Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkürederin arkadaşlar bilgileriniz için .you tubeden bakınayım bakalım ...
bu solotica sanırım lensin markası ve bu markanında bir çok renk çeşidi var değil mi yanlış anlamadıysam :))))peki kızlar nereden aldınız siz ben eskişehirde oturuyorum netten felan siparişediliyor mu?????birde bugün baktım bir çok çeşitli lens markası var tani aylık yıllık olarakta çeşitli ama aklıma takılan kimileri çok ucuz bu nasıl oluyor acaba aynı yıllık olupta çok ucuz olanıda var ???

arkadaşlar biraz baktım ama kafama takılan şu oldu bu Solotica Natural Colors mel mesela Solotica Hidrocor mel arasında ne fark var ki?????????

Kizlar yardim edin ben siparis vericem.. arzu hanima sordum, cevap bekliyorum bide sizlere sormak istedim... Nc mel ile mel arasinda kararsiz kaldim.. nc mel takinca, gozlerinizi kapatip acinca lens hareket ediyor mu?? yani hafif kayma yapip yerine geri donuyor mu? ben charm ocrede bunu cok feci yasiyorum.. o yuzden charm bana gore degil.. merak ettim nc seriside oylemi... bide.. cor mel kulananlar... arkadaslar kahve rengi gozde sari duruyor mu?? yada daha cok acik yesil mi??? gunese cikinca bas bas bagirmasinda ben lensim diye...

Lutfen cevap

arkadaşlar biraz baktım ama kafama takılan şu oldu bu Solotica Natural Colors mel mesela Solotica Hidrocor mel arasında ne fark var ki?????????

natural colours mel ile hıdrocor mel arasındaki en büyük fark hare farkı yani dısındaki çerçeve farkı oluyor ikincisi ise ton farkı var ve hıdrocor meli göz çapı büyük olanlar ve küçük olanlarda kullanabiliyor nc serisini gözleri küçük olanlara pek tavsiye etmiyorum

elif merhaba eğer gözlerin çok küçük değilse ben natural colours meli öneririm kendi gözünden ayırt edilemez kesinlikle..

herkese günaydın topazio larım dun geldi( tsk arzu hanım) renk harika cok begendim
kullamımı cok rahat fakat hafıf bulanıklık var bu gecer mı bio true kullanıyorum ondan mı yoksa sebebi nedir ?

canım, vetman10 nickli arkadaşımız her türlü solotica ihtiyacımızı karşılıyor,brezilyadan orjinal getirtiyor lenslerimizi..ona sipariş veriyoruz biz.. :)) henüz özel mesaj atma hakkın yok sanırım, sahibinden.com' a solotica arzu yazarsan ulaşabilirsin kendisine...fiyatlar hakkında bilgi, solotica renkleri hakkında tavsiye alabilirsin...

canım evet bakınırken yazılarınızı okurken anladım vetman10 nicli arkadaşın yardımettiğni gönderdim özel mesaj çok teşekkürederim..
küçük değil vetman nc çok hoşuma gitti zaten inceledim baya bi ama tabi herkesin gözünde farklı duruyor farklı göz rengi ortaya çıkıyor benim beğendiklerim tabi oldukça çok hangisini seçeceğime bir türlü kararveremiyorum??nc mel ,nc topozio,nc ıce,nc grefite,nc ocre de güzel ama benim göz rengime benziyor o yüzden aynı olmasını istemiyorum beğendiklerim bunlar acaba bana hangisi daha çok yakışır ki birde göz bbeğimin ortasındaki kahve çok çıkmasın bazılarında çok alakasız durmuş kenarı ayrı ortası kahve tuhaf geldi bana herkesin zevki başka tabi oda göze çarpmasın ..
elif merhaba eğer gözlerin çok küçük değilse ben natural colours meli öneririm kendi gözünden ayırt edilemez kesinlikle..

Vetman canem bak euro solisyonda 3 gün bekledikten sonra bu kadar kısa sürede bile nasıl renk oturdu.Yoksa bana mı öyle geliyor.Birde benim azullar diğer azullara göre daha açık renk sanırım.Okulda herkes gözlerinde bir güzellik var diyor ))))))))))))

canımsın lamiacım:) haklısın renk parlamış oturmuş ilk günkü resimlerde daha mattı resmen parlamış renk oturmuş euro soft hakikaten iyi bir solusyon...

solotica için çok doğal duruyor diyorsunuzda fotolardan noktaları görüyorum ben yani fotoda böyle ise normalde çok daha belli olur diye düşünüyorum... bilmiyorum yanılıyormuyum bi çoğunuz çok memnunum diyorsunuzda fotolar tersini söylüyor gibi... adoreden sonra 2. seçenek olarak solotica diye düşündüm ama sanırım vazgeçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…