Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım bu zaten koyuu gözde cristal resmii değilmii??bak bende öylee bi lens istemediğim için birde bana asla ama asla yakışmaz böyle birenk ela gözlü olsak insulindeki gibi olcağına eminm cristalin ama benmde gözlerim kahverengi senin tereddütünüü anlıyorum dediğim gibi içinde sarı olan kısım olmasa quartzoda gri duman rengi durur ama yeşil gri bi lens sen bilirsin cnm valla ben kendim alırken bile bukadar forumda takılmadım emin ol baktım birz fotolara burdaki yorumlara alan arkdaşlarda memnundu bende arzu hnmı buldum onunla brz konuştum onada söyledim istediğim rengi oda quartzoyu önerdi tarif ettiğm renk için
evet crstalin etrafında haresi yok oyüzden küçük gösterir gibi gelioo banada benmde etrafı haresz lensm küçük gösterio gözlerimii oyüzden ya nc.mel alıcaktım ya quartzo değişiklik olsun diye quartzoyuu seçtim:)

Son düzenleme:

canımm cok tesekkur ederım ben de hıdrocor mel ıle nc mel arasında kalmıstım ve hıdrocor aldım rengındne cok memnunum sadece gozlerımı bıraz buyultseydı sımdı 2. bı lense bakmazdım.nc mellerın de suan kı serısı sanırım bıraz koyu eskı nc mellerden degıl o yuzden nc mel almıyorum beklemedeyım nc mellerın rengı ne zaman eskıye dönerse o zaman alıcam:) ama asıl duymak ıstedıgımı söyledın keske daha once yazsaydımm:) crıstalın haresının olmadıgından tam emın degıldım ama gozu bıraz olsun buyultmuyorsa crıstalden vazgecıyorum ve Quartızo almaya karar verdım.ınsulune arkdsımızda crıstaller cok guzel durmus.ben o zaman quartızo sıparısı verıyorum.benımkıler numaralı 1 aya kadar gelıyor bırde hangı solusyon alayım rengı acılsın sarımsı yesılımsı olsun:)
kullanmayıp bı sure solusyonda kalsın mı yoksa hem kullanayım hem de rengını acan solusyonda durusn mu daha cabuk nasıl acılır rengı?

canım bak lens kabında çektim çünkü dediğim gibi sanada anlatmak istediğim sarı kısımlar burda belli ilk aldığımda resmen hiç sarılık yoktu ama solüsyondada bekledikçe değişiyor renk!!gri olan kısımlar çok çok azaldı cristalinde lens solusyonundaki resimlerinide görmüştüm bi karşılaştırma yap tmm tatlım:)

çok ıyı canımm o zaman..ben hangı solusyonu kullanıcam rengını acması ıcın tatlım?quartzo alıcam anlasıldıı:) bu son halıyle acılmıs halıyle gozunde foton var mı canım?

çok ıyı canımm o zaman..ben hangı solusyonu kullanıcam rengını acması ıcın tatlım?quartzo alıcam anlasıldıı:) bu son halıyle acılmıs halıyle gozunde foton var mı canım?

yok canım yaa dediğim gibi daha 2 hafta oldu bende alalı arzu hnm bana eurosoft solusyon gönderdi onunla açıldı bukadar yaa ben ilk aldığımdaa çook kötydü gerçekkten rengii yani 1-2 değil 3 ton fln daha koyuydu birde ilk taktığımda oturmuyordu gözüme takamdım fln 3gündür takmamıştım şimdi açtım resm çekmek için sana daha bi şaşırdım çünküü geçen gün kızlarada anlattığım gibi rengii griydii bayaa sarı olan yerlerii nasıl açılmış şaşırdım:)yaaa buarada umarım güzel biseriye denk gelirsin alırsan çünküü baksana meller bile ayrı ayrı renkteler!!!

ıns canımm ...cok tesekkur edıyorum cnaım usenmedne resımlerını cekıp koymusun bı ara gözlerınde görsem bu resımlerı son halıyle:)

nehircim euro soft solusyon işe yaradı değilmi sadece 2 haftada acayip açıyor lensleri:)çok daha güzel olucak bir kaç hafta sonra renk iyice oturucak yine resim çekersen gözünde karşılaştırabiliriz.

Canimm bir gun ayrı kaldım geldim baktım hala muallaktasin ) bu arada tesekkur ederim güzel sözlerin icin alıntı yapamadım bir kac sayfa geride kaldı çünkü ama sana ne diycem, cristallerde benim gözlerimi daha fazla belirginlestirdi, küçültmek yerine aksine kocaman yaptı, benim cristal albümümde olması lazım, ya da belki forumda bir yerde vardır tek go cristal tek göz lenssiz bir resim. O resimde cok net anlaşılıyor, su yuzden söyledim benim gözüm de büyük ama daha küçülüyor sakın merak etme canım tamam mı??

