Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya benim gözüm 2.75 bozuk ama :ss numaralısını alsam görünüşünde bi farklılık olmas öle deil mi?

Esmeraldalarım elime geçti,sevgili ablam makinemi bu gelişinde getirirse çekip koyabilcem mellerle birlikte,doğallığı yapısı bana çok iyi geldi,nc olmasına rağmen bende tamamen oturdu,renk lensler yeni açıldığı için canlı bir yeşil mellerden biliyorum en az bir iki hafta sonra renk oturuyor genelde,o yüzden endişe etmedim,şimdi zaten açık bir yeşil lensin haresini etrafındaki koyu yeşil tonları oluşturuyor gibi,o yüzden hoşuma gitti lensin tarzı,güzel bir makyajla şu anki ilk açıldığı çiğ renk bile hoşuma gitti,angelina nın bazı resimlerinde belirgin yeşil gözüken göz tonu gibi göründü gözüme,rengi biraz daha oturursa günlük de mellerimin yerine kullanabilirim diye düşünüyorum,mellerin elalığından sonra ilk kez bir yeşil lensim oluyor beğendim ben,biraz makyajla bile gözlerim gösterişli dursun diyorsanız alabilirsiniz,nc mellerden daha gösterişli,cor mellerim ise aşırı doğal,çok doğal olan bir lensten gösterişli olmasını bekleyemezsiniz,fx eyes yaptırmak lazım en doğalı demişsiniz,sonuçta fx eyes lenslerin de opak olduklarını biliyoruz,yarı opak lenslerden değiller,opak lensler bir şekilde belli olurken,yarıopak lensler dikkatli gözlerden bile kaçabiliyorlar oysaki,yıllardır lens kullananlar bilirler

charm ve ocreler bırbırıne cok benznıolarmıs canım

Hadi ya.. ocre bana biraz koyu geldi.. benziyolarsa ozaman hic yaklasmiyim ben ona.. :44:

Ozaman bence oyle cekik gozluysen pek bi sorun yasamazsin gibime geliyo.. cunku kucuk gozluler daha sansli lensleri pek belli olmuyor.. Bende yeniden siparis vericem.. bugun icemint nc videolarina baktim youtube'de ve gercekten bayildim.. Bence koyu kahve gozde cok guzel durucaktir.. Ayrica icemint lensi iki tarafli takiliyor bildigim kadari ile.. bi tarafi hareli kucuk gozleri daha buyuk gosteriyor diger tarafi ise haresiz.. benim rengi cok hosuma gitti dogrusu.. Onceden quartzo ve Cristal vardi, simdi Icemint kafama takildi.. bu ucu arasinda gel gitler yasiyorum, ama en cok dogal duran icemint gibime geliyor. tek bilmedigim guneste nasil gorundugu.. :44:

yeni aldığım quartzolarım

Eklentiler

• $sweet3.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $sweet1.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $sweet.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
cok güzel duruyor gırı duruyor yesıl mvı gıbı cakır renk dedıklerı bu olsa gerek.pekı ustundekı noktacıklar bellı oluyor mu?
aceleyle yazınca yanlıs yazılıyo:) gri durmuyor yesıl mavı çakır rengı gıbı duruyor demek ıstemıstım:) gule gule kullan canım cok guzeller ama bıraz daha buyuk resımlerını koymanı ıstesem cok sey mı ıstemıs olurumm:)bır de noktacıkları bellı oluyor mu?dogal mı duruyor?

swett41, çok yakışmış,gayet güzel duruyorlar..güle güle kullan canım..görüldüğü üzere ''pörtlek'' lik ya da yapaylık da bulunmamakta..quartzoyu tek geçerim..çok iyi bi seçim yapmışsın, zamanla çok daha güzel olucaklar emin ol..tekrar güle güle kullan

Son düzenleme:
Bu arada belirtmeden geçemicem,Arzu Hanım,çok nazik ve anlayışlısınız,çok teşekkür ederim,herzamanki gibi elime sorunsuz ulaştı,bu kadar yazıyorum akraba falan sanıcak herkes,yok ama gerçekten yalnız iyi bir satıcı değil,çok iyi ve candan bir insansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…