- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.701
ikiside belli olur resimlerde gördüğünüz gibi duruyorlar aynı renk :)Kızlar sizce hidrocor azul mu daha dogal duruyor grafiti mi?
Koyu gözde belli olurmu ?
solotica doğal bir yeşil olarak ben mel öneririm kesinlikle hıdrocharm mel yada nc mel serisi size kalmış tamamen ama mel :)Arzu Hanım tnita tikaram yellow kullanıyorum,solotica doğal bir yeşil istiyorum,gözlerim de koyu kahve,öneriniz olur mu bana acaba??:26:
canım hıdrosummer azul çok güzel tavsiye ederim biraz düşün hıdrosummerları bence hülya avşar mavisi:)arzu abla benim quartzolarım kayboldu odanın altını üstüne getirdim ama yok
ben hidrosummer azul alsam nasıl olur hülya avşar gözü istiyorumm
biz klasik pupil boşlugu ölçüsünü verdik standart bakalım ne gelicek ama 3 ton koyultturalım dedik çok açık oldugunu duyunca sizdencanim cok tesekkur ederim :) birde renk olarak heavendan acik gibime geldi demistiniz hakikaten oyleler..simdi 2 ay merakla sizin heavenlari beklicez demek bu :))
son olarak lensler geldikten sonra musterinizden fikir almak istiyorum.. benim icin eger sorarsaniz cok memnun olurum.. ben lesnleri cikardiktan sonra yaklasik yarim saat bulanik gordum, biraz bas donmesi yapti.. bunun ben lensin pupil acikliginin kucuk olmasi ile alakali oldugunu dusundum.. siz pupil acikligini kac mm verdiniz ? daha kucuk verdiyseniz sonuclari daha da merakla beklicem.. :18: ayrica tesekkur ederim , ben pek begenmesem de sizlerden aldigim tepkiler moral oldu.. hepinize kucak dolusu sevgiler
merhaba arkadaslar ben hidrocor ice ya da grafite almayı dusunuyorum. gozlerim koyu kahverengi saclarim sari kumral arasi ten rengim beyaz, sizce hangisi guzel durur
ıcemintmi cristalmi bulanık duruyor ne demek:))ikiside bulanık durmuyor tabiki:)ıcemintte cristalde birbirine benziyor ama farkları icemintte mavilikde var hem mavi hem yeşil duruyor ancak cristal sadece gri yeşil:)arkadaşlar,
crystal mi icemint mi daha doğal duruyor? crystal için pupil'i daha dar ve opak denmiş, bu özelliklerin doğallıkla alakası nedir? dar pupil mi daha doğal durur yoksa geniş mi?
bir de icemint mi daha gri ve bulanık duruyor yoksa crystal mı? çok bulanık ve ölgün bir renk istemiyorum da.
ewet canım ıddealı ve dogal bence herkesın de ıstedıgı gıbı . ben 9 mm sfx den dusunuyorum.lıght green dsunuorum facede vıdeolarda cok dogal gözukuordu .sen cftıne verdın dımı :/
ikiside belli olur resimlerde gördüğünüz gibi duruyorlar aynı renk :)
solotica doğal bir yeşil olarak ben mel öneririm kesinlikle hıdrocharm mel yada nc mel serisi size kalmış tamamen ama mel :)
canım hıdrosummer azul çok güzel tavsiye ederim biraz düşün hıdrosummerları bence hülya avşar mavisi:)
biz klasik pupil boşlugu ölçüsünü verdik standart bakalım ne gelicek ama 3 ton koyultturalım dedik çok açık oldugunu duyunca sizden
grafite öneririm canım:)
ıcemintmi cristalmi bulanık duruyor ne demek:))ikiside bulanık durmuyor tabiki:)ıcemintte cristalde birbirine benziyor ama farkları icemintte mavilikde var hem mavi hem yeşil duruyor ancak cristal sadece gri yeşil:)
yandan bakıldığında bombesiz, doğal bir duruş istiyorum. biliyorum hangi lensi kullanırsam kullanayım illa ki kendi gözüm gibi olmayacak. bombesiz duruş için de opaklığı az lenslere yönelmek gerekiyormuş. bu açıdan baktığınızda sizce icemint mi daha doğal duruyor, yoksa crystal mı? sadece fikrinizi merak ediyorum. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
mulattecim özelden msj atmışsın ama cvp veremiyorum malesefburdan yazayım quartzoyu kesinlikle tavsiye ederim alıcaksan eğer,çok net ve doğal bir rengi var,geçen okulda biri oturdu yanıma ve gözlerin lensmi dicektim ama değilmiş dedi güldüm
evet canim cifti.. bu arada 9 mm ile fxeyes kardes sirket.. baba -ogul isletiyorlar.. bak iste o dogallik meselesi biraz karisiyor..
