Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba bestecim norveçe 1 haftada varmış çok çabuk ulaşıyorlar:)çok begendim çok tam olmuş gözüne bu kez tam tuturduk ben corların olacağını tahmin etmiştim gözlerini görünce:)güle güle kullan canım tadını çıkar:))

Son düzenleme:
nancycim:))çok güzeller ışıl ışıllar çokkk begendim koyulunca renk dahada bir güzel olmuşşşbirde video ekle bizi merakta bırakma:))

saimecim güle güle kullan çok güzel çok yakışmışşş incecik ve rahattır zatn soloticalar

Resmi göremiyorum of yardımcı olabilir misiniz ? quartzo almayı düşünüyordum da .

kızlar bugun gectı quartzolar elıme rengı oturur zamanlar net bı grısı var daha cok mavıye calıyor ama pupil boşluğu , cok kucuk geldı bana acaba banamı öle bı tesadfen denk geldı blmıorm da takamıcam gbı .s/

Benim de kalan tek korkum bu .

Lenslerin pupilimize uygun olanını nasıl bulabiliriz ? Bilen birileri var mı cevaplayın lütfen

mulatte_ arkadaşıma yanıt;
Canım dediğin gibi özelden henüz mesaj yazamıyorum sorularını seve seve cevaplarım.Solotica lensi daha önceden biliyorum geçen yıl 2.el solotica charm mel almıştım bu kez biraz daha maviye yakın ama cırt mavi olmayan bir renk arayışına girdim forumdaki yorumları okudum videoları izledim (kahverengi gözdeki lensleri özellikle)Sonunda Quartzo NC almaya karar verdim.Benim gözümdeki duruşu yeşilde değil mavide gride ama yeşile daha çok benziyor ama kesinlikle boğuk bir renk değil fark ediliyor hemen :)
Benim kalbimde yatan hidrosummer Azul ama göz doktoruna gitmeden almayacağım Quartzolar 14:2 / 8.7 bana oldu ama pupil biraz büyük gibi belki zamanla oturur biraz daha kullanıp yorum yapsam daha doğru olur.Onun dışlında rahatlığı,doğallığı konusunda hiç şüphen olmasın çok güzel.
Seninkilerinde fotolarını bekliyorum güle güle kullan canım.

Doktora gidip ölçtürmeden bunu bilemezsin canım günlük ucuz ens alıp deneme-yanılmaylada bulabilirsin :) ben öyle yaptım ama pupil boşluğum büyük

Cevabın için teşekkür ederim anladım doktor şart o zaman sahte bir görünüm istemem :)

Bu arada profil fotoğrafındaki yeni aldığın quartzo mu ? Fotoğrafı ben göremiyorum da albüm yapıp gözünün resmini koyma şansın var mı quartzo almayı düşünüyorum da

Çok konuştum ama kayma veya batma yapıyor mu ?

Evet canım büyük resim koydum ama sen niye göremiyorsun ? tarayıcındanmı acaba ?
Bu hafta yoğunum ama sonrasında albümüme mutlaka koyacağım topiğin takipçisi olacağım haberleşiriz.

Evet canım büyük resim koydum ama sen niye göremiyorsun ? tarayıcındanmı acaba ?
Bu hafta yoğunum ama sonrasında albümüme mutlaka koyacağım topiğin takipçisi olacağım haberleşiriz.

Sanırım tarayıcımdan kaynaklanıyor olabilir . Albümünü bekliyor olacağım iyi günler :)

güle güle kullan çok ama çok güzel olmuşlarkii bu ilk halii zamanla dahada doğallaşıp güzelleşicekler ne iltifatlar alcaksın hazırla şimdiden kendinii

canımmm aldınmıı sonundaa quartzolarınıı yaa resim istiyoruzz ama sen diyordun foto koy hemen diyee çok merak ettim nasıl duruyor kaç ay bekledin beklediğine değmişmii pupili küçükse bence çok şanslısın yoksa bombeli dururdu zmanla alışırsın hiiiiç merak etmee benim ilk aldığım zamankii yorumlarımı düşün bende takamıyordum şimdii alıştım iyice heryerde gözleriniz ne güzel diyenler hayran kaldım diyenler falan ayyy utancımdan ne diyeceimii bilemiyorum öylee kalakalıyorum hatta geçen elit biyerde hesap öderken söyledi yanii salak saçma biyer olsa sinir oldurdum ama bende bihavalar töbe töbe sendede öyle duruyodur eminim ama resiiiiim ekleee hemeen

kızlar ya bende lens almak istiyorum... solotica naturel colors mel yada yeşil bir ton istiyorum gözlerim koyu kahve. pupili küçük olmalı benim göz bebeklerim küçük. yapay durmasını istemiorum. astigmat miyopum. şuan reçetemi bulamadım. lense karşı bir alerjim yok. bana yardımcı olur musunuz?? ve solotiva lensleri istanbulda tek bir yer satıo diye duymuştum ama bulamadım. çok istiyorum bulmayı...

daha önce kozmetik amaçlı yeşil ve mavi lens kullanmıştım. yeşil daha doğaldı. :) kaşlarım siyah. ama açık kumral saçlarım.

benim 1.75 orda kie eksi miyop mu miyopum ben bi de ben daa once hıç netten alışveriş yapmadım kartı açtırtmam filan gerekiyor mu vetman hanım

merhaba nastygirl:)kredi kartıylada alabilirsiniz yada kredi kartı kullanmak istemiyorsanız direkt kapıda ödeme yaparakda alabilirsiniz solotica lensleri o zaman karta gerek yok nakit ödeme oluyor.Orjinal soloticaların numaralıları bayiliği olmadığı için sadece Brezilyada var numarasızlar hemen geliyor numaralılar 1 ayda ulaşıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…