Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

forumdan bir arkadaşımız gönderdi kendisi banlanmış resimlerini ben yüklüyorum:)
hıdrocharm mellerin ve natural colours mellerin son halleri açıldı 2017 seri hıdrocharm mel:)

evet arzu hanim tam zamaninda geldi, ve o kadar rahat ki.. o kadar begeni topladi anlatamam... bu sefer tam tuturduk..
tekrar tesekkur ederimmm

Arzu hanım merhaba ben de sipariş vermek istiyorum ama renklerin hepsi o kadar güzelki bir haftadır karar veremedim ben aylık topazio ları merak ediyorum hidrocharm serisine benziyor yazmışsınız bir fotoğraf buldum ama gözleri açık renkmiş lensi beğenmemiş benim gözlerim koyu kahve sizinki gibi, aylık topazio fotoları varsa koyabilirmisiniz şişede duruşu koyu gözde duruşu gibi çok memnun olurum

Arzu hanımm Nc mel almıstım sizden ben ama kayıyo göz capım kucuk oldugundan mıdır? Ya da bıkac haftaya düzelir mi ki acaba??

Ben soloticaları yeni kesfettimm ve bayıldımmmm simdi Freshlook Hareli Yeşil kullanıyorum.
Kullananlardan ricam freshlook hareli yeşile en yakın solotica rengi hangisi yazabilir misiniz?
=)

merhaba aylık softlex topazio baroness koyu kahverengi siyah gözde flashsız hemen yükledim:)

Eklentiler

• $softlex topazi01.webp
    4 KB · Görüntüleme: 78
  • $sofltex topazio2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Arzu hanım çok ilgilisiniz teşekkür ederim renk çok güzel gözüküyo ama haresini seçemiyorum belki de ışıktandır haresi nasıl belirgin mi? ben lenste hare kalın olsun belirgin dursun istiyorum ama nc lerde fotolara baktığımda kimisinde hare çok belli kimisinde hiç gözükmüyo,lens haresiz olunca da boş bakıyomuşum gibi geliyo bana aslında charm melleri çok beğeniyorum ama onlarda çok doğal bi farklılık olmuyo gibi bu üçlü opak serinin charmları olsa hiç düşünmicem valla:) hidrosummer azul da harika o da çok parlarsa diye korkuyorum ne zor seçmesi hepsi benim olsun istiyorummmm:)

mel güzelleşmiş yahuuuuay aklım quartzoya da kaymadı değil grafite ne durumda vetmancım
grafite hangi seri beyrcim?

Ben soloticaları yeni kesfettimm ve bayıldımmmm simdi Freshlook Hareli Yeşil kullanıyorum.
Kullananlardan ricam freshlook hareli yeşile en yakın solotica rengi hangisi yazabilir misiniz?
=)

freshlookla soloticalar çok farklı ama esmeralda olabilirmi?

ewet canım aldım sonunda ama gözlerın kedı gözu gbı rengı fılan begenmedı kımse hanı yesıl gbı dursa neyse bulanık ölu bı rengı var ılk aldgnda senındemı oyleydı ? bende dıorum nehır nerde olsada konussak :) bır sure solısyonda bekletıcem rengı duzelermi .. senın alsmana cok sevndm darısı basıma

topazio sadece nc serisinden üretilmiştir nc lerinde haresi incedir ama softlexlerin haresi belirgindir
kabında duruşunuda ekliyeyim zaten görürsünüz:)
size göre solda yıllık topazio sağda 3 aylık topazio
3 aylık topazio

üstteki kabda yıllık topazio altta aylık topazio

Son düzenleme:
neden begenmedin canım şimdi numaralı quartzo alan bir bayan aradı bayıldım herkez çok begendi çok güzelmiş renk harika doğal dedi çevredilerde çok begenmiş resim ekle bakalım eminim çok yakışmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…