- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.021
merhaba bestecim norveçe 1 haftada varmış çok çabuk ulaşıyorlar:)çok begendim çok tam olmuş gözüne bu kez tam tuturduk ben corların olacağını tahmin etmiştim gözlerini görünce:)güle güle kullan canım tadını çıkar:))
forumdan bir arkadaşımız gönderdi kendisi banlanmış resimlerini ben yüklüyorum:)
hıdrocharm mellerin ve natural colours mellerin son halleri açıldı 2017 seri hıdrocharm mel:)
Eki Görüntüle 380949
Eki Görüntüle 380950
Arzu hanım
quartzoların son hali hakkında bilgi verir misiniz ? Mavilik var mı ?
Arzu hanım ben kapıdan ödemeli lens sipariş vermek istiyorum nasıl olur acaba beni bilgilendirir misin
ayyy harika olmuslar :) vetman cim yeni seriden elinde var mi?[/QU
evt nancycim son seri hıdrocharm melleri açtılar herkez çok memnun hıdrocharm mellerden elimde var:)
grafite hangi seri beyrcim?mel güzelleşmiş yahuuuuay aklım quartzoya da kaymadı değil grafite ne durumda vetmancım
Ben soloticaları yeni kesfettimm ve bayıldımmmm simdi Freshlook Hareli Yeşil kullanıyorum.
Kullananlardan ricam freshlook hareli yeşile en yakın solotica rengi hangisi yazabilir misiniz?
=)
canımmm aldınmıı sonundaa quartzolarınıı yaa resim istiyoruzz ama sen diyordun foto koy hemen diyee çok merak ettim nasıl duruyor kaç ay bekledin beklediğine değmişmii pupili küçükse bence çok şanslısın yoksa bombeli dururdu zmanla alışırsın hiiiiç merak etmee benim ilk aldığım zamankii yorumlarımı düşün bende takamıyordum şimdii alıştım iyice heryerde gözleriniz ne güzel diyenler hayran kaldım diyenler falan ayyy utancımdan ne diyeceimii bilemiyorum öylee kalakalıyorum hatta geçen elit biyerde hesap öderken söyledi yanii salak saçma biyer olsa sinir oldurdum ama bende bihavalar töbe töbesendede öyle duruyodur eminim ama resiiiiim ekleee hemeen
Arzu hanım çok ilgilisiniz teşekkür ederim renk çok güzel gözüküyo ama haresini seçemiyorum belki de ışıktandır haresi nasıl belirgin mi? ben lenste hare kalın olsun belirgin dursun istiyorum ama nc lerde fotolara baktığımda kimisinde hare çok belli kimisinde hiç gözükmüyo,lens haresiz olunca da boş bakıyomuşum gibi geliyo banaaslında charm melleri çok beğeniyorum ama onlarda çok doğal bi farklılık olmuyo gibi bu üçlü opak serinin charmları olsa hiç düşünmicem valla:) hidrosummer azul da harika o da çok parlarsa diye korkuyorum ne zor seçmesi hepsi benim olsun istiyorummmm:)
neden begenmedin canım şimdi numaralı quartzo alan bir bayan aradı bayıldım herkez çok begendi çok güzelmiş renk harika doğal dedi çevredilerde çok begenmiş resim ekle bakalım eminim çok yakışmıştırewet canım aldım sonunda ama gözlerın kedı gözu gbı rengı fılan begenmedı kımse hanı yesıl gbı dursa neyse bulanık ölu bı rengı var ılk aldgnda senındemı oyleydı ? bende dıorum nehır nerde olsada konussak :) bır sure solısyonda bekletıcem rengı duzelermi .. senın alsmana cok sevndm darısı basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?