?ve solüsyonlar gercekten acıp bu renge kadar acıyor mu?

eski quartzoda da grilik vardi aslinda ama sanirim simdiki seri kadar yogun degildi. yeni quartzolar da bence guzel tavsiye etmiyorum diyemem sadece eskisine gore biraz farklilik var demek istedim yani benim resimlere bakip da quartzoya karar vereceksen sonra hayalkirikligi olmasin diye. ama quartzoyu ilk aldigimda cektigim resimlere bakiyorum daha gri gorunuyor, ama 1 yilin sonundaki hallerine bakiyorum daha yesil gorunuyor sanki o grilik zamanla azaldi gibi. solusyon olarak optifree replenish kullaniyorum.

nc cristali denemedigim icin onunla ilgili saglikli bilgi veremem ama bence cok guzel gorunuyorlar begendigim birkac renkten biri o su an

aynen oyle, kesinlikle katiliyorum. topaziolari ben aldim mesela taktim kopkoyu durdu acayip moralim bozulmustu cunku brezilyadan kendim siparis etmistim hizli kargo icin 50$ odemistim, ustune bir de gumrukten £11 istemislerdi. inanilmaz pahaliya gelmisti ama sonuc istedigim gibi olmamisti. ben de kutusuna koydum bir daha takmadim aylar sonra bir daha deneyeyim dedim burada yine topazio resmi paylasilmisti ozendim bi daha bakayim dedim, bir taktim resmen renk degismis. rengi oldukca acilmis guzel bir mavi olmus. o gunden beri takiyorum topaziolarimi. yani lens durdukca renk degistigine emin oldum.

tatlım koyu derken bulanık mı duruyor?ve solüsyonlar gercekten acıp bu renge kadar acıyor mu?

bulanık durmuyor, ,quartzo keskin yapıda, bu keskinliğin sebebi de çevresindeki hare..yani yapısı yusyuvarlak, göz akınla karışmıyor canım..ama yeni serinin rengi biraz koyu geldi bana...belki kullandıkça açılır..solüsyon gerçekten rengi değiştiriyor..benim quzartzolarım da ilk geldiğinde bana koyu gelmişti..ama sonra sonra ortaları sarımtırak açık bir yeşile döndü,yapay görüntüden ben de hazetmem zaten genelde anlamıyorlar lens olduğunu :))

tatlım o zaman nc crısytal ı mi yoksa Quartzo mu tavsıye edersın?bır de rengını acmak ıcın hangı solusyonu kullanmalıyım?bundan 10 sayfa oncesınde Quartızo resmı gördüm ban o renk gıtmıyor o tonlarda ıstemıyorum.Eki Görüntüle 351114 işte bu renk bana yakısmıyor bu tonlarda bı lens almak ıstemıyorum.Quartzoyu almıs olsam sanırım ılk basta bu renk olucak pekı 1 ay sonra bu bugulu grılık cıddı anlamda yok olur mu yoksa cok az mı kaybolur?

valla crystal kullanmadım bilemiyorum canım..ama yapısı pek bana göre değil galiba pupil boşluğu biraz dağınık gibi..benim quartzoların rengi şu an açık yeşil, ben sadece h.sonları kullandım 4-5 ay gibi bi sürede oturdu rengi, sık kullanımda daha kolay ve çabuk olur tabi ki..eğer vaktim olursa bu akşam albüme ilk hali ve sonrasıyla ilgili resim koyarım canım..ama gerçekten fark var..ben açılır diye tahmin ediyorum yine de son karar senin tabi ki..

