Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canim dedigin gibi genelde yesil gozlu pek kimse resim eklememis.. ama bu videodaki arkadasin goz rengi hemen hemen seninki gibi ve cristal takmis.. sonunda kendi goz renginide gosteriyor
[video=youtube;zH0A_x3MhEw]http://www.youtube.com/watch?v=zH0A_x3MhEw[/video]

Son düzenleme:
.geçen bana kız elbise deniyordum lenslerinizide ortaya çıkardı 1sn geçti sonrada gözleriniz lensmii diyee soruuoo saff madem emin değilsin niyee lens diye yapıştırıyosun hemen boşver dediğimiz gibi salla

kendi kendini ele vermis saftirik

kale almicam oyle aval aval yuzune bakicam sorduklarinda
aksam aksam o sahne gozumde canlandi resmen..

Oyy gayet harika görünüyor. O zaman ice i eledik cyrstal ve grafiti arasında kaldık :)) peki bu cyrstal, soloticanın şu serideki şeysi di mi? Lentes de Contato Coloridas Natural Colors yanlış sipariş vermeyeyim. Teksasta yaşayan bir arkadaşım alıp tr ye gelen birine verecek o da bana getirecek..

canim o kadar ugrasmaya ne hacet? arzu hanimdan alabilirsin, turkyede yasiyor o da.. bir kac sayfa geride tel nosu falan var..

canim o kadar ugrasmaya ne hacet? arzu hanimdan alabilirsin, turkyede yasiyor o da.. bir kac sayfa geride tel nosu falan var..

e iyiymiş.. aslında şunları kredi kartıyla alabilsek ne şahane olacak :/ grafite ye de baktım ama gözlerimin ortasındaki sarılığa en uygun ve çirkin göstermeyen cyrstal olacak galiba..

aslinda gozlerinin ortasi sariysa topazio 'da guzel olabilir ozlem hanimin cok guzel fotolari vardi arka sayfalarda topazi ile cekilmis, fikir edinmek istersen oraya bak tatlim..

e iyiymiş.. aslında şunları kredi kartıyla alabilsek ne şahane olacak :/ grafite ye de baktım ama gözlerimin ortasındaki sarılığa en uygun ve çirkin göstermeyen cyrstal olacak galiba..

kredi kartiyla alabilirsin arzu hanim sahibinden.com'da satis yapiyor degisik odeme secenekleri sunuyor. once topikten bir gorus istersen kendisiyle o da fikir verebilir renk olarak hem

aslinda gozlerinin ortasi sariysa topazio 'da guzel olabilir ozlem hanimin cok guzel fotolari vardi arka sayfalarda topazi ile cekilmis, fikir edinmek istersen oraya bak tatlim..

Ortası hafif sarımsı, benimkiyle birleşince o sarılık daha çok büyüyor uyuz oluyorum ben gerçi çok güzel renkler hepsi, insanın aklı karışıyor :))

içine sinmesine çok sevindim senin adına canım

eger senınde koyulastıracalarsa super olur canm :) umarım ıstedgn gıbı bı renk olur . o kadar para verılıor ve süreklı bır seyler eısıor tonlar,kanunlar. haberım yoktu bu söledıklernden cok saol ayrıca da cok yazıkkk yaa .(

Arzu hanıma mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için Arzu hanım, Arzu Hanııııııııım!? :)))

merhaba burdayım:) hakikaten Brezilyadan siz alsanız taksitle alamıyorsunuz ama buradan internet üzerinden taksitlede alabilirsiniz tüm soloticaları getirtiyorum sahibinden comdan ulaşabilirsiniz:)

Son düzenleme:
vetman lens satın aklmak istiyorum ama nereden siparişini ulaştırıcam sana yardımcı olursan sevinirim

mail adresim soloticaceter@hotmail.com aynı zamanda msn adresim telefonum 05079235960 ayrıca sahibinden comda solotica yazdırınca ilanlarım çıkıyor oradan mesaj gönderebilirsiniz bana ulaşmak çok kolay:))

merhaba burdayım:) hakikaten Brezilyadan siz alsanız taksitle alamıyorsunuz ama buradan internet üzerinden taksitlede alabilirsiniz tüm soloticaları getirtiyorum sahibinden comdan ulaşabilirsiniz:)

arzu hanım taksit seçeneği yoktu kısa bir süre önce ben alırken,tekrarmı başladı acaba bu imkan

kızlar bunu sorana neden kızarsınız ki bende onu anlamıyorum. gerçekten bazen okadar ölü balık gibi bir ifadesi oluyorki bazı lenslerin, takan kişide salına salına yürüyor bişey yokmuş gibi. ama gerçekten bazen çok büyük bir görüntü kirliliği teşkil edebiliyor. saçlarınız boyamı diye sorunca kimse sorun etmiyor, gözleriniz lensmi diye sorunca neden bukadar öfkeleniyorsunuz anlamıyorum. ben hiç etkilenmiyorum şahsen. hiç parçalamak istemiyorum kimseyi çünkü gözlerim gerçekten lens yani.

kendi kendini ele vermis saftirik

aksam aksam o sahne gozumde canlandi resmen..

haha hatta oyle bi bakarim ki.. tam bir bombe bakis sergilerim tam emin olsun

Herkesin gorusu farkli.. senin kabulendigin seyi bazilari kabulenmek yada duymak istemiye bilir.. Ayrica lens taktigimizi saklamaya calismiyoruz.. boya ve lens karsilastirmasi cok farkli bi sey.. Benim burda demek istedigim bazilari bilerek yerden yere vurmak istiyor.. ayrica soyle bi sey var.. 6-7 yildir renkli lens kulaniyorum.. ve bazi arkadaslarim hic bi zaman gercek goz rengimi bilmedi.. cevremdeki cogu kimse hep yesil sandi.. sormadiklari surece evet lens demedim.. Yani oyle ølu balik gibi aptal aptal gezicek biri degilim.. o kadar dogal duran bir lensi bazilari emin olmasada sirf giciklik olsun diye sorabiliyor.. yani sirf o insani rahatsiz etmek icin.. bunu onun sorma seklinden de anlayabilirsin.. Bazilari alayci bi sekilde soruyor.. bazilari ise sevimli bi sekilde sorar..
"gozleriniz cok guzel.. kendi renginiz mi?" "Ay gozleriniz lens mi?? evet dersen.. hmm anladim neden takiyorsunuz ki? kendi gozunuz daha hos degil mi?" Burdaki farklari gorursen ne demek istedigimi umarim anlamissindir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…