- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.481
Nehir hayatimda asla acik renk kulanmam diyodum taaa ki bu resimlerini gorene kadar... amannnn Allahim cok yakismis super olmus...
Kendi goz rengin nedir?? fotosunu aradim ama bulamadim.. Rica etsem kendi goz renginin flashsiz resmini eklermisin?? bide bu resimler flashsiz mi??
Ben hidrocor mel alicaktim ocrelerden sonra ama simdi bunlari gorunce kafam cok karisti.. ama bendede boyle durarmi yada kayma yaparmi diye korkuyorum..
boyle durcagini bilsem bi dk beklemem alirim valla:44::44::44:
kizlar hazirlaninn ! fxeyes 'i sabah aradim , jasminlerim postaya verilmis bugun :) hafta basinda elimde olacaklar.
profile resim eklicem , buraya aciktan full resim eklemek istemiyorum, fxeyesla ilgili kayit az oldugundan google search yapinca gorunmek istemiyorum netde .
merak edenler ekleyebilirler kisacasi. heyecanliyim , solotica konumuzuda son katledisim jazminle alakali affola , opuyorumm :)
evet canım geçen gün sanada çekmiştim yaa solusyonda kutusunda nasıl açıldığınıı göstermek için oresimlerden sonra kızlar son açılmış halini istedi vee ben forumda yazmaya başladığımda istediğim rengi ve şimdikii 2haftalık aslında halaa bile yenii quartzolarımın resminii ekledim!!ilk resimdekiler zaten arkdaşımın kendi göz rengii diğerleride 2haftalık quartzolarım
tatlım sneın gözünün çapı ? yanı göz çapına göre mı aldın yoksa herhangı bı çapa falan gerek yok mu?hıdrocor mel de capla ılgılı sorun yasamadım ben Quartzolarda öyle gözde taş yanalrdan fıskırma ya da gözunde raahtsızlık edıcı bı durum falan oluyor mu?benım numaralı oldugu ıcın daha cok dıkkat etmeye calısıyorum cunku her gun kullanıyorum.yanlardan görunen cok azcık gorunen haresı mı yoksa kendı gozun mu canım?:)
sneın gozle alakalı degıl tatlım malum göze bı cısım takıyoruz gözun ust tabakasını kapatıyoruz rahatsızlık vermesı normal butun lenslerde oluyor bu raahtsızlık ama onemlı olan o rahatsızlıgı en aza ındıren bı lens olması.sımdı ben lens sıparısı verıcke olursam tam olarak ısmı nedır canım?nc quartzo dıye mı gecıyor?canım ya seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben kozmetik amaçlı aldıığım için sadece tam olarak çapı fln bilemicem ama zaten standart oluyor nc.serisi diye biliyorum kendi gözüm görünmüyorhiç haresi ooo bayaa bayaa çapı büyük geldi ama kullandıkça oturdu galibaa ilk başta hep kayma yapıyordu alışmaya çalışıyorum bende hidrocor serisi çok doğal onun gibi asla olmaz onların yanında quartzo daha yapay duruyor yada işte nc.serisi koyu gözde ama renk olarakta hidrocorda seçenek yoktu!!biraz rahatsız ettii açıkçasıı kızarma flnda yaptıı ama onlarda işte benm kendi gözümn çapıyla ilgili heralde ...
canım bende senin gibiydim taakiii saçlarımıı doğal rengine bırakmaya başlayıncaya kadar en son siyahada boyadım tam oldu yanii benmde mel'e benzer rainbowla tanitalarım var ama onlar açmadı hiç içime sinmiyordu yoksa bende cesaret edemem yanii açık renk kii ilk aldığımda grii halinii taktığımı düşünaynen böylee oldum ama şimdi baya yeşillenince hem içime sindi hemde diğer renklere mel rengi gibi düşününce daha belirgin biyeşil oldu ben burengi asla bulamam diyordum olmuş mu siz karar verin artık:)
Eki Görüntüle 353556 Eki Görüntüle 353582 kendii göz rengim bu flaşsız diğer resimlerde flaşşsız penceree önüü demicem dibinde çekildi
sneın gozle alakalı degıl tatlım malum göze bı cısım takıyoruz gözun ust tabakasını kapatıyoruz rahatsızlık vermesı normal butun lenslerde oluyor bu raahtsızlık ama onemlı olan o rahatsızlıgı en aza ındıren bı lens olması.sımdı ben lens sıparısı verıcke olursam tam olarak ısmı nedır canım?nc quartzo dıye mı gecıyor?
