Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sierra bir müşterim söyledi kendisine elimde 1 haftalık quartzo var vetmandan aldım diyerek mesaj göndermişsin senin elindeki quartzolar bir birbuçuk yıl önce açılmış quartzolar ben 3 yıldır bu forumdayım kimin hangi lensi kimden aldığını çok iyi biliyorum lütfen insanları kandırmayalım süresi bitik lensleri satıp insanların sağlığıyla oynamak çok kötü birşey üstelik benim adımı kullanmanız çok kötü lensde sorun olunca insanlar gelip beni buluyor bir daha bunu yapma

ben ozlem hanımla lenslerı charm mlellele degıstımek zee aldım begenırsem begenmezsek kasılıklı gerı gondeıcektık,kimmis bu msj attıgım nasıl bır ıftıradır uu bu,kım oldugu acıkca yazsın ozlem hanımda ıblıyorkı begenmezsek gerı gonderıcektık,cok ılgınc quartzoları vbe bu ıftıranın zamanlaması.....kım bu acıkca yaz ın vetman mesajı yazmayı bılıyorun bıldıgınız gıbı?????kanıtını ısıtoyurm

Adını acıkca ısıtom ıstıorum kımmıs bu??ben quartzoları ozlem haınımdan charm mellerıle degısmek uzere aldımkı,forumda yazdım acık net sekılde ozlem hanımla degıstık dıye ozlem hanım defalarca yayınladı quartzolarını resımlerını,salakmıyım bukadar hem yayın yaı hem yazı bı haftalık quartzo var elımde dıye yazıcak kadar,ne vetman alması,klavyemde bozuk sınırden yazamıyorun,kım bu???ısım ısıtoyrumm KOYDUGUM QUARTZO RESIMLERINDE KABAK GIBI YAZIYOR OZLEM HANIMDNAN QUARTZOLARI OLDUGU,KIME MESAJ ATMISIM?NE VETMANDAN ALMASI NE RDEN CIKTI BU,TUTKI OZLEM HANIMIN QUATZOLARI NI BILMEUEYEN VARMI FORUMDA ARTIK BILMIYORUM,INSANLARA IFTIRA ATMAK BU KADAR KOLAYMI ES DIYORUM VE KIM BU MSJ ATTIGIM ISMINI ISITOYRUM,*????????MESAJIDA GORMEK ISTIYORUM???OZLEM HANIM LA OKURSA MSJA VCEVA VERICEKTIR,BİZ ONLA CHARMLARI KARSILIKLI GONDERDIK BEGENMEZSEK GERI GONDERICEKTIK,ES ARTIK

Son düzenleme:
geçen seferde özlem hanıma hıdrocor ıce göndermişssin ve vetmandan aldım demişsin oda bana ben ıceları begenmedim sierra sizden almış değiştirirmisiniz dedi o zamanda şaşırmıştım hadi bu iftira daha öncede duydum ben bunu hemde özlem hanım söyledi bu 2. oluyor dediğim gibi bir daha bunu yapma

burda yazdıgı uzere ozlem hanımın quartzoları................................................................ Diye belırtmısım...

.bunu ozlem hanımın dedıgıne ınanmıyorum,ıceları lenslerı sızden alan ve hıc kullanamaDan bı bayandan aldım sıbel hanımdan aldım o sızden almıs hıc kullanmadan bana verdı zaten resımlerını gormusutm yenı oldugunu bılyıordum,lensler sibel HANMDN SIZDEN ALMIS,ozlem hanm EN FAZLA YANLIS ANLAMISTIR BENI, bende hıc kullanamadım,lensler yenıydı onu soylemısımdır,en fazla yanlıs anlamıstır benı ,yalan soylucek bı bayan degıl....ve ben hala mesajı kımın attıgını ogrenmek ısıtoyorum ,evet b kım bu mesaj attıgmı soyleyen kısı quartzoları satıcakmısım ya

