Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

herkese günaydın topazio larım dun geldi( tsk arzu hanım) renk harika cok begendim
kullamımı cok rahat fakat hafıf bulanıklık var bu gecer mı bio true kullanıyorum ondan mı yoksa sebebi nedir ?

merhaba rica ederim saadet hanımcım:) soloticalarla bio true, fresh care, renu ,boshlomp solusyon kullanmayınız orjinal soloticaları her solusyonla kullanamasınız euro soft yada solocare aqua öneririm:)

Arzu hanımdan Nc mel aldımm ve rengı herseyı superrr superrr bırazcık kayıyolar gozumden acaba ters mı takıyorum ki? Olabılır ama hafıf kaysalar bıle superr superr bı renkk

arkadaslar ben 2008de hidrocor mel kullanmıştım gozume tam olmuştu herhangi bi bombe falan yoktu. şimdi hidrocharme almayı düşüünüyorum ama büyük gelirmi emin olamadm. gözüm 8.4 müş (yanlış ölçülmediyse ) acaba 8.4 le hidrocharme kullanan varmı varsa nasıl durdu bana yardımcı olabilirmisiniz :44:

mulattecim özelden msj atamıyorum sorunu cevaplayayım,benim göz çapım 8.6,quartzoları almadan önce danışmıştım arzu hanıma zaten pekte bir fark olmadığı için siparişi vermiştim,bir kayma taşma olmadı gözümde tam oturdu renginide çok beğendim ve çok yakıştığını düşünüyorum bende biraz daha yeşil gri durdu quartzonun eski rengi yani orjinal rengi gibi,senin göz çapının daha az olduğunu söylüyorsun muhtemelen sorun olucaktır heralde ama arzu hanımı dinle derim canım,dediği gibi olmadı açmadan geri gönderirsin

Merak eden arkadaşlar için aylık topazio ile yıllık topazio arasındaki farkı resimlerle anlatayım:)

üstteki lens kabında topazionun yıllığı alttaki aylık olan modeli.

kizlar fxeyes'larin geri donusu muhtesem oldu.. bugun sabah postadan aldim :) ben rengi cooooook begendim bakalim sizler ne diceksiniz.albume de az sonra eklicem ..

.

canim bunu fxeyes.com'dan aldim.. adi jasmine. ama orda gorecegin jasminden 8 ton koyultulmus hali bu.. fiyati 460 dolar ..

çok güzel yaa.. bittim.. yandan bombesi varmı yada kayma. nasıl oluyor. bütün göz değerlerinimi veriyorsun. ayrıntılı bahsedermisin rica etsem. birde astigmatlı yapıyorlarmı ? yandan da foto cekebilirmisin acaba

evet tum bilgilerinizi veriyorsunuz siparis ederken, base curve, pupil size, iris size vss .. astigmat konusunda cok emin degilim ama diger goz bozukluklari icin hazirliyorlar.. sitelerinden bakabilirsiniz.. ayrica buraya ekleyemedim ama album kismina giderseniz ,orda yandan, onden, yukardan bir suru cekilmis halini ekledim.. dumduz degil ama abartilacak bir bombesi de yok..

süper güle güle kullan saçınla teninle muhteşem olmuş nany benim albümüme baksan bana ne renk gider ben rihana veya honey istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…