- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.781
bayanlar topazio albümü ekledim. rengi istediğim gibi verememişim resimlerde, ama burnumun büyüklüğünü gayet net gösterebilmişim
ginchy arkadaşım topaziolarını çok beyendim.Bendede var ancak benimki bu kadar güzel değil.Seninkiler yeni serimi veya aylık mı bilgi verirsen sevinirim
Vetman bende bunlardan istiyorummm
canım seninki softlex mi yoksa yıllık topaziomu
bebekkk itinaylaa bakıldı albümüneegülee glee kullan maşallah diyorum sana buaradaa almadığın kalmadı heralde esmeralda quartzo şimdide topazio sana hepsii ayrı yakışıor eee malzeme gzel olunca amaa favoriiim quartzo biliosuun
merhaba ben de topazio istiyorum rengi çok begendim siz kullanıyosunuz memnunmusunuz batma veya bulanıklık var mı?
hazır konusu açılmışken, batma yapmayan solüsyonlar hangileridir?
ben uzun zamandır RENU kullanıyorum, son 6-7 ayda lenslerimi yeni taktığımda bayaa batma oluyor. 10dk sonra geçiyor. acaba solüsyondan olabilir mi? aynı sıkıntıyı yaşamış olan var mı?
saadets hanım hiç batma yapmıyor, içiniz rahat olsun. bulanıklık da yok. topazioları ilk aldığımda dışarıda acaba gözümden mi düşürdüm diye aynamı çıkarıp çıkarıp bakmıştımo kadar rahat. yalnız arzu hanım daha iyi bilir, bazı solüsyonlar ile kullanıldığında batma yaparmış. bana denk gelmedi.
Kızlar selam. Yarın Arzu Hanıma sipariş vereceğim, o yüzden cidden sizin deneyimlerinize ve tavsiyenize ihtiyacım var.
ice, grafite ve cyrstal arasında feci şekilde kalmış durumdayım. Cyrstal çok doğal biliyorum ama gözlerim yeşil-ela olduğu için su yeşili görünecek gibi geliyor. Benim istediğim görüntü MAVİ-GRİ doğal bir renk..
şöyle bir insanım; http://img52.imageshack.us/img52/7097/dfjsdfjhskdjf.jpg
gözlerim de yakından şöyle; http://img252.imageshack.us/img252/8538/xxxxxn.jpg
Bana yukarda söylediğim 3 renkten hangisi en çok gider? HELP! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?