- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.741
özlem hanımcımın quartzoları:)))gece ıcın enfes bı lens ama gunluk kullanıma uygun degıl bence ,enazndan ben kadar dogalcılar ıcın:)benım goz rengımle pek kaynasmadı pupılden sırıtıyor yoksa yınede dogal denebılır ama yusyuvarlak pupılı gorunuyor,rengıyse cok guzel gercekten
Eki Görüntüle 363011 Eki Görüntüle 363012 Eki Görüntüle 363013 Eki Görüntüle 363014 Eki Görüntüle 363015
özlem hanımcımın quartzoları:)))gece ıcın enfes bı lens ama gunluk kullanıma uygun degıl bence ,enazndan ben kadar dogalcılar ıcın:)benım goz rengımle pek kaynasmadı pupılden sırıtıyor yoksa yınede dogal denebılır ama yusyuvarlak pupılı gorunuyor,rengıyse cok guzel gercekten
Eki Görüntüle 363011 Eki Görüntüle 363012 Eki Görüntüle 363013 Eki Görüntüle 363014 Eki Görüntüle 363015
sieracım gayet hoş görünüyorlar bence..lens gözle, kullanıldıkça kaynaşıyor..inan quarzolar ilk elime geçtiğinde aynen senin gibi düşünüyordum..zaman geçsin, biraz tak biraz gözüne otursun hele,tekrar konuşalım :)) bende de vardı doğal görünsün kaygısı..sonradan öyle hoş oldular ki geçen yaz sahilde,güneş ışığında bile tereddütsüz kullandım valla..
fotolarda gördüğüm kadarıyla harika olmuş,kendine haksızlık etme bence..
birde zamanla alışıyor insan,ilk etapta bende aynen sen gibi düşünmüştüm...
ben çok beğendim..
mellerde inşallah bende güzel durur
ayy vallaa burdan birinde okumuştum benmde yoksa nerdeeen gelicek aklımaaama geçrkten şu opaklık denilen şeyde önemliymiş iğrenç oldu o haliylee tabi denemelikti benmkide yaaa sormaaa sormaaa bende yaptım o hatadan bi iki kişi dedii hanii takma kendi gözlerindaha güzel fln bende tınlamamıştım bigün iş arkdaşım ayyy korkuyorum lenslerinden deyincee oan nefret ettim ne cahilllik bizdekiide dimii ama...
şu lazer olayı çok cazip ama nekadar zararlıı fln daha çok yenii bakalım brz gelişsin yoook vallaa hiç öylee kahverengi lens fln takmıcam görürsünüz
bestecim cnm öylee salak insanlar burda çok patavatsız takma bugn biri işten çıkmıştık bi ablam var çok tatlı hafif toplu ama öylee hamilee gibide değil bunlardan biri kadıncaızıı hamilesnz oturun fln kadın yok diyoo anlamıoo patavatsızlık son nokta enson rezil oldu yoook hamilee değiliiim bayan fln dedii artık ama yazık üzüldüm onadaa...geçen bana kız elbise deniyordum lenslerinizide ortaya çıkardı 1sn geçti sonrada gözleriniz lensmii diyee soruuoo saff madem emin değilsin niyee lens diye yapıştırıyosun hemen boşver dediğimiz gibi salla
ya bazen disarda gøzleriniz lens mi diye herkesin icinde soran bayanlar oluyormu sizede?? Yoksa bi tek benmi yasiyorum bu durumu?.. Oyle sorduklarinda agiz burun dalmak istiyorum.. Madem biliyorsun lens oldugunu niye soruyorsun ki.. bu giciklik ne diyeBi tek Turkiye geldigimde boyle sormaya cesaret ediyorlar ozelikle magazalarda.. bu defa soloticalarimla geliyorum.. hele bi sorsunlar lens mi diye
nehircim aman iki lensi bir arada kullanma!! gözlerin havasız, nemsiz kalır allah korusun.
siera şimdi anladım ki olay gözde bitiyor; cristal'i, ice'ı, mel'i bahane:) başkalarında hiç beğenmediğim lensleri senin gözlerinde beğenip duruyorum. maaşallah (burda tahtaya vurdum).
bayanlar topazio albümü ekledim. rengi istediğim gibi verememişim resimlerde, ama burnumun büyüklüğünü gayet net gösterebilmişim
ginchy arkadaşım topaziolarını çok beyendim.Bendede var ancak benimki bu kadar güzel değil.Seninkiler yeni serimi veya aylık mı bilgi verirsen sevinirim
Vetman bende bunlardan istiyorummm
kızlar quartzolar eskisi gibi yeşilimsi değil mi ?
biraz daha grileşmişler gibi geldi bana :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?