Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aaa cok garip geldi bana mel'in rengi .. koyulmus mu canim rengi biraz? ocre gibi mi duruyor sen aynaya bakincada? telefonun renk ayarindan mi? cok dogal gorunuyor ayrica..degisik bi guzel olmus .

renu'yu sakin kullanma derim canim. ben opti-free kullaniyorum ne yanma ne batma yapiyor cok memnunum onu tavsiye ediyorum

Çok güzel canım kayma filan yapmıyor değil mi?

Çok güzel canım kayma filan yapmıyor değil mi?

tesekkur ederim cnm.. Hayir kesinlikle kayma yapmiyor.. en cok korkumda kayma yapmasi yada renginin acik durmasiydi.. cunku ocre charm aldim ve surekli kayma yapiyordu.. 2-3 hafta sonra onunda kaymasi azaldi.. ama kesinlikle hidrocor serisi daha rahat charmlara gore.. egerki gozlerin iri ve capin buyukse..

aaa cok garip geldi bana mel'in rengi .. koyulmus mu canim rengi biraz? ocre gibi mi duruyor sen aynaya bakincada? telefonun renk ayarindan mi? cok dogal gorunuyor ayrica..degisik bi guzel olmus .

Bu eski seri.. ozelikle eski seriyi gonderdi arzu hanim.. cunku benim istedigim ton buydu.. ocrelerde var bende.. ama ikisi arasinda cok fark var.. birazdan ikisinide yan yana takip resmini eklerim.. :)))

Fark var soyledigim gibi.. ocre daha cok ela bir yesil... mel daha cok zeytin yesili..

Ocre charm ve Hidrocor Mel

ikisi yanyana.. burda mel kaymis ama normalde boyle durmuyor..

Simdi disarda yagmur var, en kisa zamanda gun isiginda cekip eklerim..

Son düzenleme:

hih tamam bestecim simdi mel, mel gibi durmus..:) demek ilk fotoda telefonun azizligine ugramis :) cok yakismislar canim, cok dogal durmus ikiside teninde.

kendin ayrı bir güzelsin ,lenslerin ayrı bir güzel
gerçek gözün gibi harikaaa
hoş ben siyah gözlüyüm bilsem böyle olacak almayı düşünürüm ,ama fiyat olarak ta yanılmıyorsam bayağı tuzlu
ama değer mi,kesinlikle!!!
muhtemelen sorulmuştur ama yinelersen sevinirim, tl olarak fiyat karşılığı nedir,konforu nasıl ve rengin adı nedir?
şimdiden tşkler..
güle güle kullan çoook yakışmış

bu arada videoyu buraya yükleyeceksin değil mi,görmek isterim

Son düzenleme:

canim tesekkurler :)

az evvel birim cevir'den cevirttim miktari turk parasi ile =803.579 TRY

ama gozunuzde bozukluk varsa derece li yaptiracaksaniz, kargo parasi vs haric.. birde aldiktan sonra geri gonderme isleminde extra kargo parasi oduyorsunuz.. koyultma islemi icinse para almiyorlar..

bbu benim kullandigim jasmine.. burayi okuyan arkadaslar ezber yaptilar resmen ama sizin icinde yazayim.. :) bunlar jasminin 8 ton koyultulmus hali.. geldiginde aciktilar.. gonderdim tekrar boyandilar vss..
lens batmiyor, rahatsiz etmiyor.. ama gece gorusu ve araba kullaniyorsaniz kullanmanizi tavsiye etmem.. cunku hem super opak.. hem kucuk bir pupili oldugundan sinirli gorusunuz oluyor..

ayrica gozleriniz siyahsa daha da guzel olur size :) pupil gecisinde hic sorun yasamazsiniz.. kendi goz renginizin gorunmesi zaten soz konusu degil.. opakligi renk gecisine izin vermiyor.. butun irisinizi kapiliyor..

once goz olcunuzu, pupilinizi olcturup oyle siparis veriyorsunuz.. birebir goz olcunuzde yapiliyor..

videoyuda buraya link aticam :)

Kızlar lenslerim az önce geldi çok heyecanlandım üstün körü makyajla resimlerimi hemen çektim çok beğendim kayma yok,batma yok öyle rahat ve incelerki çıkarırken zorlandım.
Vetman(arzu)hanıma teşekkürler.

flaşlı flaşsız karışık çektim kendi göz rengim koyu kahve.Makinam pek kaliteli değil resimdekinden daha doğal daha güzeller.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…