- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.421
hah, sahte solotica reklamcimiz eksikti o da gelmis
ahahhhaa süpersin canım yaa
buarada arzu hnmcııımaa sonsuzz teşekkür ediyorum gerçkten solusyon bende süper işe yaradı 2haftada taaam istediğim renk oldu oluyorda 2gündür quartzolarıma hayran hayran bakıyorum sonundaa değdi herşeye
Ben solotıca gold kullanıyorum hem doğal hem de konforlu erkek arkadasım bile lensi sevmediği halde solotıca taktığımda bir şey demiyor:)
mulatte ıkımızınde gözlerı koyu ve 2 mızde dogal ama belırgın bır yesıl ıstıoruz bende crstalın bızde bulanık göruntu elde ettrceını dusunuorm quartzonunda dısarda durup rengının grı olmasını ama ben artık grısını gectım tek korkum dısarda durması bzm ıcın solotıca yesıl bı lens uretmelı yaaa :)))
Eki Görüntüle 351888
quartzolarım
lamiacım aşağı yukarı benimkilerin ilk haline benziyor, zaman geçtikçe daha süper olucaklar :)) ben solüsyon olarak solo care kullanıyorum buarada..
solocareda güzeldir bagetci:) oda güzel açıyor ama euro soft biraz daha çabuk açıyor sanırım :)lamiacım çok güzel görünüyorlar quartzolar :)
tabı bunların numaralısı yok dimisolflex krıstallerım geldı.takıncaşok oldum cunku ıcemıntlerımle aynı :) su fark var ıcemıntlerım daha yesılımsı crıstaller daha mevımsı ve daha buyuk goz oldu.ama renk olarak koyu gozu acma kalıtesı bıre bır aynı dıyebılırım :)bırbırıne benzeyen 2 cıft lensım oldu saglık olsun cok grıpım resım cekebılırsem eklıycem
hatta buyrun ekledım
bunlar crıstakller gunese bakarken
Eki Görüntüle 351942
burdada solda ıcemınt sagda crıstal flassız daha acık bır renk beklıyordum cok uzgunum
Eki Görüntüle 351943
Göz rengim koyu kestane freshlookun grisini kullanıyorum aynı zamanda 2,5 numaralı miyopum numaralı lenslerim çok doğal bir yeş,il duruyo görenler gerçek göz rengim sanıyo arkadaşlar doğal duruş için zemin renginden daha önemli olarak göz bebeğinizin çapıda önemli lens göz bebeğinize küçük gelirse ben lens'im diye bağırıyo malesef:2:
cor mel aldım memnunum gayet dogal duruyor canım.rengı makyajla falan yesılımsı duruyor.elamsı yesılımsı ama hareıs olmadıgı ıcın gozunu büyültmuyor gozun neyse o buyuklukte ben bıraz gozumu buyultsun ıstemıstım ama rengı cok hoş ve dogal hatta sıyah bı göz kalemı ya da yesıl bı göz kalemıyle gözun rengı yesılımsı elamsı oluyor böyle beren saatın göz rengınden bıraz daha acık bıraz daha yesılı yogun duruyor.fotograf koyamadım canım laptopumdan kaynaklandıgı ıcın.gozum orta kahve ve memnunum.son zamanlarda cor mel ve cor ocre alan var mı acaba? varsa resim koyabilir mi lütfen??... geçenlerde bir arkadaş koymuştu cor mel ama çok koyuydu, şu anda koyu bir seri mi var acaba? ben sarımsı ela istiyorum da...
son zamanlarda cor mel ve cor ocre alan var mı acaba? varsa resim koyabilir mi lütfen??... geçenlerde bir arkadaş koymuştu cor mel ama çok koyuydu, şu anda koyu bir seri mi var acaba? ben sarımsı ela istiyorum da...
Eki Görüntüle 352062
yaklaşık 2 ay oldu benim alalı ama bnim numaralı olduğu için eski serilerden değil biraz koyu sanırım eskilere göre.
Ama çokkk memnunum yeni tanıştığım insanlar anlamıyorlar bile hiç
Bu arada ben opti free kullanıyorum ama solüsyonda bekleme fırsatı olmuyor pek açılmıyor sanırım ondan dolayı rengi. Geçen günde bio true aldım bitince başlarım die, şeffaf lensde sıkıntı olmuyordu onda pek soloticalarda batma yaptığınızı duydum umarım bende yapmaz
Not: Bu arada geçenlerde fotoğraf koyan arkadaş ben olabilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?