- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.841
quartzo normalde gri-yesil arasi, mavilik oldugunu zannetmiyorum. eski quartzolar biraz daha yesildi simdikilerde grilik daha cok ama yine de yesil duruyor tabi gozde
Ben de birsure mel hidrocharme kullandim. cok guzel bir rengi vardi. gozlerim zaten cok koyu olmadigi icin (ela) insanlar anlamiyorlardi. kasini mi aldin? makyaj mi yaptin? tarzinda yorumlar yapiyorlardi. Ama bende soyle bir problem oldu: benim gozum miyop oldugu icin numarali almistim. bir sure sonra (2 ay falan) sag lensim bozuldu. Evet bayagi bozuldu, sol ile gayet net gorurken, sag ile bulanik gormeye basladim. ama gozun zaten bozuk degilse kesinlikle tavsiye ederim. ben cok begendim.
lamiacım azulunda açıgı koyusu varmış size gönderirken keşfettim:) ve en açıgını gönderdim bakalım resimleri merakla bekliyorum tabiki tüm lensler zamanla oturuyor :)
aylıkları var 105 tl benden başkada türkiyede aylıkları satan yokmbildiğim kadarıyla ellerinde olmadıgı için orjinal değl diyorlarmış solflex soloticalar orjinaldir ve Brezilyanın resmi sitesi solotica .com.br de vardır daha ötesi yok :)
flashdan değil canım soloticalar standart gözleri çok büyük olan insanlarda küçük olanlarda takıyor bu yüzden bazılarına k
çük gelmiş olabilir ..
tüm modellerin tersi yüzü yok yasemincim ıcemint ve cristalin var ..
piximcim cor melin tersi oluyor :)ama rahat diye hiç anlamıyorsun sanırım:)
Kızlar dün doktora gittim.Tabi yeni aldığım cor azullarla.Oradaki bayan gözlerine aşık oldum ya ne kadar güzel dedi.Çok hoşuma gitti.İlk açıldığında bu kadar güzelse eurosoft solüsyonda bekletilince bir 2 ay sonra çok daha güzel olacaktır.Arzu hanımın dediği gibi göz tabanı benim gibi açık kahvelere bende şiddetle tavsiye ederim.Üstelik öyle hiçte yapay durmadı.bagetci aynen canım sana katılıyorum ters takınca rahatsız ediyorlar ama senin sayende öğrendik hıdrosummerların tersi yüzü oldugunu bende bilmiyordum çift taraflı oldugunu açıkçası
bagetci aynen canım sana katılıyorum ters takınca rahatsız ediyorlar ama senin sayende öğrendik hıdrosummerların tersi yüzü oldugunu bende bilmiyordum çift taraflı oldugunu açıkçası
arkadaşlar hiç lens kullanmadım gözlerimde sorun yok renkli olanlardan bir tane almak istiyorum ama çok doğal duracak bir şey olsun yani kendi göz rengim sanılsın istiyorum bazı akadaşlarım kullanıyorlar kimisininki sanki gözü dışarıya fırlamış gibi yada rengi çok kçirkin duruyor yani kendi göz rengi olmadığı belli ben daha doğla istiyorum.
göz rengim ela aslında ama arada açıkkahveye döner yeşilimsi olur bazende ama ben sürekli yeşilimsi olmasını istiyorum açık değilde koyu yeşil istiyorum ..ama göze batma yanma kullanamama gibi durumlarıda oluyormuş hangisi daha rahat hergün takabileceğim süresi uzun olmasını istiyorum..biraz fazla oldu ama istekelrim bana uygun olan var mı böyle :))))
arkadaşlar hiç lens kullanmadım gözlerimde sorun yok renkli olanlardan bir tane almak istiyorum ama çok doğal duracak bir şey olsun yani kendi göz rengim sanılsın istiyorum bazı akadaşlarım kullanıyorlar kimisininki sanki gözü dışarıya fırlamış gibi yada rengi çok kçirkin duruyor yani kendi göz rengi olmadığı belli ben daha doğla istiyorum.
göz rengim ela aslında ama arada açıkkahveye döner yeşilimsi olur bazende ama ben sürekli yeşilimsi olmasını istiyorum açık değilde koyu yeşil istiyorum ..ama göze batma yanma kullanamama gibi durumlarıda oluyormuş hangisi daha rahat hergün takabileceğim süresi uzun olmasını istiyorum..biraz fazla oldu ama istekelrim bana uygun olan var mı böyle :))))
Bende verde marine ve azul arasında kalmış tercihimi azuldan yana kullanmıştım.Verde marine de az yeşile dönüklük var.Ben mavi renk hastası olduğum için aldım.Baya bir net keskin mavi aynen dediğin gibi.Harm azulu bilemem ama benimkisi keskin net açık bir maviteşekkürler Lamiacım oldukça keskin bir mavi azul.Charmını denemiştim sanki coru daha açık.Cor gözle iyi kaynaşıyor ben sanırım verde marine düşünücem =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?