- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.881
Eki Görüntüle 369519
charme ocre
Eki Görüntüle 369520
size göre sol mel sağ ocre
Eki Görüntüle 369526
solotica için çok doğal duruyor diyorsunuzda fotolardan noktaları görüyorum ben yani fotoda böyle ise normalde çok daha belli olur diye düşünüyorum... bilmiyorum yanılıyormuyum bi çoğunuz çok memnunum diyorsunuzda fotolar tersini söylüyor gibi... adoreden sonra 2. seçenek olarak solotica diye düşündüm ama sanırım vazgeçtim...
ben şimdi numaralı topazio siparişi versem ne zamana gelir????
Eki Görüntüle 369519
charme ocre
Eki Görüntüle 369520
Eki Görüntüle 369526
benim ocrelerimle renkleri cok ama cok farkliiii:44::44: seninkinde biraz daha yesilimsi ve gri bi hava var sanki...
arkadaşlar hala bir renge karaveremedim ben ?????sayfalara baktım defalarca resimlere hepsi güzel ama ben nc serisinden almayı düşünüyorum doğal duruyor aslında sanırı mcor serisi daha doğalmış ama ben hafif hareli hoşuma gitti gözlerim kçük değil açık kahve ela gibi bu seferde gözlerimin çıkık görünmesinden yani dışa doğru fırlamış gibi görünmesinden korkuyorum nc serisi içinde doğrumu acaba böyle olur mu ki????albümüme ekledim bir iki fotomu ama bakarsanız((nc serisinden nc mel birde bazı gözde mavi gibi durmuş doğalda nc QUARTZO düşündüm acaba doğal mı kullanalar ????mavi mi duruyor????
ocre böyle dursa keşke bende
Eki Görüntüle 368005
Eki Görüntüle 368006
göz rengim flaşlı bu
Eki Görüntüle 368007
eski seri ocrede yeşilimsi oluyordu
quartzo ları denemiştim , benim göz çapım ufak olduğu için hiç uymamıştı ve bombeli durmuştu , ama haresiz mellerimle daha mutluyum. Yine de 3-4 saatten sonra o bile gözümü yoruyor.
ben ne taksam yeşertiyorum sanırım göz rengim çok homojen değil ondan.sarılıklar var gözümde bazi mavi lenslerde aqua tarzı oluyor ne yazıkki
Eki Görüntüle 368018
Eki Görüntüle 368019
ilk 2 resim charme grafite
Eki Görüntüle 368021
bu resim cristal
buda icemint
Eki Görüntüle 368022
arkadaşlar hala bir renge karaveremedim ben ?????sayfalara baktım defalarca resimlere hepsi güzel ama ben nc serisinden almayı düşünüyorum doğal duruyor aslında sanırı mcor serisi daha doğalmış ama ben hafif hareli hoşuma gitti gözlerim kçük değil açık kahve ela gibi bu seferde gözlerimin çıkık görünmesinden yani dışa doğru fırlamış gibi görünmesinden korkuyorum nc serisi içinde doğrumu acaba böyle olur mu ki????albümüme ekledim bir iki fotomu ama bakarsanız((nc serisinden nc mel birde bazı gözde mavi gibi durmuş doğalda nc QUARTZO düşündüm acaba doğal mı kullanalar ????mavi mi duruyor????
Canım özelden msj atmışsın, ben 100 msjı doldurmadığımdan burdan cevap vermeye çalışıyım sana.
Öncelikle okumayanlar için tekrar anlatıyım. Cor mel almıştım yaklaşık 2 ay önce ve beğenmemiştim.
Nedeni ise tamamen renginden dolayı idi. Bende renk vermedi. Benim gibi birkaç arkadaşta aynı şeyi söylediler
Sanırım bizim aldığımız serilerle alakalıymış. Arzu hanım açıklamıştı.Yoksa yapı itibariyle oldukça süper bir lens.
Sadece renk olarak resimlerdeki gibi durmadı bende. Gerçi taban rengiylede alakalı olabilir.
Senin taban rengin ela imiş, bu nedenle bir çok rengin sende hoş duracağına inanıyorum.
Ben bundan böyle hareli olanlardan almayı düşünüyorum. Şu anda araştırma içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?