Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben de istiyorum o solusyondan adi neydi canim bakayim burada satiliyor mu o markadan arastirayim

canım Qartzo alıyoruz renk acan solusyonda bekletıyoruzz grlik falan kalmıyor lenslerımıze kavusuyoruz cok dısarda durması derken pörtlemıs gıbı mı*ben bıraz gözlerımı iri göstersın ıstıyorum ama öyl cok pörtlemıs gıbı de ıstemem:)

quartzolarım

lamiacım aşağı yukarı benimkilerin ilk haline benziyor, zaman geçtikçe daha süper olucaklar :)) ben solüsyon olarak solo care kullanıyorum buarada..

solocareda güzeldir bagetci:) oda güzel açıyor ama euro soft biraz daha çabuk açıyor sanırım :)lamiacım çok güzel görünüyorlar quartzolar :)

Son düzenleme:
solocareda güzeldir bagetci:) oda güzel açıyor ama euro soft biraz daha çabuk açıyor sanırım :)lamiacım çok güzel görünüyorlar quartzolar :)

Tşk ederim.Ben önce all in one light kullanıyordum.Şimdi vetman ın yolladığı eurusoft kullanıyorum.Quartzolarınızı alalı ne kadar oldu acaba.Bende zamanla oturup o güzel rengini almasını sabırsızlıkla bekliyorum)

solflex krıstallerım geldı.takıncaşok oldum cunku ıcemıntlerımle aynı :) su fark var ıcemıntlerım daha yesılımsı crıstaller daha mevımsı ve daha buyuk goz oldu.ama renk olarak koyu gozu acma kalıtesı bıre bır aynı dıyebılırım :)bırbırıne benzeyen 2 cıft lensım oldu saglık olsun cok grıpım resım cekebılırsem eklıycem

tabı bunların numaralısı yok dimi peki naturel crıstaller gözü oldugundan buyuk gösterıyor mu?ben gözleırm bıraz buyusun ıstıyorum

hatta buyrun ekledım
bunlar crıstakller gunese bakarken

burdada solda ıcemınt sagda crıstal flassız daha acık bır renk beklıyordum cok uzgunum

Göz rengim koyu kestane freshlookun grisini kullanıyorum aynı zamanda 2,5 numaralı miyopum numaralı lenslerim çok doğal bir yeş,il duruyo görenler gerçek göz rengim sanıyo arkadaşlar doğal duruş için zemin renginden daha önemli olarak göz bebeğinizin çapıda önemli lens göz bebeğinize küçük gelirse ben lens'im diye bağırıyo malesef:2:

ben de solotıcadan önce freshlook gri ve saf ela kullanıyordum ama solotıca hıdrocor mel alınca freshlookları nasıl takmısım dedım.arkdslarım freshlloku dogal bulurken gözumde solotıcaya gecınce kendı göz rengın bu muydu dedıler:)

son zamanlarda cor mel ve cor ocre alan var mı acaba? varsa resim koyabilir mi lütfen??... geçenlerde bir arkadaş koymuştu cor mel ama çok koyuydu, şu anda koyu bir seri mi var acaba? ben sarımsı ela istiyorum da...

son zamanlarda cor mel ve cor ocre alan var mı acaba? varsa resim koyabilir mi lütfen??... geçenlerde bir arkadaş koymuştu cor mel ama çok koyuydu, şu anda koyu bir seri mi var acaba? ben sarımsı ela istiyorum da...
cor mel aldım memnunum gayet dogal duruyor canım.rengı makyajla falan yesılımsı duruyor.elamsı yesılımsı ama hareıs olmadıgı ıcın gozunu büyültmuyor gozun neyse o buyuklukte ben bıraz gozumu buyultsun ıstemıstım ama rengı cok hoş ve dogal hatta sıyah bı göz kalemı ya da yesıl bı göz kalemıyle gözun rengı yesılımsı elamsı oluyor böyle beren saatın göz rengınden bıraz daha acık bıraz daha yesılı yogun duruyor.fotograf koyamadım canım laptopumdan kaynaklandıgı ıcın.gozum orta kahve ve memnunum.

bu da benım bır zamanlar kullanmıs oldugum sofıstıck magıc blue sanırım :) yolda yürürken selpak satan kucuk bı kız cocugu bıle selpagını satmak ıcın geldıgınde abla gözlerın lens mı demıstı kucucuk cocuk bıle anladıgına göre takma kızım sen bunu takma dedım bı daha da takmadımm:)

yaklaşık 2 ay oldu benim alalı ama bnim numaralı olduğu için eski serilerden değil biraz koyu sanırım eskilere göre.
Ama çokkk memnunum yeni tanıştığım insanlar anlamıyorlar bile hiç
Bu arada ben opti free kullanıyorum ama solüsyonda bekleme fırsatı olmuyor pek açılmıyor sanırım ondan dolayı rengi. Geçen günde bio true aldım bitince başlarım die, şeffaf lensde sıkıntı olmuyordu onda pek soloticalarda batma yaptığınızı duydum umarım bende yapmaz

Not: Bu arada geçenlerde fotoğraf koyan arkadaş ben olabilirim sanırım

Son düzenleme:

canim bu cor mel mi ? rengi cok hos yaa... dogal goz rengin ne renk?

arkdslar hıdrocor mellerımle fotograf koymak ıstıyorum cep telefonumdan cekmıstım fakat laptopumun bluetooth ayarlarını acamadıgım ıcın koyamıyorm cepten gönderemıyorum laptobumda da malesef hıdrocor mellerımle fotolarım yok bılgısı olan var mı nerden nasıl acıyoruz bluetooth u laptoptan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…