Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadasım, kaş göz saç zaten Allah vergisi ) değmiş, cidden.. Süper olmuş.. Güle güle kullan!!

canim tesekkur ederim guzel sozlerin icin ama geri yolladim az once cok acik renkliler.. fotograflarda bir nebze daha iyi cikiyorlar ama yuz yuze bir felaket sahte olduklari oyle belliydi ki.. esim sabah ne garip seyler onlar oyle dedi :)))) ki cok aliskindir lens kullanmama 6 ton koyulup geri gelecekler birde ozaman bakacagim duruma :)

Koyulurlarsa daha güzel olur iyi yapmışsın canım hem daha doğal olur hem de Gunduz de rahat rahat kullanırsın valla.. Rahatlığı nasıl? Soloticalari kadar iyi mı bari?

Koyulurlarsa daha güzel olur iyi yapmışsın canım hem daha doğal olur hem de Gunduz de rahat rahat kullanırsın valla.. Rahatlığı nasıl? Soloticalari kadar iyi mı bari?

rahatligi konusunda suphelerim vardi, elime aldigimda lensi , eyvah dedim, hayatta takilmaz bunlar , batip durur, cok kalinlar diye dusundum... taktiktan sonra inan bana ben oyle rahat lens takmadim diyebilirim.. ilk kez kullanildigi halde , ne kasinti, ne batma, ne kayma. kullanimi harika, tum gun takilabilecek sekilde..
rahatlik konusunda solotica'larin bir adim onunde sanirim.. :) ki ben soloticalari ilk taktigimda ne rahat lensler demistim..

Gercegi soyliyim ben 15 senedir şeffaf numaralı lens kullanan biri olarak ilk taktığımda soloticalari pek rahat bulmadım, ama solusyonu bekledikce rahatlık arttı, kullanmaya başlayalım 20 gun oldu hala seffaflar kadar rahat olmasa da oldukça yakınlar. Belki sonraları iyice toparlar canım.. Ama bunu duyduğuma sevindim hmm.. Dönüşlerini dört gözle bekliyorum canım jasminelerin )

bende uzun donem seffaf lens kullanmistim, bilirim rahatligini.. ama hic biri seffaf lens gibi olmuyor canim ya.. ne kadar cok lens uzerinde boya, o kadar kalin bir lens oluyor..opaklastikca kalinlasiyor, gecirgenligi azaliyor..
o yuzden ne kadar yumusarsa yumasasin seffaflar gibi olmicaklar ama eskisine gore cok daha rahat edersin o ayri..

bu arada ilk geldiklerinde lenslerini bi suya sok cikar, sonra temizle.. birde hergun takmadan su lubricent goz damlalarindan damlat icine, lens o damlayi cekip sisiyor, cok gozunu kurutup batmasini engelliyor..

Off canimm harikasinn!!! Refresh var bende allergan hep onu taşırım çantamda, ama lense sıkmak aklıma gelmemişti.. Cok tesekkur ederim göz kurtarıcım oldun cidden ).

Son düzenleme:
piximcim 10/2016 siz koyu dediğinize göre göre koyu demekki ben 08 ve 09 ların koyu olduğunu biliyordum malesef her gelen lensi deneme şansımız olmadığı için sizin gibi geri dönüş yapanlardan renklerin son durumunu öğrenebiliyorum..lenslerin mat durması biraz gözün kendi parlaklığından kaynaklanıyor bendede lensler pek parlak durmaz mesela gözün kendi salgıladıgı sıvı lenslerin parlak durmasını sağlıyor meller açık koyu tonlarda olabilir ama parlaklık olarak hep aynılar..

benimkiler de 7/2016 koyumudur arzu hanım?

parlasu canım sizinkilerde koyumu resim ekleyebilirmisiniz sevgli piximinkiler gözler siyah olmasına rağmen çok koyu durmamıştı sizin gözleriniz açıkmış üstelik resim ekleyebilirmisiniz?

berylipscim bende esmeraldaları biraz anglina jolienin göz rengine benzetiyorum resim eklersen çok seviniriz açık kahve bal rengi gözde esmeraldalar müthiş duruyor

nanymchpee merhaba:) çok çabuk ulaşmışlar jasmineler çok begendim harikalar.Bende bir müşterim için fx eyes -6.00 heaven siparişi verdim geldiğinde resimleri paylaşırım rahat olmasına çok sevindim bende rahatsız edermi acaba diye endişeliydim :) tersinden resim eklemişsiniz o hali aynı soloticanın hıdrosummer azul rengine benziyordu sanırım soloticaların hıdrosummer azul serisini fx eyeslara benzetmişler :)güle güle kullanın çok begendim:))

arzu abla benim quartzolarım kayboldu odanın altını üstüne getirdim ama yok
ben hidrosummer azul alsam nasıl olur hülya avşar gözü istiyorumm

Arzu hanım çok teşekkür ederim cevapladığınız için benim gözlerim kuru yapıdadır ondan sanırım. Bana lenslerim koyu gelmiyor belki daha açıktır diye düşünüp sormuştum size.

canim cok tesekkur ederim :) birde renk olarak heavendan acik gibime geldi demistiniz hakikaten oyleler..simdi 2 ay merakla sizin heavenlari beklicez demek bu :))
son olarak lensler geldikten sonra musterinizden fikir almak istiyorum.. benim icin eger sorarsaniz cok memnun olurum.. ben lesnleri cikardiktan sonra yaklasik yarim saat bulanik gordum, biraz bas donmesi yapti.. bunun ben lensin pupil acikliginin kucuk olmasi ile alakali oldugunu dusundum.. siz pupil acikligini kac mm verdiniz ? daha kucuk verdiyseniz sonuclari daha da merakla beklicem.. :18: ayrica tesekkur ederim , ben pek begenmesem de sizlerden aldigim tepkiler moral oldu.. hepinize kucak dolusu sevgiler

Arzu hanım mrb,ablam bodrumda yaşıyor makineyi götürmüş bayadır onda,getirir artık izmire bu gelişinde,benim de hoşuma gitti esmeraldalar yani gönderdiğiniz eurosoftla öyle hızlı açılıp elalaşıyor ki alttonundaki sarı ton ortaya çıktı yavaş yavaş tam istediğim gibi elalığı da olan yeşil oldu ve şaffaflaştı iyice souflonun yaptığı gibi,tabi benim aklıma geldikçe çıkarıp ovalayarak solüsyonladığımdan günde birkaç kere ne opaklığı var artık ne çok yoğun yeşili gitgide doğallaşıyor,melek arkadaşımızınki gibi doğal gözükmeye başladı,onunla gözrenklerimiz benziyor onda görüp karar vermiştim,solüsyon cidden baya hızlı etkiledi

merhaba arkadaslar ben hidrocor ice ya da grafite almayı dusunuyorum. gozlerim koyu kahverengi saclarim sari kumral arasi ten rengim beyaz, sizce hangisi guzel durur

canımm fx eyesten neden green terch etmedın senın aldgn ıddealı bır renk bende dsnuorm da:) ınsallah koyulttuklrnda ıstedgn rengı elde edrsn buarada ne kadara aldn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…