Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

CANIM OYLE YAPICAZZ GIBI GELIYOR Artık . pörtlemiş gibi duruyorsa bende istemem iriletsinn istiorum :.))))))

nehirrr yenı foto atabılırmıısın canımm peki pörtlekk durusuna ne olsu dısarıda ne tepkıler alıyorsunnnnn :))))))

nehirrr yenı foto atabılırmıısın canımm peki pörtlekk durusuna ne olsu dısarıda ne tepkıler alıyorsunnnnn :))))))

canımcım akşam akşam çektim şimdi sen diynceilk başta rengi çook koyu kayma yapıyorduoyüzden hiç içime sinmemişti bide bak resimleri rengi için yüklemedim çünküü burdada pek belli değil dün kutusunda çektiğim resimlerden rengi hakkında fikir yürütün çnkü orda belli tam olarak gri-sarı olan kısımlar pörtlek duruşuna burdan karar verirsin heralde:)
haa buarada bugn bi butikte turuncu bi elbise denedim ordaki kız renge karar veremeyince kızda gözlerinizi daha öne çıkardı fln gibisinden sonra sordu lensmii diye!!heralde lensiim diye bağırsa kızda sormazdı diye düşündüm tabii lens dedim sonra öyle alışıyorum ama rengii gitgide güzelleşiyor 2hafta sonundaa ohh bee diyorum

arkadaslar bır arkadasım bu resımlerı gorunce hıc yakısmamıs kendı gozlerın daha guzel dedı benı lensımden soguttu bı kere taktım hevesım kursagımda kaldıaman alıntıyla cvplama yaopayım dedım daha once yukledıgım resımlerle olacakmıs gıbı olmadı daha oncekı sayfalarda resımlerım var goren varsa yorum yapsın dogal durmuyomu ya gercekten kotumu duruyo ya ben dogal dursun dıye hıdrocharm mel aldım bunun daha dogalı yokkı

Son düzenleme:

Oyle canim yurtdisinda hic yok ne yazik ki. Neyseki sali gunu optikciden randevu aldim insallah uygun bi yesil renk bulurum Arzu hanimdan.. :44:

:18:
Gördüğüm en başarılı quartzolardan biri olmuş nehircim güzel günlerde güle güle kullan.. Bence opak serilerin en büyük dezavantajı portlemesi gözde, ama senin resimler portlek filan degil ayrıca neden bu kadar cok renk açılsın istiyor mİllet ben anlamıyorum. Kontrast oranı arttıkça yani gözle olan renk daha belirgin oldugunda lens cok daha fazla yapay duruyor, hem asırı renk değişsin cok açılsın hem de portlemesin gibi bir istek tamamen anlamsız çünkü olanak dısı. Bunun icin custom lensler var pupil çapları piyasadaki tüm fabrikasyon lenslerden dar olan ama onlar da cok pahalı..
Benim fikrim senin quartzolarin süper süper olmuş ) rengi de kıvamında sekli de ) gercekten beğendim canimmm !!

nehir194, birkaç ay sonra açık yeşil resimlerde tekrar görüşelim :))
pörtlek filan da durmuyor.. kim nerden çıkardı bilmiyorum ama quartzolar zaten süper ince ve pupil boşluğu da gözbebeği gibi yuvarlak..google görsellerden de bakarsanız eğer, gözleri kendinden büyük ve çıkık olan kişiler hariç, lens olduğu bile anlaşılmıyor nerdeyse..duyduğum onca güzel iltifattan sonra quartzoya laf ettirmem..lütfen..

valla öylee canım 2haftada bile bukadar yeşillendiğine şaşırıyorum ben burda zaten ışık faktöründen tam belli değil yeşilliğii ama arkdlar sürekli pörtlekmii diyee sorduğuu için çekip koydum insuline ninde dediğii gibi öyle %100doğal duran lens yoktur heralde ama kalitesiyle en azından dışardan bakıncaa aa lenslerine bak dedirtecek bi lensdee değil solotica seninde dediğiiin gibi okadarrr inceekiii!!haa göz yapısıda önemlii sanırım yok yok bendee çok sevdim quartzolarımı dediğim gibi tek sorunum rengiydi oda gitgide yeşillenio
insuliiin canııım çook çook teşkkr ediyorum sanada evet galiba tam istediğim eski seri quartzolara dönüyor rengii

