Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Cristaller kahve rengi gozde gri mi durdu???? of ya.. kafam simdi iyice karisti... ben quartzo ve cristal arasinda cristalin daha bi yesilsi durdugunu sanmistim...

crıstal benım orta kahve gozumde soluk bır grı durmustu ama bnmkı yesıl serıdendı yanı eskı serı yenı crıstaller daha mavıymıs

bence en guzelı charm serısı cor serısı gozlerı kucuk gosterıyor,

nehırcım quartzo alcam canım crıstellerın gun ectıkce acıldıgını söyleyen yok alayım quartzo bekleteyım ara ara takarım da sonra bı bakmısın yeslımsı mavımsı cakır bı renk cıkmıs:) pekı tatlım quartozunun ustundekı noktacıklar nedır anlamadım ben onları?
aynada bakınca fotolardakı gırımsılık daha azdır dıye dusunuyorum tatlım dimi? ve cnım gözunde kayma alttan kendı göz rengının gorunmesı falan olmuyor dımı?

crıstal benım orta kahve gozumde soluk bır grı durmustu ama bnmkı yesıl serıdendı yanı eskı serı yenı crıstaller daha mavıymıs

sieracım, benim albümümden göremeyenler için ben de tekrar koyayım cristalleri tekrar bakın istedim..
Eğer göz renginiz açık renkse, bal-ela-yeşil gibi ben cristalleri öneririrm çok memnunum hem dokusu hem rahatlığı hem de doğallığı mükkemmel tek kelimeyle :))
Ben meslek icabı da insanlara çok yakın çalışıyorum ama bugüne kadar lensiniz güzel diyen olmadı :)) gözleriniz çok güzel diyor herkes :))
Buyrun canım...

Resimlerden biri doğal gün ışığında çekildi, diğeri de evde ışık altında flaşsız çekildi canım..

canım benım gözlerım de senınkı gıbı ela olmus olsaydı hıc dusunmeden crıstal alırdım.mukemmel duruyor sen de.ama orta kahve olunca gözlerım crıstalden vazgecıp quartzoya karar verdım.dogru mu karar verdım????

ela gozde harıka durmus dedıgım gıbı ,bende hıc boyle durmamıstı cnm

canım bence quartzo da süpper bir renk, zaten cristtalle renk olarak birbirlerine çok yakınlar anladığım kadarıyla, sadece quartzo biraz daha koyu renk gözleri de açabilmek için daha opak yapıda, pupili daha dar, opak olduğu için de lens olduğu daha belirgin oluyor, sen bilirsin bence ikisi de orta kahvede güzel duracaktır. Bak bu vardı elimde koyayım dedim canım..

Ki koyu kahvede bile bence güzel duruyor cristaller...

Bak ayrıca sana orta kahve gözlü bir kızın blogundan hem quartzo hem cristal resimleri koyuyorum. Bunları da incele canım..

Eklentiler

• $orta kahve quartzo.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $orta kahve quartzo2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $orta kahve cristal.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $orta kave cristal2.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 44
Bak ayrıca sana orta kahve gözlü bir kızın blogundan hem quartzo hem cristal resimleri koyuyorum. Bunları da incele canım..

canım cok tesekkur ederımm ama kafam karısıooo yaaa:) bunlar bırbırnlerıne cok benzıyo ve cok guzel duruyo bak karar vermıstım kafam karıstı yıneee:) ben bıraz daha gozlerım buyuk dursun ıstedıgım ıcın sanırı quartzoya kayıyorum ve gun gectıkce rengı acılıyor ya renk guzellesıyor .ama crıstal almıs olsam zaten gözlerım senınkı gıbı ela degıll :) hem ıstedıgım gıbı gözlerım buyumucek ve gun gectıkce lensın rengı acılmıcakmıs gıbı gelıyor.senın crıstallerın rengı gun gectıkce acıldı mı tatlım?

solflex crıstallerı ılk geldıgı guntaktım cok koyu geldıler gozume resımlerdede oyleydı.ogun bugundur takmadım hıc bugun dısarı cıkcaktım takıyım dedım alla alla renk cok acık geldı bu seferemın olamadım resımler cektım onlardada acık sonra ablam geldı oo yenı lensmı aldın cok guzelmıs dedı(gozlerımın kahve oldugunu bılıyor)ve dısarda bır suru ıltıfat aldımenteresan acıldımı sımdı bunlar ?

Resımler flassız ev ısıgı florosan oldugundan odayı aydınlatmıyor bu yuzden lambanın altında aksam eve gelınce cekıldı.gunduz daha acık duruyor eklıycem sımdı flaslı ve gunduz hallerını

canım mulatte_ bak ben hiiç quartzo almamış olsaydım emin ol buresimleri gördükten sonra kesiiin tüm içtenliğimle söylüyorum quartzo alırdım ama bak cirstal daha doğal çünkü quartzonun rengi daha belirgin olsun diyee biraz yapaylatırmışlar gibi sen bilirsin oüzerindeki noktalar boyaması canm işte sinir oluyorum pixel gibi keşke birz daha dokusu doğal olabilseydi ama renk aynı olsaydı sen bilirsin işte canım resim gayette açıklayıcı olmuş bence çokk saoll insuline:)

canım bunlar cristal dimiii son serii açılınca yeşilimsi olmadı ama dimii sanki mavi gibi rengi ama sana yakışmış güle güle kullan

bunlar crıstalse cok guzel ama.tatlım gozumuz bıraxcık ela tonlarında olmuş olsa hangı lens olursa olsun cok dogal ve hoş olucaktı.göz rengımız kahverengı olunca rengı ıyı secmemız gerekıyo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…