Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım ben seni etkilemek istememiştim hani yanlış yönlendiririm falan diyee ama ama buyorumları okuyup iyice kararını verebilirsin damar damar hiç hareesi yok meller gibi boyaması hare olarak yapısınıı ben kabındakii resimlerinii eklemiştim azçok ordan fikir edinebilirsin zaten 2.bi lens arıyorsun heralde emin ol kocamaaan oluyor quartzoda gözlerin baksana benm gerçek gözrengimiide ekledim fark orda bilee belli baya bayaa büyütüyor:)

tatlım quartzo ıle crıstaller bırbırıne renk olarak sanırım cok benzıyor sadece quart<onun haresı daha belırgın sanırım.ama crustaleınde haresı var dıye bılıyorum.sneın quartzonun rengı hala acılıyor mu canım?:) suan kı rengı gayet hos gorunuyor ama benım fıkrım cok cok az daha acılsa tam olucak sanırım

canım galiba benziyor ama herkes doğallık açısından cristal daha iyi dediğii için aklımda kaldı yoksa renk olarak yeşile dönüyor gitgide ben şimdi all in one solusyonuda açıyor demişlerdi birzda ona koydum artık birzdaha açılsın diye...rengi açılıyor evet ama daha açılırmı bilmiyorum iyice sarıya döndü açılan yerleri zaten grimsi olan kısımlar açılmaz gibi geliyor bana ama bakalım:)

canım ben de quartzo almaya karar verdım alıcam 1 ay bekletıcem ve ıstedıgım renk olur dıye dusunuyorum.zaten suan kullandıgım lens oldugu ıcın 1 ay bekleme cok da önemlı degıl yıne ara ara da takarım daha cbauk acılsın dıye.tbaı benım numaralı oldugu ıcın gelmesı 1 ayı bulcak bı de ay ay beklet nısanda takarım :) peki canım lensın usutndekı noktacıklar ne oluyor?hıdrocor mel de oyle bı noktacık olmayınca bı anlam veremedım .
bır de 1 ay beklettıkten sonra bı arkdsımız vardı gelınlık fotosu falan var sarıısn ısmını unuttum eskı quartzolardanmıs onunkı acaba uzun sure beklettıgımızde o renk olur mu?kendısı bı sure sonra benım yesılımsı quartzolarım gıbı olur yazmısa sana daha oncekı yorumlarında .eger o renk olursa 1 ay sonra super olur.

kızlar ben 5 yıldır şeffaf lens kullanıyodum numaralı. bu sefer renkli alıyım dedim gözlerim açık kahve elaya yakın yeşil kullanmamı önerdiler ilk yeşil aldım sanki pek bi fark olmadı yanıma çok yaklaşmayınca böyle göze çok dikkatli bakmayınca rengi belli olmuyodu bile. bu yüzden yeşil istemiyorum mavimsi grimsi bişey istiyodum freshlook gri aldım ama bu seferde tam tersi oldu herkes çok belli oluyo çok yapay duruyo dedi :26: sonra araştırdım solotica en doğal duran lensmiş sanırım istediğim renkte ice sipariş vericektim ama ince harelisi kalın harelisi ve haresizi varmış hangisini kullanmalıyım sizce? yeşiller gibi fark edilmesin istemiyorum hani gözlerimin rengi fark edilsin ama lens doğal dursun istiyorum uzaktan yada yakından ben lensim diye bağırmasın ama gözlerimin rengi canlı ve hoş gözüksün istiyorum hangisini almamı önerirsiniz?

Sana hidrocor seriden almanı öneririm en dogal duran seri o
Renk olarak ıce olabilir lacivert duruyor gözde(tabi gözün renk acıklıgına göre degişiyor)

Son düzenleme:
gözleırn ela ya yakınmıs dogal kendı gözunun rengı gıbı ve lens oldugu bellı olmasın ıstıyorsan hıdrıcor mel,nc mel tavsıye ederım.hıdrocor mel kullanıyorum numaralı ve memnunum.sadece haresı olmadıgı ıcın gözlerım kucuk oldugu ıcın buyultmedı yanı ılerden renklı oldugu bellı olmuyor ancak yanıma yaklastıklarında gözlerının rengı cok hoş dıyolar.ama fark ettım kı gözlerı renlı olan arkdslarımızın cogununda uzaktan göz renklerı bellı olmaz konusma mesafesınde yakınlasınca gözlerının rengı bellı olur

Sana hidrocor seriden almanı öneririm en dogal duran seri o
Renk olarak ıce olabilir lacivert duruyor gözde(tabi gözün renk acıklıgına göre degişiyor)

hidrocor seride ice yok ki gri-perla varmış benzeri bi renk sanırım

yok canım doğal dursun derken farklı olsun istiyorum mel yine çok farklı durmucak gibi geldi bilmiyorum yada şu ice için odaklandım yani istediğim gri tonlar şuan ama freshlook gibi durur diyede korkuyorum doğal durması için hangisini seçmeliyim karar veremiyorum galiba çok şey istiyorum hem farklı bi renk hem doğal

hidrocor seriden grafite cok dogal duruyo gri-mavi tonları

nehırcım,foto koyuuyorsun ya nomalde daha cnalı acık yanı yesılımsı bı renk degıl mı?grimsilik az koyu degıl.ama fotografta daha koyu cıkıyor degıl mı?ben cep telefonumdan hıdrocor mellerı cektıgımde fotograftan bakıyorum boguk koyu bı renk duruyor.ama aynadan bakınca daha yesılımsı daha renk bellı canlı duruyor.

senın quartzolarda öyle mı oluyor canım?fotoda farklı aynadan bakınca farklı mı?

ela gozde crıstal ve verde marıne harıka duruyor:)benım kahve gozumde crıstal grı durmustu hıc yakısmamıstı ama sana super olur:)

resımlerdn grdgm kadarıyla acık gozde koyu gzde oldgndan ck daha ıı sonuc verıyor,ela gozdelerde harıkaduruyor

Cristaller kahve rengi gozde gri mi durdu???? of ya.. kafam simdi iyice karisti... ben quartzo ve cristal arasinda cristalin daha bi yesilsi durdugunu sanmistim...

ooo canım valla resimlere asla aldanmamak lazım dediğin gibi resimlerde çok farklı çıkıyor benm b&l lensli fotoğraflarıma bakınca wayy be diyorlardı renk falan çok güzeldi gel gelelim aynada heleki normalde berbat bi lensti yapaylıkta son nokta gibi sonra bende hani lens oludğu bariz onun gibi bellimidir diye ikisinide gözüme taktım kii quartzo onların yanında kendi gözümmüş gibi hiç damarlı fln değil belkii nokta boyaması yerine daha yoğun boyaması olsaydı customlar gibi olurdu kesin daha net tabii rengi aynada bakınca fotodakii gibi asla değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…