bence bu hali super, renk degismese bile bu sekilde seve seve kullanirdim ben cok yakismis sana da
portlek falan da durmuyor benim bildigim freshlook portlek balik gozu gibi gosteriyor soloticada oyle birsey gormedim ben acikcasi.
benim quartzolarimi kimse anlamiyordu hep anlatiyorum bana gelin makyaji yapilacakti makyoz kadin goz makyaji icin dibime girdi birkac dakika sonra farkedebildi lens oldugunu ancak oyle. basta surekli masallah deyip durdular kuaforde herkes gozlerime (ben de icimden diyordum bi bilseler lens oldugunu) esim bile onunla ilk tanistigimizda anlamamisti lens oldugunu dusunun artik. gozlerinin rengi muhtesem falan demisti ben de lens demistim ama cok utanmistim :26: quartzo diyorum bence seninkiler de 1-2 ay icinde benim o lenslerin rengini alacak, acik ve dogal bir yesil gibi olacak iyice. resimlerini koyarsin artik renk acildikca

canım yaa niyee üzülyorsun kii bence çok yakışmış sanaa meller tabikiii herkesin kendi gözüü daha güzeldir birzda olsa lensler bakışlarıı farklılaştırdığıı için öylee demiştir yoksaa gayette güzel ve doğal görünüyor resimlerde

bence çok tatlı durmuş hiç öyle bir pörtleme filanda yok çok güzel ve doğal,bugün bende quartzo siparişi vericem arzu hanıma

arkadaslar bende cok ıstedıgım lenslerıme kavustum bende foto eklıyeyım mıay kızlar yamayı unuttum hıdrocharm mel ben bayıldım

Ne kadar güzel olmuş yesemincim:)maşallah diyorum doğal olmadıgını söyleyen arkadaşın mutlaka senin moralini bozmak için yapmıştır genelde üzgünüm ama kadınlar kadınları çok kıskanıyor tabiki çok iyi sağlam doğruyu daima söyleyen arkadaşlarımızda var her konuda güveneceğimiz ancak malesef bu hayatın kanunu gibi birşey bu kadınların kıskançlıkları evrensel birşey benimde başıma çok geliyor hiç takma derim gayet güzel:))

mulattecim ne kadar alemsin sen :))güldürdün beni:))ama çok güzel kibar bir yüzün var fotomodel olabilirsin bence msndeki resimide gördüm çok hoşşş:)

işteee kızlar benm solotica maceramıı başlatan resimler bilen bilir ilk buraya yazmaya başladığımda burdakii arkadaşımın göz renginde birenk arıyordum kii arzu hanmcııım hemen imdadımaa yetiştii ve sonuç

geçmiş olsun boncukcum:)zaten ıce ıcemint birbirine benzeren renkler cristalinde charm ıcea benzediğini söylemiştim o yüzden hemen hemen yakın durmuşlar ama softlexler charm serisi gibi büyük gösteriyorlar.Aslında soloticanın renkleri birbirine benziyor.
örneğin:1.hıdrocor mel ile hıdrocor ocre birbirine çok yakın
2.cristal ile nc mel birbirine çok yakın o yüzden gözleri çok koyu olanlara nc mel yerine cristal öneriyorum .
3.quartzo ile icemint yakın renkler sadece pupil boşlukları biraz farklı.
4.hıdrocharm mel ile hıdrocharm ocre birbirine çok benzer bir gözünüze hıdrocharm mel diğerine hıdrocharm ocre takın hemen ayırt edemezsiniz.
5.sofltlex cristal ile hıdrocharm ıce birbirine benziyor.
6.grafite ile ıce birbirine çok yakın renkler
üretim teknolojisi aynı olduğu için soloticaların bazı renkleri de iki yakın rengin karışımından olduğu için genelde gri ağırlıkda olanlar birbirine çok benziyor.

mulattecim ne kadar alemsin sen :))güldürdün beni:))ama çok güzel kibar bir yüzün var fotomodel olabilirsin bence msndeki resimide gördüm çok hoşşş:)

canım benımm sen de benı guldurdünn cok tesekkur ederıım:) kendi işimden vaktim olsaaa :) canım bugun hastaneye gıttım randevu almıstım ama sen gel gör ki mart ayına almısım randevuyu ben subat sanıyordum.artık tekrar gıdıp gözümün çapını falan öğrenıp bır an once de karar verıp siparısımı vermem gerek :) Quartzo mu crıstal mı cıldırtayım senı belkı ıkısını de gönderırsın bana:)

canım içine sindiği belli kullanıyorsun sevındım :)) bende quartzo alıcam sende coook begendm buarada tesekkur ederm fotolar ıcın hersey ıcın :)) güle güle kullan tatlım

bagetchi kullanan lar dısarda duruyor demıslerdı bende quartzoları begenıyorum aklımda kalmısken onu da sorım dedım cnku bende quartzo alıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…