- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.801
mavi gri istiyorsaniz bir kere crystali unutun onun mavilikle yakindan uzaktan alakasi yok.. hele de sizin goz renginizde tatli acik bir yesil olur
ice acik renk gozlerde direkt bembeyaz oluyor, kahvemsi elada bile beyaz oldu yesilimsi elada daha da beyaz olma riski var
bence grafite tam istediginiz gibi bir renk cikarir... bakin soyle bir resim buldum yesil gozde grafite diye aratinca:
Eki Görüntüle 364815
Teşekkür ediyorum, istediğim tam da bu renk. O zaman ben grafite vereyim siparişi.. Siz ne dersiniz Arzu Hanım :)
Arzu hanimmm NC mel renkleri acilmis diye mailinizi okudum, ne kadar acilmis.. su sizden yeni alan arkadaslar foto gondermedi mi.. yada ne kadar acilmis bi bilginiz var mi..
Haber verirseniz bilgi aldiginizda cok sevinirim ona gore siparis vericem bende artik..
Bestecim gönderdiğim arkadaş söz ve)rdi resim göndericek ekliycem:)
hazır konusu açılmışken, batma yapmayan solüsyonlar hangileridir?
ben uzun zamandır RENU kullanıyorum, son 6-7 ayda lenslerimi yeni taktığımda bayaa batma oluyor. 10dk sonra geçiyor. acaba solüsyondan olabilir mi? aynı sıkıntıyı yaşamış olan var mı?
umayuma soloticalarla renu,freshcare,biotrue,boshlomp vs bu solusyonları kullanmayın batma yaptırtıyor solusyonu değiştirince batmada geçiyor kesinlikle solusyon çok önemli
saadets hanım hiç batma yapmıyor, içiniz rahat olsun. bulanıklık da yok. topazioları ilk aldığımda dışarıda acaba gözümden mi düşürdüm diye aynamı çıkarıp çıkarıp bakmıştımo kadar rahat. yalnız arzu hanım daha iyi bilir, bazı solüsyonlar ile kullanıldığında batma yaparmış. bana denk gelmedi.
Herkese merhaba ben yeniyim ve buraya aşık oldum diyebilirim :))
Soruma cevap verecek kimse yok mu ?quartzonun numaralı olanı var mı yoksa sadece kozmetik amaçlı bir lens mi ?
evet numarali da yapiyorlar tabi :) hidrosummer gloss serisi haric her seri ve rengin numaralilari var
Bestecim gönderdiğim arkadaş söz ve)rdi resim göndericek ekliycem:)
Ginchycim,ne kadar açık bir mavi olmuş topazio öyle,çok doğal da durmuş,mavi çok yakışmış ama quartzo yu daha çok beğendim,yeşil çok sevdiğiden herhalde
trulynin resim yorumundan sonra, onun topaziolarına baktım. gerçekten bana da benimkilerin rengi oldukça açık geldi. şansıma işte. esmeraldalarım da koyu çıkmıştı meselayalnız şunu da belirtmek isterim, yine çok koyu değildi ama solüsyon ile de biraz açıldı rengi. ben de quartzocuyum berrylips, size katılıyorum bugün yine göz rengimi ne kadar beğendiğini söyledi birisi ve lens olduğunu duyunca şaşırdı
evet canim ya ben bir tek topaziolardan yana sanssizdim onlar cok koyu cikti. bide bu acilmis hali, ilk taktigimda kopkoyuydu aglayacaktim neredeyse onca para bosa gitti diye. sen sanslisin sana guzel acik renk seri gelmis.
Trulyscrumptious sizin topaziolar mavi yeşil durmuş,güzel bence,güzel bir makyajla rengini belli edebilir koyu da olsa,ama cor ice belirgin bir mavi durmuş çok güzel,quartzolara bişey diyemiyorum tamamen efsane zaten,amaan üzülmemek lazım istediğimiz gibi çıkmayan bi lensimiz de oluversin canımnazar boncuğu o
hıdrocor mel ile hıdrocharm mel arasındaki en önemli fark hare farkıdır onun dışında fark yok diyebilirim.Pupil boşıkları ve opaklıkları aynı ela yeşil için hıdrocor mel öneririm :)hidrocor mel ile hidrocharm mel arasındaki fark nedirr ? hangisi daha koyu ve doğal dururr ? ben ela yeşil olmasını istiyorum kızlar cevap lütfenn :)
quartzonun numaralıları Brezilyadan geliyor ve orjinal soloticaların Dünyanın hiçbir yerinde bayiliği olmadıgı için numarasızları stokluyoruz numaralıları kişiye özel Brezilyadan getirtiyoruz:)Herkese merhaba ben yeniyim ve buraya aşık oldum diyebilirim :))
Soruma cevap verecek kimse yok mu ?quartzonun numaralı olanı var mı yoksa sadece kozmetik amaçlı bir lens mi ?
quartzo ve topazio 195 tl 150 ml euro soft lenslerin rengini açan solusyon hediyesiyle sahibinden comda solotica yazınca ilanlarımız çıkıyor ulaşabilirsiniz..ben quartzo yada topazio almayı düşünüyorum fiyatlarını öğrenebilirmiyim bide istanbula kaç günde gelir ilgilenirseniz sevinirim ödeme ne şekilde yapılıyor bilgi verirseniz süper olur
kizlar sonunda bu azulu tersten takmayi denedim ilginc oldu uzaktan muhtesem duruyor diyebilirim hattabir tane yakin cekim foto buraya koyayim asil fotolari solotica albumume eklerim :)))
Eki Görüntüle 365785
kizlar sonunda bu azulu tersten takmayi denedim ilginc oldu uzaktan muhtesem duruyor diyebilirim hattabir tane yakin cekim foto buraya koyayim asil fotolari solotica albumume eklerim :)))
Eki Görüntüle 365785
Bende hidrocor azul sipariş ettim.Umarım beklediğim gibi çıkar.Vetman bu azullarında topaziolar gibi zamanla renk oturma durumları varmı acabaaa vallahi de çok güzel durmuş truly :)) yanlış takmaktan kaynaklı tesadüfi bir keşif oldu ama, o gün bugün tersini kullanıyorum ben de :)) güle güle kullanalım öyleyse çok amaçlı azullarımızı :))
bi de tersini takınca gözü olduğu gibi kaplıyor,en ufak bi kayma, ya da asıl göz renginin yanlardan çıkması gibi bişey olmuyor..ayrıca son derece de rahat.. hs azulu olanlara şiddetle tavsiye.. :))
Eki Görüntüle 365785
hıdrocor mel ile hıdrocharm mel arasındaki en önemli fark hare farkıdır onun dışında fark yok diyebilirim.Pupil boşıkları ve opaklıkları aynı ela yeşil için hıdrocor mel öneririm :)
teşekkürler Arzu Hanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?