Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar özel mesaj yazamıyorum o yüzden buraya yazim dedim kusura bakmayın. sanırım soloticaları vetman'dan satın alabiliyoduk. bunun için özel biyer var mı yoksa vetman burdan yardımcı mı olursun bana ? :))

canım aynı isismle solotica vetman ismi ile sahibinden .com da ilanları var,ilanlar üzerinden mesaj atabilir yada profilinde tel no su var ...

teşekkür ederim canım,en kısa zamanda resim yüklücem

banada cristal çok soluk ve buğulu geliyor,buğulu oluncada yapaymış hissi veriyor netlik yok renginde yani gördüğüm kadarıyla,benim fikrik bu tabi

banada cristal çok soluk ve buğulu geliyor,buğulu oluncada yapaymış hissi veriyor netlik yok renginde yani gördüğüm kadarıyla,benim fikrik bu tabi

quartzolarda ılk basta bugulu ama bı sure sonra solusyonla acılıyor rengı cnalanıyor crıstalde bı sure solusyonda bekleyınce acılabılır bugulugu gıdebılır belki..

quartzolarda ılk basta bugulu ama bı sure sonra solusyonla acılıyor rengı cnalanıyor crıstalde bı sure solusyonda bekleyınce acılabılır bugulugu gıdebılır belki..

ben quartzo alalı çok kısa bir süre oldu eski seri rengi şuan renginde buğuluk yok gayet net rengi ama diğerlerini bilmiyorum:)

kızlar geçen gün arkadaşımla buluştuğumda lenslerimin belli olmadığını fakat sanki bir solukluk matlık olduğunu söyledi çok kullanmaktan mıdır acaba?

ben ankarada toplayabılırım sızlerı mısafırım olursunuzz :)

Ah tatlim bende norvecteyim buyur gelin beklerim..

Sanirim Cristal alan fazla kisi yok.. herkez quartzo almis.. benim gonlum daha cok cristalden yana sanki o daha cok dogal durcakmis gibi.. Ama nehir arkadasimizin 2 hafta sonra eklicegi resme bakip oyle karar vericem artik..:44:

kızlar burda crıstal ,cor mel ,charm mel ,,esmeralda ,cor ıce fotolarım var karsıalstırma yapabılırsınız gozum orta kahve
ilki freshlookmus:) ıkıncısı cor mel 3uncu crıstal,6ıncı esmeralda,7.ıncı charm mel

Eklentiler

• $DSC00195.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSC00948.webp
    992 bayt · Görüntüleme: 46
  • $DSC00933-1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC00942.webp
    944 bayt · Görüntüleme: 37
  • $DSC00995.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC01310.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC01323.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC01312-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC01312.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC01341-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC03634.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSC03637.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC04287.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC03610.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC03470-1.webp
    810 bayt · Görüntüleme: 35
  • $DSC03621.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Canim supersin.. hepsi yakismis Masallah.. kusura bakma resimlerini tekrar yukledim cunku emin degildim hangisinin ne oldugundan.. rica etsem numarasina gore yazabilirmisin ona gore karar vermeye caliscam.

1

2
Eki Görüntüle 357322

3
Eki Görüntüle 357323

4- Bunlar cor mel dogrumu anlamisim??
Eki Görüntüle 357325

5- Buda charm mel?

saol canım:)ilki freshlook lıght green 2.cor mel (resımde koyu cıkmıs cok daha acıktı rengı)3 crıstal4 cor mel 5 charm mel:)

vauww çok güzeller,taşıyan da güzel tabi,ben sana yeşil tonlarını daha çok yakıştırıyorum canım cristal gibi mavi yeşillerdense,ela yeşil ya da yoğun yeşil,kedi gözlüsün maaşallahcharme mel en güzeli ve doğalı diyorsun kendin bunu da biyere notettim:))

ayy nebiliiim engüzeliii canlı canlıı görmek facedeen ekleşeliiim dicem ama benm orda quartzolu resimlerim yok daha:)vallaa bende nasıl diyee aklıma takıldığında eski lenslerimde kardeşime taktırırdım onda iyice incelerdm buhaftasonu gidicem yanlarına artık iyice incelerim yineayy kızıda kobay gibi kullanıyorum ama dışardan görünüşü nasıl diye hep çok merak ediyorm:)lens hastasımıı olduk nee bende cam ayna fark etmioo herşeyde lenslerim nasıl acaba diye bakıyorm iyi canm senin adına çok sevindim mellerin rengi zaten muhteşem sanada eminiim çok yakışmıştr :)

sagol canım benımm bakan gozun guzellıgı:)))evet favorım charm mel :)

arkadaşlar bu solotica'ları deneyebileceğimiz bir yer yok mudur? iki bin küsur sayfayı okumasam diyorum (

bir de fikrinizi isterim
açık buğday tenli, koyu kestane saçlı, koyuuuuu kahve gözlüyüm.
doğal bir mavi ve doğal bir yeşil istiyorum. ne tercih edebilirim?
hirocor? charm? nc? ice? grafite? crystal? mel?
tüm yorumlara açığım. tek kriterim doğal durması.

yahu bu nasıl bir cazibe? böyle bir renge yaklaşma ümidim var mı acaba? düğünlerde, özel günlerde makyaj eşliğinde kullanmak için alacaktım solotica'larımı ama böyle doğal durabiliyorsa her gün kullanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…