- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.921
kizlar fxeyes'larin geri donusu muhtesem oldu.. bugun sabah postadan aldim :) ben rengi cooooook begendim bakalim sizler ne diceksiniz.albume de az sonra eklicem ..
.Eki Görüntüle 373043 Eki Görüntüle 373044 Eki Görüntüle 373045
süper güle güle kullan saçınla teninle muhteşem olmuş nany benim albümüme baksan bana ne renk gider ben rihana veya honey istiyorumda
canım fxeyes albümünü göremiyorumm
Nany mukemmel olmuşşşşçok çok begendimm gule gue kullan cnımm
evet çok doğal bir renk değil mibende rihannayi cok begeniyorum berry.. cok dogal duruyor.. resimlerine az once baktim , seninde tenin benimki gibi sari alt tonu olan bir renk, galiba rihanna bicilmis kaftan olur :)
canim herkese acik ama bilemedim:26: istersen profilimin uzerinden git ,albumler kismina..
canım tam serisini bilemiyorum yurtdısındaki bir forumdan buldum resimleri ancak yeni resimler quartzonun son halleri mavimsi buz mavisi tonunda duruyorlar şişesindenede anlaşılıyor zaten mavileşmiş ve renk 3 ton daha açılmış ..bu quartzonun 2017 serisimi acaba arzu hanım
?
kizlar fxeyes'larin geri donusu muhtesem oldu.. bugun sabah postadan aldim :) ben rengi cooooook begendim bakalim sizler ne diceksiniz.albume de az sonra eklicem ..
.Eki Görüntüle 373043 Eki Görüntüle 373044 Eki Görüntüle 373045
arzu hanım..bunlar en son seri mi?..çok güzeller yahu..
Nancy çokk güzel olmuşlar bayagıda koyultmuşlar çok doğal görünüyorlar aslında resimlerden ziyade video olsa daha güzel belli olur rengin güzelliği:)
canım tam serisini bilemiyorum yurtdısındaki bir forumdan buldum resimleri ancak yeni resimler quartzonun son halleri mavimsi buz mavisi tonunda duruyorlar şişesindenede anlaşılıyor zaten mavileşmiş ve renk 3 ton daha açılmış ..
canım yeni seri sanıyorum resimler yeni yüklenmiş çünkü zaten resimlerden ziyade son seri quartzolar oldukça açılmış mavileşmişler bizzat ben şişelerinden karşılaştırınca anlıyorum:)
ben yeşilimsi olarak bılıordum mavı mı olmus yıkıldım suan .43:
bunlar lens mi gerçekten anlayamadımççok güzeller hangi marka hangi seri?öğrenirsem memnun olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?