dikkat et fx eyeslarin hic bir yerde fotosunu bulmazsin, kullananlar tarafindan yalnizca video goruntuleri var.. resimler sadece sitenin kendinde var.. neden yok onuda soyliyeyim, fotograflarda camerada oldugundan acik renkli ve yapay cikiyor cunku.. resmini goren kimse almak istemez fxeyeslari..
ayrica dogal durmicakalr istedigin hangi rengi siparis verirsen ver.. hepsi film sektoru icin uretilmis, canli ve parlak renkler, ekranda daha iyi secilmesi icin uretimi bu sekilde yapiliyor.. ha ama sunu yapabilirsin , siparisini veririken ekte kendi resmini de gonder.. bu sekilde senin sac ve ten rengine uygun boyarlar, istedigin yesili koyulastirarak..
canım normal kozmetık amaçlı kullanılan da yapıorlar yanı sadece fılm sektoru ıcın deıl hatta sen fotograf verıyorsun su renk gözu ıstıorum dıe aynısını yapıoyrlAr sfx bana daha ınce geldı vıdeolarda ve olıve green var youtube da .o renk acayıp dogal durmus .bence rengı dogal secmek gerek.
canım biraz daha parlak bir renk istiyorsanız ve gözleriniz koyu ise ıcemint öneririm icemint hem gri yeşil hem gri mavi duruyor..
bu arada natural colours meller açılmış çok güzel olmuşlar:))
canım normal kozmetık amaçlı kullanılan da yapıorlar yanı sadece fılm sektoru ıcın deıl hatta sen fotograf verıyorsun su renk gözu ıstıorum dıe aynısını yapıoyrlAr sfx bana daha ınce geldı vıdeolarda ve olıve green var youtube da .o renk acayıp dogal durmus .bence rengı dogal secmek gerek.
9mmsfx Light green custom changed contact lenses canım youtube Dan su linke bakarmısın
hmm kiminle gorustun merak ettim, cunku john ( sahibi fx'in)yaklasik 3 ay once bana artik custom calismadiklarini soyledikleri.. senin soyledigini yaklasik 5 yil oncesine kadar calisiyorlarmis.. ancak musteriler cok sorun cikarmaya basladiktan sonra , birakmislar custom calismayi artik sadece ellerinde bulunan sana sunduklarsi renklerden secebiliyorsun ancak o renklerin uzerinde oynama yapabiliyorlar.. su anda benim jazminlere yaptiklari sekilde..
ancak senin bahsettigin sekilde "custom custom" calisan adi sani duyulmamis direk doktorlarin sevk ettigi, ozellikle hastaliklardan gozu zarar gormus kisilere , istedikleri sekilde, renkte,hatta kendi gozleriyle birebir olan customlar yapan bir yer biliyorum yine estetik amaclarla..
