- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.981
çok doğal güle güle kullan gün ışığında foto isterim
Arzuuu hanim hidrocor mel geldi bugun.. hemen kosup aldim.. ve cep tlf resim cektirdim.. iyiki sizi dinlemisim... hakliymissiniz, goz capim buyuk oldugu icin hidrocorlar bana daha cok uydu.. kesinlikle cok rahat ve dogal..ocreleride keske charm degilde cor alsaydim.. neyse simdi bunlarla bi sure hasret giderip.. sirada cristal var
Eki Görüntüle 378566
Arkadaşlar arzu hanımdan Solotica NC Quartzo lens siparişi verdim elimde 2 şişe Renu 1 şişede UniVis marka lens solüsyonu var.Daha önce aldığım 2.el mellerimi 3 ay içinde çöpe attım resmen eridiler
Bu kez sıfır aldım ve 1 yıl kullanmak istiyorum bana önerebileceğiniz kaliteli yanma,batma,kayma yapmayacak lens rengini bozmayacak bir solüsyon ismi istiyorum.
canım öncelikle güle güle kullan quartzolarını :)) iyi bir seçim yapmışsın...ben solo care aqua kullanıyorum gayet memnunum..hiçbir şekilde yanma,batma vs. yapmıyor,tavsiye ederim
renu'yu sakin kullanma derim canim. ben opti-free kullaniyorum ne yanma ne batma yapiyor cok memnunum onu tavsiye ediyorum
çok doğal güle güle kullan gün ışığında foto isterim
Arzuuu hanim hidrocor mel geldi bugun.. hemen kosup aldim.. ve cep tlf resim cektirdim.. iyiki sizi dinlemisim... hakliymissiniz, goz capim buyuk oldugu icin hidrocorlar bana daha cok uydu.. kesinlikle cok rahat ve dogal..ocreleride keske charm degilde cor alsaydim.. neyse simdi bunlarla bi sure hasret giderip.. sirada cristal var
Eki Görüntüle 378566
Çok güzel canım kayma filan yapmıyor değil mi?
aaa cok garip geldi bana mel'in rengi .. koyulmus mu canim rengi biraz? ocre gibi mi duruyor sen aynaya bakincada? telefonun renk ayarindan mi? cok dogal gorunuyor ayrica..degisik bi guzel olmus .
Fark var soyledigim gibi.. ocre daha cok ela bir yesil... mel daha cok zeytin yesili..
Ocre charm ve Hidrocor Mel
Eki Görüntüle 378651 Eki Görüntüle 378653
ikisi yanyana.. burda mel kaymis ama normalde boyle durmuyor..
Eki Görüntüle 378654
Simdi disarda yagmur var, en kisa zamanda gun isiginda cekip eklerim..
hih tamam bestecim simdi mel, mel gibi durmus..:) demek ilk fotoda telefonun azizligine ugramis :) cok yakismislar canim, cok dogal durmus ikiside teninde.
kizlar resimler canon 5D mark III ile cekildi, insan gozune en yakin makina diye biliniyor .. karsinizdaki hali tam olarak bu diyebilirim fxeyeslarin..
Eki Görüntüle 378045 Eki Görüntüle 378046
video yukleyene kadar idare edin :)
canım bende kesinlikle alıcam ama nasıl olucak biraz yardımcı olabilir misin :26:
ne almalıyım sence çok doğal durmuşlar inanamadım yani lens oluduğuna
kizlar resimler canon 5D mark III ile cekildi, insan gozune en yakin makina diye biliniyor .. karsinizdaki hali tam olarak bu diyebilirim fxeyeslarin..
kendin ayrı bir güzelsin ,lenslerin ayrı bir güzel
gerçek gözün gibi harikaaa
hoş ben siyah gözlüyüm bilsem böyle olacak almayı düşünürüm ,ama fiyat olarak ta yanılmıyorsam bayağı tuzlu
ama değer mi,kesinlikle!!!
muhtemelen sorulmuştur ama yinelersen sevinirim, tl olarak fiyat karşılığı nedir,konforu nasıl ve rengin adı nedir?
şimdiden tşkler..
güle güle kullan çoook yakışmış
bu arada videoyu buraya yükleyeceksin değil mi,görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?