Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım içine sindiği belli kullanıyorsun sevındım :)) bende quartzo alıcam sende coook begendm buarada tesekkur ederm fotolar ıcın hersey ıcın :)) güle güle kullan tatlım

tatlım bu fotodan sonra ben de Quartzo kesın alırım ama bu arkdsın gercek göz rengı nedır?ve yenı Qurtzolar mı bunlar? yanı almıs soslusyonda bekletmıs de böyle bı renk mı olmuss öyleyse muthısssss :)

nehir ben çok beğendim o rengi tutturman için taban rengi çok açık olması gerekirdi....birde daha çok yeni açılıyor daha oturuyorlarr....
sen bende quartzoyu görse idin quartzo alacakları vazgeçirdimmm yani okadarr

güle güle kullann...

aklım acre ve cristal de kaldı

sieracım gercek göz rengin nedır?cok yakısmıs ve yneı mı aldın?solusyonda beklettın de mı acıldı?ilk fotoda survivordeki gamze ısmındekı kıza cok benzettımm:)

yaa canm onlar benm quartzolar iştee eveeet bukızın kendi gerçek rengii gizem akının ben tam onunkii gibi istiyordum burda paylamıştım bu resimlerii acaba hangi rengi alsam böyle olur diyeee oda quartzo al dedii vee şimdi 2haftalık quartzolarımıı istediğim renkle karşılaştırmak için yanyana koydum

canım benm göz rengiiim çok çok koyu değildi ama saçlarımı koyu yaptıktan sonra gözlerimde koyu kahve oldu yanii ilk resimdeki arkadşımın kendi gözrengii ben nolursa olsun öylee birenk olmaz diyordum oldu vallaa!!!
teşekkür ettim buarada evet benmkilerde çok yenii dahada oturcak rengii inanıyorum artık
canım sende alcaksan quartzon var madem cristal al:)

ayyyy nehir ne kadar güzel olmuş quartzo ve ne kadar doğal,o kadar endişe ettin bak ne güzel oldu,bu resimleri gördükçe sürekli lens almak istiyorum yahu,güle güle kullan tam yeşil olmuş hatta elaya bakıyor gibi gözüküyor

evet canım geçen gün sanada çekmiştim yaa solusyonda kutusunda nasıl açıldığınıı göstermek için oresimlerden sonra kızlar son açılmış halini istedi vee ben forumda yazmaya başladığımda istediğim rengi ve şimdikii 2haftalık aslında halaa bile yenii quartzolarımın resminii ekledim!!ilk resimdekiler zaten arkdaşımın kendi göz rengii diğerleride 2haftalık quartzolarım

ayyy dimiii yaa napiiim ilk aldım taktıım allahım nasılll griydiii herkes açılıcak diyorduda inanamıyordum
daha bikaçgündür buhalinii aldıı ayyy ne güzell yaa bunlarıı duydukçaa nasıl seviniyoruuum anlatamam çook çook saol

acayip doğal gözüküyor,gerçek hayattaki arkadaşlarımda da opak görünümlü gerçek yeşil hatta mavi gözlü olanlar var ama bunlar nerdeyse opak gibi bile görünmemiş,ilk çıktıkları halinden çok değişiyorlar endişeye gerek yok,güle güle kullan canım

evet canım son seri quartzo hatta alalı 2 haftaa oldu:)çook teşekkür ediorum buarada

Son düzenleme:
,resımlerde sıfır bombe ve gozbebegınden hıc ayrılmamıs ,gercektede boylemı canm kendı goz rengın nedır gercekten ck hos olmss,opak serı olmasına ragmen hıc bombelı durmamıs sende grcktn

canım valla artık göz yapısına görede değişir heralde pupilii dar eee bide tabii öyle gerçek göz gibi %100 doğal diyemem öyle olsa heralde kapış kapış giderdi ama işte azçok fotolardakii gibi yandan bakıncaa lens olduğuu tabi belli oluyordur buarada benm göz rengim koyu kahve!!

Son düzenleme:

nehircim gerçekten çok güzelller ve euro softta bayagı işe yarıyor dediğim gibi şu anda arkadaşının gözlerine yakın piasada bulabileceğin tek lens quartzo..

kizlar hazirlaninn ! fxeyes 'i sabah aradim , jasminlerim postaya verilmis bugun :) hafta basinda elimde olacaklar.

profile resim eklicem , buraya aciktan full resim eklemek istemiyorum, fxeyesla ilgili kayit az oldugundan google search yapinca gorunmek istemiyorum netde .

merak edenler ekleyebilirler kisacasi. heyecanliyim , solotica konumuzuda son katledisim jazminle alakali affola , opuyorumm :)

Harikasının canimmm tam da dün aklıma gelmişti gelmedi mı acaba jasmineler diye ) onbes gözle bekliyorummm...

Harikasının canimmm tam da dün aklıma gelmişti gelmedi mı acaba jasmineler diye ) onbes gözle bekliyorummm...

evet insulincim :) bende hic haber alamayinca artik bi arayip rahatsiz etsem iyi olacak diye dusunmustum..

forumumuza hayirli ugurlu olsun
kendi sevincimi gectim vallahi, tek derdim sizlerle paylasmak oldu

Nehir hayatimda asla acik renk kulanmam diyodum taaa ki bu resimlerini gorene kadar... amannnn Allahim cok yakismis super olmus...
Kendi goz rengin nedir?? fotosunu aradim ama bulamadim.. Rica etsem kendi goz renginin flashsiz resmini eklermisin?? bide bu resimler flashsiz mi??

Ben hidrocor mel alicaktim ocrelerden sonra ama simdi bunlari gorunce kafam cok karisti.. ama bendede boyle durarmi yada kayma yaparmi diye korkuyorum..
boyle durcagini bilsem bi dk beklemem alirim valla:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…