Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aa süpermiş o zaman,resimlerdeki gibi yani aynı,resimlerde çok güzeldicor mel,esmeralda derken charme mellendircen galiba sen beni yakında,sende bakıp beğenip alıyorum,charme mele de niyetlendim şimdi,bu arada solüsyon çok değiştiriyor renk tonunu kesin açık yeşil olur o,güle güle kullan canım

walla canım en guzelı charm meldı sende dene derım hem cok dogal hem gozlerı cekıcı yapıyor ıns rengıde acılırsa daha hos durcakk :)))

mulatte_ bende senin gibi karar veremiyorum o ikisi arasinda..
ah burda resimleri gordukce aglamak istiyorum kafam oyle karisti ki... Cristal mi Quartzo muuu... hangisi daha yesil duruyor arkadaslar... Bazilarinizin gozunde cristal daha mavi durmus, bazilarinda daha yesil.. oysaki gozleriniz ayni kahve rengi.. ama en onemlisi guneste hangisi daha dogal duruyor.. Bazilari Quartzo gri duruyor ve lens oldugu cok belli diyor.. cidden oyle mi?

Bu arada koyu kahve gozde charm mel varmi?? onuda alcam Resim eklerse cok sevinirim lutfeeen

Son düzenleme:

bencede canım ama doğal istiyorsan cristal bu konuda başarılı noktacıklar da öle pikselli gibi durmuyo
takabilsem makro çekim yapardımda göz kalemi olmuş lens suyu bile değişmiş napıcam bilmiyorumm :18::18:
gerçekten normalde de böyle duruyo hatta taktığım bi gün saks mavi bi elbise denemiştim çocuk gözlerinizi ortaya çıkardı
bu renk çok derin bakıyosunuz falan demişti anlaşılmadıgına eminim yani bide meller anlaşılmıyo tabi

hıdrocor mel kullanıyorum suan canım ve cok memnunum.sadece haresı olmadıgı ıcın gozumu oldugundna buuyk gostermedı.ben buyuk iri gözlerı sevdıgım ıcın:) ama makyajla göz kalemı ıle göz belırginlesıyor tabi.
crıstal ela gözde cok guzel duruyor ınsulıne arkdsımzıda muhtesem durmus gözlerım ela olsa hıc dusnmezdım crıstal alırdım.ben de quartzo ıle o guzlelıgı yakalamak ıstıyorum.ama senın koydugun fotodakı gıbı durcaksa dogal ve guzel alıcam.ve onemlısı o noktacıklar guneste falan bellı olmamalı ve görmemı engellememeli.

tatlım quartzo alıoruz ara ara takıyoruz ve rengını acan solusyonda bekletıyoruz ıstedıgımız renge ulasıyoruz:)euro soft rengı acıyormus dedıler bugun bı cok eczaneye sordum ama yoookk ...

Son düzenleme:

bende öyle bi sorun olmadı canım bende iki tne quartzo var biri gri biri yeşilimsi
bence cristal dene ama şimdilerde böyle yeşil değil quartzolar
günaşte biraz farkediyo ama pikselli durmuyo cnm

kızlar yaa quartzo eski seriyi bilmem ama haftasonu güneşliydi hava ben zaten elimde aynayla geziyorum artık nasıl duruyor diye gayettee nokta noktaa belli oluyordu diyorum ya keşke renk aynı olsaydı ama birz dokusu doğal olsaydı hatta önümde bikız vardı otobüste ondada freshlook vardı biara arkaya dönüp bana adres sorduğunda kendime hakim olamadan kızın lensinii inceledim onda hiç belli değildi boyama kısımları acaba ben çokmu yakından bakıyorum kendi lenslerime dedim çıkamadım işin içinden bugnde ilk defa iş yerinde taktım herkes ilk dakikada mı fark eder öyle olumsuz biyorum almadım yellowlardan sonra yakıştıranda oldu ki onlarda meller gibi dokusu rengi doğallığı ama keşkeee birz daha doğal olsaydıı olabilseydi ...benm son quartzo gözlemlerim bukadar:)

Son düzenleme:

canım ustundekı noktacıklar bellı oluyo dımı?ardksların falan ne dıyor noktacıkları goruyolarmıymıs?sana zahmet olmazsa 1-2 hafta sonra bı resım daha koyabılır mısın?son rengını gormek ıstıyorum ve ona göre karar vermek ıstıyorum tatlım

canım belli oluyor dediğim gibi haftasonu güneşliydi hava gayette noktanoktaydı boyama kısımları tabi bu benm aynadan bakınca çok yakından ama...ozman 2hafta sonra son resimleri eklerim artık ona göre kararını verirsin:)

tamam canım cok tesekkur ederım:) sımdılık lenslerım var kullanıyorum zaten ama bı lensım daha olsa hıc fena olmaz:) canım euro soft bulamadım arzu hanıma da sordum yurt dısından geldıgı ıcın her yerde bulunmadıgını söyledı.baska lensın rengını ıyı acabılen solusyon var mı?

canm ben all in one sauflonun solüsyonu onu okumuştum bikaç yerde güzel açıyor diye bioptikçide rahatlıkla bulup almıştım onu kullanabilirsin rengi açmak için:)yaa aslında engüzeli böyle bisürü ayrı ayrı rengi alıyoruz yanılıyoruz fln adamakıllı bilens olsa şöyle en doğalından kıycaz paraya amaa nerdee yadaa böyle yakın olsak kızlar toplanıp herkes lenslerini takıp gelse engüzeli canlı görmek sanırım baksana herkes bişey diyor iyice kafan karıştı dimi:))

içimi mi okuosun seeeen:) kk buluşması yapalım.faceden herkes cocukluk arkdslarını bulup bulusma ayarlıyorlar ya bızde kk dan lensli bulusma yaparız:) ben ankradayım gelmek ısteyenlere kapım acıktır:) canım o söyledıgın solusyonu bugun gormustum eger acıyorsa alayım.aslında hıdrocorlarım cok hoş duruyor bugun yesılımsı makyajla daha bı guzel belırgın oldular.hatta bugun solusyon ıcın eczaneye gırdıgımde cıkarken aynaden kendıme bakıyordum gozumun rengını secebıldım ve oyle cok yakında degıldım 1.-1.5 m. bı mesafe vardı normalde fark etmezdım gozumun rengını pardon lensımın rengını:)

walla canım en guzelı charm meldı sende dene derım hem cok dogal hem gozlerı cekıcı yapıyor ıns rengıde acılırsa daha hos durcakk :)))

ne kadar güzel ya resimlerde de belliydi,ben cor meli çok beğendiğim için bi de ben de haresi var gibi durduğu için çok memnunum aslında sende görüp de cor mel aldığım için,ama daha gösterişli lens hevesi de geçmiyor ki insanın canım,cor melin rengi zaten yakın benim göze biraz yeşilimsi gözüküyor makyajla,charme hevesimi bi sonraki aya falan erteliyim bakalımesmeraldalar nasıl olcak,sende süper bir renk olmuştu pörtlek de durmamıştı seninki de benimki gibi göz yapılarımız çıkık değil,gözbebeklerimiz büyükçe,ben umutluyum,umarım benimki de seninki gibi durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…