Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar lenslerin bazıları çoook yapay duruyo özellikle gözbebeği büyük değilde küçük olanlardan alın ucuza kaçıpta adi bişede almayın göz bu yani güsell bakmazsak küser

ama ben bunlara biterimmm

Eklentiler

• $Adriana..webp
    4 KB · Görüntüleme: 67
  • $bettyblue..webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $clhoe.webp
    3 KB · Görüntüleme: 169
  • $DREAM.webp
    2 KB · Görüntüleme: 68
  • $ICYGREEN.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $limegreen.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 281
  • $NATURALHAZEL.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 108
  • $newbella.webp
    5 KB · Görüntüleme: 68
  • $softgreen.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $STELA.webp
    5 KB · Görüntüleme: 75
rihanna,chloe,honey bende beğeniyorum ama o kadar para verirmiyim bir lense sanırım vermem yakından birinin gözünde görmeliyim

kızlar arzu hanımdan quartzo siparişi verdim cok sanslıyım ki numaralı elınde hazr da varmıs . elıme gecer gecmez foto katarm..

rihanna,chloe,honey bende beğeniyorum ama o kadar para verirmiyim bir lense sanırım vermem yakından birinin gözünde görmeliyim

evet berrycim görmeden almak düşündürüyor,vaktiyle aşağı yukarı aynı fiyat olan 850 900 liralık diamonds a en iyisi dendiği için int.den siparişle almak üzereydim ki istanbulda deneyen aydan arkadaşımız ve bi kaç kişi daha rainbowla dokusuna pupiline kadar aynı hiiç farkı yok diye ısrar edince vazgeçmiştim,rainbowu hiç tutmamıştım çünkü,görmeden denemeden alacak kadar cesaretim olsa aynı cesaretle üstüne ekler lumineyes yaptırır bir daha lens parası derdi düşünmemresimlerde çok güzel rihanna chloe zevklerimi tutuyor

şimdi bu fx eyes'ları nasıl alıcaz :26:
bana biri yardımcı olsaa
arzu abla bi baksana burayaaaa

galeniacım fx eyesdan ben bir arkadaşa heaven sipariş verdim gelicek bakalım bekliyorum istersen getirebiliriz hatta fx eyese peşin gönderiyorsun ücreti ama ben getirirsem siteden satış açarım taksitlde alabilirsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…