Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar sizce hidrocor azul mu daha dogal duruyor grafiti mi?
Koyu gözde belli olurmu ?
ikiside belli olur resimlerde gördüğünüz gibi duruyorlar aynı renk :)
Arzu Hanım tnita tikaram yellow kullanıyorum,solotica doğal bir yeşil istiyorum,gözlerim de koyu kahve,öneriniz olur mu bana acaba??:26:
solotica doğal bir yeşil olarak ben mel öneririm kesinlikle hıdrocharm mel yada nc mel serisi size kalmış tamamen ama mel :)
arzu abla benim quartzolarım kayboldu odanın altını üstüne getirdim ama yok
ben hidrosummer azul alsam nasıl olur hülya avşar gözü istiyorumm
canım hıdrosummer azul çok güzel tavsiye ederim biraz düşün hıdrosummerları bence hülya avşar mavisi:)
biz klasik pupil boşlugu ölçüsünü verdik standart bakalım ne gelicek ama 3 ton koyultturalım dedik çok açık oldugunu duyunca sizden

merhaba arkadaslar ben hidrocor ice ya da grafite almayı dusunuyorum. gozlerim koyu kahverengi saclarim sari kumral arasi ten rengim beyaz, sizce hangisi guzel durur

grafite öneririm canım:)

ıcemintmi cristalmi bulanık duruyor ne demek:))ikiside bulanık durmuyor tabiki:)ıcemintte cristalde birbirine benziyor ama farkları icemintte mavilikde var hem mavi hem yeşil duruyor ancak cristal sadece gri yeşil:)

ewet canım ıddealı ve dogal bence herkesın de ıstedıgı gıbı . ben 9 mm sfx den dusunuyorum.lıght green dsunuorum facede vıdeolarda cok dogal gözukuordu .sen cftıne verdın dımı :/

evet canim cifti.. bu arada 9 mm ile fxeyes kardes sirket.. baba -ogul isletiyorlar.. bak iste o dogallik meselesi biraz karisiyor..

dikkat et fx eyeslarin hic bir yerde fotosunu bulmazsin, kullananlar tarafindan yalnizca video goruntuleri var.. resimler sadece sitenin kendinde var.. neden yok onuda soyliyeyim, fotograflarda camerada oldugundan acik renkli ve yapay cikiyor cunku.. resmini goren kimse almak istemez fxeyeslari..

ayrica dogal durmicakalr istedigin hangi rengi siparis verirsen ver.. hepsi film sektoru icin uretilmis, canli ve parlak renkler, ekranda daha iyi secilmesi icin uretimi bu sekilde yapiliyor.. ha ama sunu yapabilirsin , siparisini veririken ekte kendi resmini de gonder.. bu sekilde senin sac ve ten rengine uygun boyarlar, istedigin yesili koyulastirarak..

yandan bakıldığında bombesiz, doğal bir duruş istiyorum. biliyorum hangi lensi kullanırsam kullanayım illa ki kendi gözüm gibi olmayacak. bombesiz duruş için de opaklığı az lenslere yönelmek gerekiyormuş. bu açıdan baktığınızda sizce icemint mi daha doğal duruyor, yoksa crystal mı? sadece fikrinizi merak ediyorum. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

mulattecim özelden msj atmışsın ama cvp veremiyorum malesef burdan yazayım quartzoyu kesinlikle tavsiye ederim alıcaksan eğer,çok net ve doğal bir rengi var,geçen okulda biri oturdu yanıma ve gözlerin lensmi dicektim ama değilmiş dedi güldüm

canım biraz daha parlak bir renk istiyorsanız ve gözleriniz koyu ise ıcemint öneririm icemint hem gri yeşil hem gri mavi duruyor..
bu arada natural colours meller açılmış çok güzel olmuşlar:))

ayy süper yaa canım bugnde benm hastanede arkadşım senin gözlerin ne renk diye sordu kahveeee diyincee hadiii beee nekadaaar doğal dedi o gözrengimii hep renklii zannediyormuş bide ben bukızlaa yemeğe fln çıkıyorum hep yaaa ben iştee bide nasıl sızlanıyordum burdaaa hiç olmadıı sankiii diye kızlar sakinleştirmişti burdakii beni hatta geçen hiiç tanımadığım kızda sordu sonraa bende lens dedim hııııııı çok doğal diyince evet brezilyadan aldım bunları dedimhııı ondan ozaman bukadar doğal dedi bilsekiii arzu ablacııımızıı

Son düzenleme:

canım normal kozmetık amaçlı kullanılan da yapıorlar yanı sadece fılm sektoru ıcın deıl hatta sen fotograf verıyorsun su renk gözu ıstıorum dıe aynısını yapıoyrlAr sfx bana daha ınce geldı vıdeolarda ve olıve green var youtube da .o renk acayıp dogal durmus .bence rengı dogal secmek gerek.

