- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.001
Arzuuu hanim hidrocor mel geldi bugun.. hemen kosup aldim.. ve cep tlf resim cektirdim.. iyiki sizi dinlemisim... hakliymissiniz, goz capim buyuk oldugu icin hidrocorlar bana daha cok uydu.. kesinlikle cok rahat ve dogal..ocreleride keske charm degilde cor alsaydim.. neyse simdi bunlarla bi sure hasret giderip.. sirada cristal var
Eki Görüntüle 378566
Kızlar lenslerim az önce geldi çok heyecanlandım üstün körü makyajla resimlerimi hemen çektim çok beğendim kayma yok,batma yok öyle rahat ve incelerki çıkarırken zorlandım.
Vetman(arzu)hanıma teşekkürler.
flaşlı flaşsız karışık çektim kendi göz rengim koyu kahve.Makinam pek kaliteli değil resimdekinden daha doğal daha güzeller.
Kızlar lenslerim az önce geldi çok heyecanlandım üstün körü makyajla resimlerimi hemen çektim çok beğendim kayma yok,batma yok öyle rahat ve incelerki çıkarırken zorlandım.
flaşlı flaşsız karışık çektim kendi göz rengim koyu kahve.Makinam pek kaliteli değil resimdekinden daha doğal daha güzeller.
kızlar bugun gectı quartzolar elıme rengı oturur zamanlar net bı grısı var daha cok mavıye calıyor ama pupil boşluğu , cok kucuk geldı bana acaba banamı öle bı tesadfen denk geldı blmıorm da takamıcam gbı .s/
Benim de kalan tek korkum bu .
Lenslerin pupilimize uygun olanını nasıl bulabiliriz ? Bilen birileri var mı cevaplayın lütfen
Doktora gidip ölçtürmeden bunu bilemezsin canım günlük ucuz ens alıp deneme-yanılmaylada bulabilirsin :) ben öyle yaptım ama pupil boşluğum büyük
Cevabın için teşekkür ederim anladım doktor şart o zaman sahte bir görünüm istemem :)
Bu arada profil fotoğrafındaki yeni aldığın quartzo mu ? Fotoğrafı ben göremiyorum da albüm yapıp gözünün resmini koyma şansın var mı quartzo almayı düşünüyorum da
Çok konuştum ama kayma veya batma yapıyor mu ?
Arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..
Evet canım büyük resim koydum ama sen niye göremiyorsun ? tarayıcındanmı acaba ?
Bu hafta yoğunum ama sonrasında albümüme mutlaka koyacağım topiğin takipçisi olacağım haberleşiriz.
kızlar bugun gectı quartzolar elıme rengı oturur zamanlar net bı grısı var daha cok mavıye calıyor ama pupil boşluğu , cok kucuk geldı bana acaba banamı öle bı tesadfen denk geldı blmıorm da takamıcam gbı .s/
benim 1.75 orda kie eksi miyop mu miyopum benyaklaşık 1 ayı bulur numaranız kaçtı mesela -4.00 hazırda mevcut:)
benim 1.75 orda kie eksi miyop mu miyopum benbi de ben daa once hıç netten alışveriş yapmadım kartı açtırtmam filan gerekiyor mu vetman hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?