- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.641
charm ve ocreler bırbırıne cok benznıolarmıs canım
yok pörtlek değilim hem de hiç. hafif bi çekiklik sözkonusu hatta, japonları anımsattığımı söylerler arkadaşlarım. şu aralar biraz yoğunum, birkaç haftaya kadar arzu hanım'a sipariş vermeyi düşünüyorum. ice hakkında ne düşünüyorsunuz? nc, hcor veya hcharm olarak? koyu kahveye hangi mavi tonu gider?
ayyy canııım aldın mı geldimiii quartzoların hadi hayırlıı olsun noluuuuuuurrr resim yüklee sendeki duruşunuudaa çoook merak ediyorum
yeni aldığım quartzolarım
cok güzel duruyor gırı duruyor yesıl mvı gıbı cakır renk dedıklerı bu olsa gerek.pekı ustundekı noktacıklar bellı oluyor mu?yeni aldığım quartzolarım
aceleyle yazınca yanlıs yazılıyo:) gri durmuyor yesıl mavı çakır rengı gıbı duruyor demek ıstemıstım:) gule gule kullan canım cok guzeller ama bıraz daha buyuk resımlerını koymanı ıstesem cok sey mı ıstemıs olurumm:)bır de noktacıkları bellı oluyor mu?dogal mı duruyor?cok güzel duruyor gırı duruyor yesıl mvı gıbı cakır renk dedıklerı bu olsa gerek.pekı ustundekı noktacıklar bellı oluyor mu?
Super ya sende yesilimsi durmus... iste bu rengi istiyorum bendeee... ama herkeste boyle durmuyor iste.. bazilarinda daha gri.. kendi goz rengin nediir? Bu arada gule gule
kulan canim.
cok güzel duruyor gırı duruyor yesıl mvı gıbı cakır renk dedıklerı bu olsa gerek.pekı ustundekı noktacıklar bellı oluyor mu?
sweetcim,quartzoların enfes gözüküyor,imrendirici,güle güle kullan tatlım:))bugünlük alıntı yapmazsanız sevinirim silip tekrar yüklücem çünkü:)
kizlar fx eyeslari ekledim :)
kizlar fx eyeslari ekledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?