- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.721
Arkadaşlar merhaba, numaralı ısmarlayacağım solotica lensler için renge karar veremiyorum.
göz rengim http://img252.imageshack.us/img252/8538/xxxxxn.jpg böyle.
ben açık mavi-gri ve doğal bir şey olsun istiyorum. pupil boşluğu dar, haresiz olursa daha iyi olur gibi geliyor, siz ne dersiniz ne önerirsiniz? bebek mavisi çok cırt olacağından gri mavi istiyorum. 20. sayfalara kadar konuyu okudum ancak gözleri ela-yeşil olup da ice, cyrstal ve grafiti fotoğrafı koymuş birini göremedim.
Bana yardım eder misiniz?(
.geçen bana kız elbise deniyordum lenslerinizide ortaya çıkardı 1sn geçti sonrada gözleriniz lensmii diyee soruuoo saff madem emin değilsin niyee lens diye yapıştırıyosun hemen boşver dediğimiz gibi salla
kale almicam oyle aval aval yuzune bakicam sorduklarinda
Canim dedigin gibi genelde yesil gozlu pek kimse resim eklememis.. ama bu videodaki arkadasin goz rengi hemen hemen seninki gibi ve cristal takmis.. sonunda kendi goz renginide gosteriyor
[video=youtube;zH0A_x3MhEw]http://www.youtube.com/watch?v=zH0A_x3MhEw[/video]
Oyy gayet harika görünüyor. O zaman ice i eledik cyrstal ve grafiti arasında kaldık :)) peki bu cyrstal, soloticanın şu serideki şeysi di mi? Lentes de Contato Coloridas Natural Colors yanlış sipariş vermeyeyim. Teksasta yaşayan bir arkadaşım alıp tr ye gelen birine verecek o da bana getirecek..
canim o kadar ugrasmaya ne hacet? arzu hanimdan alabilirsin, turkyede yasiyor o da.. bir kac sayfa geride tel nosu falan var..
e iyiymiş.. aslında şunları kredi kartıyla alabilsek ne şahane olacak :/ grafite ye de baktım ama gözlerimin ortasındaki sarılığa en uygun ve çirkin göstermeyen cyrstal olacak galiba..
aslinda gozlerinin ortasi sariysa topazio 'da guzel olabilirozlem hanimin cok guzel fotolari vardi arka sayfalarda topazi ile cekilmis, fikir edinmek istersen oraya bak tatlim..
sahibindende bulup mesajımı atabildim. Ama sadece numarasız getiriyorsa ondan alamam
ayy süper yaa canım bugnde benm hastanede arkadşım senin gözlerin ne renk diye sordu kahveeee diyincee hadiii beee nekadaaar doğal dedi o gözrengimii hep renklii zannediyormuş bide ben bukızlaa yemeğe fln çıkıyorum hep yaaa ben iştee bide nasıl sızlanıyordum burdaaa hiç olmadıı sankiii diye kızlar sakinleştirmişti burdakii beni hatta geçen hiiç tanımadığım kızda sordu sonraa bende lens dedim hııııııı çok doğal diyince evet brezilyadan aldım bunları dedimhııı ondan ozaman bukadar doğal dedi bilsekiii arzu ablacııımızıı
baktim tatlim , altindaki aciklamayi okudun mu bilmiyorum.. bak aciklama su;
Uploaded by PurrdyStarr on May 19, 2009
I sent back the ones on my other video the light green ones from 9mmsfx because they looked too light in person.They made them darker and more natural now,MORE LIKE A PINE GREEN.I sent them back to look more like the Obama girls contacts lenses in you tube OBAMA GIRL WITH COLOR CONTACT LENSES - YouTube .Again sorry for the view(not right angle)
lenslerin sahibi kisi diyor ki; acik yesil lenslerimi uzerimde cok acik gorundugu icin , geri gonderdim.. rengini koyulastirdilar ve su anda daha dogal gorunuyor .. cam yesiline benziyor benzemis..
yani gozundeki lensler direk ordan begenip aldigi lensler degil.. ona da renk cok acik gelmis ve o da benim gibi koyulastirmis.. yani izledigin lenslerin koyulastirilmis hali..
Arzu hanıma mesaj atamıyorum yeni üye olduğum içinArzu hanım, Arzu Hanııııııııım!? :)))
vetman lens satın aklmak istiyorum ama nereden siparişini ulaştırıcam sana yardımcı olursan sevinirim
merhaba burdayım:) hakikaten Brezilyadan siz alsanız taksitle alamıyorsunuz ama buradan internet üzerinden taksitlede alabilirsiniz tüm soloticaları getirtiyorum sahibinden comdan ulaşabilirsiniz:)
Aynen bende goz rengimi sevmedigimden degil.. cogu kendi goz rengin daha guzel niye boyle yapiyosun diyorlar.. ama 6-7 yildir sirf hosuma gidiyor diye cogu markayi denedim aldim taktim.. iyikide yapmisim.. bende artik dedigin gibi yapcam.. kale almicam oyle aval aval yuzune bakicam sorduklarindahaha
ay oyleleri cok.. ama bu hamilelik olayida baya patavatsizlik olmus:44: evet lensinizi daha cok ortaya cikardi muhabbetini bende bi kac defa yasadim.. orda oracikta kizi parcalamak istemisimdir kesin.. ama dediginiz gibi artik bende sallarim oyle diyenlere cevap bile vermicem..
kendi kendini ele vermis saftirik
aksam aksam o sahne gozumde canlandi resmen..
kızlar bunu sorana neden kızarsınız ki bende onu anlamıyorum. gerçekten bazen okadar ölü balık gibi bir ifadesi oluyorki bazı lenslerin, takan kişide salına salına yürüyor bişey yokmuş gibi. ama gerçekten bazen çok büyük bir görüntü kirliliği teşkil edebiliyor. saçlarınız boyamı diye sorunca kimse sorun etmiyor, gözleriniz lensmi diye sorunca neden bukadar öfkeleniyorsunuz anlamıyorum. ben hiç etkilenmiyorum şahsen. hiç parçalamak istemiyorum kimseyi çünkü gözlerim gerçekten lens yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?