Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar hala bir renge karaveremedim ben ?????sayfalara baktım defalarca resimlere hepsi güzel ama ben nc serisinden almayı düşünüyorum doğal duruyor aslında sanırı mcor serisi daha doğalmış ama ben hafif hareli hoşuma gitti gözlerim kçük değil açık kahve ela gibi bu seferde gözlerimin çıkık görünmesinden yani dışa doğru fırlamış gibi görünmesinden korkuyorum nc serisi içinde doğrumu acaba böyle olur mu ki????albümüme ekledim bir iki fotomu ama bakarsanız((nc serisinden nc mel birde bazı gözde mavi gibi durmuş doğalda nc QUARTZO düşündüm acaba doğal mı kullanalar ????mavi mi duruyor????

kızlar hidrosummer azulun rengi çok güzel tam istediğim renk ama duruşu normalde nasıl acaba diğer soloticalar gibi doğal mı? benim kendi göz yapım biraz bombeli o yüzden topazio bile bende biraz yapay duruyo hidrosummerda iyice gözümden fırlayacak gibi durmasın da:):) özellikle kullanan arkadaşlar günlük hayatta nasıl olduğunu paylaşırlarsa çok sevinirim çünkü fotolarda tüm lensler mükemmel görünüyor ama gerçekte duruşu daha farklı olabiliyor....

fotolarda genelde yakın ve makro çekim yapıp konuluyor ki renk anlaşılsın diye ki gözümüzün 2cm yakınına yaklaşmıyor zaten kimse
ayrıca benim lenslerimi çoğu arkadaşım anlamadı senin gözün renkliydide biz mi dikkat etmedik diyenler oldu. ben çok memnunum.

Bu arada kızlar dün lensler gözümde 15 saate yakın durdu, ne kızardı ne de batma yaptı

quartzo ları denemiştim , benim göz çapım ufak olduğu için hiç uymamıştı ve bombeli durmuştu , ama haresiz mellerimle daha mutluyum. Yine de 3-4 saatten sonra o bile gözümü yoruyor.

ben ne taksam yeşertiyorum sanırım göz rengim çok homojen değil ondan.sarılıklar var gözümde bazi mavi lenslerde aqua tarzı oluyor ne yazıkki

aksama kadar ayna elimde harika lar(topazio)
kadınlar klubu kadınlarını seviyorum hepiniz müthişsiniz
solotica markasını burda okudum,dukan dıyetini burdan ogrendım,saç uzatma formulü nü burdan okudum daha neler neler herkese cok tesekkurler.
bu forumu seviyorum hepın ızı cok seviyorum opucukk sabah sabah herkese sanslı bir gün diliyorum.

Canım özelden msj atmışsın, ben 100 msjı doldurmadığımdan burdan cevap vermeye çalışıyım sana.
Öncelikle okumayanlar için tekrar anlatıyım. Cor mel almıştım yaklaşık 2 ay önce ve beğenmemiştim.
Nedeni ise tamamen renginden dolayı idi. Bende renk vermedi. Benim gibi birkaç arkadaşta aynı şeyi söylediler
Sanırım bizim aldığımız serilerle alakalıymış. Arzu hanım açıklamıştı.Yoksa yapı itibariyle oldukça süper bir lens.
Sadece renk olarak resimlerdeki gibi durmadı bende. Gerçi taban rengiylede alakalı olabilir.
Senin taban rengin ela imiş, bu nedenle bir çok rengin sende hoş duracağına inanıyorum.
Ben bundan böyle hareli olanlardan almayı düşünüyorum. Şu anda araştırma içindeyim

sağol canım ben zaten nc grubuna bakmıştım beğenmiştim işn.alıcam :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…