- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.661
albumunde göremıyorum canım buraya eklemen mumkun mu sakıncası yoksa?
kizlar fx eyeslari ekledim :)
Arkadasım, kaş göz saç zaten Allah vergisi) değmiş, cidden.. Süper olmuş.. Güle güle kullan!!
canim tesekkur ederim guzel sozlerin icin ama geri yolladim az oncecok acik renkliler.. fotograflarda bir nebze daha iyi cikiyorlar ama yuz yuze bir felaket sahte olduklari oyle belliydi ki.. esim sabah ne garip seyler onlar oyle dedi :)))) ki cok aliskindir lens kullanmama 6 ton koyulup geri gelecekler birde ozaman bakacagim duruma :)
Koyulurlarsa daha güzel olur iyi yapmışsın canım hem daha doğal olur hem de Gunduz de rahat rahat kullanırsın valla.. Rahatlığı nasıl? Soloticalari kadar iyi mı bari?
rahatligi konusunda suphelerim vardi, elime aldigimda lensi , eyvah dedim, hayatta takilmaz bunlar , batip durur, cok kalinlar diye dusundum... taktiktan sonra inan bana ben oyle rahat lens takmadim diyebilirim.. ilk kez kullanildigi halde , ne kasinti, ne batma, ne kayma. kullanimi harika, tum gun takilabilecek sekilde..
rahatlik konusunda solotica'larin bir adim onunde sanirim.. :) ki ben soloticalari ilk taktigimda ne rahat lensler demistim..
Gercegi soyliyim ben 15 senedir şeffaf numaralı lens kullanan biri olarak ilk taktığımda soloticalari pek rahat bulmadım, ama solusyonu bekledikce rahatlık arttı, kullanmaya başlayalım 20 gun oldu hala seffaflar kadar rahat olmasa da oldukça yakınlar. Belki sonraları iyice toparlar canım.. Ama bunu duyduğuma sevindim hmm.. Dönüşlerini dört gözle bekliyorum canım jasminelerin)
bende uzun donem seffaf lens kullanmistim, bilirim rahatligini.. ama hic biri seffaf lens gibi olmuyor canim ya.. ne kadar cok lens uzerinde boya, o kadar kalin bir lens oluyor..opaklastikca kalinlasiyor, gecirgenligi azaliyor..
o yuzden ne kadar yumusarsa yumasasin seffaflar gibi olmicaklar ama eskisine gore cok daha rahat edersin o ayri..
bu arada ilk geldiklerinde lenslerini bi suya sok cikar, sonra temizle.. birde hergun takmadan su lubricent goz damlalarindan damlat icine, lens o damlayi cekip sisiyor, cok gozunu kurutup batmasini engelliyor..
piximcim 10/2016 siz koyu dediğinize göre göre koyu demekki ben 08 ve 09 ların koyu olduğunu biliyordum malesef her gelen lensi deneme şansımız olmadığı için sizin gibi geri dönüş yapanlardan renklerin son durumunu öğrenebiliyorum..lenslerin mat durması biraz gözün kendi parlaklığından kaynaklanıyor bendede lensler pek parlak durmaz mesela gözün kendi salgıladıgı sıvı lenslerin parlak durmasını sağlıyor meller açık koyu tonlarda olabilir ama parlaklık olarak hep aynılar..Arzu hanım benim lenslerimde 10/2016 yazıyor benimkilerde koyu seriden mi acaba? Bana o kadar koyu gelmemişti halbuki.
Birde geçen gün buraya yazmıştım ama cevap alamadım, arkadaşım lenslerimin soluk ve mat durduğunu söyledi. Çok kullanımdan mıdır acaba?
benimkiler de 7/2016 koyumudur arzu hanım?