ya umarım öyledir canım birde bugn tüm gün takmak zorundaydım bigözüm resmen acısından biara çıkartıp tekrar taktım sadece birinde öyle diğerii çok rahat neden öyle oldu anlamadım zaten renk tonu olarak biri daha yeşil diğeri daha grii zamanla düzelicek inş.sipariş için solotica quartzo diye alırsın zaten tek nc.serisinde var burenk..
beste cnm bende quartzo aldım ama aklımda hep cristalde kalıyor doğallık açısından bazen bana çok yapaymış gibi geliyor daha alışamadım heralde insanların gözüne bakamıyorum anlıcaklar falan diyee
bak sımdı krıstal dedın kafamı karıstırdın canımm:) ne guzel karar vermıstım Qurtzoya:) dıyorum ver sıparısını dıkrını degıstırıp durma dıyorum sonra du bı daha gıreyım kk ye yorumları okuyayım dıorum hooopp fıkrım degısıoo:) canım crıstal almıs olsak da rengı bu sekılde degısır mı kı?eger solusyon crıstalınde rengını degıstırcekse ve dogal duruyorsa crıstal alıp rengının hafıf acılmasını mı beklesemm??* bır de ben hıdrocor mel kullanıyorum rengı cok hoş ama bırazcık daha acılsa hıcc fena olmazzz:) sence rengını acan solusyon alsam ve hıdrocor mellerımı koysam rengı acılır mı? ve acılırsa nasıl bı renk cıkar???:)
ya canım öyle valla almadığın şey hep içinde kalır yaa oyüzden deneme gibi şansımız olsa keşke:) ama renk konusunda çok kararsızdım cristalde quartzonun rengi çok güzel ama senin dediğiin hanii gözlerimii büyük göstersin diyosun yaa hahhh iştee quartzoda tam öylee kocaman oluo gözlerin bugn hep güneş ışığında bakınca lens olduğuu çokmu bellii oluyor dedim yaa ben yeni görüntüme alışamıyorum heralde birden saçlarım gözlerim değişince bambaşka biriymiş gibi yadırgıyorum hep ondan sanırım...eurosoftda açıyor rengi all in one vardı bende odaa güzel açıyordu ama resimlerde falan öylee çok bellii olmuyordu birde etrafında haree olmayınca benm kendi gözlerim bile daha büyükmüş gibiydi senn hidrocor mele benzeyen lensimde...
kızlarr herkese selamlarrrr cook uzun zamandan sonra yine bir lens sevdasına tutuldum ve geldim yine solotica başlığına :) sevgili NEHİR quartzolarına bayıldım harika oturmuş gözüne lensler çok güzel duruyor tenine göz yapına filan çok yakıştırdım güle güle günlerde kullan.. ben de solflex topazio ya da quartzo istiyorum kızlar son zamanlarda solflex topazio fotografı paylaşıldı mı ? alan var mı? sevgili VETMAN nerelerdesin lütfen solflex topazio resmi ekler misin sen kullandın mı?
kızlarr herkese selamlarrrr cook uzun zamandan sonra yine bir lens sevdasına tutuldum ve geldim yine solotica başlığına :) sevgili NEHİR quartzolarına bayıldım harika oturmuş gözüne lensler çok güzel duruyor tenine göz yapına filan çok yakıştırdım güle güle günlerde kullan.. ben de solflex topazio ya da quartzo istiyorum kızlar son zamanlarda solflex topazio fotografı paylaşıldı mı ? alan var mı? sevgili VETMAN nerelerdesin lütfen solflex topazio resmi ekler misin sen kullandın mı?
merhabalar kızlar esmeralda, topazio, quartzo ve hidrocor meli denemiş biri olarak
yine lens sevdama yenik düştüm şuan hangisi daha doğal ve güzel duruyo
banada önerebilir misiniz??
