Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ginchy arkadaşım topaziolarını çok beyendim.Bendede var ancak benimki bu kadar güzel değil.Seninkiler yeni serimi veya aylık mı bilgi verirsen sevinirim
Vetman bende bunlardan istiyorummm

lamia hanım benimkiler yıllık. kasım ayında almıştım sanırım. aslında o zaman da konuya resim eklemiştim. ama zannedersem rengi açıldı. ortası sarı sarı. bayılıyorum ben de bu lense. bir de aslında daha doğallar. fotoğraflarda kendilerini iyi göstermiyorlar.

nehirimmm sağol canım arkadaşım beğenmene sevindim. yalan yok benim de favorim quartzo. şimdilik beni en tatmin eden lens o. hele bir de koyu göz makyajı yapınca süper oluyor.

ayrıca o senin güzel gören gözlerin.

merhaba ben de topazio istiyorum rengi çok begendim siz kullanıyosunuz memnunmusunuz batma veya bulanıklık var mı?

saadets hanım hiç batma yapmıyor, içiniz rahat olsun. bulanıklık da yok. topazioları ilk aldığımda dışarıda acaba gözümden mi düşürdüm diye aynamı çıkarıp çıkarıp bakmıştım o kadar rahat. yalnız arzu hanım daha iyi bilir, bazı solüsyonlar ile kullanıldığında batma yaparmış. bana denk gelmedi.

hazır konusu açılmışken, batma yapmayan solüsyonlar hangileridir?

ben uzun zamandır RENU kullanıyorum, son 6-7 ayda lenslerimi yeni taktığımda bayaa batma oluyor. 10dk sonra geçiyor. acaba solüsyondan olabilir mi? aynı sıkıntıyı yaşamış olan var mı?

geçen b&l kullanan arkadaşımla konuştuk en iyisi biotruee dedi ama ben eurosoft kullanıyorum quartzolarımdaa rengi içinbilmiyorum cnm bendede o batma biaraa fenaydıı bioture iyigibiydi ama!!!daha tecrübelii arkadşlar var umarım yardımcı olur onlar

kizlar bi sordum tekrar sorcam NC mellerin pupil boşluğu nasil bilgisi olan var mi?? Benim ocrenin cok buyuktu.. daha dogrusu boyle daginik bir pupili var.. Melinde boyle mi :44:

renu inanilmaz batma yapiyor canim hemen degistir solusyonunu.. bana ilk o solusyonu satmislardi bilmedigim icin uzun sure hep ondan aldim buyuk hata, batma yapiyordu aynen dedigin gibi. simdi opti-free kullaniyorum ilk taktigimda ne batma ne de sulanma oluyor sanki kendi gozyasimmis gibi gozum hic tepki vermiyor solusyona, cok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu konuda son hatirlatmamdir !

Bir daha lens takasi, 2. ey lens satisi ile ilgili mesaj yazilirsa uyarisiz uyeliginiz iptal edilecektir. Sizin sagliginiz inanin bizim umrumuzda degil lakin bu yaptiginiz suca biz yayinci olarak ortak ediyorsunuz. Buna ek olarak gercek kimliginizden degilde 2. bir uyelik alip onla ayni seyi yaparsanizda gercek uyeliginizde yanacaktir. 3 uyeligi olup 2. veya 3. uyeliginden elindeki lensleri satmaya calisanlar var.

Sagliginizin bedeli 200-300 TL degildir. Arkadasinizda bir bakteri vardir onda kulucka donemini yasiyordur sizde hayata gecer. Bunuda bir kenara birakin cagin bence aidsi kabul edilmeli Hepatit a,b,c var ve nufusumuzun ciddi bir oraninda bu rahatsizlik mevcut. Bu riske nasil giriyorsunuz inanin anlamiyorum.

Bilginize

Kızlar selam. Yarın Arzu Hanıma sipariş vereceğim, o yüzden cidden sizin deneyimlerinize ve tavsiyenize ihtiyacım var.

ice, grafite ve cyrstal arasında feci şekilde kalmış durumdayım. Cyrstal çok doğal biliyorum ama gözlerim yeşil-ela olduğu için su yeşili görünecek gibi geliyor. Benim istediğim görüntü MAVİ-GRİ doğal bir renk..

şöyle bir insanım; http://img52.imageshack.us/img52/7097/dfjsdfjhskdjf.jpg

gözlerim de yakından şöyle; http://img252.imageshack.us/img252/8538/xxxxxn.jpg

Bana yukarda söylediğim 3 renkten hangisi en çok gider? HELP! :))

Cok tesekkur edrim bilgi için pztesi sipariş veriyorum

mavi gri istiyorsaniz bir kere crystali unutun onun mavilikle yakindan uzaktan alakasi yok.. hele de sizin goz renginizde tatli acik bir yesil olur
ice acik renk gozlerde direkt bembeyaz oluyor, kahvemsi elada bile beyaz oldu yesilimsi elada daha da beyaz olma riski var
bence grafite tam istediginiz gibi bir renk cikarir... bakin soyle bir resim buldum yesil gozde grafite diye aratinca:

Son düzenleme:
Kızlar icemint mi, yoksa crystal mi? Lütfen önerinizi bekliyorum, satın alacağımda ikisinden birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…