- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.621
quartzonun yapay olduğunu ve bombeli durduğuna kesinlikle katılmıyorum alalı iki gün oldu ve okadar doğal duruyorki gözü sarıyor hiçbir bombelilikte yok,gözden göze değişir tabiki ama en azından yapaylık konusunda quartzoya haksızlık olur,gerçekten çok doğal bir renk,çok memnunum,arzu hanıma tekrar teşekkür ediyorum
arkadaşlar bu solotica'ları deneyebileceğimiz bir yer yok mudur? iki bin küsur sayfayı okumasam diyorum(
bir de fikrinizi isterim
açık buğday tenli, koyu kestane saçlı, koyuuuuu kahve gözlüyüm.
doğal bir mavi ve doğal bir yeşil istiyorum. ne tercih edebilirim?
hirocor? charm? nc? ice? grafite? crystal? mel?
tüm yorumlara açığım. tek kriterim doğal durması.
1,5 ay önce koyu kahve gözlerime hidro cor mel aldım ama çok pişman oldum hiç sevmedim. verdiğim paraya yazık oldu.
bence doğal durmuyorlar bende çooooook açık yeşil durdu ki yeşil bile diyemeyeceğim.ifade etmem mümkün değil. yılan gözü gibi.
bence hareliler daha güzel duruyor
en son charm mel almaya karar verdim. bu yakınlarda sipariş vermeyi planlıyorum. doğal bir yeşil olsun istiyorum
eğer charm melde güzel durmazsa bir daha lens almayacağım
Canim bende aynen senin gibiyim.. acik buday renkli, kahve rengi saclar ve kahve rengi gozlerim var ama cok koyu degil..
Hidrocharm ocre aldim, ela/yesil durdu.. daha cok ela diyebilirim...
Simdi Hidrocharm mel ve Cristal arasinda kararsiz kaldim... sanirim ikisinde alicam ama oncelikle hidrocharm mel cunku o daha cok dogal yesil duruyor..
ve ben 6 yildir lens kulandigim icin herkes gozumu yesil biliyo bu yzden baska renk cesaret edemem
sanada hidrocharm mel, hidrocharm ocre, yada cristal tavsiye ederim sanirim en dogal duran bunlar... Hidrocor mel de dusundum ama sanirim o cok acik..
tam cor mele karar vermiştim
canim sen bu gidisle karar veremeyeceksin haftalardir surekli fikrin degisiyorsonucta ayni lens herkeste farkli duruyor biri begeniyor biri begenmiyor. illa super muhtesem dogal duran bir lens istiyorsan riske atmak istemiyorsan senin de fxeyes'tan siparis vermen lazim paraya kiyip. goz olcumlerini yaptiriyorsun senin gozune uygun lensi yapiyorlar senin istedigin renk ve dokuda.
ama solotica istiyorsan iste her elestiri sonrasi fikir degistirirsen zaten hic secim yapamazsin. her renk ve her seri icin iyi ve kotu yorum var, herkesin fikir birligi ettigi bir renk henuz yok
valla cnm yaa ben aldım quartzolarımıı renginii eskii seriye döndürdüm hattaa 2.lensim olcak lense bile karar verdim alırsam benceekii bitanita kullanmış biri olarak çok fark etceğinii inan sanmıyorum cor mellerin belkii renk olarak soluk olabilir ondan ama yapıı olarak aynılar...cnm çok doğruu en doğalıı fxeyes onların bile videosunu izleyince ne biliim lens olduğuu belli gibi...
canim sen bu gidisle karar veremeyeceksin haftalardir surekli fikrin degisiyorsonucta ayni lens herkeste farkli duruyor biri begeniyor biri begenmiyor. illa super muhtesem dogal duran bir lens istiyorsan riske atmak istemiyorsan senin de fxeyes'tan siparis vermen lazim paraya kiyip. goz olcumlerini yaptiriyorsun senin gozune uygun lensi yapiyorlar senin istedigin renk ve dokuda.
ama solotica istiyorsan iste her elestiri sonrasi fikir degistirirsen zaten hic secim yapamazsin. her renk ve her seri icin iyi ve kotu yorum var, herkesin fikir birligi ettigi bir renk henuz yok
ben aranıza yeni katıldım.daha önce yazmıştım ama bir önceki sayfaya:))hidrocor mel aldım ve bugün elime geçti.kaptaki rengi müthiş uçuk bi sarı.gözüme takınca saydam lens gibi koyu bile değil yani.bu normalmi?zamanla rengi oturacakmı?benim göz rengim koyu kahve.foto ve videolara baktım zencilerde bile gayet açık duruyo.sauflon solüsyon sipariş ettim :) belki açılır diye.noolur yardım edin sinirim çok bozuldu.ben soloticayı yeni öğrendim.veönce bilmeden o taklitlerinden aldım 10 gün önce.çöpe gitti..
