- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.441
canım Qartzo alıyoruz renk acan solusyonda bekletıyoruzz grlik falan kalmıyor lenslerımıze kavusuyoruz cok dısarda durması derken pörtlemıs gıbı mı*ben bıraz gözlerımı iri göstersın ıstıyorum ama öyl cok pörtlemıs gıbı de ıstemem:)
ahahhhaa süpersin canım yaa
buarada arzu hnmcııımaa sonsuzz teşekkür ediyorum gerçkten solusyon bende süper işe yaradı 2haftada taaam istediğim renk oldu oluyorda 2gündür quartzolarıma hayran hayran bakıyorum sonundaa değdi herşeye
nehirrr yenı foto atabılırmıısın canımm peki pörtlekk durusuna ne olsu dısarıda ne tepkıler alıyorsunnnnn :))))))
solotica hicbir yerde yok malesef canim ben de yurtdisindayim belki diger markalar yapiyordur ama solotica hicbir yere bayilik vermedigi icin oyle bir sansimiz yok.
nc dedigim natural colors, ama sen zaten charm almissin. hayatimda charm serisini hic kullanmadigim icin bilgim yok, ama olcum yaptirsan iyi olur senin de dedigin gibi. olcumden sonra da arzu hanim yardimci olur :)
canim bu cor mel mi ? rengi cok hos yaa... dogal goz rengin ne renk?
Eki Görüntüle 352214 Eki Görüntüle 352215
canımcım akşam akşam çektim şimdi sen diynceilk başta rengi çook koyu kayma yapıyorduoyüzden hiç içime sinmemişti bide bak resimleri rengi için yüklemedim çünküü burdada pek belli değil dün kutusunda çektiğim resimlerden rengi hakkında fikir yürütün çnkü orda belli tam olarak gri-sarı olan kısımlar pörtlek duruşuna burdan karar verirsin heralde:)
haa buarada bugn bi butikte turuncu bi elbise denedim ordaki kız renge karar veremeyince kızda gözlerinizi daha öne çıkardı fln gibisinden sonra sordu lensmii diye!!heralde lensiim diye bağırsa kızda sormazdı diye düşündüm tabii lens dedim sonra öyle alışıyorum ama rengii gitgide güzelleşiyor 2hafta sonundaa ohh bee diyorum
canımcım akşam akşam çektim şimdi sen diynceilk başta rengi çook koyu kayma yapıyorduoyüzden hiç içime sinmemişti bide bak resimleri rengi için yüklemedim çünküü burdada pek belli değil dün kutusunda çektiğim resimlerden rengi hakkında fikir yürütün çnkü orda belli tam olarak gri-sarı olan kısımlar pörtlek duruşuna burdan karar verirsin heralde:)
haa buarada bugn bi butikte turuncu bi elbise denedim ordaki kız renge karar veremeyince kızda gözlerinizi daha öne çıkardı fln gibisinden sonra sordu lensmii diye!!heralde lensiim diye bağırsa kızda sormazdı diye düşündüm tabii lens dedim sonra öyle alışıyorum ama rengii gitgide güzelleşiyor 2hafta sonundaa ohh bee diyorum
nehir194, birkaç ay sonra açık yeşil resimlerde tekrar görüşelim :))
pörtlek filan da durmuyor.. kim nerden çıkardı bilmiyorum ama quartzolar zaten süper ince ve pupil boşluğu da gözbebeği gibi yuvarlak..google görsellerden de bakarsanız eğer, gözleri kendinden büyük ve çıkık olan kişiler hariç, lens olduğu bile anlaşılmıyor nerdeyse..duyduğum onca güzel iltifattan sonra quartzoya laf ettirmem..lütfen..
valla öylee canım 2haftada bile bukadar yeşillendiğine şaşırıyorum ben burda zaten ışık faktöründen tam belli değil yeşilliğii ama arkdlar sürekli pörtlekmii diyee sorduğuu için çekip koydum insuline ninde dediğii gibi öyle %100doğal duran lens yoktur heralde ama kalitesiyle en azından dışardan bakıncaa aa lenslerine bak dedirtecek bi lensdee değil solotica seninde dediğiiin gibi okadarrr inceekiii!!haa göz yapısıda önemlii sanırım yok yok bendee çok sevdim quartzolarımı dediğim gibi tek sorunum rengiydi oda gitgide yeşillenio
insuliiin canııım çook çook teşkkr ediyorum sanada evet galiba tam istediğim eski seri quartzolara dönüyor rengii
arkadaslar bır arkadasım bu resımlerı gorunce hıc yakısmamıs kendı gozlerın daha guzel dedı benı lensımden soguttu bı kere taktım hevesım kursagımda kaldıaman alıntıyla cvplama yaopayım dedım daha once yukledıgım resımlerle olacakmıs gıbı olmadı daha oncekı sayfalarda resımlerım var goren varsa yorum yapsın dogal durmuyomu ya gercekten kotumu duruyo ya ben dogal dursun dıye hıdrocharm mel aldım bunun daha dogalı yokkı
arkadaslar bende cok ıstedıgım lenslerıme kavustumbende foto eklıyeyım mı ay kızlar yamayı unuttum hıdrocharm mel ben bayıldım
bu da benım bır zamanlar kullanmıs oldugum sofıstıck magıc blue sanırım :) yolda yürürken selpak satan kucuk bı kız cocugu bıle selpagını satmak ıcın geldıgınde abla gözlerın lens mı demıstı kucucuk cocuk bıle anladıgına göre takma kızım sen bunu takma dedım bı daha da takmadımm:) Eki Görüntüle 352023
solflex krıstallerım geldı.takıncaşok oldum cunku ıcemıntlerımle aynı :) su fark var ıcemıntlerım daha yesılımsı crıstaller daha mevımsı ve daha buyuk goz oldu.ama renk olarak koyu gozu acma kalıtesı bıre bır aynı dıyebılırım :)bırbırıne benzeyen 2 cıft lensım oldu saglık olsun cok grıpım resım cekebılırsem eklıycem
işteee kızlar benm solotica maceramıı başlatan resimler bilen bilir ilk buraya yazmaya başladığımda burdakii arkadaşımın göz renginde birenk arıyordum kii arzu hanmcııım hemen imdadımaa yetiştii ve sonuçEki Görüntüle 352576 Eki Görüntüle 352577 Eki Görüntüle 352578 Eki Görüntüle 352579 Eki Görüntüle 352580
mulattecim ne kadar alemsin sen :))güldürdün beni:))ama çok güzel kibar bir yüzün var fotomodel olabilirsin bence msndeki resimide gördüm çok hoşşş:)
nehir194, birkaç ay sonra açık yeşil resimlerde tekrar görüşelim :))
pörtlek filan da durmuyor.. kim nerden çıkardı bilmiyorum ama quartzolar zaten süper ince ve pupil boşluğu da gözbebeği gibi yuvarlak..google görsellerden de bakarsanız eğer, gözleri kendinden büyük ve çıkık olan kişiler hariç, lens olduğu bile anlaşılmıyor nerdeyse..duyduğum onca güzel iltifattan sonra quartzoya laf ettirmem..lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?