çok tesekkurler tatlım aksam fotolrınıı beklıyoruummmm:)

kızlar quartzom elime geçtiğii ilk günde yazmıştım çook çook koyuu gelmişti bana gircy de almıştı ondada aynı ama benm bu resimleri çektiğimde zaten 3-4 günlüklerdi ilk gün daha çok gri ağırlıklıydı sarı bölgeleri hemen hemen hiç belli olmuodu ama eurosoft solüsyonda gönderdi arzu hnmcm şuan sarı olan kısımları daha çok ve daha da açılıyor rengi hergün takıp bakıyorum haa bulanık diye bişey aslaa yok o nasıl oluoo onuda bilmiyorum ama benm tek sıkıntım gri olmasıydı oda gün geçtikçe dahada güzelleşiyor iki haftada bukadar açılıyor criystal güzel birenk ben asıl onda bulanıklık olur diye düşündüğm için quartzo aldım kullanan arkadaşlardada gördüm ki sonrasında nasıl quartzonun rengi değişiyorsa criystallerde yeşilden çok aqua gibi bi renk oluyor!!
belkide resimlerde daha farklı gösteriyor bilemiyorum birde ben lensin tam olarak yakından sadece bombeli durup durmadığıı pupilii konusunda fikir versin diye gmzgrx daha çok bunları merak ettiğii için çektim belkide uzaktan çekimde falan daha çok yeşil olcaktı çünkü içinde çok sarılık olan bi lens ama dediğiim gibi solotica durdukça hem göze yapı itibariyle hem renk olarak daha çok oturuyor...

Son düzenleme:

canım bulanıklıktan kastım hanı gri yogunlukta olup duman rengı gıbı durması buglu puslu bakıslar seklınd emı yoksa berrak mı ?aldıgın gunden ıtıbaren baya bı acılma oldu mu?cunku ben crıstal ıle Quartzo aradında gel gıtlerı yasıyorum duman rengı bı sey ıstemıyorum.

tatlım albumunden gördum eger böyleyse alırım Quartzo :) bu ılk aldıgındakı rengı mı yoksa 1 ay sonra falan acılan rengı mı?

tatlım ben bır de gözleırm kucuk oldugu ıcın hafıf buyuk gosteren lens olsun ıstıyorum bılıyorum cok sey ıstıyorum:) suan kullandıgım hıdrocor mel rengınden cok memnunum ama haresız oldugu ıcın gözlerım zaten kucuk o yuzden buyuk gostermedı.Quartzo ya da crıstallerden hangısı gözlerı oldugundan bırazcık daha buyuk gösterır?ama böyle dışarı fırlamış pörtlek göz gıbı degıl hafıf buyuk göstecek sekılde.crıstalın haresı yok gıbı geldı bana o yuzden kucuk mu gosterıyor yoksa ben mı yanılıyorum...

bbulanıklıktan kastım resimdekı gıbı .yanı bu sekılde duman rengı gıbı bı renk tonu bulanık puslu buğulu gelıyor yanı böyle bı göz rengı olmadıgı ıcın yapay gelıyor ama zamanla acılıyorsa cok guzel:)

canım ben alalı dediğim gibi 2 haftaa oldu daha ilk geldiğii gün rengine bende inanamadım acayip koyu griydii şimdi bak 2hafta oldu rengi daha doğrusu zaten gri sarı bi dokusu var quartzonun sarı olan kısımları yeni yeni açılıyor ve yeşile dönüyor ve şuanda %70 kısmı sarı geri kalan renk gri olan kısımda öyle duman rengi değil asla!!cristal konusunda bişey diyemiyorum 2hafta önce bende çook ama çok araştırdım kullanan arkdşların zamanla açıldı rengi aqua ya döndü demesi beni daha çok tedirgin etti sende biliyorsun melde zaten sarı birenk quartzo enazından açıldıkça aqua gibi değil sarı olan kısımları açılıp daha yeşil oluyor sen bilirsin yanlış yönlerdirmekte istemem:26:

canım benımm cok tesekkur ederımmm:) fıyatı bıraz daha uyugn olsa hıc dusunmeden ıkısını de alcam:) pekı bneım gözleırm kucuk ben bıraz buyuk gostersın ıstıyorum ama öyle pörtlemıs gıbı degıl gozumun yapısını bıraz buyultsun ıstıyorum Quartzo buyultur mu?crıstallerın haerı yok ve gözümü oldugundan buuyk gostermez gıbı geldı sence??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…