Son düzenleme:
Evet arzu abla ben hala kımın bunu sana soyledıgını bılmek ısıtyorum ben kıme mesaj atmısım bı haftalık quartzo var elımde dıye???ozlem hanım foruma gırıcne soylucektır zaten takas ıcın aldıgımızı begenmezsek gerı gonderıcektır,zaten acıkca yazmısıtm forumda?? Kım bu

kızlar ya bırakın kımse kım baya uzdu hepınızı galıba bana da yardım edın rahat mı bu solotica buğulu görüntü var mı net görünüyomu yanı kullanımı rahat mı bende sipariş vericem cevap bekliyorum

arkadaşlar konu ne tam algılıyamadım belki ama,ıce ları sierradan aldım evet,ama takas ettik,demekki ben yanlış anlamışım,vetmandan alındı dedi çünkü ama kendisi değilde,bir başkası olduğunu ben atlamışım..
sierra ile ben bu tarz bir sorun yaşamadım..
amacımız onun guartzoyu benimde meli denemek istememdi,hatta beğenmezsek tekrar değiştiricektik..
hatta ben guartzoların yeni olmadığınıda kendisine belirtip iyi düşünmesinide yazdım..
oda bana melleri takamadım,en azından guartzoyu denerim dedi ve değiştirdik..
yani buraya kadar anlaşılmıyan bir durum yok umarım..
sierrada foto eklerken zaten yazmış özlem hanımın guartzoları diye..
lütfen yanlış anlaşılmasın..kendi adıma ben çok üzülürüm..

sagolun ozlem hanım acıklamanız için,

Yaaa arkadaşlar neden bahsediyorsunuz takas deniyeliiim sadecee falan sağlığınız bukadar mıı ucuz:18:göz yaa bu saç tırnak vs.ye benzemez konjektivt diyedee bişey var kii keratit diyedee bişey var körlüğee bilee neden oluyor ki yaşadım biarkadşımda ne çektiğiinii ben bilirim tedavii olmak için kaç lens parası verdii kaç hafta bulanık gördü yapmayıın allah aşkınızaa çook yanlışşş çook

sieracım çok tatlı ve doğal durmuş,bence alışmaya çalış rengine çok güzel çünkü

söylediklerine kesinlikle katılıyorum nehir,çok riskli ve yanlış,sonucunda istemediğimiz şeylerle karşılaşmamız olası,işin ucunda sağlık var çünkü dediğin gibi..

bayanlar topazio albümü ekledim. rengi istediğim gibi verememişim resimlerde, ama burnumun büyüklüğünü gayet net gösterebilmişim

bebekkk itinaylaa bakıldı albümüneegülee glee kullan maşallah diyorum sana buaradaa almadığın kalmadı heralde esmeralda quartzo şimdide topazio sana hepsii ayrı yakışıor eee malzeme gzel olunca amaa favoriiim quartzo biliosuun

topazio softlex ide çok merak ediyorum açık renkte bir maviliğimi var,kullanan arkadaşlar varsa resim koyabilirlermii

söylediklerine kesinlikle katılıyorum nehir,çok riskli ve yanlış,sonucunda istemediğimiz şeylerle karşılaşmamız olası,işin ucunda sağlık var çünkü dediğin gibi..

yaa öylee çok basitee almamak gerekir valla kızcağızın ohalinii görmesem derdim amaaan nolcak ama çok risklii dünyagöze verilen onca para yaklaşık 1ay bulanık görmee kör olcaktı flann ben kardeşimde deniyorum bidefalık onunla bile korkarken birinden lens alıcam yok sevmedim bunu başkasıylada takas ediim amaaan allahım delilik heraldee:18:

ahaha ben de kötü niyetle sorduklarında "bunlar lens değil, solotica" diyorum. başka da açıklama yapmıyorum. o dumur halleri de çok eğlenceli.

Buda iyi fikirmis denicem..

Aynen ben kesinlikle anlamiyorum.. Goz bu bi seye benzemez.. 100-200 ytl kar etmek icin insan nasil oyle bir riske girer.. benim arkadasim bir baska bayanin goz kalemini kulandi dogum gununde.. tam 3 ay tedavi gordu... ve simdi 2 yildir goz kalemi kulanamiyor gozleri artik ic tarafi makyaj kabul etmiyor. Yani ne kadar gozlerim temiz hastaligim yok soylensede, belki o insan bilmiyordur ve basiniza gercekten Allah korusun buyuk bela alirsiniz.. ne olur yapmayin.. kendi kardesiniz bile olsa degistirmeyin.. pisman olursunuz

Arzu hanimmm NC mel renkleri acilmis diye mailinizi okudum, ne kadar acilmis.. su sizden yeni alan arkadaslar foto gondermedi mi.. yada ne kadar acilmis bi bilginiz var mi..
Haber verirseniz bilgi aldiginizda cok sevinirim ona gore siparis vericem bende artik..

Arkadaslar NC mellerin pupil boşluğu nasil bilgisi olan var mi?? Benim ocrenin cok buyuktu.. daha dogrusu boyle daginik bir pupili var.. Melinde boyle mi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…