- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.961
evt bendede :)böyle durmuştu benim gözlerimde koyu kahverengi ama bayagı açmıştı cristal :)
Eki Görüntüle 377788
ama ben bunlara biterimmm
galeniacım fx eyesdan ben bir arkadaşa heaven sipariş verdim gelicek bakalım bekliyorum istersen getirebiliriz hatta fx eyese peşin gönderiyorsun ücreti ama ben getirirsem siteden satış açarım taksitlde alabilirsiniz :))
Adriana süpermiş. ama pupil boşluğundan görebildiğim kadarıyla mavi gözlü birine takmışlar, soru işareti uyandırdı. Gerçi o kadar para ile doğal durduğuna şüphem yok :)
kizlar resimler canon 5d mark ııı ile cekildi, insan gozune en yakin makina diye biliniyor .. Karsinizdaki hali tam olarak bu diyebilirim fxeyeslarin..
Eki Görüntüle 378045 Eki Görüntüle 378046
video yukleyene kadar idare edin :)
kizlar resimler canon 5D mark III ile cekildi, insan gozune en yakin makina diye biliniyor .. karsinizdaki hali tam olarak bu diyebilirim fxeyeslarin..
biri beni tutsun bayılıcam şimdi MUHTEŞEM OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞkizlar resimler canon 5D mark III ile cekildi, insan gozune en yakin makina diye biliniyor .. karsinizdaki hali tam olarak bu diyebilirim fxeyeslarin..
solitica lenslerin çifti ne kadar acaba?sanırım bu konuyla Arzu hanım ilgileniyor beni bilgilendirirseniz sevinirim.
çok tatlı durmuşlar,peki fxeyes da quartzolar gibi opakmı:26:
biri beni tutsun bayılıcam şimdi MUHTEŞEM OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Ay aklıma giriyorsun gözümü karartıcam valla
buda fxeyes ama rengini yazmamış ve de kzı pupilini dar yaptırdığı için araba kullanırken falan takamadığını yazmış
Eki Görüntüle 378273
Kim ve daisyde hoş aslında bu üç dediğim pupil boşluğu çapımı
Arkadaşlar arzu hanımdan Solotica NC Quartzo lens siparişi verdim elimde 2 şişe Renu 1 şişede UniVis marka lens solüsyonu var.Daha önce aldığım 2.el mellerimi 3 ay içinde çöpe attım resmen eridiler
Bu kez sıfır aldım ve 1 yıl kullanmak istiyorum bana önerebileceğiniz kaliteli yanma,batma,kayma yapmayacak lens rengini bozmayacak bir solüsyon ismi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?