tatlım bende hıdrocor mel kullanıyorum 1 aydır.renk haresız ve sarımsı ve öyle kalıcak.benım 1 aydır degısmedı rengı ama gayet guzel duruyor herkes kendı göz rengım zannedıyor.sen neyını begenmedın kı?dıgrler koyu duruyor.ve solusyon sauflonu nerden sıparıs ettın?rengını acıyor mu?ben euro softu duydum onu da ankarada bulamadımben aranıza yeni katıldım.daha önce yazmıştım ama bir önceki sayfaya:))hidrocor mel aldım ve bugün elime geçti.kaptaki rengi müthiş uçuk bi sarı.gözüme takınca saydam lens gibi koyu bile değil yani.bu normalmi?zamanla rengi oturacakmı?benim göz rengim koyu kahve.foto ve videolara baktım zencilerde bile gayet açık duruyo.sauflon solüsyon sipariş ettim :) belki açılır diye.noolur yardım edin sinirim çok bozuldu.ben soloticayı yeni öğrendim.veönce bilmeden o taklitlerinden aldım 10 gün önce.çöpe gitti..
ilk etapta hidrocharm mel olacak gibi zaten. her kahverengi gözde güzel durmuyo ki. bakıyorum siera'da enfes olmuş, internetten araştırıp videolarını izliyorum, ölü balık gözü gibi duruyor. paramızla rezil olmayalım(
evet bende cok arastirdim ama sanirim en dogali hidrocharm mel.. Ama herkesin dedigi gibi bazilarinda guzel duruyor bazilarinda lens oldugu belli oluyor
buda goz yapina bagli tabiki.. Pørtlek gozlu olanlar genelde ne takarsa taksin az da olsa belli oluyor.. ki zencilerin cogunda oyle durmustur videolara bakarsan...
Yani bilemiyorum, sanirim ben hidrocharm mel siparis vericem... tek korkum ocrelere benzemesi.. dedigin gibi ucuz bi seyde degil ki insan alsin begenmezse atsin.. olmuyor iste
evet bende cok arastirdim ama sanirim en dogali hidrocharm mel.. Ama herkesin dedigi gibi bazilarinda guzel duruyor bazilarinda lens oldugu belli oluyor
buda goz yapina bagli tabiki.. Pørtlek gozlu olanlar genelde ne takarsa taksin az da olsa belli oluyor.. ki zencilerin cogunda oyle durmustur videolara bakarsan...
Yani bilemiyorum, sanirim ben hidrocharm mel siparis vericem... tek korkum ocrelere benzemesi.. dedigin gibi ucuz bi seyde degil ki insan alsin begenmezse atsin.. olmuyor iste
tatlım bende hıdrocor mel kullanıyorum 1 aydır.renk haresız ve sarımsı ve öyle kalıcak.benım 1 aydır degısmedı rengı ama gayet guzel duruyor herkes kendı göz rengım zannedıyor.sen neyını begenmedın kı?dıgrler koyu duruyor.ve solusyon sauflonu nerden sıparıs ettın?rengını acıyor mu?ben euro softu duydum onu da ankarada bulamadım
nasıl desemgözlerimde hafif bi sararma yaptı ama sanki üzerinde hiç boya yok.burdaki resimlerle hiç alakası yok.fotoğraf makinem yok şuan telefonla çektim pek belli olmadı.ama onları koyucam olmazsa bi fikriniz olsun.bu sitede sauflonun rengi açtığını öğrendim.o yüzden sipariş ettim.
kızlar sebebini açıklayayım:))hıdrocor mellerde seri tarih üretim tarihlerine göre renk farkı olabiliyor mulattecim numaralılar zaten normal son serilerden 2-3 ay önce yani eski seri geliyor senin lenslerinde numaralı oldugu için sanabir kaç ay önceki seri denk geldi zaten birkaç ay önceki hıdrocor meller açıktı hatta foruma cor mel alıcaklar için tam zamanı diye yazdım şu son dönemde biraz koyulmuşlar parlasuya onlardan denk gelmiş benim elimde 6-7 ay önceki açık hıdrocor mellerden var arkadaşlar stokda almak isteyenler acele ederlerse stokdaki açık hıdrocorlardan bulabilirler eski tarihlidir son tarihli olanlar yani 08-09 2016 cor meller koyu.koyu cor mel isteyenler son serileri tercih etsinler numaralı isteyenlerin stok seçme şansı yok malesef Brezilyadan geldiği için seçme şansı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?