eger dedigin gibi resimden yapiyorlarsa zaten olive yesil yaptirma bence, direk kafandaki rengi siparis et.. bize de ornek olmus olur.. bizlerde senin izinden gelebiliriz
canım yaa senlee bi heveslenmiştim ben ama dediğin gibi bencede filmlerde falan kullanılan lensler günlük kullanımda brz yapaylar sanki bikaç yerde okumuştum zaten dediğin gibi pekte öyle resim fln yok ama işte kullanlar gece çok doğal ama gündüz kullanımda zombii gibi olmuştu falan gibi yorum yapmıştı kiii sende memnun kalmadın dimii umarım yeni boyamanda taam istediğin gibi olur yazık okadar emek para vs..tamam pupilii çok güzel renk geçişleri harika ama boyamasından kaynaklıı çok opaklar dimii oyüzdende hiç kaynaşmıyorlar direkt yapay protez gbi durur gibi gelmişti sonra banada bigün sıkıntıdan lenslerin nokta boyaması olmasaydı keşke derken 2sini üstüste taktım aynıda elde boyamış gibi oldu yanii renkte öylee giallo yeşilin eennn doğal rengii ama öylee yapma durmuştu dediim hıııım demekkii varmış bundadaa bi bildikleri yoksa hiç kaynaşmıyor gözle bariz seninde dediğin gibi oyuncak gözü gibi olmuştu odaa
umarım tatlım düzeltirler ama koyu olunca daha ii olcaaktır sevgilerimle
ya bazen disarda gøzleriniz lens mi diye herkesin icinde soran bayanlar oluyormu sizede?? Yoksa bi tek benmi yasiyorum bu durumu?.. Oyle sorduklarinda agiz burun dalmak istiyorum.. Madem biliyorsun lens oldugunu niye soruyorsun ki.. bu giciklik ne diyeBi tek Turkiye geldigimde boyle sormaya cesaret ediyorlar ozelikle magazalarda.. bu defa soloticalarimla geliyorum.. hele bi sorsunlar lens mi diye
iki lensi ust uste koyup takmakda hic aklima gelmemisti bak super fikirmis bende bugun soloticalari elime alip bi dusundum, bunalrdan once bauch&lomb, falan kullanmistim damarliydi birde nasil kullanmisim??... utanmadan onlarla birde insan icine cikmisim falan.. baya guldum kendime.. yine iyi ki soloticalarimiz var , sonunda gunu yine onlarla kurtariyoruz dimi
insallah nehircim duzeltirler lensleri, duzeltemezlerse de su lazerle goz rengi acma olayinin gelistirilmesini beklicez el mecburama sanirim onda da sikilirdik biz, bu sefer kahverengi lenslere ragbet ederdik.. kadin olmak ne zor zanaat
beste'cim irite etmek icin soruldugunu farkediyorsan, cevapsiz birak.. en iyi cevap kale almamakben alistim sorulmasina sanirim, yer bile tarif ediyorum almak istersen, su siteden, su adresten diye zevk meselesi kimi ayakkabi biriktirir , kimi lens,benim icin hepsi aksesuar..
ayy vallaa burdan birinde okumuştum benmde yoksa nerdeeen gelicek aklımaaama geçrkten şu opaklık denilen şeyde önemliymiş iğrenç oldu o haliylee tabi denemelikti benmkide yaaa sormaaa sormaaa bende yaptım o hatadan bi iki kişi dedii hanii takma kendi gözlerindaha güzel fln bende tınlamamıştım bigün iş arkdaşım ayyy korkuyorum lenslerinden deyincee oan nefret ettim ne cahilllik bizdekiide dimii ama...
şu lazer olayı çok cazip ama nekadar zararlıı fln daha çok yenii bakalım brz gelişsin yoook vallaa hiç öylee kahverengi lens fln takmıcam görürsünüz
bestecim cnm öylee salak insanlar burda çok patavatsız takma bugn biri işten çıkmıştık bi ablam var çok tatlı hafif toplu ama öylee hamilee gibide değil bunlardan biri kadıncaızıı hamilesnz oturun fln kadın yok diyoo anlamıoo patavatsızlık son nokta enson rezil oldu yoook hamilee değiliiim bayan fln dedii artık ama yazık üzüldüm onadaa...geçen bana kız elbise deniyordum lenslerinizide ortaya çıkardı 1sn geçti sonrada gözleriniz lensmii diyee soruuoo saff madem emin değilsin niyee lens diye yapıştırıyosun hemen boşver dediğimiz gibi salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?