Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba kızlar ben lens almak istiyorum soloticayı baya araştırdım ve buna karar verdım solotica numaralı ve renkli lens üretiyormu?? yoksa sadece numaralımı lens üretiyor birde internetten alabileceğim güvenilir bir site önerebilirmiiniz ?? birde soloticanın birçok rengi varmış solotica esmeralda solotica topazio solotica quartzo v.s.. gri ve tonları, yeşil mavi gri yada buz mavisi felan hangisi oluyor ayrıca koyu gözüm var sizce koyu gözler için hangileri daha iyidir ??

ahh sen yine bi tanesin arzu ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taksit açalım ben alıcam onlardan bekliyorum heaveni da takipteyimm

Adriana süpermiş. ama pupil boşluğundan görebildiğim kadarıyla mavi gözlü birine takmışlar, soru işareti uyandırdı. Gerçi o kadar para ile doğal durduğuna şüphem yok :)

kahve gözlerle yeşil daha çabuk kaynaştığından yeşil alırım bende heralde

kizlar resimler canon 5D mark III ile cekildi, insan gozune en yakin makina diye biliniyor .. karsinizdaki hali tam olarak bu diyebilirim fxeyeslarin..

video yukleyene kadar idare edin :)

Son düzenleme:
solitica lenslerin çifti ne kadar acaba?sanırım bu konuyla Arzu hanım ilgileniyor beni bilgilendirirseniz sevinirim.

buda fxeyes ama rengini yazmamış ve de kzı pupilini dar yaptırdığı için araba kullanırken falan takamadığını yazmış

çok tatlı durmuşlar,peki fxeyes da quartzolar gibi opakmı:26:

opaklar canim ,hemde fazlasiyla :)

biri beni tutsun bayılıcam şimdi MUHTEŞEM OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Ay aklıma giriyorsun gözümü karartıcam valla

valla senden bi action bekliyorum ben :) rihanna olur chloe olur :)))

buda fxeyes ama rengini yazmamış ve de kzı pupilini dar yaptırdığı için araba kullanırken falan takamadığını yazmış
Eki Görüntüle 378273

ya buda jasmine bence, ama labaratuvardan ciktigi gibi kullaniyor kiz sanirim.. hic kyultmamislar.. benimkinin ilk geldigi haliydi bu , evlerden irak bende arabaya binmeden cikariyorum ,cunku sifir noktasini goremiyorum, . serit degistirmek cok zorlasiyor..kizin pupili benimkinden de kucuk gibi duruyor,3 gibi..

Kim ve daisyde hoş aslında bu üç dediğim pupil boşluğu çapımı

bende ilk daisy diye dolasiyordum sonradan nolduysa siparis kisminda elim jasmine 'e gitti.. vardir boyle anormalliklerim :) pupil boslugu canim ya, 3mm cap zaten minnak bisi olur kus gozune lens cikar 3 mm den ama tahminen soyluyorum benimkinin pupili ,resimdeki pupilden buyuk ordan hareketle soyluyorum..

Arkadaşlar arzu hanımdan Solotica NC Quartzo lens siparişi verdim elimde 2 şişe Renu 1 şişede UniVis marka lens solüsyonu var.Daha önce aldığım 2.el mellerimi 3 ay içinde çöpe attım resmen eridiler
Bu kez sıfır aldım ve 1 yıl kullanmak istiyorum bana önerebileceğiniz kaliteli yanma,batma,kayma yapmayacak lens rengini bozmayacak bir solüsyon ismi istiyorum.

canım öncelikle güle güle kullan quartzolarını :)) iyi bir seçim yapmışsın...ben solo care aqua kullanıyorum gayet memnunum..hiçbir şekilde yanma,batma vs. yapmıyor,tavsiye ederim

Arzuuu hanim hidrocor mel geldi bugun.. hemen kosup aldim.. ve cep tlf resim cektirdim.. iyiki sizi dinlemisim... hakliymissiniz, goz capim buyuk oldugu icin hidrocorlar bana daha cok uydu.. kesinlikle cok rahat ve dogal.. ocreleride keske charm degilde cor alsaydim.. neyse simdi bunlarla bi sure hasret giderip.. sirada cristal var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…