- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.601
yahu bu nasıl bir cazibe? böyle bir renge yaklaşma ümidim var mı acaba? düğünlerde, özel günlerde makyaj eşliğinde kullanmak için alacaktım solotica'larımı ama böyle doğal durabiliyorsa her gün kullanırım :))
sagol canm bnm::))dogallık ıstısoan kesınlıkle charm mel dıyorum,cor mel de cok dogal ama gozu kucultuo bence,charm mel gozlerı hem cok cekıcı yapıyor hem cok dogall tavsıye ederım cnm:)
çok çekici buldum gözünüzde ama bende sizde durduğu gibi durmaz sanki, çünkü koyu kahveyim ben. siz orta ya da açık kahvesiniz sanırım. bende hazel gibi durur sanki, oysa ben yeşil birazcık daha baskın olsun istiyorum. bir tane yeşil bir tane de mavi renkten alıcam eğer karar verirsem. başka bir öneriniz var mı? dünyanın parası arkadaşlar, gözüme en çok gideni bulmak istiyorum
çok çarpıcı olmuş siera, maaşallah nazar değdiricem yemin ediyorum :)
böyle duracaksa mel'den caymazdım.
canım ustundekı noktacıklar bellı oluyo dımı?ardksların falan ne dıyor noktacıkları goruyolarmıymıs?sana zahmet olmazsa 1-2 hafta sonra bı resım daha koyabılır mısın?son rengını gormek ıstıyorum ve ona göre karar vermek ıstıyorum tatlım
tsk cnm bnm,meller koyu gozde yemyesıl duruyor,acık gozde ela bal sizde yemyesıl durucaktır:))emınımkı bendne daha guzel durucaktır:)
peki mel charm mı daha doğal, yoksa nc veya cor mu? mavi tonlarda ice ve grafite beğendim fakat vampir gibi gözükmekten çekiniyorum açıkcası. önerisi olanlar var mı? dilerlerse mesaj da atabilirler bana, ben yeni üye olduğum için henüz özelden mesaj atamıyorum. her türlü yoruma açığım -verde azur vs gibi çok bariz yapay renkler hariç.
canııım iştee üstündeki noktaların eennn belirgin halii en makrosundan ekledim sana:)sanırım rengi açılmaz dahadaa artık açılacağı kadar açıldı birde açılınca sankii dahamı yapay durur insulinn dediği gibibuarada ekledim seni facedn bidee haftasonu facede eklerim quartzolu son halimii haa dediğim gibi kızkardeşimde denicem bakalım başkasında nasıl duruyo doğalmı gerçkten rengi fln haber veririrm sana:))Eki Görüntüle 357675
solotica lens alıcam gözüm bal rengi yeşil istiyorum ama çok cırlamasın fark edilmesimn herkes tarafından doğal olsun istiyorum hangi rengini önerirsiniz?
meller cok dogal ben corları sevmedım gozu kuculttugu ıcın,charmlar hem dogal hemde goze bı cekıcılık hosluk verıyor,nc mel de cor mel gıbı dıbıne gırmeden lens taktıgın bellı olmuoyor,gercı charmlarda cok renk vermıyor,ama farklı bı hava versın ve dogal olsun dıyorsan charm mel benım terıchım,grafıteı ıblmıyorum ama kullananlar genelde bellı olmadıgını cok dogal old soyluyorlar,cor ice bende vampır gıbı durmustu hıc yakısmadı:))
hıdrocharm mel tavsiye ederim:) dün tuba büyük üstün ne bakarken iyice farkettimki tubanın gözleride hıdrocharm mel gibi :)
Eki Görüntüle 357690 tuba büyüküstün
Eki Görüntüle 357692
hıdrocharm mel tavsiye ederim:) dün tuba büyük üstün ne bakarken iyice farkettimki tubanın gözleride hıdrocharm mel gibi :)
Eki Görüntüle 357690 tuba büyüküstün
Eki Görüntüle 357693 hıdrocharm mel kahverengi gözde durusuEki Görüntüle 357697
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, sarı-bal yapmayacaksa mel almayı düşünüyorum. pikel piksel bir görüntüsü yok ve sizde duruşu da gerçekten çarptı beni :) crystal ve quartzo (yazılışını hatırlayamadım) hakkında ne düşünüyorsunuz? denediniz mi hiç?
size de çok çok yakışmış, güle güle kullanın. normal göz renginiz nedir? koyu kahvede böyle bir görünüm elde edilebilir mi acaba? bu gidişle hepsinden alıp çıkıcam sanırım :)) akşam yemeğe de lens buğulama pişiririm artık.
1,5 ay önce koyu kahve gözlerime hidro cor mel aldım ama çok pişman oldum hiç sevmedim. verdiğim paraya yazık oldu.
bence doğal durmuyorlar bende çooooook açık yeşil durdu ki yeşil bile diyemeyeceğim.ifade etmem mümkün değil. yılan gözü gibi.
bence hareliler daha güzel duruyor
en son charm mel almaya karar verdim. bu yakınlarda sipariş vermeyi planlıyorum. doğal bir yeşil olsun istiyorum
eğer charm melde güzel durmazsa bir daha lens almayacağım
canım resim koyar mısın?genelde açık ister insanlar ama..bende cor düşünüyordum ama son seri koyu diye askıya almıştım
canım aslında ifade edemedim açık yeşil derken nasıl desem zombi gibi yani.
herkes bir kere lens olduğunu anlıyor ki ben en doğal duran lens denildiği için almıştım
yapısında problem yok, bombesi yok pupil de normal ama renk çok kötü
ayrıca gözlerimde aşırı koyu olmasada bildiğimiz koyu kahve işte
resim çok çektim nasıl görünüyorum diye gün ışığındada ev içindede
ama iğrenç olduğundan hepsini sildim
hiç beklediğim gibi çıkmadı
eşim bile eski lenslerin daha iyiydi dedi
kullanmam artık corları
charm mel alıcam sanırım
yaaa çok üzüldüm herkeste en doğalıı diyordu gerçekten:26:eski lenslerin hangileriydi merak ettm bendede öyle olmuştu ranbow giallodan sonra tanita almıştım en doğalı diyee rengii bigariptii yeşil olduğu bile bellii değil nişanlmda aynı eşin gibi bi tepkii vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?