Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Benım gozum sıyah gıbıdır buda flaslı kendı gozum :)
Eki Görüntüle 355273
flas gozumu almıs sert bakmısım kusura bakmayın :)

canım gun gectıkce renklerı acılıyor mu? bır de gozunun oldugundan buyuk mu gosterıyor crıstaller?ve hafıf yesılımsılık var mı?

canım gun gectıkce renklerı acılıyor mu? Bır de gozunun oldugundan buyuk mu gosterıyor crıstaller?ve hafıf yesılımsılık var mı?

kesınlıkle evet ılk gun hayal kırıklıgı yasamıstım gıttıcek acılıyor.gozumu buyuk gosterıyor sanırım harelı oldgu ıcın .zaten mavısı agır basıyor ama yesıl bır lens yanı karısık o kısmı kımılerı yesıl dedı kımılerı mavı.sanırım dısarda yesıl ıcerde mavı ben alalı bır hafta olmadı snaırım.ama yınede guartzo denemek ıstıyorum

Canım bu konuda onu al bunu al dıyemem aynı goz rengı bıle olsa ınsan yuzun seklıne gore bıle lens farklı durabılıyor.quartzo ıstememdekı tek neden daha opak olması yoksa crıstale gore daha yapay ve daha bombelı durdugu kesın ama ıste ondakı opaklıkta crıstalde yok

charm mel hos bı ela yesı larası bır renk hemde cok dogal tavsıye ederım:)
memnun kalmana sevindim canım,melleri ben de çok seviyorum,ela yeşil gözler çok hoşuma gidiyor,benim de bal değil iyice belli ela yeşil olaymış keşkeyeşil çok güzel bir ton,sana da çok gidiyor,charme mel çok büyütmedi mi gözlerini,yani gündüz falan nc ler en çok büyüttüğü için çok doğal durmuyordu bende,charme ı da çok merak ediyorum:)))

Renginin açıldığını pek sanmıyorum ama kesinlikle göze oturuyor, ilk gun sag gözümde hafif bir kayma vardı, birkaç gun devam etti goz kırptikca yukarı hareket ediyordu. Bir kac gun sona baktım ki ben farkında bile olmadan kayma gecmis. Şimdi kimildamiyorlar ve sanırım renk ilk gunünden daha güzel görünüyor, açıldı mı bilmiyorumama renk kesinlikle daha doğallasti ve oturdu, birkaç gun sonra yeni resimler eklerim eskilere kıyaslarız istersen..

canım bunlar cristal dimiii son serii açılınca yeşilimsi olmadı ama dimii sanki mavi gibi rengi ama sana yakışmış güle güle kullan
tatlım lensın ustundekı noktacıklar guneste bellı oluyormus öyle mı?noktacıklar cok dıkkat cekıyo bellı oluyo dıye yorumlar okudum

canım cok ıyı olurr cok tesekkur ederım:)

benım gozlerımı ncler kucultuodu kendı gozlerım daha buyuk canım.)charm meller gozlerımı buyuttuu bence haresı cok hos yapıyor lensı yapay degıl asla ,rengını acmaya calısıyorum bugun eurosoft alıcam tavısyen ustune umarım acık yesıl olur:))

quartzonun yapay olduğunu ve bombeli durduğuna kesinlikle katılmıyorum alalı iki gün oldu ve okadar doğal duruyorki gözü sarıyor hiçbir bombelilikte yok,gözden göze değişir tabiki ama en azından yapaylık konusunda quartzoya haksızlık olur,gerçekten çok doğal bir renk,çok memnunum,arzu hanıma tekrar teşekkür ediyorum

canım ustundkeı noktacıklar guneste görunuyor mu?bazı yorumlarda öyle okudum tek kusuru gunese cıkınca noktacıkları bellı oluyor soruyolar falan denılmıs

O zaman resminizi paylaşırsanız biz de gormus oluruz mümkünse? Gördüğümüz quartzolardan büyük bir kısmı lens olduğunu cok belli ediyordu çünkü..

benim anlamıyo nedense kimse lens oldugunu
ben lensim diye hiç bağırmıyo canım çok tatlı bi yeşil oluyo yeşim koyabilirim
cristal kullanmadım bilmiyorum ama çok buğulu oldugunu söyleyenler vardı ben charm azul alabilirim
marineler bana çok uzak renkler büyük göstersin istiyosan ya circile lensler var onlardan alıcaksın
yada charm serisi cnm hem çok güzel anlamlı bakışlarda elde edebilirsin

işte benim quartzolarm böyleydi ama batıyo şimdi takamıyorum uzun zamandırr pörlek duruyo mu sence
he rengi niye böyle yeşil derseniz eski seri çok tatlı bi yeşildi bi solisyonla alakalı normalde gri yeşil duruyo

Eklentiler

• $400100_2936066274617_1049884531_2974935_1039755374_n.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 32
canım ustundkeı noktacıklar guneste görunuyor mu?bazı yorumlarda öyle okudum tek kusuru gunese cıkınca noktacıkları bellı oluyor soruyolar falan denılmıs

dokusu gayet doğal bana göre güneşte noktacıklar filanda görünmüyor hatta daha doğal durduğunu söyleyebilirim,çok tatlı bir rengi var,ben daha önce freslook kullanıyordum damarlı olmasına rağmen onuda kendim gözüm sanıyorlardı,quartzoyu kesinlikle tavsiye ederim

O zaman resminizi paylaşırsanız biz de gormus oluruz mümkünse? Gördüğümüz quartzolardan büyük bir kısmı lens olduğunu cok belli ediyordu çünkü..

paylaşırım resimleri en kısa zamanda tabiki,neyir adlı kullanıcınıdada görmüştüm onunkide çok çok doğal duruyordu bahsettiğiniz yapaylık bazı gözlerde olabilir belki bilmiyorum gözden göze değişiyor duruş çünkü,bende freslooklar bile doğal duruyordu yani lens diye bağırmıyorduki quartzo çok daha iyi şuan

rica ederim sweet41:))güle güle kullan canım birde resim eklersen çok sevinirim:))

Bu dediğine kesinlikle katılıyorum canım bazı gözlerde hangi lensi taksa bağırmıyor ben lensim diye, nehirin de süper ben onu da cok beğendim zaten bir de trulyscrumtious arkadasımızın eski seri quartzolari var başka da görmedim cuk oturan. o nedenle senin resimleri dört gözle bekliyorum canım hayırlı uğurlu olsun bu arada... Güzel günlerde kullan..

iştee budurrrr cok guzel böyle dursun ıstıyorum.ama eskı serı bunlar.bende alıcam solusyonda bekletıcem.almaya akrar vermıstım netten bazı yorumalrda usutndkeı noktacıklar gunese cıkınca bellı oluyo herkes soruyo yazılarını okuyunca vazgecmıstım ama artık daha fazla oyalanmamın anlamı yok alayım da bıtsinn:)

solotica lens alıcam gözüm bal rengi yeşil istiyorum ama çok cırlamasın fark edilmesimn herkes tarafından doğal olsun istiyorum hangi rengini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…