Esmeraldalarım elime geçti,sevgili ablam makinemi bu gelişinde getirirse çekip koyabilcem mellerle birlikte,doğallığı yapısı bana çok iyi geldi,nc olmasına rağmen bende tamamen oturdu,renk lensler yeni açıldığı için canlı bir yeşil mellerden biliyorum en az bir iki hafta sonra renk oturuyor genelde,o yüzden endişe etmedim,şimdi zaten açık bir yeşil lensin haresini etrafındaki koyu yeşil tonları oluşturuyor gibi,o yüzden hoşuma gitti lensin tarzı,güzel bir makyajla şu anki ilk açıldığı çiğ renk bile hoşuma gitti,angelina nın bazı resimlerinde belirgin yeşil gözüken göz tonu gibi göründü gözüme,rengi biraz daha oturursa günlük de mellerimin yerine kullanabilirim diye düşünüyorum,mellerin elalığından sonra ilk kez bir yeşil lensim oluyor beğendim ben,biraz makyajla bile gözlerim gösterişli dursun diyorsanız alabilirsiniz,nc mellerden daha gösterişli,cor mellerim ise aşırı doğal,çok doğal olan bir lensten gösterişli olmasını bekleyemezsiniz,fx eyes yaptırmak lazım en doğalı demişsiniz,sonuçta fx eyes lenslerin de opak olduklarını biliyoruz,yarı opak lenslerden değiller,opak lensler bir şekilde belli olurken,yarıopak lensler dikkatli gözlerden bile kaçabiliyorlar oysaki,yıllardır lens kullananlar bilirler
canim tesekkur ederim guzel sozlerin icin ama geri yolladim az oncecok acik renkliler.. fotograflarda bir nebze daha iyi cikiyorlar ama yuz yuze bir felaket sahte olduklari oyle belliydi ki.. esim sabah ne garip seyler onlar oyle dedi :)))) ki cok aliskindir lens kullanmama 6 ton koyulup geri gelecekler birde ozaman bakacagim duruma :)
nanymchpee merhaba:) çok çabuk ulaşmışlar jasmineler çok begendim harikalar.Bende bir müşterim için fx eyes -6.00 heaven siparişi verdim geldiğinde resimleri paylaşırım rahat olmasına çok sevindim bende rahatsız edermi acaba diye endişeliydim :) tersinden resim eklemişsiniz o hali aynı soloticanın hıdrosummer azul rengine benziyordu sanırım soloticaların hıdrosummer azul serisini fx eyeslara benzetmişler :)güle güle kullanın çok begendim:))
piximcim 10/2016 siz koyu dediğinize göre göre koyu demekki ben 08 ve 09 ların koyu olduğunu biliyordum malesef her gelen lensi deneme şansımız olmadığı için sizin gibi geri dönüş yapanlardan renklerin son durumunu öğrenebiliyorum..lenslerin mat durması biraz gözün kendi parlaklığından kaynaklanıyor bendede lensler pek parlak durmaz mesela gözün kendi salgıladıgı sıvı lenslerin parlak durmasını sağlıyor meller açık koyu tonlarda olabilir ama parlaklık olarak hep aynılar..
parlasu canım sizinkilerde koyumu resim ekleyebilirmisiniz sevgli piximinkiler gözler siyah olmasına rağmen çok koyu durmamıştı sizin gözleriniz açıkmış üstelik resim ekleyebilirmisiniz?
berylipscim bende esmeraldaları biraz anglina jolienin göz rengine benzetiyorum resim eklersen çok seviniriz açık kahve bal rengi gözde esmeraldalar müthiş duruyor
nanymchpee merhaba:) çok çabuk ulaşmışlar jasmineler çok begendim harikalar.Bende bir müşterim için fx eyes -6.00 heaven siparişi verdim geldiğinde resimleri paylaşırım rahat olmasına çok sevindim bende rahatsız edermi acaba diye endişeliydim :) tersinden resim eklemişsiniz o hali aynı soloticanın hıdrosummer azul rengine benziyordu sanırım soloticaların hıdrosummer azul serisini fx eyeslara benzetmişler :)güle güle kullanın çok begendim:))
Arzu hanım mrb,ablam bodrumda yaşıyor makineyi götürmüş bayadır onda,getirir artık izmire bu gelişinde,benim de hoşuma gitti esmeraldalar yani gönderdiğiniz eurosoftla öyle hızlı açılıp elalaşıyor ki alttonundaki sarı ton ortaya çıktı yavaş yavaş tam istediğim gibi elalığı da olan yeşil oldu ve şaffaflaştı iyice souflonun yaptığı gibi,tabi benim aklıma geldikçe çıkarıp ovalayarak solüsyonladığımdan günde birkaç kere ne opaklığı var artık ne çok yoğun yeşili gitgide doğallaşıyor,melek arkadaşımızınki gibi doğal gözükmeye başladı,onunla gözrenklerimiz benziyor onda görüp karar vermiştim,solüsyon cidden baya hızlı etkiledipiximcim 10/2016 siz koyu dediğinize göre göre koyu demekki ben 08 ve 09 ların koyu olduğunu biliyordum malesef her gelen lensi deneme şansımız olmadığı için sizin gibi geri dönüş yapanlardan renklerin son durumunu öğrenebiliyorum..lenslerin mat durması biraz gözün kendi parlaklığından kaynaklanıyor bendede lensler pek parlak durmaz mesela gözün kendi salgıladıgı sıvı lenslerin parlak durmasını sağlıyor meller açık koyu tonlarda olabilir ama parlaklık olarak hep aynılar..
parlasu canım sizinkilerde koyumu resim ekleyebilirmisiniz sevgli piximinkiler gözler siyah olmasına rağmen çok koyu durmamıştı sizin gözleriniz açıkmış üstelik resim ekleyebilirmisiniz?
berylipscim bende esmeraldaları biraz anglina jolienin göz rengine benzetiyorum resim eklersen çok seviniriz açık kahve bal rengi gözde esmeraldalar müthiş duruyor
rahatligi konusunda suphelerim vardi, elime aldigimda lensi , eyvah dedim, hayatta takilmaz bunlar , batip durur, cok kalinlar diye dusundum... taktiktan sonra inan bana ben oyle rahat lens takmadim diyebilirim.. ilk kez kullanildigi halde , ne kasinti, ne batma, ne kayma. kullanimi harika, tum gun takilabilecek sekilde..
rahatlik konusunda solotica'larin bir adim onunde sanirim.. :) ki ben soloticalari ilk taktigimda ne rahat lensler demistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?