bu denedıklerınızden en cok hangısını begendınız?quartzo nasıl duruyor?ben de quartzo ve crıstal arasında kaldım.suan hıdrocor mel kullanıyorum ama bı lens daha ıstıyorum.suan sankı crıstal satısları baya bi var
canım yaa niyee üzülyorsun kii bence çok yakışmış sanaa meller tabikiii herkesin kendi gözüü daha güzeldir birzda olsa lensler bakışlarıı farklılaştırdığıı için öylee demiştir yoksaa gayette güzel ve doğal görünüyor resimlerde
o zaman azul,marine renklerini düşün canım ben de yesılsımsı ıstıyorum eger ceyda atesın gözlerı gıbı duruyorsa hıc dusunmem alırım quartzo senın quartzo eskı serıden mı tatlım?aldıgında gırımsı olup sonra mı acıldı?ve en önemlısı damar damar haresı cok belırgın ben lensım dıye bagırıyor mu yoksa dogal mı duruyo?benım gözleırm kucuk oldugu ıcın hafıf buyultsun ıstıyorum.cristai ile quartzo arasında kaldım.crıstal buyuk göstermez mı dıye dusunuyorum.sence hangısını almalıyım*ceyda atesın göz rengı cok cok guzel bence:)quartzo bende çok yeşilimsi bi renk aldı canım ceyda ateşin gözleri gibi o yüzden ben sevmedim
ben daha çok maviliği olan arıyordum topazioda çok parladı onuda eledim hiç takmıyorum nerdeyse
hidrocor mel tam günlük bi lens ben bide freslook green le ikisini birleştirip takıyorum hiç boşluk kalmadığı için
bugüne dek bi kişi bile anlamadı sadece annem boş anlamsız bakıyosun falan dedi
bende takmıyorumyeni renk arıyorum böle hülya avşar mavisi tenimde bugday oldugu için yakışıyo o renkler
ama bulamadım
Ne kadar güzel olmuş yesemincim:)maşallah diyorumdoğal olmadıgını söyleyen arkadaşın mutlaka senin moralini bozmak için yapmıştır genelde üzgünüm ama kadınlar kadınları çok kıskanıyor tabiki çok iyi sağlam doğruyu daima söyleyen arkadaşlarımızda var her konuda güveneceğimiz ancak malesef bu hayatın kanunu gibi birşey bu kadınların kıskançlıkları evrensel birşey benimde başıma çok geliyor hiç takma derim gayet güzel:))[/QUO
TESEKKUR EDERIM ARZU HANIM VALLAHI ANLAYAMADIM NEDEN BEYENMEDIGINI HERKEZ HERSEYI BEGENMEK ZORUNDA DEGIL AMA BI HEVESLE COK BEGENDIGIM BIR LENSİ GOSTERIRKEN HIC YAKISMAMIS KENDI GOZLERIN DAHA GUZEL DEMESI NEKADAR DOGRUDUR BEN BEGENDIM HA BUARADA ESIMIN GOZLERIYLE AYNI OLUYO CARM MELLERIMESIMIN GOZLERININ HAYRANIYDIM COK SUPER OLDU BIREBIR AYNI RENK OLDU YA ICINDEKI SARILAR YESILLER HAREMI DIYOLAR SEKILLER FELAN AYNI ESIM IL GORDUGUNDE AAAA AYNI BENIM GOZUM DEMISTI
Ne kadar güzel olmuş yesemincim:)maşallah diyorumdoğal olmadıgını söyleyen arkadaşın mutlaka senin moralini bozmak için yapmıştır genelde üzgünüm ama kadınlar kadınları çok kıskanıyor tabiki çok iyi sağlam doğruyu daima söyleyen arkadaşlarımızda var her konuda güveneceğimiz ancak malesef bu hayatın kanunu gibi birşey bu kadınların kıskançlıkları evrensel birşey benimde başıma çok geliyor hiç takma derim gayet güzel:))[/QUO
TESEKKUR EDERIM ARZU HANIM VALLAHI ANLAYAMADIM NEDEN BEYENMEDIGINI HERKEZ HERSEYI BEGENMEK ZORUNDA DEGIL AMA BI HEVESLE COK BEGENDIGIM BIR LENSİ GOSTERIRKEN HIC YAKISMAMIS KENDI GOZLERIN DAHA GUZEL DEMESI NEKADAR DOGRUDUR BEN BEGENDIM HA BUARADA ESIMIN GOZLERIYLE AYNI OLUYO CARM MELLERIMESIMIN GOZLERININ HAYRANIYDIM COK SUPER OLDU BIREBIR AYNI RENK OLDU YA ICINDEKI SARILAR YESILLER HAREMI DIYOLAR SEKILLER FELAN AYNI ESIM IL GORDUGUNDE AAAA AYNI BENIM GOZUM DEMISTI
yasmeıncım hıc ıcıne kurt dusurme o kada rınsan cok guzel olmus cok yakısmıs dıyor emın ol gayet hoş dogal durmuss ben lensım dıye sırıtmıyor o yuzden cok cok guzel dogal durmus güle güle ıyı gunlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?