- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.761
özlem hanımcımın quartzoları:)))gece ıcın enfes bı lens ama gunluk kullanıma uygun degıl bence ,enazndan ben kadar dogalcılar ıcın:)benım goz rengımle pek kaynasmadı pupılden sırıtıyor yoksa yınede dogal denebılır ama yusyuvarlak pupılı gorunuyor,rengıyse cok guzel gercekten
Eki Görüntüle 363011 Eki Görüntüle 363012 Eki Görüntüle 363013 Eki Görüntüle 363014 Eki Görüntüle 363015
geçen seferde özlem hanıma hıdrocor ıce göndermişssin ve vetmandan aldım demişsin oda bana ben ıceları begenmedim sierra sizden almış değiştirirmisiniz dedi o zamanda şaşırmıştım hadi bu iftira daha öncede duydum ben bunu hemde özlem hanım söyledi bu 2. Oluyor dediğim gibi bir daha bunu yapma
arkadaşlar konu ne tam algılıyamadım belki ama,ıce ları sierradan aldım evet,ama takas ettik,demekki ben yanlış anlamışım,vetmandan alındı dedi çünkü ama kendisi değilde,bir başkası olduğunu ben atlamışım..
sierra ile ben bu tarz bir sorun yaşamadım..
amacımız onun guartzoyu benimde meli denemek istememdi,hatta beğenmezsek tekrar değiştiricektik..
hatta ben guartzoların yeni olmadığınıda kendisine belirtip iyi düşünmesinide yazdım..
oda bana melleri takamadım,en azından guartzoyu denerim dedi ve değiştirdik..
yani buraya kadar anlaşılmıyan bir durum yok umarım..
sierrada foto eklerken zaten yazmış özlem hanımın guartzoları diye..
lütfen yanlış anlaşılmasın..kendi adıma ben çok üzülürüm..
özlem hanımcımın quartzoları:)))gece ıcın enfes bı lens ama gunluk kullanıma uygun degıl bence ,enazndan ben kadar dogalcılar ıcın:)benım goz rengımle pek kaynasmadı pupılden sırıtıyor yoksa yınede dogal denebılır ama yusyuvarlak pupılı gorunuyor,rengıyse cok guzel gercekten
Eki Görüntüle 363011 Eki Görüntüle 363012 Eki Görüntüle 363013 Eki Görüntüle 363014 Eki Görüntüle 363015
Yaaa arkadaşlar neden bahsediyorsunuz takas deniyeliiim sadecee falan sağlığınız bukadar mıı ucuz:18:göz yaa bu saç tırnak vs.ye benzemez konjektivt diyedee bişey var kii keratit diyedee bişey var körlüğee bilee neden oluyor ki yaşadım biarkadşımda ne çektiğiinii ben bilirim tedavii olmak için kaç lens parası verdii kaç hafta bulanık gördü yapmayıın allah aşkınızaa çook yanlışşş çook
bayanlar topazio albümü ekledim. rengi istediğim gibi verememişim resimlerde, ama burnumun büyüklüğünü gayet net gösterebilmişim
bayanlar topazio albümü ekledim. rengi istediğim gibi verememişim resimlerde, ama burnumun büyüklüğünü gayet net gösterebilmişim
söylediklerine kesinlikle katılıyorum nehir,çok riskli ve yanlış,sonucunda istemediğimiz şeylerle karşılaşmamız olası,işin ucunda sağlık var çünkü dediğin gibi..
ahaha ben de kötü niyetle sorduklarında "bunlar lens değil, solotica" diyorum. başka da açıklama yapmıyorum. o dumur halleri de çok eğlenceli.
Yaaa arkadaşlar neden bahsediyorsunuz takas deniyeliiim sadecee falan sağlığınız bukadar mıı ucuz:18:göz yaa bu saç tırnak vs.ye benzemez konjektivt diyedee bişey var kii keratit diyedee bişey var körlüğee bilee neden oluyor ki yaşadım biarkadşımda ne çektiğiinii ben bilirim tedavii olmak için kaç lens parası verdii kaç hafta bulanık gördü yapmayıın allah aşkınızaa çook yanlışşş çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?