9mmsfx Light green custom changed contact lenses canım youtube Dan su linke bakarmısın

hmm kiminle gorustun merak ettim, cunku john ( sahibi fx'in)yaklasik 3 ay once bana artik custom calismadiklarini soyledikleri.. senin soyledigini yaklasik 5 yil oncesine kadar calisiyorlarmis.. ancak musteriler cok sorun cikarmaya basladiktan sonra , birakmislar custom calismayi artik sadece ellerinde bulunan sana sunduklarsi renklerden secebiliyorsun ancak o renklerin uzerinde oynama yapabiliyorlar.. su anda benim jazminlere yaptiklari sekilde..

ancak senin bahsettigin sekilde "custom custom" calisan adi sani duyulmamis direk doktorlarin sevk ettigi, ozellikle hastaliklardan gozu zarar gormus kisilere , istedikleri sekilde, renkte,hatta kendi gozleriyle birebir olan customlar yapan bir yer biliyorum yine estetik amaclarla..

eger dedigin gibi resimden yapiyorlarsa zaten olive yesil yaptirma bence, direk kafandaki rengi siparis et.. bize de ornek olmus olur.. bizlerde senin izinden gelebiliriz

9mmsfx Light green custom changed contact lenses canım youtube Dan su linke bakarmısın

baktim tatlim , altindaki aciklamayi okudun mu bilmiyorum.. bak aciklama su;

Uploaded by PurrdyStarr on May 19, 2009
I sent back the ones on my other video the light green ones from 9mmsfx because they looked too light in person.They made them darker and more natural now,MORE LIKE A PINE GREEN.I sent them back to look more like the Obama girls contacts lenses in you tube OBAMA GIRL WITH COLOR CONTACT LENSES - YouTube .Again sorry for the view(not right angle)

lenslerin sahibi kisi diyor ki; acik yesil lenslerimi uzerimde cok acik gorundugu icin , geri gonderdim.. rengini koyulastirdilar ve su anda daha dogal gorunuyor .. cam yesiline benziyor benzemis..

yani gozundeki lensler direk ordan begenip aldigi lensler degil.. ona da renk cok acik gelmis ve o da benim gibi koyulastirmis.. yani izledigin lenslerin koyulastirilmis hali..

canım yaa senlee bi heveslenmiştim ben ama dediğin gibi bencede filmlerde falan kullanılan lensler günlük kullanımda brz yapaylar sanki bikaç yerde okumuştum zaten dediğin gibi pekte öyle resim fln yok ama işte kullanlar gece çok doğal ama gündüz kullanımda zombii gibi olmuştu falan gibi yorum yapmıştı kiii sende memnun kalmadın dimii umarım yeni boyamanda taam istediğin gibi olur yazık okadar emek para vs..tamam pupilii çok güzel renk geçişleri harika ama boyamasından kaynaklıı çok opaklar dimii oyüzdende hiç kaynaşmıyorlar direkt yapay protez gbi durur gibi gelmişti sonra banada bigün sıkıntıdan lenslerin nokta boyaması olmasaydı keşke derken 2sini üstüste taktım aynıda elde boyamış gibi oldu yanii renkte öylee giallo yeşilin eennn doğal rengii ama öylee yapma durmuştu dediim hıııım demekkii varmış bundadaa bi bildikleri yoksa hiç kaynaşmıyor gözle bariz seninde dediğin gibi oyuncak gözü gibi olmuştu odaa
umarım tatlım düzeltirler ama koyu olunca daha ii olcaaktır sevgilerimle

