- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.461
canım içine sindiği belli kullanıyorsun sevındım :)) bende quartzo alıcam sende coook begendm buarada tesekkur ederm fotolar ıcın hersey ıcın :)) güle güle kullan tatlım
sieracım gercek göz rengin nedır?cok yakısmıs ve yneı mı aldın?solusyonda beklettın de mı acıldı?ilk fotoda survivordeki gamze ısmındekı kıza cok benzettımm:)bu quartzo galıba cok yakısmıss:))
işteee kızlar benm solotica maceramıı başlatan resimler bilen bilir ilk buraya yazmaya başladığımda burdakii arkadaşımın göz renginde birenk arıyordum kii arzu hanmcııım hemen imdadımaa yetiştii ve sonuçEki Görüntüle 352576 Eki Görüntüle 352577 Eki Görüntüle 352578 Eki Görüntüle 352579 Eki Görüntüle 352580
sieracım gercek göz rengin nedır?cok yakısmıs ve yneı mı aldın?solusyonda beklettın de mı acıldı?ilk fotoda survivordeki gamze ısmındekı kıza cok benzettımm:)
nehir ben çok beğendim o rengi tutturman için taban rengi çok açık olması gerekirdi....birde daha çok yeni açılıyor daha oturuyorlarr....
sen bende quartzoyu görse idin quartzo alacakları vazgeçirdimmm yani okadarr
güle güle kullann...
aklım acre ve cristal de kaldı
işteee kızlar benm solotica maceramıı başlatan resimler bilen bilir ilk buraya yazmaya başladığımda burdakii arkadaşımın göz renginde birenk arıyordum kii arzu hanmcııım hemen imdadımaa yetiştii ve sonuçEki Görüntüle 352576 Eki Görüntüle 352577 Eki Görüntüle 352578 Eki Görüntüle 352579 Eki Görüntüle 352580
tatlım bu fotodan sonra ben de Quartzo kesın alırım ama bu arkdsın gercek göz rengı nedır?ve yenı Qurtzolar mı bunlar? yanı almıs soslusyonda bekletmıs de böyle bı renk mı olmuss öyleyse muthısssss :)
ayyyy nehir ne kadar güzel olmuş quartzo ve ne kadar doğal,o kadar endişe ettin bak ne güzel oldu,bu resimleri gördükçe sürekli lens almak istiyorum yahu,güle güle kullan tam yeşil olmuş hatta elaya bakıyor gibi gözüküyor
ayyy dimiii yaa napiiim ilk aldım taktıım allahım nasılll griydiii herkes açılıcak diyorduda inanamıyordum
daha bikaçgündür buhalinii aldıı ayyy ne güzell yaa bunlarıı duydukçaa nasıl seviniyoruuum anlatamam çook çook saol
bu quartzo galıba cok yakısmıss:))
evet canım son seri quartzo hatta alalı 2 haftaa oldu:)çook teşekkür ediorum buarada
ayyyy nehir ne kadar güzel olmuş quartzo ve ne kadar doğal,o kadar endişe ettin bak ne güzel oldu,bu resimleri gördükçe sürekli lens almak istiyorum yahu,güle güle kullan tam yeşil olmuş hatta elaya bakıyor gibi gözüküyor[/QU
,resımlerde sıfır bombe ve gozbebegınden hıc ayrılmamıs ,gercektede boylemı canm kendı goz rengın nedır gercekten ck hos olmss,opak serı olmasına ragmen hıc bombelı durmamıs sende grcktn
,resımlerde sıfır bombe ve gozbebegınden hıc ayrılmamıs ,gercektede boylemı canm kendı goz rengın nedır gercekten ck hos olmss,opak serı olmasına ragmen hıc bombelı durmamıs sende grcktn
kizlar hazirlaninn ! fxeyes 'i sabah aradim , jasminlerim postaya verilmis bugun :) hafta basinda elimde olacaklar.
profile resim eklicem , buraya aciktan full resim eklemek istemiyorum, fxeyesla ilgili kayit az oldugundan google search yapinca gorunmek istemiyorum netde .
merak edenler ekleyebilirler kisacasi. heyecanliyim , solotica konumuzuda son katledisim jazminle alakali affola , opuyorumm :)
Harikasının canimmm tam da dün aklıma gelmişti gelmedi mı acaba jasmineler diye) onbes gözle bekliyorummm...
evet insulincim :) bende hic haber alamayinca artik bi arayip rahatsiz etsem iyi olacak diye dusunmustum..
forumumuza hayirli ugurlu olsun
kendi sevincimi gectim vallahi, tek derdim sizlerle paylasmak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?