Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanım bu lenslerin aylıkları varmıdır ? fiyatlarını öğrenebilirmiyim :) ve internet üzerinden değilde direk satan biryer varmıdır ? :)

quartzo koyu kahverengi gözde sırıtır mı ona göre almayı düşünüyorum da ? Yani bazı fotoğraflarda özellikle pupil boşluğunun etrafı kahverengi çıkmış flaşdan mıdır ? Hiç lens kullanmadım da :/

flasli resimlerde illa belli olur canim pupil kuculdugu icin, ama soyle bir durum var kahverenginin hic gozukmemesi icin ozel lens yaptirmak pupil boslugunu 3.5 mm falan biraktirmak lazim ki o zaman da tunnel vision dedikleri sey oluyor yani gorus acini daraltiyor sanki kucuk bir delikten bakiyormussun hissi verebiliyor. quartzo asigi biri olarak kesinlikle oneririm rengi begendiysen hic durma :)

evett canim ya benim normalde 40 yil dusunsem aklima gelmezdi tersini takmak ama gercekten rahat ve de renk olarak bence duzunden cok daha guzel dedigin gibi gozu de harika kapladi. pupil boslugu da dar ya uzaktan tam masmavi goz gibi gorunuyor lens gibi durmuyor

Ne kadar güzelmiş bu lenss
Mavi renk yakışcağını bilsem anında siparişimi verirdim buna sanırım.
çok güzel taşıyorsunuz bütün lensleri

tesekkur ederim

kızlar lensın tersı duzude mı var ay benı bılgılendırın lutfen bugune bugun benımde solotıka charm mellerım var ama ya ters takarsam

kizlar sonunda bu azulu tersten takmayi denedim ilginc oldu uzaktan muhtesem duruyor diyebilirim hatta bir tane yakin cekim foto buraya koyayim asil fotolari solotica albumume eklerim :)))
Eki Görüntüle 365785

trulycim,bu kadar doğal mı tersi,hidrosummera özel bir durum demek ki,çok güzel olmuş,menekşe rengine bakıyor hatta,hare de başarılı,nc ve cor mellerimin tersleri hiç güzel değildi,ama esmeraldamın tersi yine iyi sayılırdı,azulların tersi bu kadar başarılı mı yahu:44:güle güle kullan canım bu keşfin çok güzel olmuş

cor mellerin tersi var mı ben hiç dikkat etmeden kullanıyordum:44:

canım ben şeffaf kullandığım dönemden beri lensi ikiye katlar dikkatlice bakarım katlanıyor mu uçları birleşiyor mu diye,birleşiyorsa solüsyonla yıkayıp takarım,ilk kullanmaya başladığım dönemde göz dr.umun asistanı göstermişti

Bende hidrocor azul sipariş ettim.Umarım beklediğim gibi çıkar.Vetman bu azullarında topaziolar gibi zamanla renk oturma durumları varmı acaba
lamiacım azulunda açıgı koyusu varmış size gönderirken keşfettim:) ve en açıgını gönderdim bakalım resimleri merakla bekliyorum tabiki tüm lensler zamanla oturuyor :)

Arzu hanım bu lenslerin aylıkları varmıdır ? fiyatlarını öğrenebilirmiyim :) ve internet üzerinden değilde direk satan biryer varmıdır ? :)
aylıkları var 105 tl benden başkada türkiyede aylıkları satan yokmbildiğim kadarıyla ellerinde olmadıgı için orjinal değl diyorlarmış solflex soloticalar orjinaldir ve Brezilyanın resmi sitesi solotica .com.br de vardır daha ötesi yok :)
flashdan değil canım soloticalar standart gözleri çok büyük olan insanlarda küçük olanlarda takıyor bu yüzden bazılarına k
çük gelmiş olabilir ..
kızlar lensın tersı duzude mı var ay benı bılgılendırın lutfen bugune bugun benımde solotıka charm mellerım var ama ya ters takarsam
tüm modellerin tersi yüzü yok yasemincim ıcemint ve cristalin var ..

piximcim cor melin tersi oluyor :)ama rahat diye hiç anlamıyorsun sanırım:)

Canım dediğin yöntemi tam anlayamadım, ama akşam çıkarırken lenslerimi denicem bakalım. Teşekkür ederim

Bu zamana kadar hiç problemim olmadı açıkcası, sadece bir kere gözümden pıt die düştü durup dururken geri taktım hemen çaktırmadan birde dersteydim
çok rahatlar gerçekten ama benm gözümde bu aralar mevsimden sanırım bir kızarma var, doktora gidicem bi ara damla için.

