Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

özlem hanımcımın quartzoları:)))gece ıcın enfes bı lens ama gunluk kullanıma uygun degıl bence ,enazndan ben kadar dogalcılar ıcın:)benım goz rengımle pek kaynasmadı pupılden sırıtıyor yoksa yınede dogal denebılır ama yusyuvarlak pupılı gorunuyor,rengıyse cok guzel gercekten

Son düzenleme:

fotolarda gördüğüm kadarıyla harika olmuş,kendine haksızlık etme bence..
birde zamanla alışıyor insan,ilk etapta bende aynen sen gibi düşünmüştüm...
ben çok beğendim..
mellerde inşallah bende güzel durur

sieracım gayet hoş görünüyorlar bence..lens gözle, kullanıldıkça kaynaşıyor..inan quarzolar ilk elime geçtiğinde aynen senin gibi düşünüyordum..zaman geçsin, biraz tak biraz gözüne otursun hele,tekrar konuşalım :)) bende de vardı doğal görünsün kaygısı..sonradan öyle hoş oldular ki geçen yaz sahilde,güneş ışığında bile tereddütsüz kullandım valla..

Son düzenleme:

canm sagol,aam resımlerde daha dogal cıkıo,aynaya baktıgımda barız goruyorum o yusyuvarlak boslugu balık gozu gıbı duruyor,resımlerde enfes hatta rengıde enfes ama mellerden sonra bana hıcc dogal gelmedı

saolun ozlem hanm,renk enfes ama melelrden sonra dogal gelmedı bana,yusyuvarlak gorunuo pupıl boslugu belkdıe benm gozumle kaynasmadı ,ama gece ozel gunler için tek gecerım rengı guzel:)))

nehircim aman iki lensi bir arada kullanma!! gözlerin havasız, nemsiz kalır allah korusun.

ahaha ben de kötü niyetle sorduklarında "bunlar lens değil, solotica" diyorum. başka da açıklama yapmıyorum. o dumur halleri de çok eğlenceli.

kızlar quartzolar eskisi gibi yeşilimsi değil mi ?

biraz daha grileşmişler gibi geldi bana :26:

nehircim aman iki lensi bir arada kullanma!! gözlerin havasız, nemsiz kalır allah korusun.

ahahaaa yok tatlım yaa kullanırmıyım hiç braz meraktı benmkisii yaa dün biarkdaşla tanıştım kızlar b&l mavi kullanıomuş yıllardır dediğimiz gibi gerçkten göz rengi gibi lensmii var allah aşkınaa öyle olsa ünlüler hiç acımadan alıyorlar dünyanın parasını verip kii seren serengil mesela ilk akla gelen onlarda bile ilk bakışta anlaşılıyor lens olduğuu önemlii olan size en yakışacak rengii seçebilmek ten rengine işte göz yapına yoksa dahada sırıtabiliyor...ben şahsen hiç sormadım lensmii diyee çünkü sormaya ne hacet bariz belliydi ama aynı ortamdaki başka birileri bana gözleriniz lens mii dedii evet deyincee aaa bakiiim falan diyee incelediler..

sierracım mellerden sonra evet brz alışması zor oluyor ama alışıyorsun sen benm ilk taktığım anıı görseydin değil kaynaşmaa süreklii kayıp duruyordu dün bidee farkettimkii benm quartzolar iyiice açık yeşil olmuş sonrada saf gibi adriana limanın resimlere baktıkça keşkee yeşillenmesemydi diorum

Merhaba quartzolar hiç pörtlek durmuyor, çünkü ortasını dar yapmaları gerekiyor ki ortadan doğal siyah göz çıkıp yandaki açık renk gözle zıt düşmesi,n bu yüzden pupil boşlukları dar, zaten doğal renkli gözlerin ortadaki siyah pupilleri miniktir. Bu lensler çok eski seri lensler sanırım son seri değil, sanırım 2015 son kullanma tarihli serilerden, quartzoların yeni gelen son serileride 02/2017 son kullanma tarihli serilerin hem rengi açık, hem de pörtlek durmuyor ve çok güzel arkadaşlar..

siera şimdi anladım ki olay gözde bitiyor; cristal'i, ice'ı, mel'i bahane:) başkalarında hiç beğenmediğim lensleri senin gözlerinde beğenip duruyorum. maaşallah (burda tahtaya vurdum).

bayanlar topazio albümü ekledim. rengi istediğim gibi verememişim resimlerde, ama burnumun büyüklüğünü gayet net gösterebilmişim

siera şimdi anladım ki olay gözde bitiyor; cristal'i, ice'ı, mel'i bahane:) başkalarında hiç beğenmediğim lensleri senin gözlerinde beğenip duruyorum. maaşallah (burda tahtaya vurdum).

sagol canım:))bende quartzoların ozlem hanımdakı durusunu cok begenıp denemek ıstemısıtm,aynı lens farklı kısılerde co kfarklı durabılıyor,bencede goz yapısıyla vs cok alakalı

Kızlar nerdeyse tum sayfaları okudum çarsamba gunu freshlook yesil alıp 2 saat sonra bulanıklıktan ve batmadan rahatsız olup cıkardım zaten 40 tl gitti çöpe bari bir daha bu hatayı yapmayayım dedim solotica yazılarınızı okudum renkler harika o konuda bırsey sormuyorum rahat kullanılıyor mu?,Batma veya bulanık görme diye bir durum var mı benim için önemli yardımınız için tesekkurler

bayanlar topazio albümü ekledim. rengi istediğim gibi verememişim resimlerde, ama burnumun büyüklüğünü gayet net gösterebilmişim

ginchy arkadaşım topaziolarını çok beyendim.Bendede var ancak benimki bu kadar güzel değil.Seninkiler yeni serimi veya aylık mı bilgi verirsen sevinirim
Vetman bende bunlardan istiyorummm

ginchy arkadaşım topaziolarını çok beyendim.Bendede var ancak benimki bu kadar güzel değil.Seninkiler yeni serimi veya aylık mı bilgi verirsen sevinirim
Vetman bende bunlardan istiyorummm

merhaba ben de topazio istiyorum rengi çok begendim siz kullanıyosunuz memnunmusunuz batma veya bulanıklık var mı?

kızlar quartzolar eskisi gibi yeşilimsi değil mi ?

biraz daha grileşmişler gibi geldi bana :26:

hayır canım son seriler gri yeşil sierranın gözündekiler neredeyse 2 sene önceki serinin renkleri son seri böyle değil o dönemde quartzoları malesef çok koyultmuşlardı ..geçen sene ekim kasım ayında bu renktiler quartzolar.

Sieracım,gayet güzel görünüyor quartzoların,hem opak seri rengini açan solüsyonla hem açılıp hem şefaflaşıyor da,esmeralda baya bi şeffaflaştı eurosoft solüsyonla,inanılmaz şeffaflaştı yarıopak gibi olur diye korkuyorumcharme meli sattın mı canım,takas mı ettin,onu çok doğal bulmuştun gerçi hepsi çok yakıştı sana da

Sieracım,gayet güzel görünüyor quartzoların,hem opak seri rengini açan solüsyonla hem açılıp hem şefaflaşıyor da,esmeralda baya bi şeffaflaştı eurosoft solüsyonla,inanılmaz şeffaflaştı yarıopak gibi olur diye korkuyorumcharme meli sattın mı canım,takas mı ettin,onu çok doğal bulmuştun gerçi hepsi çok yakıştı sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…