- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.681
swett41, çok yakışmış,gayet güzel duruyorlar..güle güle kullan canım..görüldüğü üzere ''pörtlek'' lik ya da yapaylık da bulunmamakta..quartzoyu tek geçerim..çok iyi bi seçim yapmışsın, zamanla çok daha güzel olucaklar emin ol..tekrar güle güle kullan
sweetcim,quartzoların enfes gözüküyor,imrendirici,güle güle kullan tatlım:))
son zamanlarda charme ocre alan var mı
Kızlar sizce hidrocor azul mu daha dogal duruyor grafiti mi?
Koyu gözde belli olurmu ?
kizlar bi sey sorcam bu solotica solflex serisi nedir?? aylik mi?? yoksa rengi farkli mi? anlamadim.. Bilen varsa bi aciklasin lutfen...:44::44:
arzu hanım net cevap verecektir ama bildiğim kadarıyla aylık olanlar...
kızlar arzu hanımın internetteki telefon numarası dogru mu?
kizlar bi sey sorcam bu solotica solflex serisi nedir?? aylik mi?? yoksa rengi farkli mi? anlamadim.. Bilen varsa bi aciklasin lutfen...:44::44:
Bestecim:) mailden resimlerine bakıyorum cevap vericem:))Brezilyanın resmi sitesinde softlex topazio diye mevcuttur orjianal soloticadır.Solotica goldlarla karıştırmayınız orjinal soloticaların tek aylık modelidir sadece 4 renkte ve numarasız üretilmişledir oldukça canlı renklerdir:)
canımm fx eyesten neden green terch etmedın senın aldgn ıddealı bır renk bende dsnuorm da:) ınsallah koyulttuklrnda ıstedgn rengı elde edrsn buarada ne kadara aldn ?
fx eyeslı foto varmı forumda acaba
canim fx eyes lenslerin ozelligi zaten iddiali olmalari .. yesili de mavisi de normal renkler degiller.. yada videolarda izlediginiz gibi de degiller.. ben 460 $ odedim ama turkiyeye siparis verecekseniz yada numarali siparis vereceksiniz fiyat daha da artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?