Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

süper güle güle kullan saçınla teninle muhteşem olmuş nany benim albümüme baksan bana ne renk gider ben rihana veya honey istiyorumda

bende rihannayi cok begeniyorum berry.. cok dogal duruyor.. resimlerine az once baktim , seninde tenin benimki gibi sari alt tonu olan bir renk, galiba rihanna bicilmis kaftan olur :)

canım fxeyes albümünü göremiyorumm

canim herkese acik ama bilemedim:26: istersen profilimin uzerinden git ,albumler kismina..

evet çok doğal bir renk değil mi

bu quartzonun 2017 serisimi acaba arzu hanım
?
canım tam serisini bilemiyorum yurtdısındaki bir forumdan buldum resimleri ancak yeni resimler quartzonun son halleri mavimsi buz mavisi tonunda duruyorlar şişesindenede anlaşılıyor zaten mavileşmiş ve renk 3 ton daha açılmış ..

arzu hanım..bunlar en son seri mi?..çok güzeller yahu..

canım yeni seri sanıyorum resimler yeni yüklenmiş çünkü zaten resimlerden ziyade son seri quartzolar oldukça açılmış mavileşmişler bizzat ben şişelerinden karşılaştırınca anlıyorum:)

Son düzenleme:

ben yeşilimsi olarak bılıordum mavı mı olmus yıkıldım suan .43:

canım yeni seri sanıyorum resimler yeni yüklenmiş çünkü zaten resimlerden ziyade son seri quartzolar oldukça açılmış mavileşmişler bizzat ben şişelerinden karşılaştırınca anlıyorum:)

benim aldığım seri 2016 quartzo,gri yeşil ama keşke 2017 bekleseymiydim mavimsiyse daha çok hoşuma giderdi çünküü hem dahada açıkmış rengii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…