Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo normalde gri-yesil arasi, mavilik oldugunu zannetmiyorum. eski quartzolar biraz daha yesildi simdikilerde grilik daha cok ama yine de yesil duruyor tabi gozde

İçimi rahatlattınız gerçekten sağolun :)
Çünkü gri yeşil karışımını çok istiyordum . Maviye dönük renklerden hoşlanmıyorum da .

Tekrar teşekkürler :)

Merhaba . Sanırım aynı durum içerisindeyiz benimde gözümde hafif derecede miyop var Solotica nın numaralı lens ürettiğini öğrendim ve gerçekten çok mutlu oldum çünkü renkleri inanılmaz güzel ve doğal duruyor . Fakat hiç lens kullanmadım şu ana kadar . Bu yüzden bir tecrübem de hiç bir bilgi birikimim de yok gözlerime ne olduysa son 1,5 - 2 ayda oldu :'(

Sormak istediğim şu eğer yanıtlarsan gerçekten çok sevinirim :) Lensler gözündeyken hiç kayma problemi yaşadın mı yani böyle dışarıdayken falan hani şu lensler kayar da gözler çok tuhaf durur ya işte öyle bir durumla karşılaştın mı bundan ürküyorum açıkçası

sedebyocum cristal bende böyle durmadı daha çok yeşilimsi grimsi bir renk.Ncler bana hiç olmuyor zaten bence gerçi esmeralda iyi oturmuştu ama bence açık renkler hareleyle daha güzel oluyor.Mesela ice ın coru da bende çok açık olmuştu..
Denemediğim charme ice,cor mel ve charme verde marine kaldı zaten
sanırım sırada charme vm var

1.resim dış ortamda charme azul

2.resim cor verde marine dış ortam

3.resim cristal

4.resim ESMERALDA AŞKIM

Elimde charme grafite,icemint resimleride var isteyen olursa eklerim

çok teşekkür ederim :)

bagetci aynen canım sana katılıyorum ters takınca rahatsız ediyorlar ama senin sayende öğrendik hıdrosummerların tersi yüzü oldugunu bende bilmiyordum çift taraflı oldugunu açıkçası
Kızlar dün doktora gittim.Tabi yeni aldığım cor azullarla.Oradaki bayan gözlerine aşık oldum ya ne kadar güzel dedi.Çok hoşuma gitti.İlk açıldığında bu kadar güzelse eurosoft solüsyonda bekletilince bir 2 ay sonra çok daha güzel olacaktır.Arzu hanımın dediği gibi göz tabanı benim gibi açık kahvelere bende şiddetle tavsiye ederim.Üstelik öyle hiçte yapay durmadı.

bagetci aynen canım sana katılıyorum ters takınca rahatsız ediyorlar ama senin sayende öğrendik hıdrosummerların tersi yüzü oldugunu bende bilmiyordum çift taraflı oldugunu açıkçası

siz daha iyi bilirsiniz, çift tasarlansa kutusunda belirtirlerdi heralde..belki üreticileri de bilmiyordur ehehe..neyse çaktırmayalım..iki ters bi yüz..devam..

arkadaşlar hiç lens kullanmadım gözlerimde sorun yok renkli olanlardan bir tane almak istiyorum ama çok doğal duracak bir şey olsun yani kendi göz rengim sanılsın istiyorum bazı akadaşlarım kullanıyorlar kimisininki sanki gözü dışarıya fırlamış gibi yada rengi çok kçirkin duruyor yani kendi göz rengi olmadığı belli ben daha doğla istiyorum.

göz rengim ela aslında ama arada açıkkahveye döner yeşilimsi olur bazende ama ben sürekli yeşilimsi olmasını istiyorum açık değilde koyu yeşil istiyorum ..ama göze batma yanma kullanamama gibi durumlarıda oluyormuş hangisi daha rahat hergün takabileceğim süresi uzun olmasını istiyorum..biraz fazla oldu ama istekelrim bana uygun olan var mı böyle :))))

berry31 ben istiyorum
charme grafite resimlerini ekleyebilir misin ?

Son düzenleme:

canım solotica 1 yıllık bi lens ama gözünü rahatsız etmedikçe 1.5-2 yıl kullananlar da var. benim şimdiye kadar kullandığım lenslerin içinde en rahatı soloticalardı diyebilirim birçok kişi de aynı fikirdedir eminim:) doğallık konusuna gelirsek damarlı ve bombeli bir yapısı olmadığı için çok doğal duruyor özellikle de cor serisi en doğal duranı, tabii hare seviyorsan charm veya nc serisini de düşünebilirsin onlar da gayet doğallar... renk olarak da mel önerebilirim sana, tam koyu bir yeşil değil de ela yeşil gibi durur kendi göz rengin açıksa

canım soloticalar son derece ince,rahat ve doğal lensler..you tube tan solotica diye aratırsan farklı kişilerde, farklı soloticaların nasıl durduğunu izleyebilir, kendine uygun soloticayı belirleyebilirsin..ayrıca google görsellerden de solotica renkleri hakkında fikir edinebilirsin..kafanda modelleri belirleyince yine yaz, yorum yapar, yönlendiririz..

arkdslar bugun Dr.ye gittim 8.3-8.4 oldugunu söyledı göz çapımın.quartzolar ıse 8.7 benım gıbı göz capı kucuk olup da yakın zamanda quartzo alan var mı?kayma taşma falan yasayan oldu mu arkdslar?quartzo sıparısı verdım eger öyle bı durum olursa acmadan baska lens ıle degıstırmeyı dusunuyorum.

teşekkürler Lamiacım oldukça keskin bir mavi azul.Charmını denemiştim sanki coru daha açık.Cor gözle iyi kaynaşıyor ben sanırım verde marine düşünücem =)

teşekkürler Lamiacım oldukça keskin bir mavi azul.Charmını denemiştim sanki coru daha açık.Cor gözle iyi kaynaşıyor ben sanırım verde marine düşünücem =)
Bende verde marine ve azul arasında kalmış tercihimi azuldan yana kullanmıştım.Verde marine de az yeşile dönüklük var.Ben mavi renk hastası olduğum için aldım.Baya bir net keskin mavi aynen dediğin gibi.Harm azulu bilemem ama benimkisi keskin net açık bir mavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…