Son düzenleme:

iki lensi ust uste koyup takmakda hic aklima gelmemisti bak super fikirmis bende bugun soloticalari elime alip bi dusundum, bunalrdan once bauch&lomb, falan kullanmistim damarliydi birde nasil kullanmisim??... utanmadan onlarla birde insan icine cikmisim falan.. baya guldum kendime.. yine iyi ki soloticalarimiz var , sonunda gunu yine onlarla kurtariyoruz dimi

insallah nehircim duzeltirler lensleri, duzeltemezlerse de su lazerle goz rengi acma olayinin gelistirilmesini beklicez el mecbur ama sanirim onda da sikilirdik biz, bu sefer kahverengi lenslere ragbet ederdik.. kadin olmak ne zor zanaat

ya bazen disarda gøzleriniz lens mi diye herkesin icinde soran bayanlar oluyormu sizede?? Yoksa bi tek benmi yasiyorum bu durumu?.. Oyle sorduklarinda agiz burun dalmak istiyorum.. Madem biliyorsun lens oldugunu niye soruyorsun ki.. bu giciklik ne diye Bi tek Turkiye geldigimde boyle sormaya cesaret ediyorlar ozelikle magazalarda.. bu defa soloticalarimla geliyorum.. hele bi sorsunlar lens mi diye

ya bazen disarda gøzleriniz lens mi diye herkesin icinde soran bayanlar oluyormu sizede?? Yoksa bi tek benmi yasiyorum bu durumu?.. Oyle sorduklarinda agiz burun dalmak istiyorum.. Madem biliyorsun lens oldugunu niye soruyorsun ki.. bu giciklik ne diye Bi tek Turkiye geldigimde boyle sormaya cesaret ediyorlar ozelikle magazalarda.. bu defa soloticalarimla geliyorum.. hele bi sorsunlar lens mi diye

beste'cim irite etmek icin soruldugunu farkediyorsan, cevapsiz birak.. en iyi cevap kale almamak ben alistim sorulmasina sanirim, yer bile tarif ediyorum almak istersen, su siteden, su adresten diye zevk meselesi kimi ayakkabi biriktirir , kimi lens,benim icin hepsi aksesuar..

ayy vallaa burdan birinde okumuştum benmde yoksa nerdeeen gelicek aklımaaama geçrkten şu opaklık denilen şeyde önemliymiş iğrenç oldu o haliylee tabi denemelikti benmkide yaaa sormaaa sormaaa bende yaptım o hatadanbi iki kişi dedii hanii takma kendi gözlerindaha güzel fln bende tınlamamıştım bigün iş arkdaşım ayyy korkuyorum lenslerinden deyincee oan nefret ettim ne cahilllik bizdekiide dimii ama...
şu lazer olayı çok cazip ama nekadar zararlıı fln daha çok yenii bakalım brz gelişsin yoook vallaa hiç öylee kahverengi lens fln takmıcam görürsünüz
bestecim cnm öylee salak insanlar burda çok patavatsız takma bugn biri işten çıkmıştık bi ablam var çok tatlı hafif toplu ama öylee hamilee gibide değil bunlardan biri kadıncaızıı hamilesnz oturun fln kadın yok diyoo anlamıoo patavatsızlık son nokta enson rezil oldu yoook hamilee değiliiim bayan fln dedii artık ama yazık üzüldüm onadaa...geçen bana kız elbise deniyordum lenslerinizide ortaya çıkardı 1sn geçti sonrada gözleriniz lensmii diyee soruuoo saff madem emin değilsin niyee lens diye yapıştırıyosun hemen boşver dediğimiz gibi salla

Arkadaşlar merhaba, numaralı ısmarlayacağım solotica lensler için renge karar veremiyorum.

göz rengim http://img252.imageshack.us/img252/8538/xxxxxn.jpg böyle.

ben açık mavi-gri ve doğal bir şey olsun istiyorum. pupil boşluğu dar, haresiz olursa daha iyi olur gibi geliyor, siz ne dersiniz ne önerirsiniz? bebek mavisi çok cırt olacağından gri mavi istiyorum. 20. sayfalara kadar konuyu okudum ancak gözleri ela-yeşil olup da ice, cyrstal ve grafiti fotoğrafı koymuş birini göremedim.

Bana yardım eder misiniz? (

Aynen bende goz rengimi sevmedigimden degil.. cogu kendi goz rengin daha guzel niye boyle yapiyosun diyorlar.. ama 6-7 yildir sirf hosuma gidiyor diye cogu markayi denedim aldim taktim.. iyikide yapmisim.. bende artik dedigin gibi yapcam.. kale almicam oyle aval aval yuzune bakicam sorduklarinda haha

ay oyleleri cok.. ama bu hamilelik olayida baya patavatsizlik olmus:44: evet lensinizi daha cok ortaya cikardi muhabbetini bende bi kac defa yasadim.. orda oracikta kizi parcalamak istemisimdir kesin.. ama dediginiz gibi artik bende sallarim oyle diyenlere cevap bile vermicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…