- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.521
Cristaller kahve rengi gozde gri mi durdu???? of ya.. kafam simdi iyice karisti... ben quartzo ve cristal arasinda cristalin daha bi yesilsi durdugunu sanmistim...
hidrocor seriden grafite cok dogal duruyo gri-mavi tonları
kızlar ben 5 yıldır şeffaf lens kullanıyodum numaralı. bu sefer renkli alıyım dedim gözlerim açık kahve elaya yakın yeşil kullanmamı önerdiler ilk yeşil aldım sanki pek bi fark olmadı yanıma çok yaklaşmayınca böyle göze çok dikkatli bakmayınca rengi belli olmuyodu bile. bu yüzden yeşil istemiyorum mavimsi grimsi bişey istiyodum freshlook gri aldım ama bu seferde tam tersi oldu herkes çok belli oluyo çok yapay duruyo dedi :26: sonra araştırdım solotica en doğal duran lensmiş sanırım istediğim renkte ice sipariş vericektim ama ince harelisi kalın harelisi ve haresizi varmış hangisini kullanmalıyım sizce? yeşiller gibi fark edilmesin istemiyorum hani gözlerimin rengi fark edilsin ama lens doğal dursun istiyorum uzaktan yada yakından ben lensim diye bağırmasın ama gözlerimin rengi canlı ve hoş gözüksün istiyorum hangisini almamı önerirsiniz?
ooo canım valla resimlere asla aldanmamak lazım dediğin gibi resimlerde çok farklı çıkıyor benm b&l lensli fotoğraflarıma bakınca wayy be diyorlardı renk falan çok güzeldi gel gelelim aynada heleki normalde berbat bi lensti yapaylıkta son nokta gibi sonra bende hani lens oludğu bariz onun gibi bellimidir diye ikisinide gözüme taktım kii quartzo onların yanında kendi gözümmüş gibi hiç damarlı fln değil belkii nokta boyaması yerine daha yoğun boyaması olsaydı customlar gibi olurdu kesin daha net tabii rengi aynada bakınca fotodakii gibi asla değil...
crıstal benım orta kahve gozumde soluk bır grı durmustu ama bnmkı yesıl serıdendı yanı eskı serı yenı crıstaller daha mavıymıs
sieracım, benim albümümden göremeyenler için ben de tekrar koyayım cristalleri tekrar bakın istedim..
Eğer göz renginiz açık renkse, bal-ela-yeşil gibi ben cristalleri öneririrm çok memnunum hem dokusu hem rahatlığı hem de doğallığı mükkemmel tek kelimeyle :))
Ben meslek icabı da insanlara çok yakın çalışıyorum ama bugüne kadar lensiniz güzel diyen olmadı :)) gözleriniz çok güzel diyor herkes :))
Buyrun canım...
Eki Görüntüle 355137 Eki Görüntüle 355138
Resimlerden biri doğal gün ışığında çekildi, diğeri de evde ışık altında flaşsız çekildi canım..
canım benım gözlerım de senınkı gıbı ela olmus olsaydı hıc dusunmeden crıstal alırdım.mukemmel duruyor sen de.ama orta kahve olunca gözlerım crıstalden vazgecıp quartzoya karar verdım.dogru mu karar verdım????
canım benım gözlerım de senınkı gıbı ela olmus olsaydı hıc dusunmeden crıstal alırdım.mukemmel duruyor sen de.ama orta kahve olunca gözlerım crıstalden vazgecıp quartzoya karar verdım.dogru mu karar verdım????
ela gozde harıka durmus dedıgım gıbı ,bende hıc boyle durmamıstı cnm
Bak ayrıca sana orta kahve gözlü bir kızın blogundan hem quartzo hem cristal resimleri koyuyorum. Bunları da incele canım..
Bak ayrıca sana orta kahve gözlü bir kızın blogundan hem quartzo hem cristal resimleri koyuyorum. Bunları da incele canım..
Eki Görüntüle 355240 Eki Görüntüle 355241 Eki Görüntüle 355243
Resımler flassız ev ısıgı florosan oldugundan odayı aydınlatmıyor bu yuzden lambanın altında aksam eve gelınce cekıldı.gunduz daha acık duruyor eklıycem sımdı flaslı ve gunduz hallerını
Eki Görüntüle 355240 Eki Görüntüle 355241 Eki Görüntüle 355243
Resımler flassız ev ısıgı florosan oldugundan odayı aydınlatmıyor bu yuzden lambanın altında aksam eve gelınce cekıldı.gunduz daha acık duruyor eklıycem sımdı flaslı ve gunduz hallerını
canım bunlar cristal dimiii son serii açılınca yeşilimsi olmadı ama dimii sanki mavi gibi rengi ama sana yakışmış güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?