- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.541
Benım gozum sıyah gıbıdır buda flaslı kendı gozum :)
Eki Görüntüle 355273
flas gozumu almıs sert bakmısım kusura bakmayın :)
canım gun gectıkce renklerı acılıyor mu? Bır de gozunun oldugundan buyuk mu gosterıyor crıstaller?ve hafıf yesılımsılık var mı?
kesınlıkle evet ılk gun hayal kırıklıgı yasamıstım gıttıcek acılıyor.gozumu buyuk gosterıyor sanırım harelı oldgu ıcın .zaten mavısı agır basıyor ama yesıl bır lens yanı karısık o kısmı kımılerı yesıl dedı kımılerı mavı.sanırım dısarda yesıl ıcerde mavı ben alalı bır hafta olmadı snaırım.ama yınede guartzo denemek ıstıyorum[/Q
canım ınan cok yakısmıs bence hıc dusunme quartzo falan madem almısın.ben de bı karar verıp alabılsem.quartzoya karar vermıstım ama senın fotoları gorunce crıstal mı alsam dedım bu sefer.ben gırlık ıstemıyorum yesılımsı mavımsı yanı kıyafete göre hafıf degısen bı lens ıstıyorum.o da crıstalde ve quartzo da var.
memnun kalmana sevindim canım,melleri ben de çok seviyorum,ela yeşil gözler çok hoşuma gidiyor,benim de bal değil iyice belli ela yeşil olaymış keşkecharm mel hos bı ela yesı larası bır renk hemde cok dogal tavsıye ederım:)
canım cok tesekkur ederımm ama kafam karısıooo yaaa:) bunlar bırbırnlerıne cok benzıyo ve cok guzel duruyo bak karar vermıstım kafam karıstı yıneee:) ben bıraz daha gozlerım buyuk dursun ıstedıgım ıcın sanırı quartzoya kayıyorum ve gun gectıkce rengı acılıyor ya renk guzellesıyor .ama crıstal almıs olsam zaten gözlerım senınkı gıbı ela degıll :) hem ıstedıgım gıbı gözlerım buyumucek ve gun gectıkce lensın rengı acılmıcakmıs gıbı gelıyor.senın crıstallerın rengı gun gectıkce acıldı mı tatlım?
tatlım lensın ustundekı noktacıklar guneste bellı oluyormus öyle mı?noktacıklar cok dıkkat cekıyo bellı oluyo dıye yorumlar okudumcanım bunlar cristal dimiii son serii açılınca yeşilimsi olmadı ama dimii sanki mavi gibi rengi ama sana yakışmış güle güle kullan
canım cok ıyı olurr cok tesekkur ederım:)Renginin açıldığını pek sanmıyorum ama kesinlikle göze oturuyor, ilk gun sag gözümde hafif bir kayma vardı, birkaç gun devam etti goz kırptikca yukarı hareket ediyordu. Bir kac gun sona baktım ki ben farkında bile olmadan kayma gecmis. Şimdi kimildamiyorlar ve sanırım renk ilk gunünden daha güzel görünüyor, açıldı mı bilmiyorumama renk kesinlikle daha doğallasti ve oturdu, birkaç gun sonra yeni resimler eklerim eskilere kıyaslarız istersen..
memnun kalmana sevindim canım,melleri ben de çok seviyorum,ela yeşil gözler çok hoşuma gidiyor,benim de bal değil iyice belli ela yeşil olaymış keşkeyeşil çok güzel bir ton,sana da çok gidiyor,charme mel çok büyütmedi mi gözlerini,yani gündüz falan nc ler en çok büyüttüğü için çok doğal durmuyordu bende,charme ı da çok merak ediyorum:)))
canım ustundkeı noktacıklar guneste görunuyor mu?bazı yorumlarda öyle okudum tek kusuru gunese cıkınca noktacıkları bellı oluyor soruyolar falan denılmısquartzonun yapay olduğunu ve bombeli durduğuna kesinlikle katılmıyorum alalı iki gün oldu ve okadar doğal duruyorki gözü sarıyor hiçbir bombelilikte yok,gözden göze değişir tabiki ama en azından yapaylık konusunda quartzoya haksızlık olur,gerçekten çok doğal bir renk,çok memnunum,arzu hanıma tekrar teşekkür ediyorum
quartzonun yapay olduğunu ve bombeli durduğuna kesinlikle katılmıyorum alalı iki gün oldu ve okadar doğal duruyorki gözü sarıyor hiçbir bombelilikte yok,gözden göze değişir tabiki ama en azından yapaylık konusunda quartzoya haksızlık olur,gerçekten çok doğal bir renk,çok memnunum,arzu hanıma tekrar teşekkür ediyorum
o zaman azul,marine renklerini düşün canım ben de yesılsımsı ıstıyorum eger ceyda atesın gözlerı gıbı duruyorsa hıc dusunmem alırım quartzo senın quartzo eskı serıden mı tatlım?aldıgında gırımsı olup sonra mı acıldı?ve en önemlısı damar damar haresı cok belırgın ben lensım dıye bagırıyor mu yoksa dogal mı duruyo?benım gözleırm kucuk oldugu ıcın hafıf buyultsun ıstıyorum.cristai ile quartzo arasında kaldım.crıstal buyuk göstermez mı dıye dusunuyorum.sence hangısını almalıyım*ceyda atesın göz rengı cok cok guzel bence:)
canım ustundkeı noktacıklar guneste görunuyor mu?bazı yorumlarda öyle okudum tek kusuru gunese cıkınca noktacıkları bellı oluyor soruyolar falan denılmıs
O zaman resminizi paylaşırsanız biz de gormus oluruz mümkünse? Gördüğümüz quartzolardan büyük bir kısmı lens olduğunu cok belli ediyordu çünkü..
quartzonun yapay olduğunu ve bombeli durduğuna kesinlikle katılmıyorum alalı iki gün oldu ve okadar doğal duruyorki gözü sarıyor hiçbir bombelilikte yok,gözden göze değişir tabiki ama en azından yapaylık konusunda quartzoya haksızlık olur,gerçekten çok doğal bir renk,çok memnunum,arzu hanıma tekrar teşekkür ediyorum
paylaşırım resimleri en kısa zamanda tabiki,neyir adlı kullanıcınıdada görmüştüm onunkide çok çok doğal duruyordu bahsettiğiniz yapaylık bazı gözlerde olabilir belki bilmiyorum gözden göze değişiyor duruş çünkü,bende freslooklar bile doğal duruyordu yani lens diye bağırmıyorduki quartzo çok daha iyi şuan
işte benim quartzolarm böyleydi ama batıyo şimdi takamıyorum uzun zamandırr pörlek duruyo mu sence
he rengi niye böyle yeşil derseniz eski seri çok tatlı bi yeşildi bi solisyonla alakalı normalde gri yeşil duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?