- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.861
canım soloticalar son derece ince,rahat ve doğal lensler..you tube tan solotica diye aratırsan farklı kişilerde, farklı soloticaların nasıl durduğunu izleyebilir, kendine uygun soloticayı belirleyebilirsin..ayrıca google görsellerden de solotica renkleri hakkında fikir edinebilirsin..kafanda modelleri belirleyince yine yaz, yorum yapar, yönlendiririz..
canım solotica 1 yıllık bi lens ama gözünü rahatsız etmedikçe 1.5-2 yıl kullananlar da var. benim şimdiye kadar kullandığım lenslerin içinde en rahatı soloticalardı diyebilirim birçok kişi de aynı fikirdedir eminim:) doğallık konusuna gelirsek damarlı ve bombeli bir yapısı olmadığı için çok doğal duruyor özellikle de cor serisi en doğal duranı, tabii hare seviyorsan charm veya nc serisini de düşünebilirsin onlar da gayet doğallar... renk olarak da mel önerebilirim sana, tam koyu bir yeşil değil de ela yeşil gibi durur kendi göz rengin açıksa
arkadaşlar biraz baktım ama kafama takılan şu oldu bu Solotica Natural Colors mel mesela Solotica Hidrocor mel arasında ne fark var ki?????????
arkadaşlar hiç lens kullanmadım gözlerimde sorun yok renkli olanlardan bir tane almak istiyorum ama çok doğal duracak bir şey olsun yani kendi göz rengim sanılsın istiyorum bazı akadaşlarım kullanıyorlar kimisininki sanki gözü dışarıya fırlamış gibi yada rengi çok kçirkin duruyor yani kendi göz rengi olmadığı belli ben daha doğla istiyorum.
göz rengim ela aslında ama arada açıkkahveye döner yeşilimsi olur bazende ama ben sürekli yeşilimsi olmasını istiyorum açık değilde koyu yeşil istiyorum ..ama göze batma yanma kullanamama gibi durumlarıda oluyormuş hangisi daha rahat hergün takabileceğim süresi uzun olmasını istiyorum..biraz fazla oldu ama istekelrim bana uygun olan var mı böyle :))))
teşekkürederin arkadaşlar bilgileriniz için .you tubeden bakınayım bakalım ...
bu solotica sanırım lensin markası ve bu markanında bir çok renk çeşidi var değil mi yanlış anlamadıysam :))))peki kızlar nereden aldınız siz ben eskişehirde oturuyorum netten felan siparişediliyor mu?????birde bugün baktım bir çok çeşitli lens markası var tani aylık yıllık olarakta çeşitli ama aklıma takılan kimileri çok ucuz bu nasıl oluyor acaba aynı yıllık olupta çok ucuz olanıda var ???
canım, vetman10 nickli arkadaşımız her türlü solotica ihtiyacımızı karşılıyor,brezilyadan orjinal getirtiyor lenslerimizi..ona sipariş veriyoruz biz.. :)) henüz özel mesaj atma hakkın yok sanırım, sahibinden.com' a solotica arzu yazarsan ulaşabilirsin kendisine...fiyatlar hakkında bilgi, solotica renkleri hakkında tavsiye alabilirsin...
elif merhaba eğer gözlerin çok küçük değilse ben natural colours meli öneririm kendi gözünden ayırt edilemez kesinlikle..
natural colours mel ile hıdrocor mel arasındaki en büyük fark hare farkı yani dısındaki çerçeve farkı oluyor ikincisi ise ton farkı var ve hıdrocor meli göz çapı büyük olanlar ve küçük olanlarda kullanabiliyor nc serisini gözleri küçük olanlara pek tavsiye etmiyorum
Vetman canem bak euro solisyonda 3 gün bekledikten sonra bu kadar kısa sürede bile nasıl renk oturdu.Yoksa bana mı öyle geliyor.Birde benim azullar diğer azullara göre daha açık renk sanırım.Okulda herkes gözlerinde bir güzellik var diyor ))))))))))))Eki Görüntüle 368801
ocre böyle dursa keşke bende
Eki Görüntüle 368005
Eki Görüntüle 368006
göz rengim flaşlı bu
Eki Görüntüle 368007
eski seri ocrede yeşilimsi oluyordu
ocre böyle dursa keşke bende
Eki Görüntüle 368005
Eki Görüntüle 368006
göz rengim flaşlı bu
Eki Görüntüle 368007
eski seri ocrede yeşilimsi oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?