Bunlarda benim bugün aldığım hidrocor azullarım.Şimdiden bile çok beyendim.Ama zamanla oturursa dahada güzellerşir sanırım.Solitica lensler ilk açıldığında genelde koyu oluyor.Değilmi arzu hanımn))

evet canım eğer çift taraflı tasarlanmamışsa lensin tersi düzü var..ters taktığında batar zaten duramazsın..ama işte hidrosummer azulumun birini yanlışlıkla ters taktım bi gün, baktım hiç rahatsız etmedi,rengi de güzel olunca öbürünü de ters taktım, bütün gün gezdim öyle...sanırım çift taraflı tasarlanmış, haberimiz yokmuş..ama çoğu model tek taraflı..tersini takarsan batıyor zaten anlıyorsun

bence su hali cok cok hos durmus bayildim gule gule kullan :)

tesekkur ederim canim evet ben de cok begendim duzunden daha dogal duruyor. yalniz bu benim kesfim degil bagetchi arkadasimiz kazara kesfetmisti ben de ondan duyup deneyeyim diye dusunuyordum bayadir, sonunda denedim gayet basarili

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim evet ben de cok begendim duzunden daha dogal duruyor. yalniz bu benim kesfim degil bagetchi arkadasimiz kazara kesfetmisti ben de ondan duyup deneyeyim diye dusunuyordum bayadir, sonunda denedim gayet basarili [/QUOTE]

valla ben üşengeçlikten resmini çekememiştim truly,eline,gözüne sağlık..tersinin nasıl durduğunu resmetmiş oldun...azulu olan herkes denesin..çook güzel duruyor...
bkz: truly

Son düzenleme:

lamiacım çok güzel duryorlar göz tabanı açık olan lara açık kahverengi ela olanlara şiddetle hıdrocor azul tavsiye edebilirim göz tabanı açık kahve ela olanlarda çok güzel kaynaşıyor azullar:)
piximcim ters takınca atıyor göz kendinden lensi o yüzden atmıştır bende topaziomu bazen ters takıyorum yumuşak anlayamıyorum gözüm atıyor lensi anlıyorum o zaman:)

bagetci aynen canım sana katılıyorum ters takınca rahatsız ediyorlar ama senin sayende öğrendik hıdrosummerların tersi yüzü oldugunu bende bilmiyordum çift taraflı oldugunu açıkçası

Tekrar çok çok teşekkür ederim :))
Evet quartzo ya hayran kaldım hayran kalınmayacak gibi de değil hani :)

Ya bir de çok soru soruyorum farkettim ama lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar ... quartzolar tam olarak hangi renk ? gri - yeşil -mavi karışımı bir renk sanırım bir de üretim farklılıkları oluyor galiba rengi sevip sevmeme konusunda endişelerim var yoksa şu ana kadar almayı gerçekten düşünüyordum .

Son düzenleme:
Ben de birsure mel hidrocharme kullandim. cok guzel bir rengi vardi. gozlerim zaten cok koyu olmadigi icin (ela) insanlar anlamiyorlardi. kasini mi aldin? makyaj mi yaptin? tarzinda yorumlar yapiyorlardi. Ama bende soyle bir problem oldu: benim gozum miyop oldugu icin numarali almistim. bir sure sonra (2 ay falan) sag lensim bozuldu. Evet bayagi bozuldu, sol ile gayet net gorurken, sag ile bulanik gormeye basladim. ama gozun zaten bozuk degilse kesinlikle tavsiye ederim. ben cok begendim.

quartzo normalde gri-yesil arasi, mavilik oldugunu zannetmiyorum. eski quartzolar biraz daha yesildi simdikilerde grilik daha cok ama yine de yesil duruyor tabi gozde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…