:) tatlım haresız degıl mı crıstaller ??son cumlenden bısı anlamadımm :) bneım gozum buyuk ama daha kuculuyor :) crıstal buyuk mu yapıyo yoksa kendı gozunden farkı olmuyor mu?ben bıraz buyutsun ıstedıgım ıcınn:) canım senın gözlerın ela oldugu ıcın sen de cok guzell durmuss benım gozlerım orta kahve ama koyu da degıl cok cok acıkta degıll o yuzden sende durdugu gıbı durmaz..sanırım Quartzo alıcam 1 ay falan solusyonda bekletıcem kı ıstedıgım renge dönsünn.

Cevabin icin tesekkurler tatlim.. Canim hidrocharm ocre almistim.. bu sefer gozlerimi olcup oyle arzu hanimdan almayi dusunuyorum.. Nc hangisi oluyo ben bu kisaltmalari tam anlamadim:44:

Lens denemesine gelince.. burda yurt disinda lens almadan once Demo seklinde bi tane veriyolar sana acilmamis..
o anda sadece denyip sonra atiyosun kulanamiyosun cunku lensin ustunde demo yazisi var... Belki soloticalarinda vardir diye dusunmustum.. ama yokmus

Yok canım saçmalamisim iste daha dogrusu telefondan yazinca böyle oluyor kafasına göre duzeltiyor )
Cristal aslında nc serisi ama daha cok cor gibi duruyor hare cok belirgin degil canimm.. Ama küçültüyor demek istemedim aslında büyütüyor demek istedim gözlerim zaten büyük iyice büyük yaptı walla koca göz oldum ) gözlerin orta kahveye hic düşünme cristal al bana quartzolar daha yapay geliyor her türlü )

tatlım albumunden gördum eger böyleyse alırım Quartzo :) bu ılk aldıgındakı rengı mı yoksa 1 ay sonra falan acılan rengı mı?

mulatte, dün albüme eklediğim resimleri de gördün..endişeni anlıyorum, ben de düşündüm aynı şeyleri.. ama quartzo sonradan çok değişen ve doğallaşan bir renk..yeni seri koyu olsa da ben her türlü tavsiye ediyorum canım..beni tanıyanlar hariç, hiç kimse anlamıyor lens olduğunu :)) ayrıca rahat ve ince..ilk zamanlar, akşamları takarsın, iğreti olmamak için..sonradan güneşe de çıksan belli olmuyor zaten.. :))

Son düzenleme:
berylipscim lenslerini koyuşmasını istiyorsan bio true ya değil opti freeye koymalısın bio ture freshcare ve renu soloticalarla batma yaptırıyor bu solusyonlarla solotica kullanmayını:)

vetmancım haklısın batma yapıyordur bio true arkadaşlarda,ben uzun zamandır lens kullanıyorum ve şeffaf lenslerim soloticalardan daha kalın ve rahatsız gözkızartan cinstendi o yüzden herhalde gözlerim alıştı bu tarz solüsyonlara da,bende kızarma olmuyor ama arkadaşlarda bio true batma kızarma yapabilir,onlar optifree kullansalar daha iyi olur tabi,göz tahriş olmasından sıkıntılı çok arkadaş var:)

mulatte ıkımızınde gözlerı koyu ve 2 mızde dogal ama belırgın bır yesıl ıstıoruz bende crstalın bızde bulanık göruntu elde ettrceını dusunuorm quartzonunda dısarda durup rengının grı olmasını ama ben artık grısını gectım tek korkum dısarda durması bzm ıcın solotıca yesıl bı lens uretmelı yaaa :)))

canım pekii crıstal ler pekı solusyonda bekledıkce acılır mı hafıf yesılımsı mavımsı olur mu?

cok tesekkurler canım bu gıdısle bı qurtzo bı de crıstal alcam herhaldee:)

solotica hicbir yerde yok malesef canim ben de yurtdisindayim belki diger markalar yapiyordur ama solotica hicbir yere bayilik vermedigi icin oyle bir sansimiz yok.
nc dedigim natural colors, ama sen zaten charm almissin. hayatimda charm serisini hic kullanmadigim icin bilgim yok, ama olcum yaptirsan iyi olur senin de dedigin gibi. olcumden sonra da arzu hanim yardimci olur :)

Ben solotıca gold kullanıyorum hem doğal hem de konforlu erkek arkadasım bile lensi sevmediği halde solotıca taktığımda bir şey demiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…