- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.581
arkadaşlar özel mesaj yazamıyorum o yüzden buraya yazim dedim kusura bakmayın. sanırım soloticaları vetman'dan satın alabiliyoduk. bunun için özel biyer var mı yoksa vetman burdan yardımcı mı olursun bana ? :))
haha bu lens takanlarin bulusmasi iyi fikirmis... herkes aldigi lensleri toplasin getirsin bakalim icimiz rahat etsinnn
Bu dediğine kesinlikle katılıyorum canım bazı gözlerde hangi lensi taksa bağırmıyor ben lensim diye, nehirin de süper ben onu da cok beğendim zaten bir de trulyscrumtious arkadasımızın eski seri quartzolari var başka da görmedim cuk oturan. o nedenle senin resimleri dört gözle bekliyorum canım hayırlı uğurlu olsun bu arada... Güzel günlerde kullan..
banada cristal çok soluk ve buğulu geliyor,buğulu oluncada yapaymış hissi veriyor netlik yok renginde yani gördüğüm kadarıyla,benim fikrik bu tabi
quartzolarda ılk basta bugulu ama bı sure sonra solusyonla acılıyor rengı cnalanıyor crıstalde bı sure solusyonda bekleyınce acılabılır bugulugu gıdebılır belki..
ben ankarada toplayabılırım sızlerı mısafırım olursunuzz :)
herkes aldigi lensleri toplasin getirsin bakalim icimiz rahat etsinnn
kızlar burda crıstal ,cor mel ,charm mel ,,esmeralda ,cor ıce fotolarım var karsıalstırma yapabılırsınız gozum orta kahve
ilki freshlookmus:) ıkıncısı cor mel 3uncu crıstal,6ıncı esmeralda,7.ıncı charm mel
Canim supersin.. hepsi yakismis Masallah.. kusura bakma resimlerini tekrar yukledim cunku emin degildim hangisinin ne oldugundan.. rica etsem numarasina gore yazabilirmisin ona gore karar vermeye caliscam.
1
Eki Görüntüle 357321
2
Eki Görüntüle 357322
3
Eki Görüntüle 357323
4- Bunlar cor mel dogrumu anlamisim??
Eki Görüntüle 357325
5- Buda charm mel?
Eki Görüntüle 357329
kızlar burda crıstal ,cor mel ,charm mel ,,esmeralda ,cor ıce fotolarım var karsıalstırma yapabılırsınız gozum orta kahve
ilki freshlookmus:) ıkıncısı cor mel 3uncu crıstal,6ıncı esmeralda,7.ıncı charm mel
içimi mi okuosun seeeen:) kk buluşması yapalım.faceden herkes cocukluk arkdslarını bulup bulusma ayarlıyorlar ya bızde kk dan lensli bulusma yaparız:) ben ankradayım gelmek ısteyenlere kapım acıktır:) canım o söyledıgın solusyonu bugun gormustum eger acıyorsa alayım.aslında hıdrocorlarım cok hoş duruyor bugun yesılımsı makyajla daha bı guzel belırgın oldular.hatta bugun solusyon ıcın eczaneye gırdıgımde cıkarken aynaden kendıme bakıyordum gozumun rengını secebıldım ve oyle cok yakında degıldım 1.-1.5 m. bı mesafe vardı normalde fark etmezdım gozumun rengını pardon lensımın rengını:)
vauww çok güzeller,taşıyan da güzel tabi,ben sana yeşil tonlarını daha çok yakıştırıyorum canım cristal gibi mavi yeşillerdense,ela yeşil ya da yoğun yeşil,kedi gözlüsün maaşallahcharme mel en güzeli ve doğalı diyorsun kendin bunu da biyere notettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?