Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkür ediyorum, istediğim tam da bu renk. O zaman ben grafite vereyim siparişi.. Siz ne dersiniz Arzu Hanım :)

Son düzenleme:
hidrocor mel ile hidrocharm mel arasındaki fark nedirr ? hangisi daha koyu ve doğal dururr ? ben ela yeşil olmasını istiyorum kızlar cevap lütfenn :)

Ginchycim,ne kadar açık bir mavi olmuş topazio öyle,çok doğal da durmuş,mavi çok yakışmış ama quartzo yu daha çok beğendim,yeşil çok sevdiğiden herhalde

Herkese merhaba ben yeniyim ve buraya aşık oldum diyebilirim :))

Soruma cevap verecek kimse yok mu ? quartzonun numaralı olanı var mı yoksa sadece kozmetik amaçlı bir lens mi ?

ben quartzo yada topazio almayı düşünüyorum fiyatlarını öğrenebilirmiyim bide istanbula kaç günde gelir ilgilenirseniz sevinirim ödeme ne şekilde yapılıyor bilgi verirseniz süper olur

Ginchycim,ne kadar açık bir mavi olmuş topazio öyle,çok doğal da durmuş,mavi çok yakışmış ama quartzo yu daha çok beğendim,yeşil çok sevdiğiden herhalde

trulynin resim yorumundan sonra, onun topaziolarına baktım. gerçekten bana da benimkilerin rengi oldukça açık geldi. şansıma işte. esmeraldalarım da koyu çıkmıştı mesela yalnız şunu da belirtmek isterim, yine çok koyu değildi ama solüsyon ile de biraz açıldı rengi. ben de quartzocuyum berrylips, size katılıyorum bugün yine göz rengimi ne kadar beğendiğini söyledi birisi ve lens olduğunu duyunca şaşırdı

evet canim ya ben bir tek topaziolardan yana sanssizdim onlar cok koyu cikti. bide bu acilmis hali, ilk taktigimda kopkoyuydu aglayacaktim neredeyse onca para bosa gitti diye. sen sanslisin sana guzel acik renk seri gelmis.

evet canim ya ben bir tek topaziolardan yana sanssizdim onlar cok koyu cikti. bide bu acilmis hali, ilk taktigimda kopkoyuydu aglayacaktim neredeyse onca para bosa gitti diye. sen sanslisin sana guzel acik renk seri gelmis.

Trulyscrumptious sizin topaziolar mavi yeşil durmuş,güzel bence,güzel bir makyajla rengini belli edebilir koyu da olsa,ama cor ice belirgin bir mavi durmuş çok güzel,quartzolara bişey diyemiyorum tamamen efsane zaten,amaan üzülmemek lazım istediğimiz gibi çıkmayan bi lensimiz de oluversin canımnazar boncuğu o

evet o quartzolar harikaydi keske suresi bitmeseydi. o kadar cok seviyordum ki artik atmam lazimdi ama kiyamiyordum gozume bata bata takiyordum. sonra esim gozunu kor edeceksin diye kizip kendi atmisti
diger konuda da haklisin, zaten sadece bir tanesi istedigim gibi cikmadi neyse o kadari da olsun artik, moral ve destek icin de tesekkur ederim

kizlar sonunda bu azulu tersten takmayi denedim ilginc oldu uzaktan muhtesem duruyor diyebilirim hatta bir tane yakin cekim foto buraya koyayim asil fotolari solotica albumume eklerim :)))

hidrocor mel ile hidrocharm mel arasındaki fark nedirr ? hangisi daha koyu ve doğal dururr ? ben ela yeşil olmasını istiyorum kızlar cevap lütfenn :)
hıdrocor mel ile hıdrocharm mel arasındaki en önemli fark hare farkıdır onun dışında fark yok diyebilirim.Pupil boşıkları ve opaklıkları aynı ela yeşil için hıdrocor mel öneririm :)
Herkese merhaba ben yeniyim ve buraya aşık oldum diyebilirim :))

Soruma cevap verecek kimse yok mu ? quartzonun numaralı olanı var mı yoksa sadece kozmetik amaçlı bir lens mi ?
quartzonun numaralıları Brezilyadan geliyor ve orjinal soloticaların Dünyanın hiçbir yerinde bayiliği olmadıgı için numarasızları stokluyoruz numaralıları kişiye özel Brezilyadan getirtiyoruz:)

ben quartzo yada topazio almayı düşünüyorum fiyatlarını öğrenebilirmiyim bide istanbula kaç günde gelir ilgilenirseniz sevinirim ödeme ne şekilde yapılıyor bilgi verirseniz süper olur
quartzo ve topazio 195 tl 150 ml euro soft lenslerin rengini açan solusyon hediyesiyle sahibinden comda solotica yazınca ilanlarımız çıkıyor ulaşabilirsiniz..
kizlar sonunda bu azulu tersten takmayi denedim ilginc oldu uzaktan muhtesem duruyor diyebilirim hatta bir tane yakin cekim foto buraya koyayim asil fotolari solotica albumume eklerim :)))
Eki Görüntüle 365785

trulycim tersden renk daha açık ve güzel görünüyor:)

Eki Görüntüle 365785

aa vallahi de çok güzel durmuş truly :)) yanlış takmaktan kaynaklı tesadüfi bir keşif oldu ama, o gün bugün tersini kullanıyorum ben de :)) güle güle kullanalım öyleyse çok amaçlı azullarımızı :))
bi de tersini takınca gözü olduğu gibi kaplıyor,en ufak bi kayma, ya da asıl göz renginin yanlardan çıkması gibi bişey olmuyor..ayrıca son derece de rahat.. hs azulu olanlara şiddetle tavsiye.. :))

Son düzenleme:
Bende hidrocor azul sipariş ettim.Umarım beklediğim gibi çıkar.Vetman bu azullarında topaziolar gibi zamanla renk oturma durumları varmı acaba

Eki Görüntüle 365785

Ne kadar güzelmiş bu lenss
Mavi renk yakışcağını bilsem anında siparişimi verirdim buna sanırım.
çok güzel taşıyorsunuz bütün lensleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…