Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim canım

kizlar bi sey sorcam bu solotica solflex serisi nedir?? aylik mi?? yoksa rengi farkli mi? anlamadim.. Bilen varsa bi aciklasin lutfen...:44::44:

Arzu Hanım tnita tikaram yellow kullanıyorum,solotica doğal bir yeşil istiyorum,gözlerim de koyu kahve,öneriniz olur mu bana acaba??:26:

arkadaşlar,
crystal mi icemint mi daha doğal duruyor? crystal için pupil'i daha dar ve opak denmiş, bu özelliklerin doğallıkla alakası nedir? dar pupil mi daha doğal durur yoksa geniş mi?
bir de icemint mi daha gri ve bulanık duruyor yoksa crystal mı? çok bulanık ve ölgün bir renk istemiyorum da.

kizlar bi sey sorcam bu solotica solflex serisi nedir?? aylik mi?? yoksa rengi farkli mi? anlamadim.. Bilen varsa bi aciklasin lutfen...:44::44:

Bestecim:) mailden resimlerine bakıyorum cevap vericem:))Brezilyanın resmi sitesinde softlex topazio diye mevcuttur orjianal soloticadır.Solotica goldlarla karıştırmayınız orjinal soloticaların tek aylık modelidir sadece 4 renkte ve numarasız üretilmişledir oldukça canlı renklerdir:)

arzu hanım ikidir soru soruyorum, bir bana dönüş yapmadınız aşkolsun.

canımm fx eyesten neden green terch etmedın senın aldgn ıddealı bır renk bende dsnuorm da:) ınsallah koyulttuklrnda ıstedgn rengı elde edrsn buarada ne kadara aldn ?

canim fx eyes lenslerin ozelligi zaten iddiali olmalari .. yesili de mavisi de normal renkler degiller.. yada videolarda izlediginiz gibi de degiller.. ben 460 $ odedim ama turkiyeye siparis verecekseniz yada numarali siparis vereceksiniz fiyat daha da artar.

ewet canım ıddealı ve dogal bence herkesın de ıstedıgı gıbı . ben 9 mm sfx den dusunuyorum.lıght green dsunuorum facede vıdeolarda cok dogal gözukuordu .sen cftıne verdın dımı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…